-
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.....εγώ τον βρίσκω υπέροχο όπως και όλη την κατασκευή μέσα έξω.[/quote]
Συμφωνώ γούστα είναι αυτά, αλλά ρε συ τουλάχιστον η αισθητική του από πίσω παραείναι αμφιλεγόμενη....
-
Ο χρήστης Dave έγραψε:
Σε αυτη τη κατηγορια σε αυτα τα λεφτα κι εσυ πας να παρεις το υπερεκτιμημενο αμαξι της κατηγοριας.. Καλυτερα το 160αρι passat...Καλυτερα ακομα λυση το s60.. Πορτμπαγκαζ ανυπαρκτο κι αυτο λιγο τσιμπημενο κατα τη γνωμη μου.
Το opel ξεχνα το..180 αλογα δεν εχει που να χτυπιεται..Κατι διαβασα για ενα ανεκδοτο-exeo επισης.. Για alfa romeo δε σε κοβω οποτε προσπερνω..Ford mondeo επισης να δεις, πολυ μαουνα βεβαια και εισαι και 35.. Πολυ καλο μοτερ, καλα λεφτα.γενικως ειναι καλο deal.
Peugeot-Citroen παιρνεις ή σε χαλαει το σημα...? 508-c5 εξαιρετικες επιλογες και σου μενουν και ρεστα..Υδροπνευματικη C5 exclusive ας πουμε...Εν ολιγοις αν θες vag-πιστευεις οτι εχει καποιο κυρος το σημα της vw...,passat 160..Αλλιως κοιτας s60-mondeo-508-c5 ,αν επιμενεις τοσο με το κυρος-σημα-μπλα μπλα s60.
Για οτι εγραψα μιλαω παντα για τις υπερτροφοδοτουμενες εκδοσεις.
Γιατί υπερκτιμημένο? Λόγω των 120 ίππων? Στα 29 Άουντι και με τόσο εξοπλισμό μόνο υπερεκτιμημένο δεν είναι.
Πορτμπαγάζ 480 λίτρα δεν έχει το Α4? Οκ δεν είναι από τα πιο μεγάλα αλλά 2 πτώματα χωράνε...
Σευχαριστώ για τις προτάσεις, με βλέπω να ψάχνω πολύ πράγμα...Απλά κόλλησα τώρα με το Α4...(χωρίς να δω τα άλλα βέβαια)Υπόψην ως τώρα είχα την 147 (Σκέτη κάυλα στην οδήγηση, αλλά στην 159 κάτι με χαλάει...) Αυτό για έναν φίλο που έγραψε ότι μάλλον δεν είμαι Αλφίστας...
Σκεψου απλα οτι με λιγοτερα λεφτα εχεις τη 200αρα 159 tbi με με κανα 10ρικο κιλα παραπανω ροπη.. ,σχεδιαση alfa ,κρατηματα alfa, φρενα alfa κτλπ.. Ειναι λοιπον υπερεκτιμενο το a4 120..Και η alfa δεν ειναι να πεις οτι δεν ειναι premium..
Επειδη γενικα βλεπω και αλλοι φιλοι προτεινουν και απλα παραθετεις στοιχεια και αποψη για το a4, μαλλον δεν εχει νοημα το θεμα που ανοιξες.. Θες το a4? Αφου το θελεις τοσο παρτο.. Απλα υπαρχουν 5-6 δυνατοτερα και πολυ τιμια γι αυτα που προσφερουν αυτοκινητα.. Καταλαβαινω οτι θες το σημα πανω απ ολα, αλλα ταυτοχρονα κανω και πως δε το καταλαβαινω....
Σκεψου απλα αυτο που σου γραψα για την alfa και πως περνεις δυνατοτερο vag με λιγοτερα χρηματα...
-
Αγόρασε ένα ΖΧάκι (που μετα δεν θα θες να το δώσεις) και με τα ρέστα σουβλάκια!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Αγόρασε ένα ΖΧάκι (που μετα δεν θα θες να το δώσεις) και με τα ρέστα σουβλάκια!Εχεις πεσει στην premium λουμπα κι εσυ πλεον και δε ξες τι γραφεις.. Θαναρα τι εγινε δε πετυχε το δριφτ?
