-
DSG Problems.
http://www.golfmk5.com/forums/showthread.php?t=132428dsg problem 2008
http://www.vwforum.com/forums/f59/dsg-p ... 8-a-45424/DSG problems
http://myfastgti.com/volkswagen/threads ... G-problemsdsg problem
http://www.golfmk6.com/forums/showthread.php?t=13375Possible DSG failure
http://www.tt-forum.co.uk/forum/viewtop ... =2&t=971682011 GTI DSG Downshift Problem?
http://www.tyresmoke.net/forum/vw-golf- ... r-box.htmlDSG problems, question about warranty
http://www.golfmk6.com/forums/showthread.php?t=11430Dsg Problem
http://www.golfmk6.com/forums/showthread.php?t=11430 -
τι προσπαθείς να αποδείξεις ρε γμτ...
καλά κάνουν και κράζουν τους αλφίστι... μερικοί είναι κολλημένοι όσο δεν πάει...
-
Εκατσες και τα εψαχνες ολα αυτα..?
-
Μπα ενα search στο google βγάζει χιλιάδες αποτελέσματα...
-
Ζηλεύω την μίζερη ζωή πολλών. Not.
-
Ο χρήστης tommy89 έγραψε:
Στα πρωτα 17000χλμ δουλευαν ολα ρολοι λοιπον.
Ξαφνικα ομως χωρις να εχει γινει καμια απο τις δυο αναβαθμισεις που εχω αναφερει αρχισε να σκορτσαρει και εντονα μαλιστα.
Προφανώς εσύ μόνο ξέρεις την ακριβή συμπεριφορά του αυτοκίνητου σου, τις απόψεις μου θεώρησε τες απλώς σαν προσέγγιση στο 'μέσο όρο' καταστάσεων.
Και κανενας δεν μπορει να μου εγγυηθει οτι αυτο δεν θα προκαλεσει προβλημα στο dsg το οποιο θα ειναι εκτος εγγυησης και θα πρεπει να πληρωσω πολλα για να το ξαναφτιαξω.
Ένα υπερβολικό άγχος μην μας πιάσουν κορόϊδα το περνάμε όλοι. Το ίδιο κάνουμε οι περισσότεροι εδώ μέσα, αλλά κοιτώντας προς τα πίσω συμπεραίνω ότι τελικά στις περισσότερες περιπτώσεις είναι άδικη φασαρία. Υπάρχουν άλλα που θα χαλάσουν μετα την εγγύηση και δεν τα υποψιάζεσαι πριν. Στο Golf ενός φίλου χάλασε ο καταλύτης λίγο μετά.
Πάντως η εκτίμηση μου είναι ότι πολλές επισκευές εγγύησης γίνονται από ασχετοσύνη και συμφέρον των συνεργείων. Αν υπάρχει οδηγία για κάποιο πρόβλημα που παρουσιάστηκε, το 'βλέπουν' κατ΄ευθείαν αν κάπως ταιριάζει το σύπτωμα που αναφέρεις, εκτός κι αν έχουν πολλή δουλειά ή είναι άσχετοι και φοβούνται μην μπλέξουν τεχνικά με κάτι άγνωστο. Τελικά δύσκολα καταλαβαίνουμε τι παίζει ...
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Το νόημα είναι ότι τα Audi και τα Vw είναι σαπακια.
Το έχουν πει πολλάκις ο Bill33, o Qsis, o Drdino και τώρα τελευταία το δηλώνει ευθαρσώς και ο Vasgti!Sent from me.
Έτσι.
Τα Audi είναι σαπακια.
