-
Παιδιά γεια σας και πάλι!
Σας θυμίζω πως ψάχνω για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.
Θα ήθελα την άποψη σας για τα εξής μοντέλα:
-Αlfa Romeo 146 ts
-Daewoo Lanos
-Hyundai AccentΔεν παραθέτω συγκεκριμένα στοιχεία για την κάθε μάρκα, καθώς είναι αρκετά αυτοκίνητα που έχω κατά νου. Και έπειτα ο μηχανικός θα κρίνει πιο είναι σε καλύτερη κατάσταση.
Ρωτάω απλά και μόνο σαν μοντέλο, ποιο θεωρείτε καλύτερο, πιο αξιόπιστο; Από όλες τις απόψεις... Μια γενική εντύπωση θέλω. Ποιο από αυτά θα διαλέγατε εσείς;
Ευχαριστώ. -
-Αlfa Romeo 146 ts
-Daewoo Lanos
-Hyundai AccentΔεν παραθέτω συγκεκριμένα στοιχεία για την κάθε μάρκα, καθώς είναι αρκετά αυτοκίνητα που έχω κατά νου. Και έπειτα ο μηχανικός θα κρίνει πιο είναι σε καλύτερη κατάσταση.
Ρωτάω απλά και μόνο σαν μοντέλο, ποιο θεωρείτε καλύτερο, πιο αξιόπιστο; Από όλες τις απόψεις... Μια γενική εντύπωση θέλω. Ποιο από αυτά θα διαλέγατε εσείς;
Ευχαριστώ. -
-Αlfa Romeo 146 ts
-Daewoo Lanos
Ευχαριστώ. -
Το Lanos και το Accent ΔΕΝ είναι αυτοκίνητα. Δεν μπορείς να συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια.
146 εκ των τριών και χωρίς συζήτηση.
-
Λάνος ή άξεντ πολύ καλά αμάξια, 146 σε καμία περίπτωση...
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Λάνος ή άξεντ πολύ καλά αμάξια, 146 σε καμία περίπτωση...τρολ
Το λανος ειναι αθλιο οπως και αντιλαμβανομαι στην ιδια μοιρα ειναι και το αξεντ.
-
Μιας και υπάρχει η δυνατότητα πρόσθεσα και δημοσκόπηση. Ωστόσο θα θελα όποιος θέλει να αιτιολογήσει και την απάντηση του. Σημειώνω πως και για τα 3 αυτά μοντέλα έχω ακούσει από τα καλύτερα μέχρι τα χειρότερα. Γι αυτό και άνοιξα αυτό το θέμα. Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας ως τώρα.
-
Ο χρήστης vasil έγραψε:
Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας ως τώρα.Γιατί σου έχει απαντήσει κανείς επί της ουσιας μέχρι στιγμής?
Γενικά τα πράγματα είναι πολύ απλά. Το 146 είναι καλύτερο αυτοκίνητο αλλά πολύς κόσμος θα το θεωρήσει ως πιο επιρρεπές στις βλάβες έναντι των άλλων δύο (μεταξύ αυτών και εγώ). Προσωπικά από τα τρία θα προτιμούσα το άξεντ και θα το είχα σαν απλό μεταφορέα από το Α στο Β χωρίς να το παίζω γκαζοφονιάς γιατί απλούστατα και να ήθελα δεν μπορεί η ανάρτηση του να το υποστηρίξει. Το είχα για νοικιάρικο κάποτε και δεν έχω να του προσάψω κάτι το ιδιαίτερο, εκτός βέβαια από την πολύ 'χαλαρή' ανάρτηση. Η γενιά της 145/146 ποτέ δεν μου άρεσε στο μάτι, οπότε ακόμα και εάν είχε καλύτερη οδική συμπεριφορά δεν θα μπορούσα να το αποδεχτώ σαν φαν κάρ.
Εάν μας έβαζες ένα όριο στα χρήματα που θέλεις ξοδέψεις, και για τι χρήση το θέλεις ίσως να σου κάναμε καλύτερες προτάσεις.
-
Για το Accent δεν εχω ιδεα.Το μονο που ξερω ειναι οτι ηταν καποτε παμφτηνο.
Για το lanos που το εχει πατερας φιλου το μονο που εχω να πω ειναι οτι ο κινητηρας του ειναι απροβληματιστος αλλα γενικως για 150.000χλμ που το εχει του εχει βγει τιμιο εργαλειο.
Η 146 που δεν εχω ιδεα ουτε για αυτη θα τη προτιμουσα λογο οδηγικης συμπεριφορας αλλα και λογο κινητηρα.Δε νομιζω να ψαξεις για αξιοπιστια σε 3 αυτοκινητα 10ετιας και αλλα θα ψαξεις να παρεις αυτο που θα σε καλυπτει στα παντα (φρενα,στησιμο,κινητηρα,ανεση,χωροι,εξοπλισμος,ασφαλεια).Προσωπικα το accent και το lanos δε τα βλεπω ουτε καν να αγγιζουν στο φτερο στα παραπανω πραγματα οπου σου ανεφερα καθως βρισκεις με 3.000€ τη καλυτερη και με πολυ καλο κινητηρα αλλα και με εξοπλισμο.
Αυτα.
