-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Θυμιο η φωτο ειναι στο παρκιγκ πισω απο τους Πολ.Μηχ. στο πανεπιστημιο της Πατρας? Θυμαμαι εγω πως εγινε και μιλαμε για θαυμα..Όντως εκεί είναι - σε αυτή τη σχολή σπούδασα
Όντως από θαύμα τη γλιτωσα φίλε...Παθήματα και μαθήματα!
-
Ίσως το μοναδικό Clio που μου αρέσει...
-
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Λογικά κάτω από 1000άρικο Τώρα αν μου πεις κανα 400άρι, είναι πραγματικά ξεφτύλα - αμάξι είναι δεν είναι ποδήλατο!Όπως και να χει, είναι ένα απόλυτα χρηστικό αυτοκίνητο, είναι ευκολοδήγητο, αρκετά ασφαλές (ενεργητικά τουλάχιστον), έχει καλούτσικους χώρους, ο 1400άρης έχει ελαφρύ αμάξωμα να κινήσει και δεν καίει πολύ, με λίγα λόγια είναι ένα αυτοκίνητο που καλύπτει κατά τη γνώμη μου μεγάλο μέρος των αναγκών μας. ΟΚ δεν είναι μουράτο, δείχνει πλέον παλιό (και είναι όντως παλιό) και μπορεί να χεις προβληματάκια με θέματα αξιοπιστίας...
Το δικό μου δεν είχε δείκτη θερμοκρασίας νερού παρά μόνο ένδειξη - πρακτικά η ένδειξη δεν ήταν οτι ανέβασε θερμοκρασία, αλλά οτι ήδη...βράζει! Προληπτική αντικατάσταση θερμοστάτη λοιπόν εν όψει καλοκαιριού!
1500 ευρωπουλα.Το ειχε για αποσυρση ο τυπος αλλα το αφησε σε εναν κ το πουλησε,Ρε σκυλι ειναι το δικο μου.
-
1500 μου φαίνεται νορμάλ τιμή για καλή Clio και τσιμπημένη αν δεν ήταν όσο καλή είναι. Σκέψου 1100 πήρα εγώ το Twingo μου του '02 από φίλο με 33.000χλμ. Περιπτωσάρα βέβαια...
sent from my E10i using Tapatalk while doing 230km/hr -
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
:twisted: -
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Το δικό μου ήταν από τα πρώτα Τρελός εξοπλισμός!Ηλεκτρικά παράθυρα;; Μπα...
Κεντρικό κλείδωμα;;; Τσου
Υδραυλικό τιμόνι; Τι το θες μωρέ 2 μέτρα μαντράχαλος...
Ζάντες; Τάσια Μισλέν κι άμα σου αρέσει...
Κλιματισμός;; Θα αστειεύεσαι...
Μεταλλικό χρώμα;; Ω ναι!!!κατι μου θυμιζουν αυτα...
-
@ JimClark
απίστευτες οι φωτό σου, ότι καλύτερο έχει μπει εδώ μέσα.
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ίσως το μοναδικό Clio που μου αρέσει...εμένα μου αρέσει κ το τωρινό πολύ ειδικά με την φορεσιά του 2λιτρου RS.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Άψογος ο JimClark!Ο JimClarck και στο 4τforum!!!! Εξαιρετικες φωτο!!!
-
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το έπλυνα χτες, αλλά αρκούσε μια 'γρήγορη' βόλτα μέχρι την Νέα Αγχίαλο για να γίνει χάλια. Αν εξαιρέσουμε την μάσκα και τους καθρέπτες πάντως, το υπόλοιπο εξακολουθεί να είναι καθαρό.
Και γω κάτι τέτοια κάνω και με βρίζει στο πλυντήριο αλλα χαμογελάει στην αντλία βενζίνης ο βενζινας. Έφτασε ένα τεποζιτο?
-
Έβαλα €50 στο πήγαινε και άλλα €50 στο έλα. Είμαι λίγο πριν τα κόκκινα.
-
-
πωπω το έχεις ως επάγγελμα ; γιατί έχεις μεγάλο ταλέντο.
-
Όχι όχι. Τώρα αρχίζω να το ψάχνω από εδώ κ από εκεί, αλλά οι καιροί είναι δύσκολοι κ τα γνωστά...
-
To χεις Jim, μην το παρατήσεις!
-
Καταπληκτικές. Μπράβο.
Δεν κουράζεις καθόλου .Sent
-
Μπράβο JimClark
Εξαιρετικές οι φωτογραφίες -
-
Πωπω ηθελα να τη βγαλω και γω αυτη τη φωτογραφια, και το χα φτιαξει να ναι ολα 1 δλδ 111111 πανω και 111.1 κατω. Αλλα ετυχε το Πασχα που ειχα μεσα μια αλλη και ντραπηκα...χεχε
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!