-
+1
Αν πάθει τίποτα όμως το dsg μου, ετοιμαστείτε για ομαδικές μηνύσεις!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
@tommy89Εφ'όσον το κάνει μόνο όταν είναι ζεστό με 2α σε χαμηλή ταχύτητα, τότε ίσως ο αντίστοιχος συμπλέκτης να έχει κάποιο θέμα. Η επόμενη καλύτερη κίνηση μάλλον θα ήταν η αλλαγή συμπλεκτών (= €€€). Πάντως έχε υπόψη σου ότι επειδή το DSG7 έχει ξηρούς συμπλέκτες, το να έχεις κάποιους θορύβους μάλλον είναι φυσιολογικό.
αλλαγη συμπλεκτων εντος εγγυησης=0 €. δεν θεωρουνται αναλωσιμο. και να τους αλλαξει δεν θα γινει κατι σημαντικο
-
Για την αντιπροσωπεία = €€€ γιαυτό και προσπαθούν να το αποφύγουν.
Σε αντίθεση με σένα, πιστεύω ότι είναι κάτι που ενδεχομένως να λύσει το πρόβλημα.
Το απαράδεκτο είναι η συμπεριφορά απέναντι στον πελάτη τους, πρακτικά κρύβουν το κεφάλι τους στο χώμα μέχρι να περάσει η εγγύηση. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Σε αντίθεση με σένα, πιστεύω ότι είναι κάτι που ενδεχομένως να λύσει το πρόβλημα.
Το απαράδεκτο είναι η συμπεριφορά απέναντι στον πελάτη τους, πρακτικά κρύβουν το κεφάλι τους στο χώμα μέχρι να περάσει η εγγύηση.την αντιπροσωπιεια -ετεα στη συγκεκριμενη περιπτωση- τη συμφερει πολυ περισσοτερο ν' αλλαξει διπλο συμπλεκτη, παρα κιβωτιο. δεν θα λυθει το θεμα με την αλλαγη του διπλου συμπλεκτη. προτεινα κατι πιο πριν, αλλα μεσα στο χαμο εξαφανιστηκε.
δοκιμη 4 πολ/στες + 4 μπουζι για να δοκιμασουν αν στρωνει
-
Συμπερασματα:
1.Ο vellerefontis γιατι δεν γραφει στο θεμα;
2.Ο vasgti αρχισε να μιλαει με λινκ..κακο σημαδι αυτο για την στηριξη των επιχειρηματων σου..
3.Ο πολεμος αυτος θα σταματησει μονο οταν οι κατοχοι των vw βαλουν ταμπελακι πισω απ το τουτου που να δηλωνει ευθεως οτι τα μπρικια τους χαλανε κι αυτα εκτος απο τα ιταλικα και οτι τους πιασανε τον λωκο χωρις λογο.
4.Νομιζω οτι ο φιλος εχει μια πειλογη οπως ειπωθηκε,να ζητησει να βαλει σε ενα αλλο dsg τον τεχνικο και να το συζητησουνε.Αν καταλαβει οτι δεν υπαρχει σημειο συνεννοησης το κυνηγαει αλλιως. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Συμπερασματα:
3.Ο πολεμος αυτος θα σταματησει μονο οταν οι κατοχοι των vw βαλουν ταμπελακι πισω απ το τουτου που να δηλωνει ευθεως οτι τα μπρικια τους χαλανε κι αυτα εκτος απο τα ιταλικα και οτι τους πιασανε τον λωκο χωρις λογο.δηλ. τα ιταλικά είναι φτηνά και δικαιολογούν τις βλάβες οι κάτοχοί τους ;
α) οι πλούσιες εκδόσεις των πχ Golf - Giulietta
[list:j3bjr8ku][:j3bjr8ku]1.4 Distinctive TCT 170hp €25550[/j3bjr8ku]
[:j3bjr8ku]1.4 Highline DSG 160hp €24850 (5θυρο)[/j3bjr8ku][/list:u:j3bjr8ku]β) και πες ότι είναι έτσι όπως τα λες, θες να μου πεις ότι οι alfisti παραδέχονται τις βλάβες των car-ων τους ; Γιατί δεν βλέπω κανένα ταμπελάκι πίσω.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
β) και πες ότι είναι έτσι όπως τα λες, θες να μου πεις ότι οι alfisti παραδέχονται τις βλάβες των car-ων τους ;
Φυσικά, γιατί όχι? Αυτός δεν είναι ο σκοπός στα φόρα (τα εξειδικευμένα κυρίως) να μοιραζόμαστε τα προβλήματά μας για να βρίσκουμε λύση?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
β) και πες ότι είναι έτσι όπως τα λες, θες να μου πεις ότι οι alfisti παραδέχονται τις βλάβες των car-ων τους ;
Φυσικά, γιατί όχι? Αυτός δεν είναι ο σκοπός στα φόρα (τα εξειδικευμένα κυρίως) να μοιραζόμαστε τα προβλήματά μας για να βρίσκουμε λύση?