Και σοβαρα τωρα τραβα στο θεματακι στο οποιο αναφερεσαι και δες τι εχω προτεινει μεσα σε 2 δημοσιευσεις.. -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Αγόρασε ένα ΖΧάκι (που μετα δεν θα θες να το δώσεις) και με τα ρέστα σουβλάκια!Αυτό και του μένουν ρέστα 29750. Χτυπάει ένα tiguan.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εχεις πεσει στην premium λουμπα κι εσυ πλεον και δε ξες τι γραφεις.. Θαναρα τι εγινε δε πετυχε το δριφτ?
Και σοβαρα τωρα τραβα στο θεματακι στο οποιο αναφερεσαι και δες τι εχω προτεινει μεσα σε 2 δημοσιευσεις..Αν σου πω ότι σε έχασα τελείως, τι θα πεις;
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σε αυτη τη κατηγορια σε αυτα τα λεφτα κι εσυ πας να παρεις το υπερεκτιμημενο αμαξι της κατηγοριας.. Καλυτερα το 160αρι passat...Καλυτερα ακομα λυση το s60.. Πορτμπαγκαζ ανυπαρκτο κι αυτο λιγο τσιμπημενο κατα τη γνωμη μου.
Το opel ξεχνα το..180 αλογα δεν εχει που να χτυπιεται..Κατι διαβασα για ενα ανεκδοτο-exeo επισης.. Για alfa romeo δε σε κοβω οποτε προσπερνω..Ford mondeo επισης να δεις, πολυ μαουνα βεβαια και εισαι και 35.. Πολυ καλο μοτερ, καλα λεφτα.γενικως ειναι καλο deal.
Peugeot-Citroen παιρνεις ή σε χαλαει το σημα...? 508-c5 εξαιρετικες επιλογες και σου μενουν και ρεστα..Υδροπνευματικη C5 exclusive ας πουμε...Εν ολιγοις αν θες vag-πιστευεις οτι εχει καποιο κυρος το σημα της vw...,passat 160..Αλλιως κοιτας s60-mondeo-508-c5 ,αν επιμενεις τοσο με το κυρος-σημα-μπλα μπλα s60.
Γιατί υπερκτιμημένο? Λόγω των 120 ίππων? Στα 29 Άουντι και με τόσο εξοπλισμό μόνο υπερεκτιμημένο δεν είναι.
Πορτμπαγάζ 480 λίτρα δεν έχει το Α4? Οκ δεν είναι από τα πιο μεγάλα αλλά 2 πτώματα χωράνε...
Σευχαριστώ για τις προτάσεις, με βλέπω να ψάχνω πολύ πράγμα...Απλά κόλλησα τώρα με το Α4...(χωρίς να δω τα άλλα βέβαια)Υπόψην ως τώρα είχα την 147 (Σκέτη κάυλα στην οδήγηση, αλλά στην 159 κάτι με χαλάει...) Αυτό για έναν φίλο που έγραψε ότι μάλλον δεν είμαι Αλφίστας...
Σκεψου απλα οτι με λιγοτερα λεφτα εχεις τη 200αρα 159 tbi με με κανα 10ρικο κιλα παραπανω ροπη.. ,σχεδιαση alfa ,κρατηματα alfa, φρενα alfa κτλπ.. Ειναι λοιπον υπερεκτιμενο το a4 120..Και η alfa δεν ειναι να πεις οτι δεν ειναι premium..
Επειδη γενικα βλεπω και αλλοι φιλοι προτεινουν και απλα παραθετεις στοιχεια και αποψη για το a4, μαλλον δεν εχει νοημα το θεμα που ανοιξες.. Θες το a4? Αφου το θελεις τοσο παρτο.. Απλα υπαρχουν 5-6 δυνατοτερα και πολυ τιμια γι αυτα που προσφερουν αυτοκινητα.. Καταλαβαινω οτι θες το σημα πανω απ ολα, αλλα ταυτοχρονα κανω και πως δε το καταλαβαινω....
