-
Ο χρήστης Vagnar έγραψε:
Θα μας εξηγήσει κανείς επιτέλους πως δουλεύει αυτό το σύστημα από την αμερική που είναι καλύτερο από το απλό ΗΗΟ ή θα λέτε τα δικά σας ;
Ευχαριστώ.Τι εννοείς; Ο άνθρωπος εξήγησε τα πάντα ήδη οπότε αποχώρησε, τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις;
-
Ο χρήστης karavlaxos έγραψε:
πως ακριβως δουλευει το συστημα σου και τι ακριβως κανει με επιχειρηματα και οχι φανφαρες και δηλωσεις 'το κανει τελεια και παυλα' 'χιλιαδες μπουζι' 'καθαρη καυση' κτλ κτλ κτλ κτλ
Το σύστημα είναι πολύ απλό σαν λειτουργία
Βγάζει σε ξεχωριστές εξόδους το οξυγόνο και το υδρογόνο, και αυτό το βλέπεις αν του βάλεις φωτιά
Τα δύο αέρια μαζί κάνουν «μπαμ», το υδρογόνο σκέτο φλέγετε.
Ψυχρή καύση = μείωση θερμοκρασίαςΑκρως επιστημονικα και μηχανολογικα τεκμηριωμενη απαντηση. Μπαμ μπουμ, τρακ τρουκ. Bourdology σκετο (μιας και εχεις κανει και εις την αμερικην)
Και μετα σε πειραξε το γιαλαντζι
-
(ας χαρώ και εγώ λίγο)
Ο χρήστης Pit Dim έγραψε:
Ρώτα τον ηλεκτρολόγο να σου πει** πόση βενζίνη πάει άκαυτη και μετατρέπετε σε θερμότητα** και ποιες είναι οι αποκλίσεις του λ στην καύση.
Αυτός ξέρει…Η απάντηση είναι πολύ απλή 0% (μηδέν τοις εκατό) της άκαυστης βενζίνης μετατρέπετΑΙ σε θερμότητα.
Αν εσύ είσαι μηχανικός εγώ είμαι μπαλαρίνα.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αν εσύ είσαι μηχανικός εγώ είμαι μπαλαρίνα.αμα είσαι μπαλαρίνα μανίτσα να πάς σε κανα μπολσοι και να αφήσεις τα τεχνικά θέματα
αφού δεν το κατέχετε ρε το θέμα τι θέλετε και αμολάτε αρλούμπες και ειρωνεύεστε τους γνώστες
ρίχνετε το επίπεδο του forum
-
Ο χρήστης Pit Dim έγραψε:
Το σύστημα είναι πολύ απλό σαν λειτουργία
Βγάζει σε ξεχωριστές εξόδους το οξυγόνο και το υδρογόνο, και αυτό το βλέπεις αν του βάλεις φωτιά
Τα δύο αέρια μαζί κάνουν «μπαμ», το υδρογόνο σκέτο φλέγετε.
Ψυχρή καύση = μείωση θερμοκρασίαςΔεν είναι ψυχρή καύση αλλά ψυχρή σύντηξη. Το αμερικάνικο κιτ είναι πολύ προχωρημένο τεχνολογικά και παράγει δωρεάν ενέργεια από ψυχρή σύντηξη.
Το κιτ είναι ρυθμισμένο από το εργοστάσιο στον αριθμό 12, δηλαδή να συντήκονται 12 άτομα υδρογόνου και να δημιουργείται άνθρακας που καίγεται στον καταλύτη.
Η ρύθμιση είναι κρυφή γιατί μπορεί η σύντηξη να γίνεται ανεξέλεγκτη για παράδειγμα, δημιουργώντας μόλυβδο που δηλητηριάζει τον καταλύτη ή ακόμα και ραδιενεργό ουράνιο που είναι ακόμα πιο επικίνδυνο καθώς πεθαίνουν οι οδηγοί που ακολουθούν.
