-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
«Σκέψου να ήταν και 30% η διαφορά δλδ»
Οσοσδήποτε εάν φίλε majacob o L είχε τέτοιες δυνατότητες, θα απαγορευόταν η προσπέραση!!!....
Ενημέρωσε όταν εκδοθεί το περιοδικό φίλε chemic.
A. -
Από 1% σε 2% είναι αύξηση:
1 ποσοστιαία μονάδα ή
100% αύξηση.
You see where Iam getting ? -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Ποιο ζήτημα με το διάγραμμα βρε άνθρωπε? ΑΝ το καταλάβαινες θα διαπιστωνες πως είναι άσχετο με το θέμα μας. Για πες μου πάντως αν κολλάει με το θέμα μαςΗ μαλακία με το διάγραμμα δλδ έγκειται στη συνάφεια με το ζήτημα, όχι στο περιεχόμενό της.
Νταξ...
-
Ενημέρωσε όταν εκδοθεί το περιοδικό φίλε chemic.
κυρ Αντώνη η δοκιμή που αναφέρω είναι στου 4 τροχους που είναι ήδη στα περίπτερα από τις αρχές του μήνα (τεύχος Φεβρουαρίου)
Το ότοκαρ που ανεφερα επίσης, ΔΕΝ έχει δοκιμή του συστήματος, απλά αναφέρει πως το βάλαν κ έχουν ξεκινήσει μετρήσεις που θα δημοσιευσουν
@mjacob
έχει κολλήσει το κεφάλι σου ρε φίλε με το διάγραμμα. Τα ατομικά τροχιακά που αναφέρει υπάρχουν ΔΕΝ είναι μαλακία, τώρα κάτι που έγραφε ούτε που το διάβασα, ούτε θα γυρνάω πίσω να δω τί λεει. Το είπα μαλακία γιατί δεν κολάει στο θέμα. ΟΚ? -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
έχει κολλήσει το κεφάλι σου ρε φίλε με το διάγραμμα. Τα ατομικά τροχιακά που αναφέρει υπάρχουν ΔΕΝ είναι μαλακία, τώρα κάτι που έγραφε ούτε που το διάβασα, ούτε θα γυρνάω πίσω να δω τί λεει. Το είπα μαλακία γιατί δεν κολάει στο θέμα. ΟΚ?Η μαλακία με το διάγραμμα δλδ έγκειται στη συνάφεια με το ζήτημα, όχι στο περιεχόμενό της.
Νταξ...
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
έχει κολλήσει το κεφάλι σου ρε φίλε με το διάγραμμα. Τα ατομικά τροχιακά που αναφέρει υπάρχουν ΔΕΝ είναι μαλακία, τώρα κάτι που έγραφε ούτε που το διάβασα, ούτε θα γυρνάω πίσω να δω τί λεει. Το είπα μαλακία γιατί δεν κολάει στο θέμα. ΟΚ?
Η μαλακία με το διάγραμμα δλδ έγκειται στη συνάφεια με το ζήτημα, όχι στο περιεχόμενό της.
Νταξ...
έχει κολλήσει το κεφάλι σου ρε φίλε με το διάγραμμα.
για τη γεννήτρια υδρογόνου (hho) που λέει το θέμα έχεις να πεις τίποτα?
-
α) μάστορα, εσύ με ρωτάς για το γαμοδιάγραμμα. Εκτός κι αν τα ερωτηματικά στο τέλος των posts σου ήταν τυχαίες πληκτρολογήσεις Αν δεν θες να σου απαντάω, μη ρωτάς.
β) σε ό,τι με αφορά, το hho έχει την ίδια επιστημονικότητα με το διάγραμμα.
-
Καλημέρα και από εμένα
Διαβάζω μέρες τα post στο forum και έχω μία απορία…
Γιατί ασχολούμαστε με ΗΗΟ και όχι με καθαρό υδρογόνο?
Εγώ έχω φέρει ένα σύστημα από Αμερική και δεν ασχολούμαι ούτε με λ ούτε με τίποτα άλλο!!!
Δεν υπάρχει οξυγόνο στην μέση για να μπερδευτεί ο κινητήρας… -
Να υποθέσω πως το σύστημά σου είναι σαφώς καλύτερο, κάνει μεγαλύτερη οικονομία και πως επίσης το πουλάς;
-
Όχι φίλε μου είμαι πολύ ευχαριστημένος με το σύστημα πάνω στο αυτοκίνητο μου και δεν το πουλάω.
Είμαι μηχανολόγος και εσύ είσαι πολύ κυνικός οπότε να σου απαντήσω στο ίδιο ύφος…
Φαντάζομε έχεις δαχτυλάκια πιθανόν και λίγο μυαλό να ψάξεις στο internet να βρεις. Εταιρίες υπάρχουν… -
Η μόνη διαφορά είναι ότι έχω την γνώση και το τοποθέτησα μόνος μου, δεν πήγα σε κάποιον μηχανικό.
