-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Εγώ δεν ξέρω τίποτα, απλά βλέπω τον προορισμό στο ταμπλό -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Εγώ δεν ξέρω τίποτα, απλά βλέπω τον προορισμό στο ταμπλόΕκεί τελειώνει η γέφυρα και αρχίζει το κομοδέσιο!
-
θα εχει και ναυτακια?
-
Ν/ΤΗΣ (ΘΑΛ) UMAGA ΑΓΜ ***** παρον!
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Oι προμήθειες για 30 άτομα για το τριήμημερο ιστιοπλοϊαςμετά φόρτωσα και δύο πετρογκάζ με μια πεντάλιτρη μπουκάλα, και δυο ψυγειάκια, δεν θυμάμαι όμως αν έβγαλα φωτό
Ιστιοπλοΐα κάνατε καθόλου ή όλο τρώγατε;
-
Συνέχισε να το φορτώνεις έτσι και δεν τα βλέπω καλά τα ελατήριά σου πίσω
-
Δεν έχει πρόβλημα, φροντίζει η άνωση...
-
αντε και στο America's Cup...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν έχει πρόβλημα, φροντίζει η άνωση... -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Εγώ δεν ξέρω τίποτα, απλά βλέπω τον προορισμό στο ταμπλόΝαι, το ΚΤΕΛ για Ancona
Δεν μου λες Τρίφτη, απ'ότι βλέπω το δικό σου έχει τσεπάκι και στη πλάτη του αριστερού καθίσματος;
-
Tην πρώτη μέρα, ψωλαρμενίζαμε, μιλάμε τέτοια άπνοια δεν παίζει να έχουμε ξαναπετύχει στην περιοχή
Την δεύτερη όμως
Η ανάρτηση του αμαξιού γίνεται όλο και πιο τραγική πάντως, τα αμορτισέρ πνέουν τα λύσθια Φορτωμένο με 5 άτομα και μπαγκάζια στο γυρισμό, με δυνατούς πλευρικούς πηγαιναμε βάρκα γιαλό
@ζορζ : ναι, πες μου ότι δεν έχει το δικό σου
-
Δεν το'χα ξαναβαλει το αυτοκινητο που εμαθα να οδηγω...!! Η 'υβοννη' μας λοιπον
-
-
Ωραιο χρωμα και περιποιημενο φαινεται..Το πιο ομορφο golf απ ολες τις γενιες, στα ματια μου..
Βαλε και καμια καλυτερη φωτο γιατι απο τη μεση και πισω μοιαζει τσαλακωμενο.. -
Αν βαλω καλυτερη δε θα 'μοιαζει', θα ΕΙΝΑΙ τσλακωμενο!! (κατα τ'αλλα ειναι οντως προσεγμενο, οτι μπορουν οι δικοι μου το κανουν )
Η καλυτερα 'βαθουλωμενο' στην πισω πορτα, παρασημο δικο μου απ'οταν πρωτοπηρα διπλωμα, μου ειχαν παρκαρει πανω στη στροφη κι εκανα.. 'γαλλικο' περασμα!!
(αν κ μαλλον επρεπε να 'φαω' το απεναντι που ειχε διπλοπαρκαρει..) Τι θυμαμαι κι εγω βραδιατικα, καληνυχτες!!!
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Δεν το'χα ξαναβαλει το αυτοκινητο που εμαθα να οδηγω...!! Η 'υβοννη' μας λοιπονΑΥτή τη γκόμενα τη χάζευα ένα βράδυ
Μπράβο ρε Ευθύμη -
Μεγαλε Ευθυμη με την Υβοννη σου , θες να σου δωσω την Σουλα για να βρισκεις τον δρομο??
-
Πςςςςςς....θυμόμουν όλα τα κομάτια του πλαισίου του για καμιά 10αριά χρόνια από την εποχή που είχαμε κάνει τη μετατροπή του.
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Δεν το'χα ξαναβαλει το αυτοκινητο που εμαθα να οδηγω...!! Η 'υβοννη' μας λοιπονΤο πρώτο αυτοκίνητο πάντα θα είναι
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
@ζορζ : ναι, πες μου ότι δεν έχει το δικό σουΈχει μόνο στη πλάτη της θέσης του συνοδηγού.
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!