Δυστυχώς όμως αρκετοί γυρίζουν το κουμπί της σύντηξης στα μεγάλα νούμερα και παράγονται τα παραπάνω βαριά μέταλλα, γιατί έτσι η ιπποδύναμη αυξάνεται από 300-500% ενώ η κατανάλωση μειώνεται κατά 60%.
Η μείωση της κατανάλωσης θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη αλλά δεν το έχει επιτρέψει το λόμπι των εταιρειών πετρελαίου βάζοντας το τέρμα στον διακόπτη ρύθμισης της κατανάλωσης στο 60%. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Η ρύθμιση είναι κρυφή γιατί μπορεί η σύντηξη να γίνεται ανεξέλεγκτη για παράδειγμα, δημιουργώντας μόλυβδο που δηλητηριάζει τον καταλύτη ή ακόμα και ραδιενεργό ουράνιο που είναι ακόμα πιο επικίνδυνο καθώς πεθαίνουν οι οδηγοί που ακολουθούν.
Τι λε ρε παιδι μου. Να φανταστεις εγω νομιζα πως αυτα παραγονται μονο σε αστρα. Ε ρε τι σου ειναι αυτα τα μαραφετια. Τωρα που το μαθα θα βαλω δυο τρια τετοια να παραγω ουρανιο να χεστω στο ταληρο μιλαμε.
Μην τολμησει κανεις να μου κλεψει την ιδεα. Εχω το κοπυραιτ πλεον -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
α) μάστορα, εσύ με ρωτάς για το γαμοδιάγραμμα. Εκτός κι αν τα ερωτηματικά στο τέλος των posts σου ήταν τυχαίες πληκτρολογήσεις Αν δεν θες να σου απαντάω, μη ρωτάς.
β) σε ό,τι με αφορά, το hho έχει την ίδια επιστημονικότητα με το διάγραμμα.
α)στη μούρη σου
β)σε ρώτησα αρχικά αν κολλάει στο θέμα μας ή όχι όπως έγραψα μια κ πετάχτηκες να το υπερασπιστείς όταν το είπα μαλακία. Αφού είσαι άσχετος με το θέμα, όπως όλοι μας, αλλά δεν έχεις καν τη διάθεση να ψαχτείς μη ποστάρεις. Απλό είναι. Η μόνη σου συνεισφορά είναι η αρχική κοτσάνα σου στο οτι πρέπει να με κάνουν 'μπαν' οι μοντερατορς κ η από πάνω κοτσάνα περί 'επιστημονικότητας'έχεις μπλέξει τι σου έχει γράψει και ποιος.
όπως και το τι υπερασπίστηκε ο καθείς.
τα περί κοτσάνας αδιάφορα, μιας που δεν έχεις καταλάβει χριστό για το τι λέγεται (βλ. παραπάνω σημεία)και τέλος τέλος τα 'στη μούρη σου' καλύτερα να τα 'λεγες στην πάρτη σου όταν άρχισες με τα κόλλησες και τα γελάκια.
-
Έλα να μπαίνουν και οι E-cat στο χορό http://www.defkalion-energy.com/
Πάρτε και αυτό http://www.cnc-machines.host22.com/ftie ... /hpgs.html
-
Κι του ίπα!!! Παρακάτ' ίνι γκριμόσ, θα σκουτουθούμι!!!!!
-
«…….πως ακριβως δουλευει το συστημα σου και τι ακριβως κανει με επιχειρηματα και οχι φανφαρες και δηλωσεις 'το κανει τελεια και παυλα' 'χιλιαδες μπουζι' 'καθαρη καυση' κτλ κτλ κτλ κτλ|»
Σίγουρα αυτό είναι το ζητούμενο, και πουθενά δεν το διάβασα. Και δεν με ενδιαφέρει αν ξεκίνησε τώρα να γράφει στην ενότητα.