-
Δεν τα ξεχνάς λέω εγω και τα τρία;;
-
Ο χρήστης vasil έγραψε:
Μιας και υπάρχει η δυνατότητα πρόσθεσα και δημοσκόπηση. Ωστόσο θα θελα όποιος θέλει να αιτιολογήσει και την απάντηση του. Σημειώνω πως και για τα 3 αυτά μοντέλα έχω ακούσει από τα καλύτερα μέχρι τα χειρότερα. Γι αυτό και άνοιξα αυτό το θέμα. Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας ως τώρα.Αν έβαζες και το 'κανένα' δεν θα υπήρχε διασπορά ψήφων.
Αν και δεν μου κάθεται κανένα για κάτι αξιόλογο μόνο ίσως το Accent να είναι λίγο καλύτερο απο τα άλλα δύο.
Για την 146 ήξερα θεματα που άνοιγαν τα καπό τους εν κινήσει και γενικά είχε θεματα μηχανικής ποιοτητας, το Lanos ... δυστυχώς είμαι μακρυά απο θαλασσα και το Accent ότι ήταν ένα φτηνό 4τροχο με τιποτα το ιδιαιτερο σε προβλήματα αλλα και καθόλου οδηγικό ενδιαφερον.
Ποια η χρήση τους? Μήπως με κάτι παραπάνω και ένα supermini να μπορεί να προσφέρει κάτι παραπάνω? Ακόμα και ένα Getz μου ακούγεται καλύτερο. Εκτός και αν ... υπάρχει μέλλον μετατροπής τους σε αυστραλιανές ειδικές εκδόσεις! -
146 έχω μια υπόψη μου, lanos και accent πολλά. Επίσης εκτός από αυτά, σε πιο μικρό μέγεθος, κουπέ, έχω τσεκάρει κάποια fiat pundo και peugeot 206. Απλά δεν τα έχω συμπεριλάβει στη δημοσκόπηση, γιατί σκέφτομαι τελικά να πάρω μεγάλο αμάξι και όχι coupe. Αλλά μιας και τα ανέφερα, 206 και Pundo τα θεωρείτε καλύτερα από τα τρία της δημοσκόπησης;
-
Έχω κάνει ταξίδι Πάτρα-Θεσσαλονίκη ως συνοδηγός σε Accent. Το θετικό του είναι η πολύ χαμηλή κατανάλωση. Άλλο θετικό, η παροιμιώδης αξιοπιστία. Κάπου εκεί τελειώνουν τα θετικά. Τραγική ανάρτηση, αίσθηση πλεύσης ακόμα και με 80, ανύπαρκτο κράτημα, ψεύτικα πλαστικά, μηδενική παθητική ασφάλεια. ακόμα και με 2000 ευρώ μπορείς να βρεις μια Xaara, μη χαραμήσεις τον εαυτό σου, είναι κρίμα.
-
κανένα από τα 3 ....
+kouliscd
-
Ο χρήστης vasil έγραψε:
146 έχω μια υπόψη μου, lanos και accent πολλά. Επίσης εκτός από αυτά, σε πιο μικρό μέγεθος, κουπέ, έχω τσεκάρει κάποια fiat pundo και peugeot 206. Απλά δεν τα έχω συμπεριλάβει στη δημοσκόπηση, γιατί σκέφτομαι τελικά να πάρω μεγάλο αμάξι και όχι coupe. Αλλά μιας και τα ανέφερα, 206 και Pundo τα θεωρείτε καλύτερα από τα τρία της δημοσκόπησης;Το κουπέ που το είδες ανάμεσα σε αυτά τα μοντέλα;
Εκτός αν εννοείς 206 CC.
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Έχω κάνει ταξίδι Πάτρα-Θεσσαλονίκη ως συνοδηγός σε Accent. Το θετικό του είναι η πολύ χαμηλή κατανάλωση. Άλλο θετικό, η παροιμιώδης αξιοπιστία. Κάπου εκεί τελειώνουν τα θετικά. Τραγική ανάρτηση, αίσθηση πλεύσης ακόμα και με 80, ανύπαρκτο κράτημα, ψεύτικα πλαστικά, μηδενική παθητική ασφάλεια. ακόμα και με 2000 ευρώ μπορείς να βρεις μια Xaara, μη χαραμήσεις τον εαυτό σου, είναι κρίμα.Περίπου τα ίδια έχω ακούσει για το accent.
Όταν λες πολύ χαμηλή κατανάλωση, μήπως γνωρίζεις πόσα lt/100km ή έχεις κάποιο παράδειγμα (διαδρομή) με στοιχεία κατά νου;
Ευχαριστω. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
146 έχω μια υπόψη μου, lanos και accent πολλά. Επίσης εκτός από αυτά, σε πιο μικρό μέγεθος, κουπέ, έχω τσεκάρει κάποια fiat pundo και peugeot 206. Απλά δεν τα έχω συμπεριλάβει στη δημοσκόπηση, γιατί σκέφτομαι τελικά να πάρω μεγάλο αμάξι και όχι coupe. Αλλά μιας και τα ανέφερα, 206 και Pundo τα θεωρείτε καλύτερα από τα τρία της δημοσκόπησης;
Το κουπέ που το είδες ανάμεσα σε αυτά τα μοντέλα;
Εκτός αν εννοείς 206 CC.
Punto και 206.
-
Φυσικά και δεν είναι coupe αυτά. Supermini (B Segment) hathbacks είναι.
-
H 146 ειναι απλα ενα καλυτερο αυτοκινητο σε ολα της εκτος της καταναλωσης και του κοστους χρησης.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Φυσικά και δεν είναι coupe αυτά. Supermini (B Segment) hathbacks είναι.Ότι βλέπω στο car.gr λέω. Όπως τα λένε τέλος πάντων...
146 vs Lanos vs Accent