-
1/5 αυτοκινήτου 4/5 φύση
-
Ο χρήστης dr.spiderman έγραψε:
καπως ετσι δλδ..
Πρεπει να χω διαβασει την αγγελια σου 100 φορες.. Λαθος εποχη για εμενα δυστυχως..
-
@ nonos
μαλλον...λαθος εποχη για ολους (μας)...
δυσκολοι καιροι, και το συγκεκριμενο αυτοκινητο, λογω καταστασης μαλλον αδικειται στην αγορα μεταχειρισμενων οπως αυτη διαμορφωνεται..
απο την αλλη, δεν 'καιγομαι' να την πουλησω..οπως δεν 'καιγεται' και κανεις να την αγορασει βεβαια...
στην τελικη, θα συνεχισει να ειναι στο γκαραζ μου. και μονο που τη βλεπω, αρκει να μου φτιαξει την οποια μερα.
και απλα, θα προσθεσω και κατι ακομα ...(που να εξυπηρετει και καποιες πρακτικες αναγκες)..
τεσπα, λαθος εποχη. γενικως... -
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
2 τα τεινά: ειναι απο γατες που ανεβοκατεβαίνουν είτε απο σκύλο που ψάχνει να βρει ποντικόμου έχουν τυχει κ τα 2
για το 2ο πρέπει κάτι να κανεις. εγώ αγόρασα ακριβώς αυτά
και με τάιρ αψ έδεσα 2-3 στο χώρο της μηχανής.
καθε 6μηνο αλλαγή (τα σπρέυ κλπ κλπ που λενε διαρκούν ελάχιστα, αν εχεις όρεξη...)
είναι ένα κωλογατο που κοιμάται πάνω στο καπό όταν είναι ζεστό...
είναι και μπουρδέλο τα χρώματα της αρ... ε δεν θέλει και πολύ... μλκς ιταλοί
-
Βάζω μερικές πολύ όμορφες ακόμα από τη δικιά μου, που τράβηξε χτες ο Thάnos.
-
Λατρεύουμε την Μ3 του Καβαλλίνου!
-
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Λατρεύουμε την Μ3 του Καβαλλίνου!Ανέβα πάνω να σε 'περιλάβω' κύριε Μάνο
-
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Λατρεύουμε την Μ3 του Καβαλλίνου!Και 316 να ηταν παλι ειναι πολυ ομορφο αυτοκινητο , ιδιαιτερα σε αυτο το χρωμα.
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Λατρεύουμε την Μ3 του Καβαλλίνου!
Ανέβα πάνω να σε 'περιλάβω' κύριε Μάνο
-
Ε, καλήηηηηηηη είναι
-
Ας επιστρέψουμε σε πιο ΔΝΤαυτοκίνητα (που όμως μπορούν επίσης να μας χαροποιήσουν... )
Πέρσι, Δευτέρα του Πάσχα, στη Μάνη:
-
Ομορφο
-
Ο χρήστης dr.spiderman έγραψε:
@ nonosμαλλον...λαθος εποχη για ολους (μας)...
δυσκολοι καιροι, και το συγκεκριμενο αυτοκινητο, λογω καταστασης μαλλον αδικειται στην αγορα μεταχειρισμενων οπως αυτη διαμορφωνεται..
απο την αλλη, δεν 'καιγομαι' να την πουλησω..οπως δεν 'καιγεται' και κανεις να την αγορασει βεβαια...
στην τελικη, θα συνεχισει να ειναι στο γκαραζ μου. και μονο που τη βλεπω, αρκει να μου φτιαξει την οποια μερα.
και απλα, θα προσθεσω και κατι ακομα ...(που να εξυπηρετει και καποιες πρακτικες αναγκες)..
τεσπα, λαθος εποχη. γενικως...Η μπλε m3 ειναι.. Για το ασπρο ψυγειο δεν εχω να προσθεσω κατι..
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Τα κορίτΣα βγήκαν βόλτα
Οι υπόλοιπες το βράδυ γιατί η σύνδεση μου τέτοια ώρα τα βλέπει... μπλέ σκούρο.
Ωραία η φωτό αν δεν υπήρχε εκείνο το λευκό χνούδι εκεί δίπλα.
Να τα χαίρεστε και οι δύο.
Καλά εσύ Γερακιώτη θα πρέπει να την έχεις καταευχαριστηθεί μετά από το βαν που είχες!
-
Επιστρέφοντας την προηγούμενη βδομάδα από Κάρυστο, σταμάτησα για μερικές φωτογραφίες.
Ίσως να τραβούσα και από καλύτερες γωνίες αν η κοπέλα μου δεν ήταν γκρίνιαζε που στεκόμουν στη μέση του δρόμου.
ΥΓ: σίγουρα η τεχνική μου θέλει βελτίωση, μιας και τώρα αρχίζω να 'σκαλίζω' περισσότερο τις ρυθμίσεις στη φωτογραφική μηχανή.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Για το ασπρο ψυγειο δεν εχω να προσθεσω κατι..Δεν είναι ψυγείο, ραπτομηχανή είναι...
Ωραία η φωτό αν δεν υπήρχε εκείνο το λευκό χνούδι εκεί δίπλα.
316 με τούρμπο και υγραέριο...
Καλά εσύ Γερακιώτη θα πρέπει να την έχεις καταευχαριστηθεί μετά από το βαν που είχες!
Εντάξει ρε συ, η μέρα με την νύχτα!
Το μόνο κακό είναι ότι δεν έχω μάθει το ύψος του και βρίσκω συνέχεια απο κάτω -
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Ας επιστρέψουμε σε πιο ΔΝΤαυτοκίνητα (που όμως μπορούν επίσης να μας χαροποιήσουν... )Πέρσι, Δευτέρα του Πάσχα, στη Μάνη:
Xάθηκε να φας ένα japp q;
-
Πολυ ομορφα παιδια, να τα χαιρεστε!!!
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!