-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Την καινούρια σειρά 1, το Tiida, suzuki liana sedan, το golf (αν και το liana μ΄αρεσει λίγο περισσότερο), το mini countryman και όλα τα ssangyong.Ολα τα παραπάνω (στο Μini έχω μια δυσκολία στην επιλογη χρώματος μόνο) και ...
BMW 5GT
Mercedes R Class
BMW X1
Audi A1 (με κατι αγωνιστικά αυτοκόλλητα)
Nissan Murano CrosscabrioletΕπιπλέον:
Alfa Romeo Mito
Mini Cabrio
VW Eos
Audi A5 Sportback
Nissan Qashqai (μόνο τo 1,6)
Nissan Micra (προηγούμενης γενιάς)
Nissan Micra (προπροηγούμενης γενιάς)
Mazda MX5 (πρώτης και τρίτης γενιάς)
και άλλα πολλά!!! -
Το Χ6 εχει διαγραφει απ'τη μνημη σας ετσι??
-
Ευθύμη ... το Χ6 μαυρο χάλι είναι!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Την καινούρια σειρά 1, το Tiida, suzuki liana sedan, το golf (αν και το liana μ΄αρεσει λίγο περισσότερο), το mini countryman και όλα τα ssangyong.Σε αυτό το σημείο πρέπει να προσθέσω το μίνι κλάμπμαν και το πεζώ 3008, τρελά κουκλιά πέρα από τα παραπάνω
-
vw scirocco
alfa guilietta
alfa brera
alfa 159
spider
fiesta 1.6s
honda s2000
bmw z4
Audi A5 Sportback -
159, passat cc, e92 M3, clc, insignia, TT και το μικρό 207
Α! και golf..
-
Passat CC, C5, Brera, DS3, 159, MX5, E class coupe/cabrio, A5, RCZ, CRZ, G, Laguna coupe, CLS παλιά, Wrangler και σίγουρα ξεχνάω πολλά...
sent from a galaxy far far away
-
Alfa brera/spider, giulietta, 159, peugeot RCZ, lotus elise, land rover defender, fiat panda, 500. Πάντως όλο και κάτι θα ξεχνάω...
-
159-brera-giulietta,laguna coupe,ds3-ds4-c5,a5 coupe-a7,508-rcz,crz,scirocco,mercedes cl..καλο και το s60.
Οι νεες bmw ολες τους μου αφηνουν μια αισθηση αδιαφορη αν και καποιες ειναι καλαισθητες αλλα οχι ομορφες οπως αυτα που εγραψα..Ιδιως η νεα 1 ειναι απαραδεκτη.
Το Α1 συνεχιζω να το θεωρω ενα αμαξι καρικατουρα του A3 ,και τελειως γελοιο να σχεδιαστει αλλα και μετριοτατο σαν αποτελεσμα.
Με τις ρετρο αναγεννησεις δε τα παω πολυ καλα.
Απο supercars η aston martin one 77 ειναι κολλημα..
To s2000 εχει σταματησει το '09 να παραγεται αν θυμαμαι καλα ,το νεο passat cc ειναι πολυ λιγο σε σχεση με το πανεμορφο μκ1 οπως και η νεα merc cls σε σχεση με την απιστευτη προκατοχο. Εχω την εντυπωση απ αυτα που εχουμε δει οτι το νεο astra gtc θα ειναι πολυ ομορφο αυτοκινητο.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Εγώ το golf (160αρι με DSG όμως).
O IKE τη Brera.
Ο Γρ. Κικιζας το Σιροκο.Το θρεντ μπορεί να κλειδωθει. Αναφερθηκαν τα τρία ομορφότερα.
Sent from me.
done deal. Eπισης, συμφωνα με την παραπανω δημοσκοπηση, VAG vs 'The world' = 2 - 1, οποτε, case closed...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Την καινούρια σειρά 1, το Tiida, suzuki liana sedan, το golf (αν και το liana μ΄αρεσει λίγο περισσότερο), το mini countryman και όλα τα ssangyong.+c4 sedan,fiat multipla,c3 picasso,astra sedan,new micra,impreza sedan new
-
Το παραδέχομαι είμαι λίγο ανώμαλος αλλά ένα από τα πάνω όντως μου αρέσει...
sent from a galaxy far far away
-
Πέρα απο τα αστεία πάντως σίγουρα υπάρχουν και κάποια που είναι πραγματικά όμορφα και μελλοντικά μπορεί να έχουν την ίδια θέση όπως και σήμερα κάποια παλιά που θαυμάζουμε.
Κατα την γνωμη μου ξεχωρίζω την τωρινή Spider (και την Brera), την προηγούμενη C4 Coupe, το ΤΤ, την BMW την 5αρα και την Laguna Coupe. -
Eνταξει, εκτος απο το Scirocco, θα πω και εγω τα εξης: Αbarth 500, AR Giulietta, Audi A1 , A5, Bmw 3 E92 Coupe, new Z4, Citroen DS3 THP, Range Rover Evoque, Merc SLK (new), Skoda Yeti (για την κατηγορια του, ως μικρομεσαιο crossover/suv), Τοyota Yaris (new), Volvo S60/V60. Το scirocco, το ειπα?
-
VW Golf Cabrio και η ολοκαινουργια σειρα 1
-
Brera
159tbi
mito qv
punto evo abarth
500 abarth
audi tt
A5
megane rs cup '11
Z3
elise
370Z.
350Z
Ford Mastang κτλ παρόμοια... -
Laguna Coupe,Ds3,RCZ,SLk (καινούργια),Ζ4,(Καινούργια)
-
Kαλά μόνο σε μένα δεν αρέσει το Α5..?
-
Nαι!!!
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Kαλά μόνο σε μένα δεν αρέσει το Α5..?Το κουπέ και το κάμπριο ... αδιάφορα. Το 5θυρο όμως δεν είναι ασχημο!
Ποια θεωρείτε όμορφα σήμερα ::::::