-
καβουρα μαλλον θα αλλαξω μοτερ αλλα με τον καιρο...τελικο εχω βαλει, η φιλτροχοανη θα μπει συντομα...το νιτρο δεν λεει? να βαλω ενα μεταχειρισμενο 1000 ευρω περιπου να παρω λιγο γκαζι να μου φυγει και η ''καβλα'' της ''ταχυτητας'' και μολις το ξεπληρωσω να παρω κατι με turbo... εκει το κοβω να καταληγω...να βαλω νιτρο...απλη λυση... αλλα ποσα αλογα με συμφερει να ψεκαζω?
-
Ο χρήστης Sun έγραψε:
Έχεις καμία σχέση με το αντικείμενο ή απλά πετάς μια απλά για να την πεις και να ανεβάσεις τον αριθμό των posts σου;
Αν σκοπός σου είναι να ειρωνευτείς και μόνο, μάθε πρώτα απ' όλα αν είναι εφικτό το συγκεκριμένο εγχείρημα και μετά άρχισε να γράφεις. Ξέρεις μήπως ότι το αμαξάκι μπορεί να πάρει και μοτέρ από άλλα αυτοκίνητα που δεν ανήκουν καν στο group της Ford?[humor not found]
Μardock, είσαι σε αυτοκινητιστικό φόρουμ και όλοι σου λένε ότι στραβά αρμενίζεις. Υποψιάσου.
-
δλδ δεν θα μπορω να κανω την καβλα μου μεχρι να το ξοφλησω? ε δεν γινετε αυτο!! μου φενεται οτι θα κανω την μαλακια μ και θα παω να βαλω νιτρο....δεν γινετε αλλιως...
-
να πας καλο μου παιδί, να πας... έτσι όταν στο πάρει η τράπεζα να το έχεις διαλύσει...
-
Ο χρήστης Mardock έγραψε:
δλδ δεν θα μπορω να κανω την καβλα μου μεχρι να το ξοφλησω? ε δεν γινετε αυτο!! μου φενεται οτι θα κανω την μαλακια μ και θα παω να βαλω νιτρο....δεν γινετε αλλιως...Παλικάρι μου, δεν λυπάσαι τα λεφτουδάκια σου;
Αν δεν τα λυπάσαι ,κάντο, αλλά μετά μην έρθεις εδώ να κλαφτείς για λιωμένα πιστόνια και λοιπά συναφή(ειδικά για το nitro).
Ειδικά τo nitro έχει φτιαχτεί καθαρά για κόντρες. Θέλεις κάτι τέτοιο; -
θα κανω την μαλακια μ και θα παω να βαλω νιτρο....δεν γινετε αλλιως...**Όπως ακριβώς το χαρακτήρισες . **
Α!!! , μην ξεχάσω , αν μετά από όλα αυτά που σου έγραψαν και διάβασες , δεν κατάλαβες τίποτα . Τότε καλά να πάθεις .
Ο μόνος τρόπος να σε δικαιολογήσω θα ήταν να είσαι κάτω απο 20 ετών.
Υ.Γ.
Για να μην νομίσεις ότι στο παίζουμε ηθικοί και πατερούλιδες μάθε ότι αυτά στα γράφει αυτά κάποιος που στο δικό του αυτ/το έχει +45 άλογα από βελτίωση.
-
αρα η πιο ασφαλης λυση ειναι το turbo.. θα κατσω να μαζεψω αλλα 2000ευρω και θα παω να βαλω turbo...ουτε γατα ουτε ζημια...και μανια να ξεπληρωσω το αμαξι...μια χαρα δινω την δοση τον μηνα...απλα θελω λιγο παραπανω γκαζι βρε αδερφε
-
Έχεις καταλάβει πως λειτουργεί το νίτρο;
-
εχω ακουσει οτι τα μαμαει ολα στον κινητηρα..ειδικα στην συνεχομενη χρηση...εχω δει και βιντεο στο youtube...αρα το turbo ειναι μια λογικη λυση..δεν πιστευω οτι μαμαει τον κινητηρα...
-
εχω ακουσει οτι τα μαμαει ολα στον κινητηρα..ειδικα στην συνεχομενη χρηση...εχω δει και βιντεο στο youtube...αρα το turbo ειναι μια λογικη λυση..δεν πιστευω οτι μαμαει τον κινητηρα...Πάμε πάλι απο την αρχή.
Ποιός σου είπε ότι το turbo δεν μαμάει τον κινητήρα;
Αμα αυτό και τα παρελκόμενά του δεν είναι σωστά ρυθμισμένα....., και δεν είναι μόνο αυτό.
Παρέα με το turbo έρχονται και άλλα πραγματάκια όπως καλύτερα φρένα, καλύτερες αναρτήσεις,άλλο σαζμάν, ενισχυμένο δισκοπλατώ(για την παραπάνω ροπή), και δεν ξέρω και τι άλλο μου διαφεύγει εκτός και αν θέλεις να προσεύχεσαι κάθε φορά θα θέλεις να σταματάς.
Επίσης να είσαι έτοιμος μετά να γίνεις τακτικός πελάτης των συνεργείων, όπως και του βενζινά, γιατί η αύξηση στην κατανάλωση μόνο αμελητέα δεν θα είναι, ειδικά στους δύσκολους καιρούς που περνάμε.
Τέλος αν πάρεις για τον Α,Β λόγο τον κινητήρα στα χέρια(πίστεψέ σαν το τζόκερ μπορεί να σου κάτσει) πες μου πως θα νιώθεις που θα έχεις ένα αμάξι που θα κάθεται(λόγω βλάβης) και μια δόση που θα ΤΡΕΧΕΙ.
