-
ειμαι αναμεσα στο ignis 1.3 sto corolla 1.4 kai sto fiesta 1.4
αξιζει το ignis? το προτιμαω απο τα αλλα δυο γιατι ειναι 1,3 και εχει φθηνοτερη ασφαλιση και σημα και εχω ακουσει οτι εχει αρκετα χαμηλη καταναλωση.. τι προτεινετε? -
αξιζει το ignis? το προτιμαω απο τα αλλα δυο γιατι ειναι 1,3 και εχει φθηνοτερη ασφαλιση και σημα και εχω ακουσει οτι εχει αρκετα χαμηλη καταναλωση.. τι προτεινετε? -
δεν υπαρχει
-
μτχ RX8
-
Ο χρήστης chikos έγραψε:
ποια ειναι η καλητερη επιλογη σε 5θυρο μικρο η μικρομεσαιο εωσ 1,3 διθεσιμα λεφτα εωσ 9 χιλιαρικα... τι προτεινετε?Μετάχειρο yaris 1.3 θα έχει ακόμα εργοστασιακή εγγύηση...
-
αν ανεβεις στις 10000 έχεις δυο επιλογές: Dacia Sandero και Chevrolet Lacetti
Να και μια καλή πρόταση για συγκριτική δοκιμή από τους 4Τ -
Ο χρήστης nikolas74 έγραψε:
ποια ειναι η καλητερη επιλογη σε 5θυρο μικρο η μικρομεσαιο εωσ 1,3 διθεσιμα λεφτα εωσ 9 χιλιαρικα... τι προτεινετε?
Μετάχειρο yaris 1.3 θα έχει ακόμα εργοστασιακή εγγύηση...
Ημαρτον πια...
-
Κι'αλλο θεμα??? Daihatsu Sirion ή Toyota Starlet ή παρε την Συγκοινωνια και ταξι
-
Ο χρήστης dsaraf έγραψε:
αν ανεβεις στις 10000 έχεις δυο επιλογές: Dacia Sandero και Chevrolet Lacetti
Να και μια καλή πρόταση για συγκριτική δοκιμή από τους 4Τ -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
ή παρε την Συγκοινωνια και **ταξι **Το 4Τ-Forum δεν αποτελεί μέσο προσωπικής ανάδειξης, διαφήμισης ή προβολής,
-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
ή παρε την Συγκοινωνια και **ταξι **
Το 4Τ-Forum δεν αποτελεί μέσο προσωπικής ανάδειξης, διαφήμισης ή προβολής,
μην με καρφωνεις , θα εχεις ενα αναλογο δωρακι
-
renault clio 1.2 tce του 2008-2009,mitsubishi colt 1.3 του 2008-2009,ford fiesta 1.25 του 2009,hyundai i20 1.2 του 2009-2010.Πάντως στο car.gr έχει i20 1.2 5-θυρο με esp καινούριο μόνο 10100€
-
@ chikos:
Για να ξεμπερδεύουμε, δεν ανοίγεις ένα topic με σύγκριση όλων των αυτοκινήτων που κυκλοφόρησαν από το 2000 και μετά; Τα μισά τα έχεις ήδη καλύψει με τις κατά καιρούς αναρτήσεις σου... -
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
@ chikos:
Για να ξεμπερδεύουμε, δεν ανοίγεις ένα topic με σύγκριση όλων των αυτοκινήτων που κυκλοφόρησαν από το 2000 και μετά; Τα μισά τα έχεις ήδη καλύψει με τις κατά καιρούς αναρτήσεις σου...Πες μας εσύ τι προτείνεις λοιπόν?Πάντως εγώ θεωρώ καλύτερο ένα clio tce και ένα i20 από το sandero π.χ ή ένα aveo.Ποιο από αυτά που πρότεινα δεν σου άρεσε για 9.000€?
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
@ chikos:
Για να ξεμπερδεύουμε, δεν ανοίγεις ένα topic με σύγκριση όλων των αυτοκινήτων που κυκλοφόρησαν από το 2000 και μετά; Τα μισά τα έχεις ήδη καλύψει με τις κατά καιρούς αναρτήσεις σου...Πες μας εσύ τι προτείνεις λοιπόν?Πάντως εγώ θεωρώ καλύτερο ένα clio tce και ένα i20 από το sandero π.χ ή ένα aveo.Ποιο από αυτά που πρότεινα δεν σου άρεσε για 9.000€?
Κάνε μία αναζήτηση των topic ου έχει ανοίξει ο chicos και μετά το συζητάμε. εκεί να δεις ζαλάδα που θα σε πιάσει!
μικρο-μικρομεσαιο καλητερη επιλογη?