-
Μιας και λετε για μαγαζια για καφε κλπ, εγω ας πουμε επιλεγω μαγαζια στα οποια δεν επιτρεπεται το καπνισμα και σχεδον ποτε δεν παταω σε μαγαζια που καπνιζουν μεσα. Υπαρχουν, βρειτε τα και ενισχυστε τα εσεις οι μη καπνιζοντες, εφοσον ολοι ξερουμε οτι το κρατος ειναι ανικανο να κανει πιο απλα πραγματα, ποσο μαλλον να επιβαλει την απαγορευση του καπνισματος.
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
http://www.protothema.gr/economy/article/333866/prostima-eos-500-euro-gia-osous-kapnizoun-se-tavernes-estiatoria-nuhterina-kedra/Παλιότερα με ενοχλούσε η απαγόρευση του καπνίσματος. Τώρα πάω με το ηλεκτρονικό τσιγάρο και κανένα πρόβλημα
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Μιας και λετε για μαγαζια για καφε κλπ, εγω ας πουμε επιλεγω μαγαζια στα οποια δεν επιτρεπεται το καπνισμα και σχεδον ποτε δεν παταω σε μαγαζια που καπνιζουν μεσα. Υπαρχουν, βρειτε τα και ενισχυστε τα εσεις οι μη καπνιζοντες, εφοσον ολοι ξερουμε οτι το κρατος ειναι ανικανο να κανει πιο απλα πραγματα, ποσο μαλλον να επιβαλει την απαγορευση του καπνισματος.Δυσκολότερο να βρεις τέτοιο μαγαζί και από το να κόψεις το τσιγάρο είναι ...
-
υπαρχουν τετοια μαγαζια αλλα συνηθως ειναι 10 περιοχες πιο κατω απο εκει που μενεις.
-
Εχουμε τουλαχιστον 2 μαγαζια τετοια πολυ κοντα. Λιγο ψαξιμο θελει.
-
Καθομαι και πινω τον καφε μου και μπαινει μια κοπελα και ρωταει την σερβιτορα.....Μπορω να καπνισω?..... Ναι βεβαιως.... Και καθεται ακριβως μπροστα μου στο ενα μετρο και καπνιζει . Ο καπνος ερχεται πανω μου και το κανουμε απο μισο .
Τωρα τι γινεται? Τι μπορω να επικαλεστω για να την κανω να σταματησει? Δεν υπαρχει ταμπελακι για no smoking area. Η no smoking sign . Πουθενα στον χωρο . -
Μπορείς να φωνάξεις την σερβιτόρα και να της πεις οτι σε ενοχλεί ο καπνός.
Άσε εκείνη να το χειριστεί. -
Ναι οκ.
Ποσο εκνευριστικο ειναι να μην καταλαβαινει ο καπνιστης οτι ενοχλει τον διπλα του. Τεσπα. Καναμε δυο τσιγαρα μαζι και σταματησε . Η σερβιτορα της μιλησε.
Ξενερωσε και εφυγε. Τι να κανουμε? -
Εύχομαι κάποια στιγμή να εφαρμοστεί ο νόμος και να πρέπει να ξεβολευτούν, να σηκωθούν και να πάνε ΕΞΩ για να καπνίσουν.
-
Ηταν ενα πραγμα σαν την Πυθια στους χρησμους. Ενα προσωπο μες στους καπνους με μισοκλεισμενα ματια και σε ακτινα 5 μετρων δεν στεκονταν κανενας . Ξερω πως καποιοι καπνιστες δεν τραβουν τον καπνο μεσα τους και απλα τον βγαζουν εξω με την μια. Ξερω αρκετους τετοιους. Απλα δεν καθεσαι διπλα τους. Απαισιο σε κλειστο χωρο πραγματικα. Ασε ......
-
Είμαι καπνιστής και ειμαι υπέρ να πάνε τις τιμες στο θεο μπας και το κόψω.... Και εσείς οι μη καπνιστές να γλυτωσετε την καπνά και τη τσιγαριλα αλλα μετα μην παραπονιέσται για το νεο χαράτσι που ερθει γιατί τα χαμένα έσοδα απο το φόρο καπνού απο κάπου αλλου θα πρεπει να βγουν και είναι πολλά γιατί τα 3/4 της τιμής πάνε στο κράτος μέσω των φόρων. Παντως απο 1/1 που θα ανέβουν οι τιμες προβλεπω να μην είναι τοσο μεγαλες όσο παρουσιαζονται. Το ίδιο γίνεται κάθε φορά, το πολύ 30-40 λεπτα το βλέπω γιατί αν παει παραπανω κάποιοι θα το κόψουν το κάπνισμα και θα χαθούν πολλά έσοδα και άντε να ψάξουν απο που θα τα καλυψουν . όπως έγινε με το πετρέλαιο θέρμανσης πριν χρόνια οπου το πήγαν στο 1,30 απο 0,95-1€ και αντί να αυξηθούν τα εσοδα μειωθηκαν και άρχιζαν να ανεβάζουν το ενα και το άλλο .ειλικρινά θέλω να τα ανεβάσουν 50% ακόμη και 100% να γλιτώσουμε και ας ανεβάσουν τους φορους σε οτιδηποτε αλλο. Γιατί και θα γλιτωσω από αυτή τη συνήθεια και απο οικονομοκης άποψης επειδη θα διοχετεύει το έσοδο αυτό σε μεγαλύτερη βαση οποτε και θα μειωθούν εμμεσα τα έξοδα μου.
Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σωστα τα λες.
Καλο θα ηταν εστω δια της οικονομικης οδου να αναγκαστουν οι καπνιστες και περισσοτερο οι μανιωδης να το κοψουν. Ομως σημερα διαβαζα μια ηλεκτρονικη τοπικη εφημεριδα που εδινε εμφαση στο γεγονος οτι πολλοι νεοι γενικα απο 35 εως 45 ετων εχουν φυγει απο τη ζωη με καρκινο στους πνευμονες ενω σχεδον ολοι ηταν καπνιστες. Δεν γνωριζω ακριβως τις περιπτωσεις αλλα σιγουρα το τσιγαρο επαιξε τον ρολο του λιγο πολυ.
Αυτο και μονο αρκει για να προσπαθησει εστω καποιος να απαλλαγει απο αυτο.
Προσωπικα δεν μου ειναι αντιπαθεις οι καπνιστες. Η καταραμενη κενωνια φταιει που δεν μπορουμε να συνυπαρξουμε οπως πρεπει. -
Ο χρήστης tedd έγραψε:
Είμαι καπνιστής και ειμαι υπέρ να πάνε τις τιμες στο θεο μπας και το κόψω.... Και εσείς οι μη καπνιστές να γλυτωσετε την καπνά και τη τσιγαριλα αλλα μετα μην παραπονιέσται για το νεο χαράτσι που ερθει γιατί τα χαμένα έσοδα απο το φόρο καπνού απο κάπου αλλου θα πρεπει να βγουν και είναι πολλά γιατί τα 3/4 της τιμής πάνε στο κράτος μέσω των φόρων. Παντως απο 1/1 που θα ανέβουν οι τιμες προβλεπω να μην είναι τοσο μεγαλες όσο παρουσιαζονται. Το ίδιο γίνεται κάθε φορά, το πολύ 30-40 λεπτα το βλέπω γιατί αν παει παραπανω κάποιοι θα το κόψουν το κάπνισμα και θα χαθούν πολλά έσοδα και άντε να ψάξουν απο που θα τα καλυψουν . όπως έγινε με το πετρέλαιο θέρμανσης πριν χρόνια οπου το πήγαν στο 1,30 απο 0,95-1€ και αντί να αυξηθούν τα εσοδα μειωθηκαν και άρχιζαν να ανεβάζουν το ενα και το άλλο .ειλικρινά θέλω να τα ανεβάσουν 50% ακόμη και 100% να γλιτώσουμε και ας ανεβάσουν τους φορους σε οτιδηποτε αλλο. Γιατί και θα γλιτωσω από αυτή τη συνήθεια και απο οικονομοκης άποψης επειδη θα διοχετεύει το έσοδο αυτό σε μεγαλύτερη βαση οποτε και θα μειωθούν εμμεσα τα έξοδα μου.Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προσπαθησε με το ηλεκτρονικο φιλε, σε πολλους πιανει δεν ειναι αθωο βεβαια αλλα σιγουρα καλυτερο απο το τσιγαρο.
-
Είχα δοκιμάσει παλαιότερα όταν δεν είχε διαδοθεί πολύ είχα παρει στυλ στυλό και ηταν σαν 100αρι τσιγάρο και δεν το ευχαριστιομουν δεν καταλάβαιναν τίποτα. ίσως ξαναδοκιμασω και θα πάρω στυλ μπουρι να έχω καλύτερη αίσθηση και σιγά σιγά το κόψω εντελώς
-
Πριν 6-7 χρονια και εγω ειχα απογοητευθει αλλα πλεον εχουν αναβαθμιστει τα μηχανηματα, δεν υπαρχει περιπτωση να μη σε καλυψει ακομα και με χαμηλη νικοτινη 6αρα ας πουμε.
Αν χρειαστεις καμια γνωμη στειλε πμ ή ανοιξε καποιο θεμα γιατι λογικα θα υπαρχουν και εδω μεσα αρκετοι ατμιστες. -
Ευχαριστώ!!!!
-
Μετά από 17 χρόνια καπνιστής, το έκοψα πριν 5 χρόνια πάρα πολύ εύκολα....πολύ πιο εύκολα από ότι πίστευα, απλά επειδή το είχα πάρει απόφαση. Διάβασα και το βιβλίο του Αλεν Καρ (το οποίο βοηθάει πάρα πολύ, αλλά ΜΟΝΟ εάν το έχεις πάρει απόφαση). Πλέον, χαίρομαι πολύ περισσότερο την ζωή μου!
-
Μπραβο Φανη.
-
Ρίχνω λάδι στη φωτιά.
Ξέρουμε τί γίνεται με το κάπνισμα σε κλειστούς χώρους.
Κάθομαι σε ένα παγκάκι και απολαμβάνω ένα όμορφο Σαββατιάτικο πρωινό, βλέποντας τα κωλαρ εεεε τους ανθρώπους να περνάνε. Έρχεται κάποιος και κάθεται δίπλα μου και αρχίζει και καπνίζει.
ΤΙ ΚΑΝΩ??ΥΓ: Το τσιγάρο, ο καπνός που βγαίνει από το στόμα/ μύτη του καπνιστή με ενοχλεί αφάνταστα πολύ εξ ορισμού
-
παγκακι και κλειστος χωρος?
.: Περί τσιγάρων, καπνού και τα συναφή... :.