-
-edit-
-
Το βλέπω εδώ και ώρες, δε μπορώ να σταματήσω, κρίμα που δεν έχει καλή εικόνα
-
εδω οι μισοι δεν αφησαν να περασει το gay parade και επρεπε να τους βαλουν χερι αυτοι που καθονται κατω...
θελουν να διωξουν και τους πολιτικους μετα..
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
δε νομίζω να άφηναν εμένα να μιλήσω - πάνω από 1'Α τόσο πολύ. Φαντάζομαι θα έλεγες τρομερά πράγματα. Αεροπλανικά, σαν το αβατάρ σου ε;
Α τώρα θυμήθηκα. Είσαι εκείνος που πριν κάποιους μήνους έλεγες κάτι ρητορείες περί του πως μπορείς να φτιάξεις άσχημο κλίμα. (Μη με αναγκάζεις να το βρω, εγχειριδιακό μου μαθητούδι) Ε χμμμ ναι. Λέγαμε για το ότι τα πράγματα στην Ελλάδα θα πάνε πολύ χειρότερα. Πέσαμε έξω βλέπεις. Δεν πάνε χειρότερα, πάνε πολύ χειρότερα. -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Βλέπω εδώ και τόση ώρα το ustream, πραγματικά εντυπωσιάζει η ποικιλία απόψεωνΠάνε να πεις κι εσύ. Τσίμπα και κάνα σουβλάκι.
-
Δεν σου αρέσει το άβατάρ μου?
Με αποκαλεσες μαθητούδι?
ΥΓ. Το σουβλάκι να το τσιμπίσω από την καντίνα? Εκκρεμεί ένα ψήφισμα αν δεν το γνωρίζεις
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Λέγαμε για το ότι τα πράγματα στην Ελλάδα θα πάνε πολύ χειρότερα. Πέσαμε έξω βλέπεις. Δεν πάνε χειρότερα, πάνε πολύ χειρότερα.Ακόμη δεν είδαμε τίποτα.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Το σουβλάκι να το τσιμπίσω από την καντίνα?Γράψε λάθος. Τσίμπα δύο σουβλάκια. Άντε τρία για νάμαστε σίγουροι.
-
Γίνεσαι σαχλός, ελπίζω να επιληφθούν οι συντονισταί
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Λέγαμε για το ότι τα πράγματα στην Ελλάδα θα πάνε πολύ χειρότερα. Πέσαμε έξω βλέπεις. Δεν πάνε χειρότερα, πάνε πολύ χειρότερα.
Ακόμη δεν είδαμε τίποτα.
Τώρα αρχίζει. Και ένα είναι σίγουρο. Τα λεφτά τους θα τα πάρουν πίσω με τόκο.
Τα πρωτοσέλιδα των αυριανών εφημερίδων έχουν θέμα τους ανθύπατους στα υπουργεία. Αυτά τα είπα εδώ μέσα πριν επτά μέρες. Εδώ φαίνεται και ο γελοίος ρόλος τους: αυτός του αυλοκόλακα. Στο άμεσο μέλλον θα δούμε φαινόμενα τύπου κατοχής δηλαδή καρφωτές και γλειψίματα στον έπαρχο. Δεν θα με ξενίσουν π.χ. οι γηπεδικοί τίτλοι 'Φρανσουά σου πριονίζουν την καρέκλα!' και 'Χέλμουτ θυμήσου μια ζωή μαζί σου'.
Και κοιμίζουν τον κόσμο με τέτοιες αηδίες. Αλλά για τη δανειακή σύμβαση τουμπεκί.
-
Εγώ πιστεύω πως η μόνη χρήση των ελληνικών εφημερίδων είναι το κάπνισμα ρέγγας.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Ερώτηση (και αν μπορεί να μου την απαντήσει ο infinity παρακαλώ, που είναι υπερ της τρόικας):
Αυτούς τους κομισάριους/ελεγκτές ποιος θα τους πληρώνει?Ποιός θα τους πληρώσει βρε ταύρε, εσύ!
Εδώ πληρώνεις 100αδες χιλιάδες τεμπέληδες και σε ενοχλεί να πληρώσεις μερικές 10άδες που τουλάχιστον θα δουλεύουν και θα βάζουν τάξη; Να μη μιλήσω για τις δεκάδες βουλευτών που είναι διακοσμητικοί και απλά γεμίζουν τον χώρο της βουλής.Όσο για τον Σκανδαλίδη, μπορεί να το παίζει @@αρας, αλλά απο αυτά που ξέρω, όταν τον καλούν κάποιοι επιχειρηματίες βαράει προσοχές.