«Το πρόβλημα είναι ότι δίνονται σε φραπελιές κλπ ευκαιρίες επειδή 'όντως μπορει να δουλεύει'.»
Η «ευκαιρία» είναι αναφέρετε δικαίωμα. Ο όρος «φραπελιέρα» πρέπει να δίνετε αν δεν αποδείξει ο γράφων τα γραφόμενα του. οψόμεθα!.
«Φαντάζομαι ότι έχω μπει σε ένα forum που είναι κλειστό μόνο για ανθρώπους με γνώση και άρα εγώ δεν έχω δουλειά εδώ.
Κακός που προσπάθησα να πω την άποψη μου!!!»
Το πρόβλημα σου φίλε Pit, είναι ότι δεν αντελήφθης, ότι έχουμε μπουχτίσει από άποψης τεχνικά και μετρητικά μη τεκμηριωμένες. Έτσι δεν υφαρπάζονται 500ε από την τσέπη λογικά σκεπτόμενων ατόμων.
« Έχεις ταπώσει δηλαδή το φιλτροκούτι και τροφοδοτείς τον κινητήρα με 100% υδρογόνο;»
Ούτε με αλτσχάϊμερ άνθρωπος δεν θα έλεγε κάτι τέτοιο, που δεν γίνετε ούτε με σφαίρες!!!!....
Καύση απουσία οξυγόνου - αέρα…. είναι απλά ανύπαρκτη…..«Μίλησα για δωρεάν ενέργεια
Δεν θέλω να λέω χαζομάρες για κάτι που δεν έχω δει ακόμα να δουλεύει 100%
Για το αυτοκίνητο είναι πολύ απλό το θέμα
Ρώτα τον ηλεκτρολόγο να σου πει πόση βενζίνη πάει άκαυτη και μετατρέπετε σε θερμότητα και ποιες είναι οι αποκλίσεις του λ στην καύση.
Αυτός ξέρει…»
Δωρεάν ενέργεια δεν υπάρχει. Και ξύλα από το διπλανό οικόπεδο να μαζέψεις για το τζάκι, πρέπει να καταναλώσεις ενέργεια για να τα μεταφέρεις, που και αυτή αποτιμάται!.
Η λέξη «χαζομάρες» στην ενότητα σημαίνει ατεκμηρίωτες απόψεις, με το 100%....
Για το αυτοκίνητο δεν είναι καθόλου απλό και δεν εντάσσετε σε γενικό κανόνα. Ποιας δεκαετίας αυτοκίνητα?.
Και δεν χρειάζεται να ρωτήσετε κανέναν, διότι η άκαυστη, παραμένει άκαυστη, και μετράτε στην εξάτμιση. Αυτή που καίγετε έχει δυο συνθετικά: α) αυτό που ‘κατάλληλα’ μετατρέπετε σε μηχανική ενέργεια και ‘κουνάει’ το όχημα (η ότι άλλο), και αυτό που σαν θερμογόνος δύναμης απάγετε από τα συστήματα ψήξεις. Μετρώντας οι ιδικοί σε σεμινάρια που έχω παρακολουθήσει, από χρόνο σε χρόνο, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι χρόνο με τον χρόνο, αυτή η ανεκμετάλλευτη ενέργεια φθίνει ποσοτικά. Εξ ου και οι καταναλώσεις / 100 χιλιόμετρα πέφτουν συνεχώς.
Και σήμερα έχουμε φτάσει στο επίπεδο, η τεχνική γνώση και εφαρμογή, να μην πιάνει το 100% της καύσης και να χρειάζεται ο καταλύτης για να ολοκλήρωση αυτήν και να μην ρυπαίνετε η ατμόσφαιρα.
