-
To νέο αίμα της Τυποεκδοτικής.
-
Επιτελους συνηδειτοποιουνται εστω και μεσω του κωμα-τος..
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Εντάξει, είπαμε να πάτε παραλία, αλλά εσείς το παρακάνατε!
Αυτούς για Ερυθρούς Χμερ τους κόβω...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Και ένα άρθρο ενός wannabe Πάσχου στα Αγγλικάbullshits, prejudices,bullshits
http://www.greekdefaultwatch.com/2011/1 ... ation.html
καημένο bandwith που έλεγε κι ένας μΠατρινός φίλος
Πώς δεν τον ανακάλυψαν ακόμα οι δικοί μας αστέρες; Είναι μεγάλο ταλέντο!!!
-
http://www.blogger.com/profile/06437862017180783547
Natural gas consultant by day, blogger on the Greek economy by night.
Εμ, γι αυτό είναι τόσο εξοικειωμένος με πάιπς...
-
όποιο πάιπ κι αν σηκώσεις...
-
Pipes day and night
-
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Ναι, η μόστρα μας πείραξε.
Έχουμε γίνει μπουρδέλο σε όλα τα επίπεδα, κοινωνικά, ηθικά, οικονομικά και πολιτικά, και μας πείραξε που κάηκε το φυλάκιο... -
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Έχουμε γίνει μπουρδέλο σε όλα τα επίπεδα, κοινωνικά, ηθικά, οικονομικά και πολιτικά, και μας πείραξε που κάηκε το φυλάκιο...Το φυλακιο ειναι εκει για καποιο σκοπο... Για καποιο συμβολο..... Αλλα οκ.... Εφ'οσον το βλεπεισ ετσι... Ας καψουμε και το μνημιο, να ζωγραφισουμε πανω του, να το σπασουμε να παρουμε κανα μαρμαρο κλπ..... Ε και τι εγινε....
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Έχουμε γίνει μπουρδέλο σε όλα τα επίπεδα, κοινωνικά, ηθικά, οικονομικά και πολιτικά, και μας πείραξε που κάηκε το φυλάκιο...Το φυλακιο ειναι εκει για καποιο σκοπο... Για καποιο συμβολο..... Αλλα οκ.... Εφ'οσον το βλεπεισ ετσι... Ας καψουμε και το μνημιο, να ζωγραφισουμε πανω του, να το σπασουμε να παρουμε κανα μαρμαρο κλπ..... Ε και τι εγινε....
Θα προτιμούσα η ευαισθησία αυτή να εμφανίζεται κάθε μέρα που ο πατριώτης ελληνάρας ΓΑΜΑΕΙ το κράτος και τους συμπολίτες του, και όχι όταν μας την λένε οι σκοπιανοί, όταν παίζει η εθνική, όταν κάνει δηλώσεις ο πρόεδρος του ψευδοκράτους και όταν μας θίγουν τα εθνικά σύμβολα. Αυτά είναι σύμβολα, και χάνουν την αξία τους όταν εμείς χάνουμε την μπάλα γενικά.
-
Βασικά στα @@ μου αν πουν τα σκόπια μακεδονία (και εγώ μακεδονία τη λέω) ή αν κάψει κάποιος την ελληνική σημαία.
Ο πατριωτισμός στην ελλάδα τελειώνει σε αυτές τις μαλακίες. -
Έχουμε γίνει μπουρδέλο σε όλα τα επίπεδα, κοινωνικά, ηθικά, οικονομικά και πολιτικά, και μας πείραξε που κάηκε το φυλάκιο...βασικά για να το θέσω ωμά, ακόμα κι αν ξεπεράσεις το θέμα του συμβόλου (έλλειψη πολιτισμού, σεβασμού κτλ), κάποιος πρέπει να πληρώσει για την αποκατάσταση όλων των ζημιών που έγιναν στο κέντρο της Αθήνας (πέρα του φυλακίου, βάλτε και μάρμαρα, πεζοδρόμια, κάγκελα κτλ).
το ποιός θα πληρώσει το τελικό 'μπουγιουρντί', νομίζω ότι είναι προφανές.Πρέπει να βάλει κάποιος ταμπελάκια που να λέει 'αυτό είναι δικό σου', για να το σεβαστούμε και να μην το πετροβολίσουμε, να μην το βάψουμε, να μην το καταστρέψουμε???
Έλεος πια!!!!Όλο αυτό με τις καταστροφές δημόσιας περιουσίας μου θυμίζει αυτόν που εκνευρίζεται μέσα στο σπίτι του, τα σπάει όλα, καταστρέφει τα πάντα και στο τέλος του τη δίνει όταν πρέπει να πληρώσει και για την αποκατάσταση των ζημιών.
Θα ήθελα να δω τη φάτσα όλων αυτών που το παίζουν υπεράνω που σκέφτονται 'το φυλάκιο και τα κάγκελα μας μαράνανε' όταν θα έρθει το μπουγιουντί των 10-20.000€ (για κάθε ζημιά) που θα ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ γιατί κάποιοι ανεγκέφαλοι έτσι γούσταραν και τα κάψαμε-σπάσανε κι εμείς τους κοιτούσαμε.
