-
Ο χρήστης rallyaddicted έγραψε:
Δεν είναι υπερβολικό? Ειδικά για καθημερινό αυτοκίνητο?
πιθανόν για κάποιον που δεν ζητά απ' το αυτοκίνητό του ότι ζητάω εγώ, να είναι.. . όπως επίσης και το ότι δεν έχω πίσω καθίσματα, ραδιόφωνο, πράγματα τα οποία δεν θυμίζουν καθημερινό αυτοκίνητο... θυσιάζω κάποια πράγματα προκειμένου να το χαίρομαι στις στροφές και στην πίστα όποτε μπαίνω...
radio γιατί δεν έχεις αν επιτρέπεται?
λόγω βάρους? -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
πιθανόν για κάποιον που δεν ζητά απ' το αυτοκίνητό του ότι ζητάω εγώ, να είναι.. . όπως επίσης και το ότι δεν έχω πίσω καθίσματα, ραδιόφωνο, πράγματα τα οποία δεν θυμίζουν καθημερινό αυτοκίνητο... θυσιάζω κάποια πράγματα προκειμένου να το χαίρομαι στις στροφές και στην πίστα όποτε μπαίνω...
λόγω βάρους?Τα FM (μην μιλήσω για τα μεσαία...!) ξέρεις τι ζημιά μπορούν να κάνουν στην κατανομή;!
-
rallyaddicted, πόσα κιλά έχεις βγάλει συνολικά, πάνω από 50?
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
λόγω βάρους?για να του φέρνει ατμόσφαιρα f430 scuderia, 911 gt rs κτλ
τα καθίσματα να το καταλάβω αλλά το ράδιο πόσο ζυγίζει; 1 κιλό;
-
radio + 6 ηχεια + woofer
-
-
για αυτό το λόγο έχει βγει το ηχοσύστημα... για να μπουν τα όργανα σε μέρος που δένει με το ταμπλώ και όχι πάνω σε κολώνες ή χύμα πάνω στο ταμπλώ με καλώδια να φαίνονται κτλ... (προφανώς δεν βγήκε για θέμα βάρους)Πυργολεβγές και μπάκετ αφού είσαι τόσο στριφτερός και μετά
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Πυργολεβγές και μπάκετ αφού είσαι τόσο στριφτερός και μετά(rallyaddicted μη μασάς...)
-
σε αυτό το σημείο θέλω να κάνω ένα μικρό
Ας μην ξεχνάμε ότι το αυτοκίνητο δεν το βλέπουμε όλοι με τον ίδιο τρόπο. Άλλοι το έχουν απλά για τη μετακίνησή τους, άλλοι το κακομεταχειρίζονται και δεν τους καίγεται καρφί, άλλοι το πονάνε και το προσέχουν, άλλοι ζουν μέσα του... Προφανώς δεν έχουν όλοι την ίδια αντίληψη σε αυτό το θέμα. Είναι απόλυτα λογικό και κατανοητό ότι στο άτομο που έχει το αυτοκίνητο απλά για να μετακινείται και δεν ξέρει στοιχειώδη πράγματα σε θέματα οδήγησης ή σε τεχνικά, δεν μπορώ εγώ να πάω να του μιλήσω για μυτοτάκουνα, αριστερόποδα φρεναρίσματα, διπλοπεταλιές στα κατεβάσματα ή σκανδιναβικά φλικ γιατί θα με κοιτάει (όπως και γίνεται) σαν εξωγήινο.
Στην παρούσα φάση είμαι φοιτητής και δεν έχω ούτε οικογενειακές υποχρεώσεις ούτε με έχουν πάρει τα χρόνια για να τα θεωρώ όλα αυτά μάταια (αν και αν το έχεις το μικρόβιο μέσα σου, δύσκολα βγαίνει όσα χρόνια και αν περάσουν) Άρα δεν με νοιάζει το αν δεν έχω πίσω καθίσματα ή ραδιόφωνο. Θέλει κ@υλα η ζωή. Σε αντίθεση με τους περισσότερους της ηλικίας μου δεν έχω ιδέα από ποδόσφαιρα κτλ. γιατί από παιδί ήμουν μέσα σε αυτό που με ενδιέφερε, δηλαδή τα αυτοκίνητα. Θέλω να καταλήξω στο ότι ο καθένας έχει τις κλίσεις του και προσπαθεί αν έχει μεράκι να βελτιώνεται σε αυτό που του αρέσει. Άρα λοιπόν ότι κάνω που για τους άλλους θεωρείται ακραίο, ανούσιο ή καγκουριά, για μένα έχει σημασία και λόγο υπόστασης.
