-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γιατί σας φαίνεται τόσο περίεργο; Όπλο είπε ότι έχει, όχι Μ48 Molf...Γιατί όποιος έχει απλά δεν το λέει
Και όποιος έχει τα κότσια να καθαρίσει ούτε και αυτό το λέει.
Φανταστείτε μεθ'αυριο να βρούνε τίποτα πτώματα σε κάνα ακάλυπτο πολυκατοικίας ποιόν θα τσιμπήσουνε πρώτο πρώτο? -
οποιος εχει οπλο δεν το λεει...δηλαδη?.........
δηλαδη αμα πω οτι θα σε καθαρισω και σε καθαρισω ειμαι αδερφη? devided by zero κατασταση? -
Λειόκαννο 12αρι.Και μονο η παρουσια του,μπορει να αποτρεψει ακομα και κατοχο καλασνικοφ.Πολύ χλωμο να τολμησει καποιος να παιξει τετοιο τζοκερ με τη ζωη του,κι'ας εχει μεγαλυτερη ισχυ πυρος (εαν σε αντιμετωπίσει ενω εχεις φυσιγγια για κοτσυφια)
Για την ιστορια,εγω εχω και λαστιχενια μονοβολα,τουλαχιστον για την πρωτη βολη
Επίσεις,εχω χωριστα κλειστρο και κασα (σε μισο δευτερολεπτο επανασυναρμολογειται) ωστε να μην υπάρχει και κινδυνος ατυχηματος -
Αν είναι νόμιμο δεν έχει λόγο να μην το πει.
-
ε να κατεβασω και εγω ενα λειοκανο με dragons breath επανω αμα ειναι να παει ας παει με στυλ ο κλεφτης
-
Ο χρήστης junior gt έγραψε:
Συντροφάκο sorry αλλά έτσι μπερδεμένα που μας τα λές όχι όπλο δεν έχεις αλλά ούτε σφεντόνα.
Κλασική συνομοταξία άσχετων με τα όπλα που νομίζουν ότι άμα έχουν όπλο σκοτώνουν δέκα από σαράντα μέτρα.
Μιά μας λες ότι κοιμάσαι με το όπλο στο κομοδίνο και όποιος μπει μέσα τον έφαγες, μια μας λες ότι είναι αδύνατον να μπούνε μέσα στο σπίτι σου όπου όλα είναι κλειδωμένα, μια μας λες ότι θα τους εκτελέσεις γιατί δεν είσαι σαν κι αυτούς που κοιτάζανε τους άλλους με τα καλάσνικωφ. Αστο.
Τέτοια τους έλεγες και σου βγάλαν και άδεια? ή μήπως είναι άδεια μοτοποδηλάτου?α) κοιμαμαι κ εχω ενα Heckler & Koch USP στο κομοδινο διπλα μου. Ειναι ιδιο με αυτα που εχουν οι μπατσοι κ (νομιζω) κ το λιμενικο.
β) το κομοδινο ειναι ΙΚΕΑ.
γ) Αν καταλαβω οτι καποιος παει να μπει στο σπιτι, θα το χρησιμοποιησω οπως νομιζω οτι αρμοζει στη στιγμη.
δ) να εισαι σιγουρος οτι δεν θα κωλοσω πουθενα, κ για αυτο δεν το κουβαλαω κ μαζι μου στο αυτοκινητο. Στο αυτοκινητο τσακωνομαι 2-3 φορες τη μερα.
ε) την αδεια την εβγαλα με την νομιμη διαδικασια, εκανα αιτηση κ (αφου πηγε στον σωστο ανθρωπο) εγκριθηκε.+1
Δε το πιστεύω.
Θέλω να δω φώτο για να πεισθώ.
Κ αν νομιζετε οτι θα σηκωσω φωτο εδω μεσα, να γυρισει μετα κανας εξυπνακιας να λεει οτι του στελνω απειλητικα μηνυματα με φωτο το οπλο, μαλλον ψαχνετε για μαλακες. Σορρυ αλλα δεν θα βρειτε.
Γ
Γιατί όποιος έχει απλά δεν το λέει
Και όποιος έχει τα κότσια να καθαρίσει ούτε και αυτό το λέει.
Φανταστείτε μεθ'αυριο να βρούνε τίποτα πτώματα σε κάνα ακάλυπτο πολυκατοικίας ποιόν θα τσιμπήσουνε πρώτο πρώτο?Οταν του εχουν ζαλισει τα ουμπαλα οτι λεει μλκιες, επειδη ειπε 'μονο με οπλο κανεις κατι' και βγηκαν ολοι οι εξυπνακηδες απο κατω να κοροιδευουν οτι δεν ξερει τι λεει, τοτε το λεει κ το παραλεει οτι εχει. Κ δεν λεει, οποιος το εχει παρανομα...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
α) κοιμαμαι κ εχω ενα Heckler & Koch USP στο κομοδινο διπλα μου. Ειναι ιδιο με αυτα που εχουν οι μπατσοι κ (νομιζω) κ το λιμενικο.Δεν είναι κακό... Beretta και Glock πως και απορρίφθηκαν όμως; Επίσης μου αρέσουν αρκετά τα Walther.
