-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Derek Daly.... ομοεθνής του Lewis.... μην περιμένουμε τίποτα καλύτερο....Red Bull driver Mark Webber also felt Schumacher's move on lap 20 was in breach of the rules.
'It was a unique fight between Michael and Lewis because the McLaren was running up against the rev limiter, so Michael had a speed advantage on the straights,' he said in his BBC column. 'He could position his car very cutely to try to keep him out.
'There were a few times when Michael returned to the normal line having defended. That's the point of interest because it's not what most drivers understand to be acceptable. One incident in particular stood out - out of the second chicane and into Lesmo, when Lewis had a clear run and Michael went across to defend and then came back again. Moving that many times was pushing the boundaries.'
-
Eddie Irvine vs Ted Kravitz:
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Red Bull driver Mark Webber also felt Schumacher's move on lap 20 was in breach of the rules.
Mark Webber.... Αυστραλός.... ομόγλωσσος του Lewis.... μην περιμένουμε τίποτα καλύτερο....
-
Ουφ βρε παιδιά έχει κουραστεί λίγο το θέμα. Υπάρχει διαφορά μεταξύ 'πιέζω τα όρια των κανονισμών' και 'τα ξεπερνάω'. Ο MS το πρώτο έκανε και όλη η συζήτηση γίνεται για μία κίνηση που δεν είναι ξεκάθαρη αν θεωρείται 2η κίνηση γιατί την κάνουν σχεδόν όλοι αν όχι όλοι.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Οι εποχές έχουν αλλάξει. Προσωπικά χαίρομαι που δεν επιτρέπεται η αντιαθλητική συμπεριφορά πια. Οι μέθοδοι Σέννα ήταν κατάπτυστοι!Realzeus κάνεις πλάκα έτσι? Μη τρελαθούμε.
Tι έκανε δηλαδή ο Senna που δεν έκανε -ας πούμε- ο Prost? [/quote]
Εμβόλισε εκούσια τον αντίπαλό του στην εκκίνηση της Σουζούκα το 1990 με κίνδυνο να σκοτωθούν και οι δύο [/quote]
Πάντα αναρωτιόμουν γτ δε του έριξαν ποινή τότε... Έλα παιδιά ξεφεύγουμε. Αν είναι ας τρέξουμε σε καναν αγώνα και μετά ας μιλήσουμε. Τηλεορασάκιδες του καναπέ δε μας δικαιολογεί και τόσο να αναλύουμε.
taurus τα νεύρα μου ρε φίλε!
ΣΗΜ: μια χαρά οδήγησε ο Σούμι. Το παράκανε στη φάση με το γρασίδι αλλά γενικά τέλεια μάχη.
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Ουφ βρε παιδιά έχει κουραστεί λίγο το θέμα. Υπάρχει διαφορά μεταξύ 'πιέζω τα όρια των κανονισμών' και 'τα ξεπερνάω'. Ο MS το πρώτο έκανε και όλη η συζήτηση γίνεται για μία κίνηση που δεν είναι ξεκάθαρη αν θεωρείται 2η κίνηση γιατί την κάνουν σχεδόν όλοι αν όχι όλοι.Ακριβώς!
Και νομίζω ότι ο 'μαθητής' Λούης σε αυτή τη φάση, έχει κάνει στο παρελθόν πολύ χειρότερα πράγματα στα οποία μερικές φορές έλαβε συγχωροχάρτι ( = reprimand).
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Θέλω να τον δω με άγχος και υπό πίεση (από του χρόνου δηλαδή) ...
M' αρέσει που όλοι πιστεύουμε ότι από του χρόνου οι Ferrari και McLaren θα έχουν ανταγωνιστικά αυτοκίνητα και θα πιέζουν τις Red Bull. M' αρέσει πολύ!
Όχι, δεν είπα κάτι τέτοιο. Απλά στους πρώτους 2-3 αγώνες το άγχος και η πίεση θα υπάρχουν μέχρι να δουν ο καθένας τα πατήματά του και τη δύναμή του σε σχέση με τους υπόλοιπους. Αν τώρα η RedBull υπερτερεί και πάλι η πίεση θα υπάρχει μόνο στην αρχή...
-
Ο χρήστης YAMA έγραψε:
Οι εποχές έχουν αλλάξει. Προσωπικά χαίρομαι που δεν επιτρέπεται η αντιαθλητική συμπεριφορά πια. Οι μέθοδοι Σέννα ήταν κατάπτυστοι!
Realzeus κάνεις πλάκα έτσι? Μη τρελαθούμε.
Tι έκανε δηλαδή ο Senna που δεν έκανε -ας πούμε- ο Prost?
