-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
και εγω θα τον σκοτωνα αμα μου κλωτσαγε τον σκυλο
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/ent ... 85622.html
(tromaktiko μια ζωη οπως γουσταρει τα βαζει)Θα σκότωνες άμα σου κλωτσούσε το ζώο??
Δηλαδή άμα κλωτσούσε εσένα θα τον τεμάχιζες κιόλας?? -
το ολο πραγμα αμα ηταν μεταξυ ελληνων θα ειχε ξεχαστει ηδη αλλα η μιζερια των μμε για τους μεταναστες ξαφνικα τους εχει κανει νο1 καταζητουμενους
Άμα όμως Έλληνας σκότωνε αλλοδαπό ξέρεις τι θα είχε γίνει??
-
You should not mess with the dog of either cabala10 or
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
(tromaktiko μια ζωη οπως γουσταρει τα βαζει)Θα σκότωνες άμα σου κλωτσούσε το ζώο??
Δηλαδή άμα κλωτσούσε εσένα θα τον τεμάχιζες κιόλας??που ειναι το περιεργο ? δηλαδη δεν εχει αξια το σκυλι? η επειδη ειμαστε στην κορυφη της πυραμιδας την εχουμε δει καπως?
-
Δηλαδή άμα κλωτσούσε εσένα θα τον τεμάχιζες κιόλας??που ειναι το περιεργο ? δηλαδη δεν εχει αξια το σκυλι? η επειδη ειμαστε στην κορυφη της πυραμιδας την εχουμε δει καπως?
+1
-
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =112874300
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12333&subid=2&pubid=112874300Πλήγμα από 7.62 στην κοιλιά... δύσκολα να την γλυτώσει και ο 2ος.
-
Πλέον κλέβουν περίπτερα, αυτοκίνητα με καλάσνικοφ. Σύντομα θα δούμε και καμιά αντιαρματική ρουκέτα εναντίον χρηματαποστολής...
-
Διαβαστε σελις 38 Kacey 9/3/12 και y.ν. και σελις 34 16/12/11 Kacey. Θα προτιμουσα 2 νεκρους κακοποιους απο 2 νεκρους αθωους. Με νομιμη οπλοκατοχη και αυστηρη εκπαιδευση μονο για οικιακη αμυνα ισως ειχαμε λιγοτερες επιθεσεις σε σπιτια αφου θα ειχαν και οι κλεφτες το ρισκο και το φοβο. Στη συγκεκριμενη περιπτωση μια στον αερα να εριχναν τα δυο αδερφια θα τελειωνε το θεμα χωρις καν τραυματισμους. Και ολα αυτα παντα μεχρι να οργανωθη αυτο το κρατος και η αστυνομια του γιατι η ασφαλεια του πολιτη ειναι δικη του δουλεια και προς το παρον δεν την κανουν καλα. Δυστυχως δεν φταινε οι αστυνομικοι για αυτο. Η αιτια ειναι πιο ψηλα και αλλου γνωστα αυτα.
-
Φιλε διαβασες τι εγινε?? Ποιον αερα, εδω λεμε οτι ληστευουν με στρατιωτικα οπλα για μικροποσα και αυτοκινητα!! Δεν εχεις τυχη απεναντι σε τετοια οπλα και αλεξισφαιρο να φορας τι να λεμε τωρα...
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Δεν εχεις τυχη απεναντι σε τετοια οπλα και αλεξισφαιρο να φορας τι να λεμε τωρα...Ορθόν. Τυγχάνει να έχω αρκετούς φίλους αστυνομικούς και αυτό είναι το μεγάλο τους άγχος... μη τυχόν και δούνε ΑΚ-47.
-
Bέβαια από το μπαλκόνι τους τα αδέρφια, ακόμα και με ένα περίστροφο, πλεονέκτημα είχαν.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Bέβαια από το μπαλκόνι τους τα αδέρφια, ακόμα και με ένα περίστροφο, πλεονέκτημα είχαν.μιλαμε για ak εδω..