Αν τα βάλεις όλα αυτά κάτω μάλλον θα φτάσεις την αξία κανενός μετάχειρου st.
I rest my case.
May the force be with you! -
Να μη συζητήσουμε καν ότι ΚΤΕΟ ούτε για πλάκα δεν θα περνάει... Το σημαντικότερο είναι ότι ένα αυτοκίνητο που έχει σχεδιαστεί για Χ άλογα δεν μπορεί να σηκώσει Χ+Ψ άλογα χωρίς άλλες μετατροπές. Αν δεν θέλεις να σκοτωθείς και να σκοτώσεις μη κάνεις αυτό που είπες ότι θέλεις να κάνεις (μαλακία δηλαδή).
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μardock, είσαι σε αυτοκινητιστικό φόρουμ και όλοι σου λένε ότι στραβά αρμενίζεις. Υποψιάσου.+1
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μardock, είσαι σε αυτοκινητιστικό φόρουμ και όλοι σου λένε ότι στραβά αρμενίζεις. Υποψιάσου.
Απλά είστε αργοί και ζηλεύετε.
Mardock μάθε κάποια βασικά πράματα για αυτά που λες και μην πηγαίνεις τυφλά.
To nitro προφανώς και δεν σου κάνει εκτός ξέρω γω και αν κατεβαίνεις σε drag races.
Το turbo, κάτι γίνεται με αυτό αλλά πιθανόν να έχεις και εκεί θέματα στο μέλλον + οτι θα πρέπει να βελτιώσεις φρένα και αναρτήσεις ίσως. -
To διαβασα και αυτο! Πρωτη βελτιωση σε μαμα κινητηρα με 85 αλογα, η χρηση νιτρο. Οχι ρε αδερφε ημαρτον! Κανε κατι αλλο! Γαργαλισε την μηχανη,αυξησε την συμπιεση, βαλε κανα εκκεντροφορο, αλλαξε καμια εισαγωγη και μετα αλλαξε και την εξαγωγη...κατι τελος παντων που θα εχει μια μελετη απο καποιον εμπειρο, μην πας και πεταξεις τα λεφτα σου στο νιτρο και λιωσεις τον κινητηρα. Ποσο χρονων εισαι?
-
-
Άντε να κάνεις τα 85 άλογα 105 με το νίτρο για μερικά δευτερόλεπτα. Και μετά από 2-3 μπουκάλια να τινάξεις τη μηχανή στον αέρα! Δεν έχω λόγια για τα σημερινά παιδιά...
-
-
Καλησπερα παιδια.. ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για βελτιωση του αυτοκινητου μου..κατεχω ενα ford fiesta mk7 1.25cc 85 αλογα και θελω να δω τι βελτιωσεις μπορω να κανω για να του ανεβασω αλογα, επιταχυνση και τα λοιπα...εχω στην διαθεση μου 2000 ευρω να χαλασω στο αμαξι...σκεφτομουν να βαλω Nitro αλλα ξερω οτι με την πολυ χρηση καταστρεφει τον κινητηρα...αν βαλω ποσα αλογα μπορω να ψεκαζω στο fiesta χωρις να μαμαω τον κινητηρα ιδιαιτερα? φιλοι που ξερουν λενε περιπου στα 35 αλογα..τωρα με αυτα τα λεφτα ποσα αλογα μπορω να καταφερω να το φτασω και τι με συμφερει γενικα? ευχαριστω για τις γνωμες σαςΝαι μπορείς να βάλεις νίτρο και είναι σχετικά φτηνό για τα άλογα που σου δίνει.
ΑΛΛΑ, και 120 αλογάκια να έχεις δεν είναι γρήγορο το αμάξι.
Χώρια που το dry kit που μάλλον θα βάλεις (γιατί σε τόσα λίγα άλογα -35- μόνο τέτοιο υπάρχει) δεν είναι καλό για τον κινητήρα.Αν είχες κάποιο μεγάλο κινητήρα 200-300 άλογα τότε θα άξιζε να βάλεις ένα wet kit νίτρο με 100-150 άλογα (μόνο για κόντρες γιατί για άλλη χρήση δεν κάνει). Με τόσα λίγα άλογα είναι αστείο να ασχοληθείς με τη βελτίωση του κινητήρα.
-
cson 23 ειμαι αλλα δυστυχως απο αμαξια πολυ λιγα γνωριζω..κοιταξτε καθησα και το σκεφτηκα...χιλιες φορες να παρω δανειο να το ξοφλησω και καπακι να το πουλησω 8-9 χιλιαρικα (γτ εχω κανει και 13000khm μονο) και να παρω ενα καλο μεταχειρισμενο γρηγορο αμαξι μοντελου 2005+ να κανω την καβλα μου..εχετε κανενα να προτεινετε? κοιταγα μερικα και θελω να μου πειτε την γνωμη σας.. http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1616482/ , http://www.car.gr/classifieds/cars/view/702510/ και http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1645486/
εχετε κατι αλλο να προτεινετε? δλδ μετα τα 8000ευρω που θα παρω περιπου να χαλασω 5000 σε αμαξι και με τα αλλα 3000 να το φιαξω η να παρω ετοιμο οπως τα Links? ( thee mou elpizw na mhn lew s ) -
Το πεζο ειναι ιδανικη περιπτωση.
Υ.Γ με το φιατ επεσα κατω απο τα γελια
Α και μαθε να ξεχωριζεις την γελοια ''βελτιωση'' απο την πραγματικη βελτιωση!
Βελτιωσεις (nitro) (πρωην Veltiwseis)