-
Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, αυτός θα μείνει πάντα έτσι. Για την ακρίβεια με την πορεία που έχει πάρει τον βλέπω να ψάχνει για ομάδα. Κάθε αγώνα καρφιά για το pitwall του, αυτοί μου είπαν το ένα, αυτοί μου είπαν το άλλο, ένας μύλος. Επιδεικτική επιθεώρηση της ανάρτησης σε παγκόσμια μετάδοση και μετά για όσους είδαν BBC debate με τον αρχιμηχανικό για το αν είχε σπάσει τελικά κάτι... Ρεσιτάλ ανωριμότητας. Αυτή την παράνοια μόνο ο Haug μπορεί να την ανεχτεί όταν τελειώσουν τα καπελάκια του Σουμάχερ βέβαια.
-
Λέτε να καταλήξει και ο Lewis παλτό με 7 πρωταθλήματα? τρελή πίκρα..
- (δεν έχω υπόψιν μου εξυπνακίστικό όνομα, σαν τα Κουμπις, gianluigi κλπ)
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Εγω γιατι βλεπω τον Αλονσο να εχει την στροφη και απλα και ωραια ο Μπατον τον σπρωχνει εκτος??
Δεν του χει παρει την εσωτερικη ο Αγγλος για να φταίει ο Ισπανος..αμα το παγωσεις στο 5 θα καταλαβεις οτι ο ισπανος δεν εχει πια εσωτερικη..τον περασε απο πανω και φρεναρε(μαλλον επειδη ερχοταν με πολλα και ηταν και ο σουμαχερ πολυ κοντα) και σαν να μην εγινε τιποτα στριβει ο ισπανος κανονικα λες και δεν τον ειδε ποτε...
ακριβως σαν το σουμαχερ-μοντογια
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Λέτε να καταλήξει και ο Lewis παλτό με 7 πρωταθλήματα? τρελή πίκρα..- (δεν έχω υπόψιν μου εξυπνακίστικό όνομα, σαν τα Κουμπις, gianluigi κλπ)
Γιατί ο MS πώς ήταν στην αρχή της καριέρας του;
Κωλόπαιδο, μισητός κλπ. Η διαφορά βέβαια είναι ότι δεν είχε ποτέ αναζητήσεις τύπου 'είμαι ο Θεός' ή 'τι είναι ο άνθρωπος; ένα τίποτα' και απέφευγε (δια καλού συμβολαίου βεβαίως βεβαίως) τα team politics. Απ' όσο θυμάμαι από το Spa του 1991 η μόνη στιγμή που υπήρξε γκρίνια σε ομάδα του Schumacher ήταν στην Αυστρία το 2001.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Λέτε να καταλήξει και ο Lewis παλτό με 7 πρωταθλήματα? τρελή πίκρα..- (δεν έχω υπόψιν μου εξυπνακίστικό όνομα, σαν τα Κουμπις, gianluigi κλπ)
Δε νομίζω φίλε μου. Θέλει αυτό το κάτι παραπάνω για να γίνει κάποιος ο πιο πετυχημένος πιλότος όλων των εποχών και ο τωρινός Hamilton (και όχι μόνο) δεν το έχει αυτό.
-
Δε μπορώ να καταλάβω ο παππούς πως είχε αυτή την αναλαμπή. Πόσους αγώνες τώρα κάνει απέλπιδες προσπάθειες να κλείσει τους απο πίσω και στο τέλος που είναι να το περάσουν κανει μια τιμονιά, στουκάρουν και πάει για λάστιχα, φτερούγες και τα συναφή.
Σε αυτό το ματς ήταν αυτός που έπρεπε να είναι. Το ξαναλέω γιατί θυμήθηκα την άμυνα στον Χάμιλτον που αναφέρεται παραπάνω.
