-
πολύ ωραία δουλεία... πολύ ωραία ροη χωρί να είναι κουραστικό και ας δείχνει όλο τα ίδια και τα ίδια...
-
Καλά, τώρα θα σας πήξω. Λοιπόν, όχημα Miata NBFL Sporty 1.8, του 2002.
Ξεκινάμε με κάτι χαριτωμένο:
Youtube VideoΚι άλλο ένα παρέα με τον φίλο Γιάννη:
Youtube VideoΈνα βίντεο που είχαμε αφαιρέσει την εξάτμιση:
Youtube VideoΤα έπαιξαν τα όργανα:
Youtube VideoΠατέντα με μονό καθαριστήρα:
Youtube VideoΈχω πολλά ακόμα, ελπίζω να κάτσει κάποιος να τα δει, όχι απλώς να χαϊδεύω τη ματαιοδοξία μου...
-
-
Μάλλον 'με πλάνα από το 2ο αμάξι' θες να πεις.
Ωραίο βινδεάκι, παίδες. Με τι πρόγραμμα η επεξεργασία;
-
Δυο λόγια για το βιντεάκι από εμένα, μιας και ο Διονύσης το παίζει ψόφιος κοριός
Ξεκινήσαμε για να κάνουμε time lapse, δεν θα κρύψω ότι δεν έχω κάνει κάτι παρόμοιο ξανά.
Επί 3 ώρες τραβάγαμε φωτογραφίες, μιλάμε για πολλές φωτογραφίες.Κάναμε 3 time lapse περίπου των 2-3 δευτερολέπτων το κάθε ένα.
Μετά βάλαμε ¨κάπως¨ την κάμερα στο παρ-μπριζ και κάναμε μια μικρή βόλτα για να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε.
Το βίντεο είναι 15 λεπτά και από αυτά περίπου τα 10 είναι στο κλιπ και 161 φωτογραφίες.Στην ουσία δεν είχαμε τίποτα για να δουλέψουμε.
Λογικό να είναι τα ίδια και τα ίδια. Αλλά πιστεύω ότι για πρώτη φορά, βγάλαμε ένα καλό αποτέλεσμα (οκ φυσικά και όχι επαγγελματικό, μην τρελαθούμε) που η μαγκιά του Διονύση, κατάφερε να το προσαρμόσει άψογα στο τραγούδι.Το πρόγραμμα που το μοντάραμε είναι το i-movie της apple.
Πάντως αν βγάλαμε αυτό (που μου αρέσει πάρα πολύ) σαν πρώτη δουλειά, φανταστείτε τι θα δείτε στην συνέχεια!
-
Μπράβο,ωραίο thread.
Ξεκινάω πρώτα με το 3ο μου και πιο πρόσφατο video,που φαίνεται και η ρέπλικα του αγωνιστικού cruze που πήρε το παγκόσμιο πρωτάθλημα WTCC 2010. -
@ddl,Thάnos ένα τηλέφωνο δεν πήρατε να έρθουμε κι εμείς
Εξαιρετικό το video
-
Θάνο και Διονύση ... εκπληκτικό βίντεο!
Εκεί στο 1:30κάτι με σταματημένο το αυτοκίνητο και γύρω να πηγαινοέρχονται τα άλλα γρήγορα ... κόλλησα!!!
Μπράβο σας! -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
@ddl,Thάnos ένα τηλέφωνο δεν πήρατε να έρθουμε κι εμείςε πάρτε ντε κανα τηλ... να βάλουμε κανα σοβαρό αυτοκίνητο στο βίντεο...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ε πάρτε ντε κανα τηλ... να βάλουμε κανα σοβαρό αυτοκίνητο στο βίντεο...
Για παρέα θα πήγαινα ρε όχι για να βγάλω το σκάφος video
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
ε πάρτε ντε κανα τηλ... να βάλουμε κανα σοβαρό αυτοκίνητο στο βίντεο...
Για παρέα θα πήγαινα ρε όχι για να βγάλω το σκάφος video
έχει πολύ ωραίο εσωτερικό η ρενούμπα, θα μπορούσε να παίξει σε in car view... έστω και σε slow motion...
αν θέλετε καθαρόαιμμη οδηγηκή εμπειρία just call me... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
αν θέλετε καθαρόαιμμη οδηγηκή εμπειρία just call me...Challenge accepted
-
@Cruzakias το μόνο που λείπει είναι ο τυπάς από το traction και το στέλνεις να παίξει στην τηλεόραση για παρουσίαση αυτοκινήτου
@υπόλοιποι ( η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν πρόκειται ποτέ να καθόμουν να 'παίξω' με το συγκεκριμένο υλικό αν δεν με πίεζε ο Θάνος που ήθελε να βγάλουμε κάτι. Την όλη δουλειά έχει κάνει η φαντασία που β(γ)άλαμε στο μοντάζ
-
βλέπω πολλά ταλέντα στην κινηματογράφηση . Ευγε !!!
-
Μπραβο παιδες, πολυ ωραια ολα!!!
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
@Cruzakias το μόνο που λείπει είναι ο τυπάς από το traction και το στέλνεις να παίξει στην τηλεόραση για παρουσίαση αυτοκινήτουΣ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!
Παντως αν σε ενδιαφέρει, τα έκανα για πάρτη μου, και χωρίς κανένα όφελος!!! -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Τα έπαιξαν τα όργανα:
Youtube VideoΝo offence, αλλά τι εσωτερικό είναι αυτό;
-
Σφαγμένο.
-
H καλοκαιρινή βερσιόν...
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
@Cruzakias το μόνο που λείπει είναι ο τυπάς από το traction και το στέλνεις να παίξει στην τηλεόραση για παρουσίαση αυτοκινήτου
Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!
Παντως αν σε ενδιαφέρει, τα έκανα για πάρτη μου, και χωρίς κανένα όφελος!!!Δεν υπάρχει καλύτερος λόγος για όταν κάνεις κάτι
Βάλτε ένα βίντεο από το αυτοκίνητο σας!