Σκεψου απλα αυτο που σου γραψα για την alfa και πως περνεις δυνατοτερο vag με λιγοτερα χρηματα...
Thanks για το ενδιαφέρον φίλος. Καλά κάνεις και τα λες όπως τα λες. Η 159 όντως είναι κάτι που κακώς το έχω απορρίψει πριν καν το κάνω ένα τεστ ντράιβ.
Έχω φάει κόλλημα με τα 4 κυκλάκια, οκ δεν έχεις άδικο. ίσως να παραθέτω συνεχώς στοιχεία για να δω γιατί το θεωρείτε υπερεκτιμημένο.
Όταν δέχεσαι τον αντίλογο είναι καλό, γιατί μπορείς να αγοράσεις κάτι καλύτερο. Απλά όλοι κοιτάτε ΚΥΡΙΩΣ τα άλογα και την ροπή. Δεν είναι μόνο αυτά κριτήρια για να αγοράσεις ένα αμάξι. -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Αγόρασε ένα ΖΧάκι (που μετα δεν θα θες να το δώσεις) και με τα ρέστα σουβλάκια!Σόρρυ φίλος αλλά ντεν καταλαβαίνει...
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Αυτό και του μένουν ρέστα 29750. Χτυπάει ένα tiguan.
Κι αυτό το σκέφτηκα...Άσε γαμησέ τα...που είναι τα παλιά καλά χρόνια...Είχα δει την 147 και δεν ήθελα άλλο αμάξι να ξαναδώ στη ζωή μου...Τώρα αρχίζω να μπερδεύομαι τρελά.
-
Dave νομιζω γιναμε και οι 2 κατανοητοι... Απλα μη ψαχνειςαυτοεπιβεβαιωση απο εμας..Ειμαστε οι χειροτεροι γι αυτο.. Καλη αγορα και καλα χιλιομετρα οτι και αν παρεις..
Με το Θανο πεταμε και κανα ακυρο που και που.. μη δινεις γενικως σημασια.. ,μη σου χαλαμε και το θεμα.
-
Την μεταπώληση ξέχνα την αν μιλάμε για 10 χρόνια. Δεν θα πιάσεις παραπάνω από το 30% της αξίας που το αγόρασες.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Dave νομιζω γιναμε και οι 2 κατανοητοι... Απλα μη ψαχνειςαυτοεπιβεβαιωση απο εμας..Ειμαστε οι χειροτεροι γι αυτο.. Καλη αγορα και καλα χιλιομετρα οτι και αν παρεις..Με το Θανο πεταμε και κανα ακυρο που και που.. μη δινεις γενικως σημασια.. ,μη σου χαλαμε και το θεμα.
Ελεύθερα ρε συ ότι θες πες, δεν παρεξηγώ.
Ίσα ίσα μου φτιάχνεις το θέμα, γιατί ο αντίλογος πάντα είναι εποικοδομητικός.
Πριν 2-3 χρόνια, αν διάβαζα αυτά που γράφω...θα έλεγα καλά πόσο μαλάκας είσαι ρωτάς τρίτους για το τι αμάξι θα πάρεις?
Στην προκείμενη περίπτωση όμως μαζεύω πληροφορίες που θα με βοηθήσουν. Δεν είμαι για οικογενειακό αμάξι αυτή είναι η μαλακία της υπόθεσης και ταχω παίξει...
Η Giulia ήταν να βγει το 11 και οι παπάρες θα την βγάλουν το 13 στην αγορά, ως τότε δεν περιμένω με τίποτα...Τρελό αμάξι πάντως θαναι από όλες τις απόψεις...
-
Ο χρήστης Dave έγραψε:
Thanks για το ενδιαφέρον φίλος. Καλά κάνεις και τα λες όπως τα λες. Η 159 όντως είναι κάτι που κακώς το έχω απορρίψει πριν καν το κάνω ένα τεστ ντράιβ.