Στη μάχη Αλόνσο-Μπάτον μάλλον πάει πολύ συντηρητικά ο Μπάτον στο s για να μη γίνει ιστορία. Δεν εξηγείται να χάνει τόσο στο φρενάρισμα. Πήγε λάου λάου να το έχει στάνταρ το φρενάρισμα και να μη φύγει ίσια να στουκάρει τον Αλφόνσο.
-
http://en.espnf1.com/mclaren/motorsport ... 51584.html
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Δε μπορώ να καταλάβω ο παππούς πως είχε αυτή την αναλαμπή. Πόσους αγώνες τώρα κάνει απέλπιδες προσπάθειες να κλείσει τους απο πίσω και στο τέλος που είναι να το περάσουν κανει μια τιμονιά, στουκάρουν και πάει για λάστιχα, φτερούγες και τα συναφή.Σε αυτό το ματς ήταν αυτός που έπρεπε να είναι. Το ξαναλέω γιατί θυμήθηκα την άμυνα στον Χάμιλτον που αναφέρεται παραπάνω.
Πιθανότατα η βροχή να τον βοήθησε.
-
μα καλα ακομη και οι ιδιοι οδηγοι λενε οτι οταν βρεχει και να θες να δεις πισω σου ΔΕΝ μπορεις..
εδω ομως ακομη λενε οτι ο button καπως ειδε πισω του και αποφασισε να κοψει -
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Δε μπορώ να καταλάβω ο παππούς πως είχε αυτή την αναλαμπή. Πόσους αγώνες τώρα κάνει απέλπιδες προσπάθειες να κλείσει τους απο πίσω και στο τέλος που είναι να το περάσουν κανει μια τιμονιά, στουκάρουν και πάει για λάστιχα, φτερούγες και τα συναφή.
Σε αυτό το ματς ήταν αυτός που έπρεπε να είναι. Το ξαναλέω γιατί θυμήθηκα την άμυνα στον Χάμιλτον που αναφέρεται παραπάνω.
Μενει να δουμε αν ηταν αναλλαμπή ή κατι αλλο...
Μηπως πχ λογω τεραιν η συνολική ποιοτητα του αυτοκινητου δεν επαιζε τοσο ρολο οσο στο στεγνό + οτι γενικως λογω λιγοτερων G σωματικά 'καταπωνηθηκε λιγοτερο' ( ηλικια γαρ..) + η εμπειρια που θελει το βρεμενο..
ή λιγο απο ολα τα ανωτερω μαζι...
ή ερχεται το αυτοκινητο 'στα μετρα' του?? ( οι απειρες δοκιμες που δεν εκανε λογω κανονισμών γινονται 'σε αγωνιστικα χιλιομετρα' )Ιδωμεν..
-
οτι και να κανει φετος αμα κατσει και του χρονου το αμαξι παλι δεν θα ειναι στα μετρα του αφου παλι θα αλλαζει σχεδον ολο..
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Μενει να δουμε αν ηταν αναλλαμπή ή κατι αλλο...
Μηπως πχ λογω τεραιν η συνολική ποιοτητα του αυτοκινητου δεν επαιζε τοσο ρολο οσο στο στεγνό + οτι γενικως λογω λιγοτερων G σωματικά 'καταπωνηθηκε λιγοτερο' ( ηλικια γαρ..) + η εμπειρια που θελει το βρεμενο..
ή λιγο απο ολα τα ανωτερω μαζι...
ή ερχεται το αυτοκινητο 'στα μετρα' του?? ( οι απειρες δοκιμες που δεν εκανε λογω κανονισμών γινονται 'σε αγωνιστικα χιλιομετρα' )Ιδωμεν..