Εμβόλισε εκούσια τον αντίπαλό του στην εκκίνηση της Σουζούκα το 1990 με κίνδυνο να σκοτωθούν και οι δύο [/quote]
Πάντα αναρωτιόμουν γτ δε του έριξαν ποινή τότε... Έλα παιδιά ξεφεύγουμε. Αν είναι ας τρέξουμε σε καναν αγώνα και μετά ας μιλήσουμε. Τηλεορασάκιδες του καναπέ δε μας δικαιολογεί και τόσο να αναλύουμε.
taurus τα νεύρα μου ρε φίλε!
ΣΗΜ: μια χαρά οδήγησε ο Σούμι. Το παράκανε στη φάση με το γρασίδι αλλά γενικά τέλεια μάχη.[/quote]
Πάντως το 1997 όταν στην Χερέθ ο Σούμις πήγε να κλείσει τον Βιλνέβ τιμωρήθηκε με μηδενισμό των βαθμών που είχε συγκεντρώσει όλη τη χρονιά! Για να μην πούμε και τι κλείσιμο στον τοίχο είχε κάνει ο Σέννα στον Προστ στο Εστορίλ. Ήταν κορυφαίος ο Βραζιλιάνος αλλά οδηγούσε επικίνδυνα και παράτυπα μερικές φορές... Αυτό για να μην λέμε ότι έκανε τα ίδια ο Προστ. Για εύνοια από τους μηχανισμούς (λέγε με και Μπαλέστρ) πείτε ό,τι νομίζετε... Δεν διαφωνώ με αυτό αλλά πάντως ήταν πιο μετρημένος και μυαλομένος σαν οδηγός ο Γάλλος.
-
-
Όποιος έχει ακούσει το BBC να μεταδίδει αγώνα δεν είναι δυνατόν να πιστεύει ότι θα ακούσει καλό λόγο για κάποιον άλλο εκτός Κοινοπολιτείας όταν θίγεται ένας εντός. Από εκεί και πέρα live your dream guys.... Αντίστοιχα όποτε ακούω το Lauda να μιλά με άσχημη γλώσσα για τον LH τα γράφω στα παλαιότερα των υποδημάτων μου. Λες και δεν γνωρίζω σε τι κοινό απευθύνεται ο καθένας από αυτούς και τι θέλει το κοινό αυτό να ακούσει.
Ως προς αυτό καθώς δεν έχω κάποιον Έλληνα ώστε τα ΜΜΑ(Ε) να μου πιπιλίζουν το μυαλό ότι αυτός είναι ο ένας, ο μοναδικός, ο ανεπανάληπτος και δεν συμμαζεύεται θεωρώ ότι έχω λίγο μικρότερη υποκειμενικότητα. Και καθώς ο MS δεν τρέχει με Φερράρι να φορώ τα κόκκινα γυαλιά μου νομίζω ότι μπορώ να καταλάβω πότε με ενοχλεί το chopping και πότε όχι. Και στην προκειμένη δεν με ενόχλησε. Όπως αντίστοιχα θεωρώ ότι πολύ σωστά έπραξε και ο LH που δεν εκβίασε κάποιο ατύχημα και μας χάρισαν αυτοί οι δύο 20 γύρους που είχε ενδιαφέρον. Αλλιώς αυτό που θα είχαμε θα ήταν ο 1ος στο δικό του κόσμο και σε 2-3 της McLaren σε αντίστοιχα δικό τους κόσμο. Κοινώς bull-shit racing.
-
ακομη με τον γερμανο ασχολουνται στην βρετανια βλεπω..
http://plus.autosport.com/premium/featu ... -too-much/
(ολοκληρο εδω http://bbs.hellof1.com/2727471.html) -
Είχα πολύ καιρό να σηκωθώ από τον καναπέ κρατώντας το κεφάλι μου με τα μάτια καρφωμένα στην TV με την σκέψη , αμάν τι θα γίνει τώρα !!!
Μακάρι να ξαναδούμε αντίστοιχες μάχες .
Το ρίσκο της προσπέρασης , το ρίσκο της κοντής 7ης , το ρίσκο του μπλοκαρίσματος από ταχύτερο μονοθέσιο στην ευθεία ήταν όλα γνωστά πριν ξεκινήσει ο αγώνας .
Τόσο γνωστά που μέχρι και οι αδαής του αθλήματος περιμέναμε η Mercedes να πάει καλά στον αγώνα και με λίγη τύχη ίσως να έβλεπε και βάθρο .Ελπίσω να το ξαναδούμε ανεξαρτήτου χρώματος . No more boring Race.
Το έχω γράψει απο τους πρώτους Ευρωπαικούς αγώνες . Το πρωτάθλημα φέτος τελείωσε πολύ νωρίς .
Απλά ο MW βοήθησε στο να υπάρχει ενδεχόμενο . Θα μπορούσε να έχει λήξει και μαθηματικά .
2011 Gran Premio Santander d'Italia