-
Μπήκε από το fafla 6 ποστς πριν
-
δεν ήταν embedded
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Αλλά ο cabala10 βλέπει πίσω από τις προφάσεις
οχι περιμενω τα ψηφισματα του οηε
I loled
Εσύ δεν τα περιμένεις, κάνεις κρίσεις επ'αυτών πριν βγουν και -εννοείται- πριν τα διαβάσεις καν. Είσαι ότι πρέπει για αγανακτησμένος
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
παντού τα ίδια ζώα είναι τα ΜΑΤ [π.χ. >2:12]
Τι περιμενες. Η γιαγια μου ελεγε, ολα τα γαιδουρια την ιδια μουρη εχουν
-
ανουσιο flame οπως ακριβως και στο θρεντ της μ.ανατολης...καποτε θα ξυπνησεις και εσυ..
-
..καποτε θα ξυπνησεις και εσυ..μακάρι βρε μάνα μου
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Πρόταση: να φτιάξουμε ένα μπλοκ 4tf fans.
Αρκεί να μην πει κανείς οτι πάμε να καπελώσουμε τη συγκέντρωση.
Ποιος ψήνεται να καθορίσουμε ένα σημείο συνάντησης?Είναι ανάγκη να την καπελώσουμε; Έχει Τερκενλή από κάτω απ' τις σκάλες του Μετρό !!
Ωραια, βρηκαμε κ σημειο συναντησης!!
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Ενδιαφέρον άρθρο (διαβάστε το και μην κολλάτε ποιος το έχει γράψει).
Γελοίο άρθρο από υπαλληλάκο που φοβάται μην χάσει τον μισθουλάκο του που παίρνει γιά να στηρίζει προδότες πολιτικούς .
Λέει ποιό είναι το όραμα αυτών που κατεβαίνουν .
Μα απλό . Να πάνε φυλακή τα αφεντικά του που είναι κρατικοδίαιτα , δεν πληρώνουν εισφορές , εκμαυλίζουν τον λαό , υποστηρίζουν τους προδότες πολιτικούς και πολλά ακόμα .Ασε που να κατηγορεί ότι φταίει η οικοδομή γιά την μη-ανάπτυξη , ο υπαλληλάκος του εθνικού εργολάβου είναι αστείο .
Επίσης να ξαναέλθει ο πατριωτισμός στην χώρα και οι πατριώτες πολιτικοί που υπάρχουν μέσα σε όλα τα κόμματα , αλλά τους τρώνε τα λαμόγια .
Είπαμε , ότι δεν ελέγχουμε το συκοφαντούμε . Κλασσική παλαιοκομματική άποψη .
Είτε έρθει το 1909 , είτε το 1922 και τα δύο στο Γουδί κατέληξαν .
Ελπίζω μαζί με τους πολιτικούς να φάνε χώμα και μερικά τσιράκια τους , που γράφουν και άρθρα οι γκαιμπελίσκοι .Ψάχνω να βρω κάποιο επιχείρημα εκτός από απόψεις, αλλά δεν! Αν υπάρχει κάποιο επιχείρημα ρίξε λίγο φως...
Εμένα μια χαρά μου φαίνονται αυτά που έγραψε.
-
τα εγραψε επειδη το ρευμα παει προς τα εκει.. το εχει σπουδασει αλλωστε
απο το να λεει ψεμματα καλυτερα να το παιξει 'φιλος..' -
απο το να λεει ψεμματα καλυτερα να το παιξει 'φιλος..'Τι αλλάζει αυτό στην αξία αυτών που είπε;
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Πρόταση: να φτιάξουμε ένα μπλοκ 4tf fans.
Αρκεί να μην πει κανείς οτι πάμε να καπελώσουμε τη συγκέντρωση.
Ποιος ψήνεται να καθορίσουμε ένα σημείο συνάντησης?Είναι ανάγκη να την καπελώσουμε; Έχει Τερκενλή από κάτω απ' τις σκάλες του Μετρό !!
Ωραια, βρηκαμε κ σημειο συναντησης!!
Όμορφα! Θα κανονίσουμε και ώρα τώρα?
-
Ρε άμα θέλετε τσουρέκια, να σας φέρουμε εμείς τα ορίτζιναλ από Σαλονίκη το άλλο Σ/Κ που θα κατέβουμε... μη πάτε στο Σύνταγμα για αυτό!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ρε άμα θέλετε τσουρέκια, να σας φέρουμε εμείς τα ορίτζιναλ από Σαλονίκη το άλλο Σ/Κ που θα κατέβουμε... μη πάτε στο Σύνταγμα για αυτό!Αγανακτισμένοι και χωρίς τσουρεκάκι, δεν γίνεται !!