Και στο Μονακό ήταν αρκετά καλός ο Schumacher, αλλά εδώ ήταν με διαφορά η καλύτερη εμφάνισή του από την επιστροφή του. Για να τον κρίνουμε πιο αντικειμενικά το καλύτερο μέτρο είναι ο Rosberg, γιατί η Mercedes αν και έχει την ταχύτητα να είναι κοντά στους πρώτους, έχει τεράστιο πρόβλημα με τα ελαστικά. Τα διαλύει πολύ γρήγορα. Για αυτό και όσο είχαμε βρεγμένο και συνεχείς αλλαγές ελαστικών, ο γερο σούμι πήρε πολλές ταυτότητες και κυρίως αυτή του Webber. Προς το τέλος όμως, με τα στεγνα καταπονημένα τον κατάπιαν και ο Button (καλα αυτός τους κατάπιε όλλους) και ο Webber.
Για τη φάση Alonso-Button:
Ο Button καταφέρνει να βρεθεί στην εσωτερική και μπροστά από τον Alonso πριν την στροφή, οπότε ο Alonso μάλλον έπρεπε να αποδεχτεί το προσπέρασμα για να συνεχίσουν κανονικά και οι δύο. Δεν το κάνει όμως και στην συνέχεια φρενάρει και καταφέρνει να στρίψει εξωτερικά αφήνοντας χώρο στον Button, οπότε δεν νομίζω ότι μπορεί να του καταλογιστεί ευθύνη. Ο Button όντας από την εσωτερική και έχοντας καθυστερήσει το φρενάρισμα, δεν μπορεί να στρίψει τελείως εσωτερικά οπότε και ακουμπάνε. Ούτε σε αυτόν μπορείς να καταλογίσεις ευθύνη, αφού κινήθηκε στο χώρο που του δόθηκε. Οπότε το θεωρώ κλασικό racing incident όπου δεν μπορεί να καταλογιστεί ευθύνη. Shit happens. -
Υπάρχει και το περιστατικό με τους Di Resta και Heidfeld που φυσιολογικά δεν τράβηξε την προσοχή μας, το οποίο όμως μοιάζει με το περιστατικο Button-Alonso και ήταν μάχη για την 4η θέση. Εκεί o απο την εξωτερική Heidfeld έστριψε ...πάνω στην αεροτομή του Di Resta και έκοψε τελικά το σικέην, με τον Di Resta να τιμωρείται με drive through και να γκρινιάζει μετά τον αγώνα χαρακτηρίζοντας την ποινή εξωφρενική. Καμία γνώμη για αυτό;
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Υπάρχει και το περιστατικό με τους Di Resta και Heidfeld που φυσιολογικά δεν τράβηξε την προσοχή μας, το οποίο όμως μοιάζει με το περιστατικο Button-Alonso και ήταν μάχη για την 4η θέση. Εκεί o απο την εξωτερική Heidfeld έστριψε ...πάνω στην αεροτομή του Di Resta και έκοψε τελικά το σικέην, με τον Di Resta να τιμωρείται με drive through και να γκρινιάζει μετά τον αγώνα χαρακτηρίζοντας την ποινή εξωφρενική. Καμία γνώμη για αυτό;Βρήκα μόνο ένα βιντεάκι της κακιάς ώρας και δε φαίνεται πολύ καθαρά.
Μόνο απ' το τελείωμα του φρεναρίσματος που βλέπω, μάλλον ο..ναυαγός έχει τοποθετηθεί και φρενάρει λίγο καλύτερα και τελικά όταν χτυπάει με τον Di Resta αποσταθεροποιείται και τότε κόβει το σικέην. Ο Di Resta έπαθε και ζημιά και ποινή; Δεν τον χάλασε Νομίζω ότι και πάλι δεν χρειαζόταν ποινή.
-
-
Το τετράφυλο τριφύλι στον Αλόνσο
-
Τα 'κυπελλάκια' του Michael νομίζω όλα τα λεφτά...
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Τα 'κυπελλάκια' του Michael νομίζω όλα τα λεφτά...Δύσκολα ξεμένει από πυρομαχικά
-
Aκόμα και το βιντεάκι τη διπλή διάρκεια είχε από άλλους αγώνες.
Grand Prix du Canada 2011