Χαίρομαι το αμάξι μου στο έπακρο, βελτιώνομαι και εξελίσσομαι μαζί του. -
για αυτό το λόγο έχει βγει το ηχοσύστημα... για να μπουν τα όργανα σε μέρος που δένει με το ταμπλώ και όχι πάνω σε κολώνες ή χύμα πάνω στο ταμπλώ με καλώδια να φαίνονται κτλ... (προφανώς δεν βγήκε για θέμα βάρους)Ρε, το σιφτάκι έχει κάρτα αντί για κλειδί?
rallyaddicted δεν νομίζω να υπάρχει ανάγκη για να εξηγείς νομίζω. Μη δεν είναι κάποιος διαφορετικός εδώ μέσα, να τον φάμε (όλοι μαζί).
-
Ναι ρε τι νομίζεις ότι είναι το Swift.Λες ότι έχουν μείνει όλοι στα μεταλλικά κλειδιά σαν κάτι premioumιλες σαν το δικό σου?
Τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα δεν χρειάζεται να απολογείται κανείς.
Εγώ πάντως την πρότασή μου την έκανα -
Και από δικηγόρους φουλ το φόρουμ.
Σχολιάζουμε , δεν τρώμε κανέναν. Μόνο μακαρονάδα.ραλιαντικτεντ , μουσική δεν ακούς στο αμάξι; ipod και ακουστικά; πως την βγάζεις γενικά;
πάντως μαζεμένα τα οργανάκια σου και όμορφα βαλμένα.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ναι ρε τι νομίζεις ότι είναι το Swift.Λες ότι έχουν μείνει όλοι στα μεταλλικά κλειδιά σαν κάτι premioumιλες σαν το δικό σου?
Εγώ πάντως την πρότασή μου την έκαναΈχε χάρη που σου χρωστάω χάρη για το λάπτοπ και δεν λέω τίποτα...
Α τελικά δεν πιστεύω να έγινες μοντέλο της τροχαίας...?Και από δικηγόρους φουλ το φόρουμ.
Σχολιάζουμε , δεν τρώμε κανέναν. Μόνο μακαρονάδα.Σουηδικά κεφτεδάκια. Χειροποίητα μόνο
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Εγώ πάντως την πρότασή μου την έκαναΈχε χάρη που σου χρωστάω χάρη για το λάπτοπ και δεν λέω τίποτα...
Α τελικά δεν πιστεύω να έγινες μοντέλο της τροχαίας...?Όχι απο εκείνη τη μέρα δεν νομίζω
Απο άλλη όμως σιγουρα
Είδα και το φλασάκι που με χτύπησε -
Μέρος? Μαραθώνος? Έπρεπε να είχες πιάσει την μεσαία
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
:ninja:
Μέρος? Μαραθώνος? Έπρεπε να είχες πιάσει την μεσαίαΕίμαστε ρε
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
:ninja:
Μέρος? Μαραθώνος? Έπρεπε να είχες πιάσει την μεσαίαποια μεσσαία , η Μαραθώνος 2 λωρίδες έχει.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ποια μεσσαία , η Μαραθώνος 2 λωρίδες έχει.Είμαστε ρε
Δεν πειράζει έχω καιρό να γράψω εδώ μέσα.
Ρίχνε παρακαλώ ένα warn στον κύριο επειδή είναι law abiding ΣουηδόςΑΠΟ το αυτοκίνητο σας
-
Τα κορίτΣα βγήκαν βόλτα
Οι υπόλοιπες το βράδυ γιατί η σύνδεση μου τέτοια ώρα τα βλέπει... μπλέ σκούρο.
-
αν και μου φαίνεται εξωφρενικό να οδηγείς χωρίς μουσική γούστο σου καπέλο σου...
τα οργανάκια δένουν άψογα με το εσωτερικό του σουίφταρου... φαίνεται οτι είσαι μερακλής...ερώτηση... έχεις μετρήσει διαφορές να δεις τι κερδίζεις από κάθε αφαίρεση χοντρικά??
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!