Η μελετημένη χαρτογράφηση, που έχει φτάσει σε μεγάλα ύψη προόδου, χρειάζεται ελάχιστα σε ποσοστό επί της %, της παρεμβολές του L. Το περιέγραψα τεκμηριωμένα. Εάν φτάσουμε σε επίπεδα της ΜΕΚ να λειτουργούν αντίστοιχα σαν την σχέση μετάξι λαμπάς ερυθροπυρώσεως και economy, τότε θα έχουμε μεγαλύτερη εκμετάλλευση καύσιμου!.
Σε μια εποχή διεθνούς οικονομικής κρίσης, δεν είναι λογικό να σκέπτονται καλύτερα δυο τρεις άνθρωποι, εμπρός στα εκατοντάδες μελετητικά κέντρα των βιομηχανιών που κατακλύζουν τον χώρο. Όταν μάλιστα είναι οφθαλμοφανέστατος ο συναγωνισμός τους για οικονομία. Βέβαια αυτό που γράφω δεν θεωρείτε ‘αξίωμα’, γι’ αυτό οψόμεθα!.
Και για του λόγου μου το αληθές, και όταν η εξέλιξη έχεις φτάσει στο ζενίθ, οι πολλοί ψάχνουν για περεταίρω οικονομία στης εναλλακτικές μορφές καυσίμου.
Και πάντα θα υπάρχουν οι θεόσταλτοι, μα και οι πονηροί εκμεταλλευτές του πόνου μας…..
Είναι και ο λόγος που δεν παίρνω θέση στην συγκεκριμένη «συσκευή», και θα αφαιρέσω τα εισαγωγικά, όταν τεκμηριωθεί δεόντως και όχι φραστικά!!!... κατά το δυνατόν.
Και πάλη η αμφιβολία της οποίας έξτρα φθοράς, θα ίπταται της τσέπης μας!. διότι 7000κμ και 20000κμ, δεν πείθουν σαν αντίλογος στην ‘κουμπωμένη’ αποδοχή μας!.Α.
-
«Τα δύο αέρια μαζί κάνουν «μπαμ», το υδρογόνο σκέτο φλέγετε.
Ψυχρή καύση = μείωση θερμοκρασίας»
Και σίγουρα δεν κάνουν «μπαμ» παρά μόνο σε ιδικές συνθήκες. Τότε θα καταλύονταν τα οξυυδρικά εργαλεία, θερμικής συγκόλλησης και κοπής. Τα όποια συγκεκριμένα κάνουν και της δυο διεργασίες και μέσα στο νερό!.
Όσο για ψυχρή καύση καυσίμου ύλης και μάλιστα υπό πίεση, όπου συντελείτε και έκρηξη, δεν υπάρχει. Εκτός εάν μιλάμε για κάτι διάφορο από της ΜΕΚ. Μα οποιαδήποτε καύση παρουσία αέρα, η έστω καθαρού οξυγόνου, δεν θα την έβαζα στην τσέπη μου, διότι σίγουρα θα την έχανα…..«Ακρως επιστημονικα και μηχανολογικα τεκμηριωμενη απαντηση. Μπαμ μπουμ, τρακ τρουκ. Bourdology σκετο (μιας και εχεις κανει και εις την αμερικην)
Και μετα σε πειραξε το γιαλαντζι»
! ! ! !
Εξελισσόμενα ταχέως σε παιδική χαρά….
Και βεβαία την εποχή την δικιά μου, ήταν σχεδόν υποχρεωτική η παρουσία, και δεν την βγάζαμε στο καφενείο του αρχαιολογικού μουσείου κάτω από τα δέντρα…….
Α. -
Και για να αστειευτώ και εγώ λίγο…
«Αν εσύ είσαι μηχανικός εγώ είμαι μπαλαρίνα.» και επειδή η σκέψη μου, τείνει να εναρμονιστή με του λόγου σου το αληθές σε αυτήν σου την παράθεση!!!,..... σπεύσε να δηλώσεις στην εφορία και αυτήν σου την διεργασία, για να μην έχεις φορολογικά προβλήματα!.
