-
Καλοτάξιδη Γιώργο. Πολύ όμορφη!
-
πολλα και καλα χιλιομετρα!
-
Καλά χιλιόμετρα και πάντα ασφαλή.
Πολύ σωστότερη επιλογή από τα άλλα που ανέφερες με τα 400τόσα αλόγατα. Ειδικά αφού κρατήθηκες και δεν πήρες καμιά έκδοση 55 AMG. Άνετο και ξεκούραστο, αυτόματο, με τα ESP του και τα συστήματά του. Με αρκετό γκάζι για να είναι ασφαλής. Νομίζω ότι δεν μπορούσες να πάρεις κάτι πιο ταιριαστό.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Καλά χιλιόμετρα και πάντα ασφαλή.Πολύ σωστότερη επιλογή από τα άλλα που ανέφερες με τα 400τόσα αλόγατα. Ειδικά αφού κρατήθηκες και δεν πήρες καμιά έκδοση 55 AMG. Άνετο και ξεκούραστο, αυτόματο, με τα ESP του και τα συστήματά του. Με αρκετό γκάζι για να είναι ασφαλής. Νομίζω ότι δεν μπορούσες να πάρεις κάτι πιο ταιριαστό.
-
Καλά χιλιόμετρα και πάντα ασφαλή.Πολύ σωστότερη επιλογή από τα άλλα που ανέφερες με τα 400τόσα αλόγατα. Ειδικά αφού κρατήθηκες και δεν πήρες καμιά έκδοση 55 AMG. Άνετο και ξεκούραστο, αυτόματο, με τα ESP του και τα συστήματά του. Με αρκετό γκάζι για να είναι ασφαλής. Νομίζω ότι δεν μπορούσες να πάρεις κάτι πιο ταιριαστό.
Είναι το αποτέλεσμα του viewtopic.php?f=15&t=56293
-
+1
-
Καλοταξιδο!
Ομως το συγκεκριμενο αμαξι ειναι λιγο μεγαλο και πλατυ για τους Ελληνικους δρομους.
-
έξω από το 'γνωστό' λαστιχάδικο φαντάζομαι
-
+1
Αν και ακόμη και αυτή η επιλογή με ανησυχεί για να είναι ειλικρινής: έχω την εντύπωση πως η νεαρά κορασίς, δεν θα περνάει εύκολα το κατώφλι γαμησιμότητος (sic), εξού και το αυτοκίνητο αυτό...
Από την πλευρά μου, καλοτάξιδο και καλές επιτυχίες εύχομαι!Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν περιστρεφονται ολα γυρω απο το σεξ Χαι-Φαι κι ας λεει ο Φροιντ (προσωπικα προτιμω τον σαφως πιο ισορροπημενο στις αποψεις του Αντλερ). Παντως αφου ενδιαφερεσαι, σε πληροφορω πως η κοπελιτσα ειναι πολυ ομορφη και δεν χρειζεται ροδες για ενισχυση.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
αυτο το γωνιακο μαγαζι στην Εθνικης αντιστασεως ειναι πειρασμος... για τις βελτιωσεις και τις ζαντες!!!
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
αυτο το γωνιακο μαγαζι στην Εθνικης αντιστασεως ειναι πειρασμος... για τις βελτιωσεις και τις ζαντες!!!με γκανκστερ μην ασχολησε....
-
Χμμμμμ ετσι ε?... ελεγα και εγω κατι δεν μου καθονταν καλα οταν περνουσα καποτε...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν περιστρεφονται ολα γυρω απο το σεξ Χαι-Φαι κι ας λεει ο Φροιντ (προσωπικα προτιμω τον σαφως πιο ισορροπημενο στις αποψεις του Αντλερ). Παντως αφου ενδιαφερεσαι, σε πληροφορω πως η κοπελιτσα ειναι πολυ ομορφη και δεν χρειζεται ροδες για ενισχυση.Sent from my Neo V using Tapatalk.
τώρα είναι που αμφιβάλω περισσότερο
γενικά σε σχέση με τα προηγούμενα μοιάζει λογικότατη επιλογή, και αν ισχύει ο συλλογισμός του ακα εφ, σου φέρνει και κανένα γκόμενο της προκοπής... στη θέση της θα ζήταγα από τον μπάρμπα εςβι2 το μικρό της άστον μάρτιν για το κέντρο και το φερράρικο για τα σκ με το -καλύτερο δυνατό - αμόρε
-
καλοτάξιδο!!! Όμορφο αμάξι, αν και είναι συνυφασμένο με κάγκουρες, αμάξι πόρτας σε κλαμπς, κτλ. Θα πρότεινα σε SL το νεότερο κ πιο φρέσκο μοντέλο. Πάντως και αυτό τη δουλειά του θα την κάνει...
βέβαια αυτό το τιμόνι είναι ένας έρωτας
Τιμόνι για 60άρηδεςευτυχώς το αναβάθμισαν κάπως στις επόμενες εκδόσεις
-
Η τελευταια εκδοση ειναι με το τριακτινο τιμονι.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
To παλιό τιμόνι είναι ΠΟΛΥ καλύτερο γιατί όταν ξαπλώνεις στο κάθισμα, το πιάνεις με το αριστερό χέρι από την κάτω ακτίνα και την στεφάνη και δεν είναι κουραστικό στις μεγάλες διαδρομές.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η τελευταια εκδοση ειναι με το τριακτινο τιμονι.Sent from my Neo V using Tapatalk.
ναι. και εγώ αυτό δεν είπα?
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
To παλιό τιμόνι είναι ΠΟΛΥ καλύτερο γιατί όταν ξαπλώνεις στο κάθισμα, το πιάνεις με το αριστερό χέρι από την κάτω ακτίνα και την στεφάνη και δεν είναι κουραστικό στις μεγάλες διαδρομές.εγώ νομίζω το 2τερο είναι καλύτερο, γιατί όταν κοιμάσαι στο κάθισμα σε μεγάλες διαδρομές δεν βρίσκουν τα πόδια σου στην στεφάνι
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
τώρα είναι που αμφιβάλω περισσότεροΤην γνωρίζεις;
To παλιό τιμόνι είναι ΠΟΛΥ καλύτερο γιατί όταν ξαπλώνεις στο κάθισμα, το πιάνεις με το αριστερό χέρι από την κάτω ακτίνα και την στεφάνη και δεν είναι κουραστικό στις μεγάλες διαδρομές.
Κάτι κάνεις λάθος όταν οδηγείς.
ναι. και εγώ αυτό δεν είπα?
Αν κατάλαβα καλά είπες ότι του SV2 είναι η pre-facelift (με το τετράκτινο), ενώ είναι η πιο νέα με το τριάκτινο.
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!