Έχω φάει κόλλημα με τα 4 κυκλάκια, οκ δεν έχεις άδικο. ίσως να παραθέτω συνεχώς στοιχεία για να δω γιατί το θεωρείτε υπερεκτιμημένο.
Όταν δέχεσαι τον αντίλογο είναι καλό, γιατί μπορείς να αγοράσεις κάτι καλύτερο. Απλά όλοι κοιτάτε ΚΥΡΙΩΣ τα άλογα και την ροπή. Δεν είναι μόνο αυτά κριτήρια για να αγοράσεις ένα αμάξι.Ρε φιλε και εμεις κυκλάκια έχουμε, αλλα δεν κάνουμε έτσι.
Το ξέρω ότι σε πιανει μια χαρά βλέποντας ένα πολυτελες μοντέλο σε μια έκθεση αλλά Α4 με 120 ίππους είναι τάφος!!!! Πήγαινε να κάνεις καμμια προσπέραση με τρια άτομα μέσα και αποσκευες και θα με θυμηθείς
Για Ελλάδα και αξια μεταπώλησηςΣαν αρρωστακι θα σου πω........ Α4 1.8Τ 120 είναι αμάξι για μεζέδες
-
Ο χρήστης Dave έγραψε:
καλά οκ μην παραποιείς ή μην μεταφράζεις αυτά που λέω, όπως σε βολέυει.
Είπες χαρακτηριστικά έχεις τσιμπήσει άγρια την παπάτζα της Audi και πας σαν κλασσικό θύμα να πέσεις στη λούμπα και θεώρησα από αυτή σου τη φράση ότι μιλάς υποτιμητικά για τον όμιλο γενικά.
Όχι ρε φίλε μαλάκς δεν είμαι να πάω να πάρω αμάξι, επειδή το έχουν οι υπουργοί (μάλλον εσύ το έχεις αυτό, γιατί εγώ μίλησα για Α4 και όχι για Α6 ή Α8 που έχεις εσύ...) Το έθεσα ως παράδειγμα για να ξεκολλήσεις από το επιθετικό υφάκι σου του στυλ σιγά ρε μεγάλε τι πολυτέλεια θες με 30 χιλιάρικα κλπ κλπ ΚΑΙ κυρίως επειδή θεώρησα ότι μίλησες υποτιμητικά για τον όμιλο γενικά...Χαλάρωσε λίγο...Anyway...δεν αντελήφθεις καθόλου ούτε το ύφος μου ούτε το τι ήθελα να πω. Καλή συνέχεια στην αναζήτησή σου...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Anyway...δεν αντελήφθεις καθόλου ούτε το ύφος μου ούτε το τι ήθελα να πω. Καλή συνέχεια στην αναζήτησή σου...
Τέλοσπάντων Σευχαριστώ πάντως...
-
Καλησπερα και απο εμενα. Καλα κανεις και εχεις φαει κολημμα με τα 4 κυκλακια.
Δεν θελει και πολυ, αν κοιτας γυρω σου γενικως, για να διαπιστωσεις ποιο προιον ειναι το καλυτερο στην κατηγορια του αυτη την στιγμη. Οσο για τους Υπουργους-Βουλευτες, που οι περισσοτεροι φθονουμε (και καλα κανουμε, οχι γιατι εχουν πολλα λεφτα, αλλα γιατι εκλεψαν πολλα λεφτα, και διελυσαν την χωρα...), μονο τυχαιο δεν ειναι, να βλεπεις -μεχρι προσφατα- να δειχνουν ενιοτε προτιμηση στα 4αστερια.
Εαν θελεις αμεσα αυτοκινητο, το Audi που σκεφτεσαι, με τα εξτρα που λες, στα 30κ ειναι μονοδρομος.
Ειναι το πιο ολοκληρωμενο, σε ποιοτητα, χωρους, ασφαλεστατη οδικη συμπεριφορα, εμφανιση, καλη μεταπωληση.
