-
Δεν του πολυέδωσα σημασία στην έκθεση, πάντως είναι πολύ καλά εξοπλισμένο για τα λεφτά του.
-
ωραία έκδοση, ομορφο, ποιοτικό κ τούμπανο από εξοπλισμό με τιμή 1,5+χλρ από τον ανταγωνισμό
τσαμπα τα δίνουν οι γάλλοι τα αμαξια τους πια
εν τω μεταξύ το καρ έχει γεμίσει με φουξια τουινγκο. Ποιος μαλάκας μαρκετινιστας πλημμύρισε τις εκθέσεις με αυτό το gayiko σιχαμα.
ποτέ δεν κατάλαβα πως πουλάνε τα τρίδυμα κ δε πουλάει αυτό το ωραίο αμαξάκι (που μπροστά τους είναι ΑΜΑΞΑΡΑ). Πώς γίνεται αυτό -
Πραγματικά αυτά τα φούξια πρέπει να έχουν μείνει απούλητα από το λανσάρισμα του αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Γι'αυτό τα δίνουν κοψοχρονιά. Είναι dynamic και τα δίνουν 8.800-8.900. Μόνο καμιά τυχερή κοπελίτσα αν βολευτεί με αυτό το χρώμα.
-
Κοπελίτσες.Υπαρχουν δυο κατηγορίες
Οι κανονικες και οι άλλες -
η μάνα μου το ήθελε σε φουξια, και εμένα δεν με χάλαγε...
αλλά δεν το πλέρωνα εγώ , οπότες
-
ορεστη δεν σε έγραψα πριν αλλά δεν έχω ιδέα τι λάδια του βάλαν... δεν το πήγα εγώ...
κανένα πρόβλημα πλεόν πέρα από έναν μικρό τριγμό στο παράθυρο που προσωπικά δεν το θεωρώ θέμα...
το αυτοκίνητο έχει πλέον 25.000κμ
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ωραία έκδοση, ομορφο, ποιοτικό κ τούμπανο από εξοπλισμό με τιμή 1,5+χλρ από τον ανταγωνισμό
τσαμπα τα δίνουν οι γάλλοι τα αμαξια τους πια
εν τω μεταξύ το καρ έχει γεμίσει με φουξια τουινγκο. Ποιος μ@λ@κ@ς μαρκετινιστας πλημμύρισε τις εκθέσεις με αυτό το gayiko σιχαμα.
ποτέ δεν κατάλαβα πως πουλάνε τα τρίδυμα κ δε πουλάει αυτό το ωραίο αμαξάκι (που μπροστά τους είναι ΑΜΑΞΑΡΑ). Πώς γίνεται αυτό+1000
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
η μάνα μου το ήθελε σε φουξια, και εμένα δεν με χάλαγε...αλλά δεν το πλέρωνα εγώ , οπότες
Μια και για μένα. Και ροζ με μωβ βούλες να είναι, αν σου παρέχεται...
-
το ειδα στην εκθεση.το εσωτερικο του ηταν τραγικη μουφα
-
Εξωτερικά παντως σε μαυρο και με τις 2χρωμίες, όμορφο είναι.
Οσοι ντρεπεστε για το ροζ ... δυο λύσεις! Η πρώτη ένα χαρτονι στο πίσω παρμπριζ να λεει 'είναι της μανας μου' ή 'είναι της γκομενας μου' ή ... φερετζέ! Στο τζάμπα γαιδαρο δεν κοιταμε τα δόντια του ...
Πριν λίγες μέρες φίλος μου έλεγε ότι ενω η γυναίκα του πήρε πριν 2 χρόνια ένα ροζ Alto, το αμαξι το οδηγάει αυτός τις καθημερινές για δουλειά και διανομή παιδιών στα σχολεία, ακόμα και σε ταξίδια πλέον και αυτη ... αν και όποτε ... μια μαυρη Octavia5. -
εγώ άνετα το κυκλοφορούσα... μου αρέσουν τα πουτανιάρικα ...
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
το ειδα στην εκθεση.το εσωτερικο του ηταν τραγικη μουφααπό περιέργια... ποιο μινι θεωρείς έχει καλύτερο εσωτερικό πλην του πάντα ?
-
Ισαξια ειναι απλα το Παντα σε κερδίζει λογο εσωτερικου σχεδιασμου
Πλεονεκτει πολυ σε αυτο
Το Twingo ειναι καπως περίεργο μεσα
Στην κορυφαια έκδοση βεβαια δεν το πιανει τίποτα στην κατηγορία -
προσωπικά νομίζω οτι το πάντα είναι πιο ποιοτικό... αλλά κικιζίζο πολύ και θα πω οτι απλά μου αρέσει περισσότερο στο μάτι...
εκει που πραγματικά δεν έχει αντίπαλο το τουιγνκο είναι στους εσωτερικούς του χώρους και στο ουδέτερο στησιμο του...
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
από περιέργια... ποιο μινι θεωρείς έχει καλύτερο εσωτερικό πλην του πάντα ?
Το πάντα εγώ θεωρώ ότι έχει οριακά καλύτερο εσωτερικό από το twingo αλλά υπάρχει και η απίστευτη τσιπιά-γελοιότητα με τα πλαστικά προσκέφαλα .
καλά αν ψάξεις παντού παίζουν τσιπιές...
το τουιγκο π.χ. δεν έχει φως στο χώρο αποσκευώ και στο ντουλαπάκι του συνοδηγού
-
Στο ντουλαπάκι λογικά είναι ένα εύκολο DIY να το περάσεις μόνος σου. Δεν γνωρίζω αν γίνεται κάτι ίδιο και στο χώρο αποσκευών. Η έκδοση Dynamic νομίζω τα έχει κανονικά.
-
υπάρχει κάπου η συνδεσμολογία ?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
από περιέργια... ποιο μινι θεωρείς έχει καλύτερο εσωτερικό πλην του πάντα ?
το φιατ το 500 μ αρεσε περισσοτερο,παρολο που θυμιζε λιγο 60's
-
Στο greekrenaultclub υπήρχε σίγουρα για Clio iii. Το ίδιο είναι αν δεν κάνω λάθος και για Twingo ii.Η καλωδίωση υπάρχει κανονικά νομίζω, απλά παίρνεις το ανταλλακτικό και το συνδέεις, πρέπει να έχει πολύ μικρό κόστος. Απλά επειδή δεν παρακολουθώ συστηματικά το grc ψάξε να δεις που υπάρχει ή ρώτησε εκεί μέσα.
-
σήμερα πήγε ο μπόμπιρας για το σέρβις των 30.000...
έμεινε μέσα καθώς θα αλλαχτεί προληπτικά η βάση της μηχανής (έχει βγει σχετική οδηγία)...
όσοι τουιγκάτοι , ρίξτε ένα τηλέφωνο
Renault Twingo 2012