Και εσύ πάλι «μπαλαρίνα»?!. Δεν μπορούσες να γράψεις ‘καστανάς’?!.
Of topic συγγνώμη mod…..
A. -
Δηλαδή υπάρχει ένα μαγικό κουτάκι που κάνει 500€ και θα έκανε το Astra, το Megane, το Leon , το Grande Punto να καίνε 6 λίτρα στα 100 αντί για 8 και δεν το έχουνε βάλει ακόμα τα εργοστάσια για ποιόν ακριβώς λόγο απευθείας στα αμάξια τους? Είναι φτηνότερη η κατασκευή VVT, μεταβλητών αυλών, πεντάβολτων λάμδα, αμέσων ψεκασμών, ελαφρύτερων κινητών μερών της μηχανής για την μείωση της κατανάλωσης?
Ή για να το πούμε διαφορετικά, ο κατασκευαστής αυτού του κιτ, για ποιόν λόγο παλεύει να το πουλάει κομμάτι-κομμάτι στην λιανική και να στήνει δίκτυα διανομής και υποστήριξης, όταν μπορεί με 20 επισκέψεις απευθείας στις έδρες των αυτοκινητοβιομηχανιών, να πάρει παραγγελία ένα εκατομμύριο κομμάτια και να τελειώνει?
-
Σίγουρα μια νέα εφεύρεση, δεν μπαίνει εύκολα σε μια πίστα παραγωγής!. Μα εδώ και 35+ χρόνια συζητείτε το εν λόγο εγχείρημα. Κατά συνέπεια τα ερευνητικά κέντρα των αυτοκινητοβιομηχανιών, έκριναν, ότι δεν υπάρχει άξιο λόγου οικονομίας σε αυτήν την μορφή.
Ένα δεύτερο, δεν ξέρουμε της συνέπειες που περικλείει το αντικείμενο στην αντοχή της μηχανής.
Ένα τρίτο, ότι δεν είναι τίποτα πανάκια, που να αποδίδει παντού και για όλα.
Όταν προσπαθείς να προωθήσεις στην αγορά, ένα τέτοιο αντικείμενο, πρέπει να δίνεις εξηγήσεις στης ερωτήσεις, και όχι επιλεκτικά. Τέτοιες δεν της διάβασα πουθενά για το συγκεκριμένο.
Από την άλλη, οι βιομηχανίες έχουν ξοδέψει πολλά περισσότερα χρήματα, για ‘καλούδια’ στα αυτοκίνητα, για την επίτευξη οικονομίας, ως πόλο έλξης της παραγωγής τους, όπως ορθά μας ανέφερε ο φίλος asteris.
Μήπως πρέπει να βαστάμε μικρό καλάθι, και να είμαστε πλέον επιφυλακτικοί?. Μάλιστα για ορισμένα αυτοκίνητα, η τιμή πώλησης του αντικειμένου, αντιπροσωπεύει ποσοστιαία, μεγάλο ποσοστό της αξίας του.
Από την άλλη, οι επιδόσεις που αναφέρονται από την παραγωγή του αντικειμένου, μηδενίζει την οικονομική απόδοση άλλων εναλλακτικών μορφών καυσίμου!. Αυτό και μόνον και σαν υπερβολή, μου ενισχύει την επιφυλακτικότητα μου.
Δυναμόμετρο + ογκομετρικός σωλήνας + 10000κμ + λύσιμο της μηχανής μετά, για να μετρήσουμε συνέπειες. Όλα αυτά θα κοστίσουν όσο πωλείτε το ένα!!!.... τζάμπα διαφήμιση. Σίγουρα υπό τα μάτια έγκριτων συναδέλφων με κλήρωση, και όχι επιλεκτικά!.
Στην Ελλάδα τα ψάρια μας δεν πιάνονται με δολώματα ‘κοροϊδευτάρια’, όπως στην Αμερική!.
