-
-
έχει καμία διαφορά η κρεμαριέρα του απλού με το ρς?
έχει περισσότερη αίσθηση, είναι ίσως πιο γρήγορο ?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
έχει καμία διαφορά η κρεμαριέρα του απλού με το ρς?έχει περισσότερη αίσθηση, είναι ίσως πιο γρήγορο ?
Στο δικό μου είχα διαπιστώσει διαφορές μεταξύ gt και rs, με το rs προς το καλύτερο βέβαια.
-
έχει καμία διαφορά η κρεμαριέρα του απλού με το ρς?έχει περισσότερη αίσθηση, είναι ίσως πιο γρήγορο ?
Να υποθεσω οτι ολα ενταξει με το λαμπακι και το πετρελαιο ?
-
μπηκε για 2τερη φορά συνεργείο... λύσαν το μισό αυτοκίνητο , έμεινε μέσα 2 μέρες και ήρθε τεχνικός από τα κεντρικά της ρενο... επ/σαν τον εγκέφαλο... από τα συμφραζόμενα δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι έχει αλλά μπορεί να μην το ξανακάνει... αν το ξανανάκει ξαναμπαίνει μέσα για αλλαγη βαλβίδας που δεν υπάρχει στην ελλάδα
όμορφα...
-
Renault after sales ...
-
σε 1,5 μήνα αυτοκινητο ε
-
Πετρέλαιο έβαλες άλλο ή με το ίδιο είσαι και συνεχίζει να ανάβει?
Τουλάχιστον με τόσο ψάξιμο δεν μπορείς να πεις ότι δεν σε προσέχουν (παρα όλα αυτα μιλαμε για ταλαιπωρία ) -
Υπομονη , νομιζω οτι δεν θα το ξανακανει, βαλε του V-Power Diesel να καθαρισει λιγο
-
o εγκέφαλος του αυτοκινήτου τί βλάβη δείχνει?
τί εννοείς λύσαν το μισό αμάξι? για να κάνουν τί? σεμινάριο στα ντίζελ?
α ρε να ήταν κανά γερμανικό τί θα ακούγαμε από τους φωστηρες του φορουμ -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
α ρε να ήταν κανά γερμανικό τί θα ακούγαμε από τους φωστηρες του φορουμ
Ή Ιταλικο;
Ή Ιαπωνικο;
Ή Κορεατικο;Εξαρταται απο τα γυαλια που φοραει καποιος .
-
μπηκε για 2τερη φορά συνεργείο... λύσαν το μισό αυτοκίνητο , έμεινε μέσα 2 μέρες και ήρθε τεχνικός από τα κεντρικά της ρενο... επ/σαν τον εγκέφαλο... από τα συμφραζόμενα δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι έχει αλλά μπορεί να μην το ξανακάνει... αν το ξανανάκει ξαναμπαίνει μέσα για αλλαγη βαλβίδας που δεν υπάρχει στην ελλάδαόμορφα...
Τελικα τι έγινε με το dieselακι??
Τσουλαει τώρα ή ακομα στα συνεργεια είσαι Red ? -
Όχι ρε τσουλαει μια ΧΑΡΑ ...
Πλέον είμαστε στα 12.500kmΈχει γίνει το αγαπημένο αυτοκίνητο του σπιτιού ... Τραβάει ΠΟΛΥ καλά , έχει μεγάλους χώρους δεν καίει τπτ και έχει πουτανιαρικη συμπεριφορά ...
Ενδεικτικά , στα χέρια της μάνας μου που ναι μεν δεν τρέχει αλλα δεν χαμπάριαζει απο οικονομική οδήγηση είναι στα 3,9
-
Τι είχε χαλασει τελικως δεν μας είπες red
Για τα υπόλοιπα -
Test του 1.2 από το gocar:
http://www.gocar.gr/test-drives/test/79 ... 2_16V.html
-
αλλάχτηκαν και τα πρώτα λάδια πριν καιρό στις 12.000 και συνεχίζουμε ευτυχώς χωρίς προβλήματα...
εκτός οτι οι κλάμπανοι στην αντιπρο απενεργοποίησαν το cc...
εντυπωση μου κάνει η μούρη του ... δεν θυμάμαι να έχω οδηγήσει άλλο μικρό με τοσο σαφές μπροστινο... καταπληκτική δουλεία από τα γαλλιά + τα κοντινετάλ που φοράει
-
Καλα το πατημα του απ! δεν παιζει να το εχει.. Ειπαμε καλο, αλλα ειναι γαλλος..
-
αλλάχτηκαν και τα πρώτα λάδια πριν καιρό στις 12.000 και συνεχίζουμε ευτυχώς χωρίς προβλήματα...εκτός οτι οι κλάμπανοι στην αντιπρο απενεργοποίησαν το cc...
εντυπωση μου κάνει η μούρη του ... δεν θυμάμαι να έχω οδηγήσει άλλο μικρό με τοσο σαφές μπροστινο... καταπληκτική δουλεία από τα γαλλιά + τα κοντινετάλ που φοράει
Ρε τα γίδια
ELF 5W30 Solaris DPF έβαλες ε? -
Το Twingo είδα στην Αυτοκίνηση διατίθεται σε νέα έκδοση που λέγεται Fast Track.
Αν θυμάμαι καλά τιμή καταλόγου 10.350Στο car με προσφορές απόσυρση είδα 8.960:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2956667/Στην αγγελία έχει και τον εξοπλισμό της έκδοσης.
Δεν ξέρω αν υπάρχει ανάλογη και σε diesel. -
Τραγικη έκδοση ειναι
Χιλιες φορές η Trend με των εσωτερικο διακοσμο του
Αυτη η έκδοση έχει κατι καθισματα χαλια μαυρα
Renault Twingo 2012