Εσένα σε έχει αλλοιώσει το Q5, δεν πιάνεσαι.
Στα προηγούμενα ποστς κάτι αναφέρθηκε για το κλαμπ των αλφιστήδων. Δεν το παρακολουθώ το φόρουμ τους.
Εννοείται ότι σε όποιο κλαμπ και να μπεις θα δεις και τοπικς με προβλήματα. Ειδικά όσα τα πειράζεις όπως τα vag, group fiat, opel κτλ. Τα ιαπωνέζικα στυλ αούρης χαλάνε και χωρίς να τα βελτιώσεις.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Το απαράδεκτο είναι η συμπεριφορά απέναντι στον πελάτη τους, πρακτικά κρύβουν το κεφάλι τους στο χώμα μέχρι να περάσει η εγγύηση.+1 σε ολα.
Ανεφερα και εγω προηγουμενως, μεταξυ αλλων, εναν χρηστη που γραφει πολυ χρησιμες πληροφοριες, και γενικοτερα, ως εξουσιοδοτημενος μηχανικος συνεργειου VAG, γνωριζει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ το συγκεκριμενο προβλημα των DSG κιβωτιων.
Μπορει λοιπον καλλιστα, να απευθυνθει σε αυτον, μεσω καποιοιου π.μ στο αντιστοιχο τοπικο (Sciroccoclub.gr), ωστε
να αντιμετωπισει επιτυχως, το προβλημα του.
Το αν θα ειναι συμπλεκτες, πολλ/σιαστες, ή δεν ξερω και εγω τι αλλο, δεν ειναι θεμα του εκαστοτε κατοχου να κατσει
να ασχοληθει, εκτος αν ο ιδιος επαγγελεται μηχανικος. Εφοσον ενημερωθει σωστα απο τον συγκεκριμενο χρηστη/μηχανικο της VAG, (pannoz) για το συγκεκριμενο θεμα, μπορει να κινησει τις αντιστοιχες διαδικασιες, ωστε να λυσει το προβλημα του, εντος εγγυησης. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Συμπερασματα:
3.Ο πολεμος αυτος θα σταματησει μονο οταν οι κατοχοι των vw βαλουν ταμπελακι πισω απ το τουτου που να δηλωνει ευθεως οτι τα μπρικια τους χαλανε κι αυτα εκτος απο τα ιταλικα και οτι τους πιασανε τον λωκο χωρις λογο.δηλ. τα ιταλικά είναι φτηνά και δικαιολογούν τις βλάβες οι κάτοχοί τους ;
α) οι πλούσιες εκδόσεις των πχ Golf - Giulietta
[list:24h07yd3][:24h07yd3]1.4 Distinctive TCT 170hp €25550[/24h07yd3]
[:24h07yd3]1.4 Highline DSG 160hp €24850 (5θυρο)[/24h07yd3][/list:u:24h07yd3]β) και πες ότι είναι έτσι όπως τα λες, θες να μου πεις ότι οι alfisti παραδέχονται τις βλάβες των car-ων τους ; Γιατί δεν βλέπω κανένα ταμπελάκι πίσω.
