-
άντε μετά εμείς να ανεβάσουμε φωτογραφίες από το δικό μας αμάξι
-
άντε μετά εμείς να ανεβάσουμε φωτογραφίες από το δικό μας αμάξι
+10000000000 πραγματικά φανταστικές φώτος..
-
Ταξίδι ή... αποστολή αυτοκτονίας?
-
Ως γνωστών πούλησα το FR...
-
Kαι μετανάστευσες στην Σουηδία?
@bihlas87, με την αυτονομία που έχει η κινέζα στο μισάωρο θα έχει κλείσει.
-
χανιά είναι η πινακίδα?
-
ΧΚ=Χαλκιδική της Σουηδίας
-
Τα GR, CZ, D, A ταιριάζουν περισσότερο στο Octavia από το S
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
@bihlas87, με την αυτονομία που έχει η κινέζα στο μισάωρο θα έχει κλείσει.Δεν το έχω λειτουργήσει ποτέ για αρκετή ώρα συνεχόμενα, δεν πρέπει να είναι και τόσο χάλια όμως, τώρα το φορτίζω και
θα το αφήσω να παίξει μια δίωρη ταινία 720p συμπιεσμένη για να δω πόσο αντέχει. Πρέπει να σκεφτώ κάποια πατέντα για
να το κρεμάσω-στηρίξω στο ταμπλό, το στήριξα για λίγο εκεί αλλά στην πρώτη ανωμαλία ή στροφή θα φύγει. Μπορεί να
κάνω και τρυπούλες στο πίσω μέρος για να βιδώσω κάτι σαν τσιγκέλια ώστε να μπεί σε ύψος που να μην κρύβει τα
όργανα αλλά ούτε το ηχοσύστημα.Περίμενα καμιά αντίδραση τύπου ''ασυνείδητε, θα σκοτώσεις κανέναν'', ''δεν ντρέπεσαι να το δείχνεις και δημόσια'', όχι
σχόλιο περί αυτονομίας Μη φοβάστε, μόνο στην εγνατία όταν ανεβοκατεβαίνω Λάρισα-Κομοτηνή θα το χρησιμοποιώ,
ο μόνος τρόπος για να συγκρατηθώ με το γκάζι και να κάψω λιγότερο. -
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Τα GR, CZ, D, A ταιριάζουν περισσότερο στο Octavia από το SΝαι ρε γαμώτο, όχι μόνο μου νοικιάσανε αμάξι σε χρώμα οδοντόκρεμας, αλλά είχε και ελληνικές πινακίδες...
Αν αγόραζα σουηδικό αμάξι θα πλήρωνα να έβαζα πινακίδες DDL 449 -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
+1 οι φωτογραφίες στο τουνελ είναι κααπληκτικές αλλά είναι λίγο ρίσκι πέρα από την βεβαίωση παράβασης...Σε εκείνες τις σήραγγες δεν περνάει ψυχή. Έχω περάσει με τη μηχανή, πριν ανοίξει εντελώς ο δρόμος, όπως και σε αυτές νοτιότερα προς το φράγμα Συκιάς. Ήταν χωρίς φωτισμό, με τα πρόχειρα τοιχώματα, νερά να τρέχουν από την οροφή κλπ.
Και ζέστη για το βράδυ
Bi-fuel το Fiesta;
Ταξίδι ή... αποστολή αυτοκτονίας?
Κουρτίνα 2. Θα ανάψει το λαμπάκι check engine και δεν θα το πάρεις χαμπάρι.
-
Exω βαλει σαν screensaver να περναει τις φωτογραφιες μου και επεσα πανω σ'αυτην.
Ειναι το Vitara sτα Τιρανα.
παρατηρήτε κάτι;
Uploaded with ImageShack.us
να σας βοηθησω λιγο ακομα;
-
Μέσα = mercedesland
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Σήμερα ο Χολομώντας ήταν έτσι.
(Θελω και γω βαμμενες ζαντες!! )
Δεν είναι βαμμένες. Έτσι βγαίνουν: Team Dynamics Motorsport Pro Race 1.2
Προς το παρόν υπάρχουν αυτά τα διαμαντάκια, ταμάμ για τσαμπαδιάσταση 195/50R15.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
άντε μετά εμείς να ανεβάσουμε φωτογραφίες από το δικό μας αμάξιBackseat moderator:
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Τα GR, CZ, D, A ταιριάζουν περισσότερο στο Octavia από το S
Ναι ρε γαμώτο, όχι μόνο μου νοικιάσανε αμάξι σε χρώμα οδοντόκρεμας, αλλά είχε και ελληνικές πινακίδες...
Σ'αυτο το χρωμα λεγαμε αρχικα να παρουμε το δικο μας.. Αλλα τελικα επικρατησε το ανθρακι
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Exω βαλει σαν screensaver να περναει τις φωτογραφιες μου και επεσα πανω σ'αυτην.Ειναι το Vitara sτα Τιρανα.
παρατηρήτε κάτι;Κλασσικη περιπτωση mercedιτιδας.Εχεις καποια σχεση με τα Τιρανα?Καταγομαι εγω απο εκει!
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Μη φοβάστε, μόνο στην εγνατία όταν ανεβοκατεβαίνω Λάρισα-Κομοτηνή θα το χρησιμοποιώ,
ο μόνος τρόπος για να συγκρατηθώ με το γκάζι και να κάψω λιγότερο.Πες μας μόνο πότε σκοπεύεις να κάνεις αυτή την διαδρομή να αποφύγουμε να βγούμε στον δρόμο.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Exω βαλει σαν screensaver να περναει τις φωτογραφιες μου και επεσα πανω σ'αυτην.
παρατηρήτε κάτι;Κλασσικη περιπτωση mercedιτιδας.Εχεις καποια σχεση με τα Τιρανα?Καταγομαι εγω απο εκει!
οχι, ειχα παει επισκεψη κι εκανα... τουρισμο
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
οχι, ειχα παει επισκεψη κι εκανα... τουρισμο
Κανεις πολυ τουρισμο στα Τιρανα. Τι κυκλοφορει στις δρομους Θεε μου.
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!