-
edit [mod]
-
Εγω εχω σπαθι στο σπιτι. Λιγο ακονισμα θελει μονο
Sent from my brain using magnetic force
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
α) κοιμαμαι κ εχω ενα Heckler & Koch USP στο κομοδινο διπλα μου. Ειναι ιδιο με αυτα που εχουν οι μπατσοι κ (νομιζω) κ το λιμενικο.
Δεν είναι κακό... Beretta και Glock πως και απορρίφθηκαν όμως; Επίσης μου αρέσουν αρκετά τα Walther.
ελα ντε ειδικα το glock 17 ειναι ισως το πιο απλο και σοβαρο οπλακι
(μετα το desert eagle) -
Μιας και βλέπω ξέρετε από όπλα, ποιο προτείνετε για καθημερινή χρήση μέσα στη πόλη ή ίσως και για μικρά ταξιδάκια?
-
Στο δρόμο κυκλοφορώ με ένα τέτοιο:
(χωρίς τόσο κλασάτο ντεκόρ όμως )Και στο αμάξι έχω ένα τέτοιο:
-
-edit-
-
H προσωπικη μου επιλογη θα ηταν το GB9 της steyr το οποιο στον διαγωνισμο του Αμερικανικου στρατου συναγωνιστικε σημειο προς σημειο την Beretta αλλα τελικα δεν επιλεχτηκε σαν ολοκληρωμενο πακετο και οχι σαν οπλο.
Το πρωτο οπλο χειρος με στανταρ 18 γεμιστηρα και καννη 13,5 εκ.
http://img202.imageshack.us/img202/3871 ... rianst.jpg
Eχει βεβαια χρονια που δεν παραγεται και μονο μεταχειρισμενο μπορει να βρεθει.
Ισως ενα απο τα ομορφοτερα πιστολια. -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
οποιος εχει οπλο δεν το λεει...δηλαδη?.........
δηλαδη αμα πω οτι θα σε καθαρισω και σε καθαρισω ειμαι αδερφη? devided by zero κατασταση?Πληροφοριακά ο Τσάκ διαιρεί και με το μηδέν.
Επίσης, έγκριτο και σοβαρό μέλος του φόρουμ έχει δημιουργήσει νήμα για τα όπλα. Ότι μπαζούκας έχετε μπορείτε να το παραθέσετε εκεί.
-
Ο χρήστης SU-30 έγραψε:
H προσωπικη μου επιλογη θα ηταν το GB9 της steyr το οποιο στον διαγωνισμο του Αμερικανικου στρατου συναγωνιστικε σημειο προς σημειο την Beretta αλλα τελικα δεν επιλεχτηκε σαν ολοκληρωμενο πακετο και οχι σαν οπλο.
Το πρωτο οπλο χειρος με στανταρ 18 γεμιστηρα και καννη 13,5 εκ.
http://img202.imageshack.us/img202/3871 ... rianst.jpg
Eχει βεβαια χρονια που δεν παραγεται και μονο μεταχειρισμενο μπορει να βρεθει.
Ισως ενα απο τα ομορφοτερα πιστολια.δυο απο τα πιο ωραια(που ακομη περιμενουν πολλοι να βγουν στην παραγωγη αλλα @@ απο οτι βλεπω)
το seburo εχει πιθανοτητες να βγει στην παραγωγη καποτε
το χ ομως δεν το βλεπω -
To desert eagle ειναι για ταινιες μονο. Εχει πολυ δυναμη αλλα απο κει κ περα αντε να το δουλεψεις αυτο το πραγμα. Τουλαχιστον αυτα λενε οσοι ξερουν. Εγω ειμαι ασχετος, μονο να ριχνω ξερω . Οσο για το ΗΚ, ε αυτο βρηκα αυτο πηρα
ΥΓ 2 ατομα εχουν προτεινει τη λυση καραμπινα+γκρεμος, αλλοι 2 εχουν γραψει οτι εχουν καραμπινα μεσα στο σπιτι, κ αλλοι 10+ εχουν επικροτησει την αποψη κ συμφωνησει με τους προηγουμενους, μονο εμενα βλεπω να κοροιδευετε.
-
Εγώ δεν έγραψα ακόμη ότι την έχω οπλισμένη κάτω από το κρεβάτι, για αυτό δεν με κοροϊδεύουν.
-
-edit-
-
Εγώ λεω να αρχίσω να κοιμάμαι μαζί με τα κουζινομαχαιρα
Sent from my LG-P500
Αυξανόμενη εγκληματικότητα και τρόποι αυτοάμυνας.