-
Πολύ ωραία. Μιας και είσαι μηχανολόγος, γράψε μας πώς δουλεύει το σύστημα. ΜΕΚ φαντάζομαι έχεις κάνει στη σχολή. Η μήπως είμαι πολύ κυνικός για να μπεις στον κόπο;
Το βάρεσα με το Defy μου.
-
Ηρθαν και οι γιαλαντζι μηχανολογοι τωρα (ολως τυχαιος με 3 μνμ στο ενεργητικο τους) να μας πουν ποσο φοβερο και τρομερο ειναι το συστημα που βαλανε στο καρο τους (και το οποιο προφανως εμπορευονται).
Για πες μας ρε μηχανικε πως ακριβως δουλευει το συστημα σου και τι ακριβως κανει με επιχειρηματα και οχι φανφαρες και δηλωσεις 'το κανει τελεια και παυλα' 'χιλιαδες μπουζι' 'καθαρη καυση' κτλ κτλ κτλ κτλ
-
Ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο αφήστε τον άνθρωπο να μιλήσει και αν δεν τα λέει καλά τότε να του την πείτε. Μπορεί ο καθένας να έχει τις απόψεις του για το θέμα αλλά τον πήρατε από τα μούτρα. Ας δούμε τι έχει να πει και μετά σχολιάζουμε. Μπορεί όντως να υπάρχει κάτι που δουλεύει. Ας δούμε πρώτα.
-
Το πρόβλημα είναι ότι δίνονται σε φραπελιές κλπ ευκαιρίες επειδή 'όντως μπορει να δουλεύει'.
-
Στον realfm θεσσαλονίκης ένας γιατρός που έβαλε το σύστημα λέει ότι έχει 35% οικονομία. Αλλά το έχει συνδιάσει με μαγνητάκια...
Και λέει οτι δεν επηρεάζουν κανέναν αισθητήρα του αυτοκινήτου ούτε βάζουν κάποιον παράλληλο εγκεφαλο... οπότε συνεχίζει να ισχύει η εγγύηση.
Επίσης οι αυτοκινητοβιομηχανίες δεν χρησιμοποιούν το σύστημα... γιατί είναι πολύ απλο...
-
Ο χρήστης Pit Dim έγραψε:
Καλημέρα και από εμένα
Διαβάζω μέρες τα post στο forum και έχω μία απορία…
Γιατί ασχολούμαστε με ΗΗΟ και όχι με καθαρό υδρογόνο?
Εγώ έχω φέρει ένα σύστημα από Αμερική και δεν ασχολούμαι ούτε με λ ούτε με τίποτα άλλο!!!
Δεν υπάρχει οξυγόνο στην μέση για να μπερδευτεί ο κινητήρας…Nαι όντως δεν υπάρχει οξυγόνο στην μέση
-
Ο χρήστης thednick έγραψε:
Στον realfm θεσσαλονίκης ένας γιατρός που έβαλε το σύστημα λέει ότι έχει 35% οικονομία. Αλλά το έχει συνδιάσει με μαγνητάκια...Και λέει οτι δεν επηρεάζουν κανέναν αισθητήρα του αυτοκινήτου ούτε βάζουν κάποιον παράλληλο εγκεφαλο... οπότε συνεχίζει να ισχύει η εγγύηση.
Επίσης οι αυτοκινητοβιομηχανίες δεν χρησιμοποιούν το σύστημα... γιατί είναι πολύ απλο...
Επιστήμονας να σου πετύχει.
Ο μηχανολόγος φίλος μας δεν μπορεί να μας απαντήσει γιατί έχει μπει σε τροχιά και δεν πιάνει τo wifi. Τα αποτελέσματα του καθαρού υδρογόνου.
-
Από ότι κατάλαβα τα ξέρετε όλα, άρα δεν θέλετε να μάθετε απόψεις ανθρώπων που έχουν δοκιμάσει…
Άλλωστε τι να ξέρουμε και εμείς οι «γιαλατζί» μηχανολόγοι που φάγαμε τα χρόνια μας σε Ελλάδα και εξωτερικό μήπως καταφέρουμε να φτάσουμε το επίπεδό σας.
Φαντάζομαι ότι έχω μπει σε ένα forum που είναι κλειστό μόνο για ανθρώπους με γνώση και άρα εγώ δεν έχω δουλειά εδώ.
Κακός που προσπάθησα να πω την άποψη μου!!!
Συγνώμη… -
Έχεις ταπώσει δηλαδή το φιλτροκούτι και τροφοδοτείς τον κινητήρα με 100% υδρογόνο;
Γεννητρια υδρογονου (hho )