Δεν έχεις λεφτά να 'κλάσεις', κλαψουρίζεις που σου κόψανε χ-ψ-ω επιδόματα και προκαλείς μετά φθορές που θα ΠΡΕΠΕΙ να πληρώσει το κράτος (άρα οι πολίτες, άρα εν μέρει κι εσύ!) για αποκαταστήσεις.
Από που νομίζεις ότι θα λείψουν αυτά τα λεφτά???ΥΓ: ξαναλέω ότι όλα αυτά τα γράφω ωμά, αφήνοντας παραπέρα τις ιδεολογικές περιπτώσεις περί συμβόλων, πολιτισμού κτλ.
-
Θα προτιμούσα η ευαισθησία αυτή να εμφανίζεται κάθε μέρα που ο πατριώτης ελληνάρας ΓΑΜΑΕΙ το κράτος και τους συμπολίτες του, και όχι όταν μας την λένε οι σκοπιανοί, όταν παίζει η εθνική, όταν κάνει δηλώσεις ο πρόεδρος του ψευδοκράτους και όταν μας θίγουν τα εθνικά σύμβολα. Αυτά είναι σύμβολα, και χάνουν την αξία τους όταν εμείς χάνουμε την μπάλα γενικά.
δηλαδη το φυλακιο στον αγνωστο στρατιωτη με την σημαια επανω δεν ειναι εθνικο συμβολο?
-
-edit-
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Ρε μάγκες, αιματώνεται καθόλου ο εγκέφαλός σας ;Το μνημείο είναι αφιερωμένο στους ανώνυμους (μη αναγνωρίσιμους) Έλληνες νέους που έδωσαν ό,τι πολυτιμότερο είχαν (την ζωή τους) για να λέγεται αυτό το κομμάτι γης Ελλάδα, και εσείς μας λέτε και τι έγινε ;
Πόσο τρόμπας έχει γίνει ο μέσος Έλληνας για να τα βάζει όλα στο ίδιο καζάνι ;
Το πόσο τρόμπας έχει γίνει ο μέσος έλληνας φαίνεται από την πολιτικοκοινωνικο-οικονομική κατάσταση που έχουμε φτάσει, όπως και από το β'ιντεο με τους top 20 ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που παρέθεσε ο Infinity πιο πάνω.
Απο κει και πέρα, ξαναλέω: Ο κόσμος καίγεται και το μουνί χτενίζεται.
-
Όσο ηλίθιος είναι αυτός που το έκαψε, άλλο τόσο ηλίθιος είναι και αυτός που το θεωρεί ασέβεια ότι κάηκε (κατά τη γνώμη μου πάντα).
Ουσιαστικά έχουν το ίδιο μυαλό και οι 2. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Όσο ηλίθιος είναι αυτός που το έκαψε, άλλο τόσο ηλίθιος είναι και αυτός που το θεωρεί ασέβεια ότι κάηκε (κατά τη γνώμη μου πάντα).
Ουσιαστικά έχουν το ίδιο μυαλό και οι 2.προσωπικά θέλω να πιστεύω (μιας και δεν ήμουν μπροστά στο συμβάν) ότι κάηκε καταλάθος ('ξέφυγε' μία μολότοφ πχ) και δεν το πυρπόλησε κάποιος επίτηδες.
-
Να αλλάξω λίγο την διάθεση με ολίγον off topic. Έπεσε στα χέρια μου μια κασέτα του Χάρρυ Κλύνν με τίτλο Μαλακά πιο Μαλακά. Είναι μια ηχογράφηση του 1984. Για όσους θυμούνται ήταν το άλμπουμ εκείνο που είχε απ έξω μια σατιρική εμφάνιση πασίγνωστης μάρκας τσιγάρων η οποία μάλιστα του είχε κάνει και μήνυση τότε. 'Τι μας νοιάζει εμάς?' θα αναρωτηθείτε. Κι όμως, άκουσα την κασέτα και ανατρίχιασα. όχι μόνο πόσο ευχάριστα ακούγεται αλλά και για το πόσο μπροστά έβλεπε - κι ακόμα βλέπει - αυτός ο άνθρωπος. Λες και διάβαζε τις πολιτικές εξελίξεις του σήμερα πρίν 26 χρόνια.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Να αλλάξω λίγο την διάθεση με ολίγον off topic. Έπεσε στα χέρια μου μια κασέτα του Χάρρυ Κλύνν με τίτλο Μαλακά πιο Μαλακά. Είναι μια ηχογράφηση του 1984. Για όσους θυμούνται ήταν το άλμπουμ εκείνο που είχε απ έξω μια σατιρική εμφάνιση πασίγνωστης μάρκας τσιγάρων η οποία μάλιστα του είχε κάνει και μήνυση τότε. 'Τι μας νοιάζει εμάς?' θα αναρωτηθείτε. Κι όμως, άκουσα την κασέτα και ανατρίχιασα. όχι μόνο πόσο ευχάριστα ακούγεται αλλά και για το πόσο μπροστά έβλεπε - κι ακόμα βλέπει - αυτός ο άνθρωπος. Λες και διάβαζε τις πολιτικές εξελίξεις του σήμερα πρίν 26 χρόνια.http://www.semiramismusic.gr/semiramis/ ... age/10180/
Αγανακτισμένοι Έλληνες