Και πολύ άργησε να πάει σπίτι του.Tι να το κάνω αν οι 10άδες κομισάριοι πάρουν όσα όλοι μαζί οι 100άδες χιλιάδες τεμπέληδες που αναφέρεις?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Tι να το κάνω αν οι 10άδες κομισάριοι πάρουν όσα όλοι μαζί οι 100άδες χιλιάδες τεμπέληδες που αναφέρεις?Επ' αυτού. Από τον περιοδικό Νομικό Βήμα 'Η δανειακή σύμβαση Ελλάδας-κρατών Ευρωζώνης υπό το πρίσμα των θεσμών και του δικαίου της ΕΕ'
**Επίσης αποφασίστηκε να προστεθεί και 0,5% ως εφάπαξ ποσό αμοιβής για υπηρεσίες και κάλυψη λειτουργικών δαπανών των δανειστών μας!!! Το ποσό αυτό στο σύνολο των 80 δισ. ευρώ ανέρχεται στο όχι ευκαταφρόνητο ποσό των 400 εκατομμυρίων ευ ρώ!!!
**
400 μύρια για ευρωκαρεκλοκένταυρους. Με γειά μας.Αν νομίζατε ότι δεν θα μας πάρουν και τα σώβρακα γελαστήκατε. ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΟΛΑ.
Α και κάτι άλλο μην το ξεχάσω. Απ' αυτά που δεν τα γράφουν οι εφημερίδες. Στην φροντ πέϊτζ της σύμβασης ναούμε, έχει φάτσα κάρτα το ονοματάκι της χώρας μας και το κάρο τα ονόματα των δανειστών μας. Απ' τους δανειστές λείπει το όνομα μιας χώρας. Μαντέψτε ποια είναι. Ναιαιαιαι, τη βρήκατε! Γερμανία. Αντ' αυτού έχει το περιεργούτσικο KfW. Είναι το όνομα μιας Γερμανικής κρατικής Τράπεζας. Ακόμη δεν καταλάβατε ε; Ας το γράψω πηχαία:
Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΠΛΕΟΝ, ΣΑΝ ΙΣΟΤΙΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
-
Είναι να αγανακτεί κανείς! Μόλις λυθεί το θέμα με την καντίνα πιστεύω θα πρέπει να είναι το επόμενο στην ατζέντα.
-
Γιούχου!
Μέρες που είναι, η Βίκυ Καγιά διακινδυνεύει να διαπομπευτεί και να προπηλακιστεί μετά τις δηλώσεις που κάνει μπρος και πίσω από τις κάμερες.
Ταυτισμένη με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης το χειμώνα που μας πέρασε περί θεόσταλτου ΔΝΤ, έρχεται να συμπληρώσει σήμερα τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, δηλώνοντας, σχετικά με τις εκδηλώσεις «αγανάκτησης» στο Σύνταγμα, ότι δεν είναι του στιλ της οι διαδηλώσεις κι ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα, όπως… να πληρώνουμε τους φόρους μας.
Μάλλον ζει σε άλλη χώρα η μοντέλα ή εκ του κουτοπόνηρου σκεπτόμενη και λόγω του προχωρημένου της ηλικίας της για το επάγγελμα που διάλεξε, ευελπιστεί ν’ ακούσει ο πρωθυπουργός τις δηλώσεις της και να της προτείνει θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, στις επερχόμενες εκλογές.
Στο κάτω-κάτω της γραφής. τι παραπάνω είχε η Άντζελα Γκερέκου όταν προτάθηκε για παρόμοια θέση και στη συνέχεια υπουργοποιήθηκε; Έλα μου ντε;
-
Το Βικάκι πάντα το είχα σε εκτίμηση.
Πιστεύω οτι με τη συνδρομή της θα πετύχουμε καλύτερες τιμές για τους δούλους. -
Bλεπω εχει μεγαλη ακροαματικοτητα το λαιβ στρημ..Και πολλα ''αχ καλε αυτοι θα μας βγαλουν απο την κριση αφου εχουμε τους ελεγκτες ''
-
Όταν η 'αγανάκτηση' μεταφραστεί σε 'ντου' στην βουλή .......παρτε με ηλέφωνο ....δεν έχω καιρό για χάσιμο.
Μία και καλή να τελειώνουμε
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Όταν η 'αγανάκτηση' μεταφραστεί σε 'ντου' στην βουλή .......παρτε με ηλέφωνο ....δεν έχω καιρό για χάσιμο.Μία και καλή να τελειώνουμε
Σημερα ειναι αυτη η μερα....αν δεν γινει σημερα δεν ξερω ποτε αλλοτε θα γινει...πηγαινε λοιπον στο Συνταγμα γιατι αν 100.000 ανθρωποι αποφασισουν να μπουκαρουν στην Βουλη,δεν νομιζω οτι θα βρουν σοβαρη αντισταση.
-
αμα βαλουν μπροστα την παπαρηγα να κανει topless θα σου πω εγω για σοβαρη αντισταση..
Αγανακτισμένοι Έλληνες