Α. -
Σαλάτες....γιαλαντζί.... από πρασινάδες καλά πάμε.... σε λίγο μπορεί να βγούνε και αγγούρια... για όσους δεν δροσίζονται γίνονται και γλυκό...
Αλήθεια έχετε σκεφτεί για ποιους λόγους μπορεί οι Mods που σαφώς και παρακολουθούν με ενδιαφέρον το παρόν θέμα και κλειδώνουν τόσα και τόσα θέματα έχουν επιτρέψει να συνεχίζεται εδώ και 21 σελίδες αν και κανένας δεν έχει εμφανίσει οιαδήποτε επιστημονικά τεκμηριωμένη άποψη που να στηρίζει την όλη υπόθεση ενώ ταυτόχρονα άλλοι αφήνονται να απαντούν με τρόπο όχι και τον πιο κόσμιο....;;;
-
…..θα ήθελα να μάθω!.
Πάντως εγώ παραμένω αναμένοντας τεκμηριωμένες αποδείξεις. Σίγουρα έγραψα πως αποδεικνύετε κάτι.
Α. -
πραγματικά έχω μείνει άφωνη...διάβασα 314 δημοσιεύσεις για να προσπαθήσω να μάθω κάτι παραπάνω ίσως για τη νέα αυτή τεχνολογία και συμπέρανα τελικά ότι στην Ελλάδα έχουμε άπλετο χρόνο και φαντασία!!!!
πως καταφέρετε να φτάσετε από τις κυψέλες ηλεκτρόλυσης στον χωροχρόνο...???
ουαουουουουουου!!!!!
εγώ θέλω να ρωτήσω τα εξής :
πρέπει να πειράξουμε το avance για να κάνουμε τελικά οικονομία με τα συστήματα αυτά ή όχι????
το εγκαφαλάκι είναι υποχρεωτικό να μπει????
παρακαλώ μόνο αν γίνετε να μου απανήσει οποιοσδήποτε σοβαρά....
ακόμα και κάποιος που πουλάει τα συστήματα αυτά... -
Εξαρτάται το όχημα και την ηλικία του... Οσο πιο νέας τεχνολογίας είναι με τα ανάλογογα ηλεκτρικά βοηθήματα (εγκεφαλο , κλπ κλπ) τόσο περισσότερο χρειάζεται ο εξτρα αισθητήρας αλλιώς ο εγκεφαλος προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες και δεν έχει τόσο καλα αποτελέσματα. Στα παλιότερα οχήματα μπορεί να μπεί και σκέτο.....
-
Παιδιά δεν είναι για γέλια
Σήμερα σε φανάρι επαρχειακής πόλης μοίραζαν διαφημιστικά ενός συνεργείου Bosch Service για Υδρογονοκίνηση Hydro-Gen. Αυτές τις σαχλαμάρες με την ηλεκτρόλυση του νερού που υποτίθεται θα κατεβάσει την κατανάλωση 20-30% και τα καυσαέρια κατά 80% με (ούτε) 'πορδές' υδρογόνου (μισό λιτρο νερού για 15.000 χιλιόμετρα!)
Είναι σκέτη απάτη ακόμα κι αν το συνεργείο δεν το καταλαβαίνει. Έχει εγγύηση επιστροφής σε 3 μήνες, αλλά αν σου ρουφήξει νερό ο κινητήρας .... θα στον φτιάξουν? Αν σου αλλάξουν τον προγραμματισμό του κινητήρα μπορεί να δείς αλλαγες, αλλά δεν θα είναι το υδρογόνο
-
Ποιο νερο? Δεν ποτίζει το κινητήρα νερό , υδρογόνο δίνει..... Πιο μεγάλες πιθανότητες έχει να ρουφήξει νερό οι ψεκαστήρες νερού σε intercooler παρα από εκει.....
Γεννητρια υδρογονου (hho )