No,no,no,no
ουτε φτηνα ειναι ουτε κρυβουν (οι περισσοτεροι) τις βλαβες τους.Εχουν την τιμη που θα πρεπε να εχουν σχεδον σε ολα τα μοντελα.Το κακο με τα vw eιναι οτι ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ γι αυτα που ειναι.Και οτι επισης διαφημιζονται για την αξιοπιστια τους ενω ταυτοχρονα δεν ειναι ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ απο αλλα.Εκει κρυβεται ολη η φιλοσοφια του 'πολεμου' αυτου.Συνηθως βεβαια οι αγοραστες των vw ειναι και λιγοτερο ενημερωμενοι (χωρις να ειναι απολυτο αυτο) οποτε διαιωνιζεται η περιφημη και ταυτοχρονα γελοια πλεον αποψη (και κυριως ελληνικη) περι γερμανικων....
-
Διαφημίζονται για την αξιοπιστία τους; Πότε;
Μόνο τα ιαπωνέζικα διαφημίζονται για αυτό. Τα γερμανικά διαφημίζονται για την ποιότητα των υλικών τους, την συναρμογή τους και τις τεχνολογικές λύσεις που εφαρμόζουν.τα έχεις μπερδέψει λίγο με μερικούς ξέμπαρκους εδώ μέσα που έχουν μείνει στο golf mk1.
YΓ. υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει ότι ένα Scirocco turbo compressor με dsg δεν θα αστοχήσει σε κάτι;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
YΓ. υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει ότι ένα Scirocco turbo compressor με dsg δεν θα αστοχήσει σε κάτι;
Δυστυχώς πάαααρα πάαααρα πολλοί. Γιατί? Μα γιατί είναι Γερμανικό φυσικά!!
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Το απαράδεκτο είναι η συμπεριφορά απέναντι στον πελάτη τους, πρακτικά κρύβουν το κεφάλι τους στο χώμα μέχρι να περάσει η εγγύηση.+1 σε ολα.
Ανεφερα και εγω προηγουμενως, μεταξυ αλλων, εναν χρηστη που γραφει πολυ χρησιμες πληροφοριες, και γενικοτερα, ως εξουσιοδοτημενος μηχανικος συνεργειου VAG, γνωριζει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ το συγκεκριμενο προβλημα των DSG κιβωτιων.
Μπορει λοιπον καλλιστα, να απευθυνθει σε αυτον, μεσω καποιοιου π.μ στο αντιστοιχο τοπικο (Sciroccoclub.gr), ωστε
να αντιμετωπισει επιτυχως, το προβλημα του.
Το αν θα ειναι συμπλεκτες, πολλ/σιαστες, ή δεν ξερω και εγω τι αλλο, δεν ειναι θεμα του εκαστοτε κατοχου να κατσει
να ασχοληθει, εκτος αν ο ιδιος επαγγελεται μηχανικος. Εφοσον ενημερωθει σωστα απο τον συγκεκριμενο χρηστη/μηχανικο της VAG, (pannoz) για το συγκεκριμενο θεμα, μπορει να κινησει τις αντιστοιχες διαδικασιες, ωστε να λυσει το προβλημα του, εντος εγγυησης.θα του κανει τηλεδιαγνωση ο μηχανικος που αναφερεις η μηπως ειναι θεσ/νικη;
η γνωριζεις ακριβως τα συμπτωματα η εχεις οδηγησει καποιο scirocco με αυτο το συμπτωμα.
εγω ως ασχετος προτεινα μια (σχεδον) ανεξοδη λυση. εσυ ως σχετικος που εχεις διαβασει τοσα φορα, τι εχεις να προτεινεις ως λυση; να το κατεβασει αθηνα; να παει σε αλλο συνεργειο; (με την kosmocar μιλησε, οποτε αυτο δεν ειναι λυση)
Προς υποψήφιους αγοραστές VW γενικά και DSG ειδικότερα