(κάστανο ή πραλίνα άραγες ; )
-
Υπερβολικά υπερεκτιμημένα τα εν λόγω τσουρέκια.
Ψωμένια, όχι αφράτα σαν τα 'κανονικά'. Φτιάχνει ο τύπος ένα ψωμοτσούρεκο, το βουτάει στη τσοκολάτα και το ακριβοπουλάει.
Η ταπεινή μου γνώμη. -
Αυτό αρέσει στον κόσμο Μάνο. Ότι έχουν 'σώμα' και γλυκύτητα σε αντίθεση με τα κλασικά 'αέρινα' και άγλυκα.
-
ΟΚ, ας δοκιμάσουν κανονικό τσουρέκι με μερέντα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Όμορφα! Θα κανονίσουμε και ώρα τώρα?
Αμε!! Το σαββατο ομως -οτι ωρα θελετε- γιατι σημερα εχω δουλιτσες που πρεπει να τελειωσουν ρε γμτ...
-
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
απο το να λεει ψεμματα καλυτερα να το παιξει 'φιλος..'Τι αλλάζει αυτό στην αξία αυτών που είπε;
αναλογα πως τα βλεπεις..
αν τα βλεπεις μονο σαν λογια χωρις αυτο που τα εγραψε ναι εχουν αξια
αν το βλεπεις με αυτον που τα εγραψε ε μου θυμιζει τον λεβεντη που γραφει με greeklish.. -
Ολοκληρώθηκε έπειτα από τρεισήμισι ώρες το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Κάποιοι έβαλαν τις καρέκλες τους πάνω από την Ελλάδα, δήλωσε εξερχόμενος ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης δίνοντας το στίγμα της συζήτησης.
«Δεν κατάλαβαν οι άνθρωποι ότι εάν ο Ευρυβιάδης με τον Θεμιστοκλή δεν τα είχαν βρει το 480 π.Χ. δεν θα τους είχε γράψει η Ιστορία. Η καρέκλα, δυστυχώς, μερικών είναι πάνω από την Ελλάδα. Οψόμεθα» δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης.
Οι Έλληνες πολιτικοί αρχηγοί δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν, μεταδίδει το Reuters.
Εν τω μεταξύ, πηγές προσκείμενες στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ ανέφεραν ότι ο κ. Σαμαράς «τορπίλισε τη συνάντηση».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός φέρεται να είπε στον πρόεδρο της ΝΔ πως είναι «ανοικτός σε όλα».
«Προχωρώ μόνος μου και ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του» φέρεται να είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός στον Αντώνη Σαμαρά.
Σε δηλώσεις της από τη Βουλή, μετά τη συνάντηση, η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ ανέφερε ότι «στο λαό ασκείται ιδεολογική τρομοκρατία τύπου Μπιν Λάντεν» και πρόσθεσε ότι λύση μπορεί να υπάρξει όταν κανείς στοχεύει στην ανατρολή της κυριαρχίς του μονοπωλίων.
Πρόσθεσε ότι το δίλημμα για το λαό είναι ή να χρεοκοπήσει ή να αντεπιτεθεί μαζί με το ΚΚΕ.
Ο πρωθυπουργός αναμένεται να κάνει δηλώσεις αργότερα από το Μέγαρο Μαξίμου, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς από τα γραφεία της ΝΔ, στη λεωφόρο Συγγρού.
Ο κ. Τσίπρας θα κάνουν δηλώσεις από τη Βουλή.
Για το συμβούλιο θα εκδοθεί ανακοινωθέν από την Προεδρία της Δημοκρατίας, όπου θα διαπιστώνονται τα συμπεράσματα της συνάντησης.
-
Πρόσθεσε ότι το δίλημμα για το λαό είναι ή να χρεοκοπήσει ή να αντεπιτεθεί μαζί με το ΚΚΕ.Aν γελάς ειρωνικά σε ένα κόμμα που δεν κυβέρνησε ποτέ τον τόπο πως πρέπει να συμπεριφερθούμε εμείς στην οικογενοιοκρατία του πασόκ και της δεξιάς?
Με πέτρες ή με όπλα?
Αγανακτισμένοι Έλληνες