-
Το mass dumber ξεχασες το 2006
-
ήθελα να μείνω στα της Ferrari. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει αριθμός σε επεμβάσεις υπέρ και κατά. Όποτε η κατάσταση ξέφευγε από τον έλεγχο ερχόταν η FIA με μία απαγόρευση και έκλεινε την ψαλίδα.
Για το mass damper ουδέποτε τελικά μάθαμε το πόσο παραπάνω επηρέασε τη Renault. Από εκεί και πέρα ο κινητήρας του MS στην Ιαπωνία είχε άλλη γνώμη και ο FA το πήρε τον τίτλο το 2006.
-
http://uk.autoblog.com/2011/07/08/title ... ets-messy/
Κατά τον Newey το πρόβλημα είναι η Ferrari και όχι η McLaren... Μιλάμε για πολύ μαλακ@
-
Σώπα ρε Χρήστο που πρόκειται για κομπλεξάρα...χαχαχα! (τώρα τον πήρες χαμπάρι; ο δίδυμος αδερφός του Ντένις)
-
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/formula ... 050668.stm
Ο Mark Webber απέκτησε στήλη στο BBC .
-
Αν το δει κανείς αυστηρά, η οποιαδήποτε αλλαγή στους κανονισμούς στο μέσο της χρονιάς είναι άδικη. Αγαπητέ Χρήστο Δημου (et al) ποδοσφαιρική μουρμούρα είναι ακριβώς αυτό που κάνεις εσύ με τους αστείους και υπερβολικούς χαρακτηρισμούς.
-
...επιτέλους, 'ακούστηκε' και μια άλλη φωνή!!! ...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αν το δει κανείς αυστηρά, η οποιαδήποτε αλλαγή στους κανονισμούς στο μέσο της χρονιάς είναι άδικη. Αγαπητέ Χρήστο Δημου (et al) ποδοσφαιρική μουρμούρα είναι ακριβώς αυτό που κάνεις εσύ με τους αστείους και υπερβολικούς χαρακτηρισμούς.Δεν με λένε Newey. Όταν έχεις έναν παράγοντα που λέει παπαριές πρέπει να τον βάζεις στη θέση του.
Τα περί ποδοσφαίρου σε αυτούς που ούρλιαζαν το 2002 για τα team-orders.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Για το mass damper ουδέποτε τελικά μάθαμε το πόσο παραπάνω επηρέασε τη Renault. Από εκεί και πέρα ο κινητήρας του MS στην Ιαπωνία είχε άλλη γνώμη και ο FA το πήρε τον τίτλο το 2006.
Ναι ενω ο ρενω που εσπασε στην Μοντσα την ιδια χρονια γαργαρα...
-
Εν τέλει αυτό που μετρά είναι ότι φτάνοντας στη πηγή ο FA έκοψε πρώτος το νήμα. Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τη ΦΙΑ ότι προκάλεσε κάποια αλλαγή.
-
Εδώ που τα λέμε ήταν πολύ τυχερός η Renault το 2006. Αλλά πέρασαν αυτά τώρα. Το θέμα είναι τι θα γίνει το 2012 (το φετινό το έχω ξεγραμμένο ήδη).
-
Αλλαγές θα δούμε με την αλλαγή των κινητήρων σε turbo οπότε μην κάνεις όρεξη. Πάντως από 12k πήγαμε στα 15k και αυτό είναι θετικό.
Μία ερώτηση λίγο προβοκατόρικη. Η F1 θέλει να μας δείξει το πράσινο πρόσωπο της με το KERS. Πόσο πράσινη είναι όταν χύνει καύσιμο για να καεί στις εξατμίσεις??? Δεν νομίζω να είναι πιο αποδοτικό το αποτέλεσμα από το να ήταν ελεύθερη η εξέλιξη των κινητήρων και να κέρδισες τα παραπάνω σε φτερό.
Δλδ αν τώρα έρθω εγώ και επιβάλλω έναν περιορισμό κατανάλωσης (πχ 200 λίτρα καύσιμο) αύριο θα βρεθώ με κανένα κεφάλι αλόγου δίπλα μου;
-
Να κάνω και εγώ μια ερώτηση προβοκατόρικη, πόσο υποκριτής ή αφελής είναι κάποιος που θεωρεί οικολογικό έγκλημα κάποια λίτρα που καίγονται στις εξατμίσεις όταν αυτά αποτελούν το 0.00% των συνολικών καυσίμων που καταναλώνονται σε έναν αγώνα F1 ?
-
Να εκλύουν άραγε 99γρ. CO2 να μην πληρώνουν τέλη; Φ1 και πράσινα άλογα. Μάρκετιγκ του Μπέρνι και των άλλων υποκριτών εταιρειών-γκαραζιέρηδων.
-
Ούτως ή άλλως οι εκπομπές των μονοθεσίων σε όλη την χρονιά είναι απειροελάχιστες μπροστά στις εκπομπες των 747 του Bernie που πήγαν τις ομάδες ως την Αυστραλία...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Να κάνω και εγώ μια ερώτηση προβοκατόρικη, πόσο υποκριτής ή αφελής είναι κάποιος που θεωρεί οικολογικό έγκλημα κάποια λίτρα που καίγονται στις εξατμίσεις όταν αυτά αποτελούν το 0.00% των συνολικών καυσίμων που καταναλώνονται σε έναν αγώνα F1 ?Θέλεις να μου πεις ότι η διαφορά στη κατανάλωση είναι μόλις 2~3%.
-
τι ειν τούτο??????
Πάμε full για ανάπτυξη!!!! -
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Να κάνω και εγώ μια ερώτηση προβοκατόρικη, πόσο υποκριτής ή αφελής είναι κάποιος που θεωρεί οικολογικό έγκλημα κάποια λίτρα που καίγονται στις εξατμίσεις όταν αυτά αποτελούν το 0.00% των συνολικών καυσίμων που καταναλώνονται σε έναν αγώνα F1 ?
Θέλεις να μου πεις ότι η διαφορά στη κατανάλωση είναι μόλις 2~3%.
Συνολικά στα καύσιμα που καταναλώνονται σε έναν αγώνα όπως σου είπα η διαφορά είναι της τάξης του 0.00%
ΥΓ. Αν η αλλαγή θα ήταν ενάντια στην ομάδα του μισητού (..) Newey θα έλεγες και εσύ ακιρβώς αυτό. Γι'αυτό δεν θεωρώ σοβαρό το ποστ σου και δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις σε αυτό το επίπεδο.
-
Ο χρήστης mel23 έγραψε:
τι ειν τούτο??????Αφορμή να πέσουμε κάτω από τα γέλια .Δε λες που σε τέτοιες εποχές υπάρχουν κάποιοι που μας χαρίζουν γέλιο απλόχερα.Οπως καταλαβαίνεις δε χρίζει σχολιασμού.Παρακαλώ τον moderator να ανοίξει νεο thread με ανέκδοτα και να το μετακινήσει εκεί.
-
Ο χρήστης mel23 έγραψε:
τι ειν τούτο??????
Πάμε full για ανάπτυξη!!!!.... το πρώτο - και συνάμα πιο δύσκολο - βήμα έγινε ...
...... σελίδα στο blogspot ...
Ετσι μου'ρχεται να κάνω και εγω μια πίστα ... στο Αμυνταιο.
Διαφορα Νεα - Ιούλιος / Αυγουστος 2011