-
To AK τρυπάει το μπαλκόνι? Δε νομίζω...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
To AK τρυπάει το μπαλκόνι? Δε νομίζω...υπαρχουν βιντεο που δειχνουν τι μπορει να κανει σε τσιμεντο το συγκεκριμενο
-
Aκόμα και να το τρυπήσει, πολύ δύσκολο να πετύχει μετά η σφαίρα άνθρωπο, πόσο μάλλον να τον τραυματίσει, πόσο μάλλον θανάσιμα.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Πλέον κλέβουν περίπτερα, αυτοκίνητα με καλάσνικοφ. Σύντομα θα δούμε και καμιά αντιαρματική ρουκέτα εναντίον χρηματαποστολής...Λαθος,το επομενο βημα ειναι ελικοπτερο Απατσι με πυρηνκες κεφαλες για την ληστεια καντίνας με 'βρώμικα'
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Aκόμα και να το τρυπήσει, πολύ δύσκολο να πετύχει μετά η σφαίρα άνθρωπο, πόσο μάλλον να τον τραυματίσει, πόσο μάλλον θανάσιμα.Κώστα δεν ισχύουν οι κανόνες των Jedai στις αληθινές μάχες (δεν έχει πλεονέκτημα αυτομάτως όποιος κατέχει το ψηλότερο έδαφος) Η ισχύς και ο όγκος πυρός του ΑΚ-47 είναι τρομακτικός.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν εχεις τυχη απεναντι σε τετοια οπλα και αλεξισφαιρο να φορας τι να λεμε τωρα...
Ορθόν. Τυγχάνει να έχω αρκετούς φίλους αστυνομικούς και αυτό είναι το μεγάλο τους άγχος... μη τυχόν και δούνε ΑΚ-47.
Εδώ πρέπει ν' αλλάξει η νομοθεσία και μάλιστα άμεσα. Οι αστυνομικοί θα πρέπει να μπορούν ν' ανοίγουν πυρ κατά οποιουδήποτε ενόπλου, ύστερα από μία και μόνη πρόσκληση να αφήσει στο έδαφος τον οπλισμό του. Μη σου πω ότι αν είναι πολεμικό όπλο, να ρίχνουν άμεσα για τραυματισμό χωρίς προειδοποίηση. Σε δεύτερο χρόνο, η κατοχή πολεμικού όπλου θα πρέπει να τιμωρείται με κάθειρξη. Αλλά αυτό θα στερήσει πολλούς ψήφους από Κρήτη μεριά...
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Δεν εχεις τυχη απεναντι σε τετοια οπλα και αλεξισφαιρο να φορας τι να λεμε τωρα...
Ορθόν. Τυγχάνει να έχω αρκετούς φίλους αστυνομικούς και αυτό είναι το μεγάλο τους άγχος... μη τυχόν και δούνε ΑΚ-47.
Εδώ πρέπει ν' αλλάξει η νομοθεσία και μάλιστα άμεσα. Οι αστυνομικοί θα πρέπει να μπορούν ν' ανοίγουν πυρ κατά οποιουδήποτε ενόπλου, ύστερα από μία και μόνη πρόσκληση να αφήσει στο έδαφος τον οπλισμό του. Μη σου πω ότι αν είναι πολεμικό όπλο, να ρίχνουν άμεσα για τραυματισμό χωρίς προειδοποίηση. Σε δεύτερο χρόνο, η κατοχή πολεμικού όπλου θα πρέπει να τιμωρείται με κάθειρξη. Αλλά αυτό θα στερήσει πολλούς ψήφους από Κρήτη μεριά...
Δεν έχεις άδικο. Αλλά αν δεν επιφέρεις θανάσιμο ή έστω σοβαρότατο πλήγμα εναντίο του φέροντα πολεμικού τυφεκίου και εκείνος ανταποδώσει τα πυρά, την έκατσες...
Αυξανόμενη εγκληματικότητα και τρόποι αυτοάμυνας.