Οτι και να λενε οτι και να γραφουνε, καποιοι οσα αυτοκινητα και να προτεινουν, αυτο ειναι το benchmark της κατηγοριας ΣΗΜΕΡΑ. Και εμενα πχ εμφανισιακα και σαν ιδεα μου αρεσε το Insignia, το θεωρουσα φοβερη επιλογη στην κατηγορια, μεχρι που το οδηγησα, το περιεργαστηκα γενικως και καταλαβα, οτι ΔΕΝ ειναι η καλυτερη δυνατη επιλογη.
Τι να κανουμε, ο καθενας, ευχεται, ελπιζει, η δικη του επιλογη/κολημμα/απωθημενο, να ηταν benchmark, αλλα καλως/κακως αυτη την στιγμη ειναι το A4.
Aν βεβαια μπορεις να περιμενεις κανενα 6μηνο, αξιζει να δεις την νεα 3αρα με τα καινουργια 1600αρια Turbo μοτερ.
Πιθανοτατα θα ειναι αυτη ο νεος 'βασιλιας' της κατηγοριας, σε ολα τα επιπεδα, εχοντας πλεον, και οδηγικο προφιλ
που να καλυπτει και τον πιο απαιτητικο, σε σχεση με το πιο mainsteram Α4.
Ολα τα υπολοιπα ειναι συμβιβασμος, σε λεφτα, ποιοτητα, χωρους, εργονομια, φινιρισμα, παλαιοτητα στην αγορα, κ.ο.κ
Οπως και να εχει, οδηγησε τα αυτοκινητα που σε ενδιαφερουν, πριν κανεις την τελικη επιλογη.
Καλη συνεχεια. -
Καλως ήρθες.
Στην θέση σου θα έπαιρνα σβάρνα τις αντιπροσωπείες και θα έκανα test drive. Σίγουρα θα κοιτούσα τα εξής:
Alfa Romeo 159 Tbi (το πιο σπορ και γρήγορο από όλα)
Audi A4 1.8 (αλλά μόνο αυτό με τα 160 άλογα αν και δυστυχώς ξεφεύγει τιμολογιακά)
BMW 318 (εντάξει είναι δίλιτρο αλλά είπα μήπως ενδιαφέρεσαι) Εναλλακτικά αν η νεα 3άρα δεν αργήσει πολύ, πρέπει να την περιμένεις πριν αποφασίσεις!
Citroen C5 THP (αριστερή επιλογή αλλά το μόνο με υδροπνευματική αν σε ενδιαφέρει η άνεση)
Mercedes C180 (τα συνδυάζει όλα αλλά ως Μερκ είναι τσιμπημένη)
Volvo S60 T4 (εξαιρετικό πακέτο συνολικά)
VW Passat CC (πανέμορφο και γρήγορο)Τα οδηγείς, κρατάς και σημειώσεις για να μην μπερδευτείς και αποφασίζεις.
Αν ρωτάς εμένα... την σπορτίφ Άλφα θα έπαιρνα.
-
Α4 και 120 ατίθασα άτια?
-
Με τις τιμές που έχει η νεα σειρά 1 σαν 118 που έχει και τα πολλά άλογα φαντάζομαι μια αντιστοιχη '318' θα έφτανε τα 40.000€ ή λίγα λέω!!!??? Αναφερεστε στην νέα '316' μάλλον!
-
Ειναι δυνατόν να θεωρείς μπαρμπάδικο το s60? Mήπως το μπερδεύεις με το παλιό s60 ή με το s40?Το καινούριο s60 με τα 180 άτια είναι αμαξάρα και κουκλί .Οπως και το passat cc 1.8 tsi dsg όμορφο και καλό Εγω για ένα από τα δύο θα έπαιρνα.Ιδίως το volvo έχει και υψηλό image και δείχνει έναν άνθρωπο που την ψάχνει
Μέχρι 30K και μέχρι 1.800 cc