-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Καλα περνας στο νησι,ε??
Οπου να ειναι θα το επισκεφτω,ανοιγει φιλος πιτσαρια και πρεπει να τον(την πιτσαρια βασικα )τιμησω!!Ε τότε, τι καλύτερο από το να την τιμήσουμε μαζί; Θα περιμένω pm σου, μην το ξεχάσεις .
-
Βεβαια ειναι στους αντιπαλους(απο εκει που εισαι),αλλα πιστευω θα το ξεπερασεις.....(μετα απο ενα-δυο πιτσουλες )
-
Βρε, δεν είμαι ντόπιος για να έχω τέτοια κολλήματα. Περαστικός είμαι, αλλά μου αρέσει πολύ. Αν είχε και μια πιστούλα σαν τα Μέγαρα εδώ, μπορεί και να έμενα για πάντα. Θα χρειαζόταν βέβαια και μια Κεφαλονίτισσα ...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Auti einai zwh...
Oxi kathomaste emeis mesa sta ntoubaria mprosta se ena kolo monitor mexri na bradiasi.
Mpravo Dim wraios
Paizei kamia douleia sto nisi?
Paratao to London kai erxomaiΜήπως θες να συγκρίνουμε τους μισθούς μας Νίκο; Θα άλλαζες την Elise με κάτι πολύ πιο ταπεινό (π.χ. ένα Panda);
Tin Elise tin exw eidi, exo parei kai apeira mathimata syntirisis tis apo ton George (twra matheno na ftiaxno clam ) opote no need for a Panda.
Ti na ta kaneis ta lefta re?
Egw bgika gia lunch sto overcrowded sity (gnwrisa kai ton wantone simera ) kai anapnea kausaerio, eblepa ntoubaria kai etroga metrio fagito kathos apantousa tilefonimata gia tin douleiaERXOMAI SOU LEO!!!
Mono pou prepei na fero kai 4-5 Essex girls giati tha mou leipsoun -
Ε τότε δε μένει παρά να μου στείλεις ένα βιογραφικό σου . Η Κεφαλονιά έχει τις απίστευτες διαδρομές, θα χαρείς τη Λίζα σου με το παραπάνω εδώ, μόνο που θα πρέπει να έχεις το νου σου για κατσίκες και πέτρες μέσα στους έρημους δρόμους. Πάντως, με τέτοιο αυτοκίνητο στο νησί, δε νομίζω ότι θα χρειαστείς καμιά ξενέρωτη Αγγλίδα μαζί σου .
-
Άσε μας κι εσύ και η Κεφαλονιά σου, μας τάραξες με τις φωτογραφίες και τώρα μας δουλεύεις.
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Auti einai zwh...
Oxi kathomaste emeis mesa sta ntoubaria mprosta se ena kolo monitor mexri na bradiasi.
Mpravo Dim wraios
Paizei kamia douleia sto nisi?
Paratao to London kai erxomaiμια κουβέντα είναι αυτό Νίκο.
Μακάρι να απολαμβάναμε τα καλά της Αγγλίας ενώ ζούσαμε στην Ελλάδα...
δυστυχώς όμως δεν υπάρχουν πολλές επιλογές και διέξοδοι..
ωραίες φώτο συνάδελφε
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Πάντως, με τέτοιο αυτοκίνητο στο νησί, δε νομίζω ότι θα χρειαστείς καμιά ξενέρωτη Αγγλίδα μαζί σου .Ενώ εσύ με το παλιοχρέπι ε?......πιτσουλες θα τρώς
-
Ρε παιδιά, είπαμε, να ποστάρουμε και κάνα άσχετο, αλλά μην το μαμήσουμε τελείως
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Άσε μας κι εσύ και η Κεφαλονιά σου, μας τάραξες με τις φωτογραφίες και τώρα μας δουλεύεις.ΨΙΤ! Λίγα για το νησί μου έτσι???
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Άσε μας κι εσύ και η Κεφαλονιά σου, μας τάραξες με τις φωτογραφίες και τώρα μας δουλεύεις.
*ΨΙΤ! *Λίγα για το νησί μου έτσι???
Μιιιάααααουουου
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Άσε μας κι εσύ και η Κεφαλονιά σου, μας τάραξες με τις φωτογραφίες και τώρα μας δουλεύεις.Ε σας δουλεύω γιατί εγώ δε δουλεύω και πολύ . Krus, το νησί σου είναι υπέροχο, μου αρέσει πολύ. Κρίμα που το καλοκαίρι δε θα είμαι εδώ, αλλά θα το έχω χορτάσει τόσο καιρό.
-
πλυμενο,γυαλισμενο εξω απο το σπιτι μου...
Σε ορεινη διαβαση καπου στη Νοτ.Ευβοια με ομιχλη
-
dimsabas μόλις πρόσεξα πως Χριστούγεννα ήσουν Λίμνη Πλαστήρα, δηλαδή στη μια φωτογραφία δίπλα από το χωριό μου, έχεις καμιά σχέση με κει;
Επίσης στο Ληξούρι (που μένεις από ότι κατάλαβα αλλά δεν είσαι από κει) έχω ένα πολύ καλό μου φίλο τον Βασίλη με το STI που παλιότερα είχε ένα Golf φτιαγμένο πολύ!
JIMPS: Συγνώμη για την κατάχρηση της ενότητας!
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ΗΚΖ??? Κρητικός ε? Το θέμα είναι ότι με το ΗΚΖ δεν μπορώ να πω με σιγουριά από πού είσαι. Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά??
Μάλλον Ηρακλειώτης αφού στα Χανιά οι πινακίδες είναι ΧΝ...ή γενικότερα ξεκινάνε από Χ ενώ στο Ρέθυμνο από Ρ και κάτι άλλο το οποίο δεν θυμάμαι.
Καλές βόλτες πατριώτη!Από το Ηράκλειο είναι παιδιά, το είχα αγοράσει όταν σπούδαζα εκεί το 2004
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Μυρίζομαι xenon aftermarket;
Φίλε μου,καλοτάξιδο!!! -
Φίλε Τσέχε, πρόκειται για την turbodiesel έκδοση με τα 130 άλογα; Ροπές, γκάζια και κατανάλωση παπιού... Σωστός
-
Ο χρήστης JIM THEO έγραψε:
dimsabas μόλις πρόσεξα πως Χριστούγεννα ήσουν Λίμνη Πλαστήρα, δηλαδή στη μια φωτογραφία δίπλα από το χωριό μου, έχεις καμιά σχέση με κει;
Επίσης στο Ληξούρι (που μένεις από ότι κατάλαβα αλλά δεν είσαι από κει) έχω ένα πολύ καλό μου φίλο τον Βασίλη με το STI που παλιότερα είχε ένα Golf φτιαγμένο πολύ!
JIMΣυνονόματε (Jim=Δημήτρης φαντάζομαι ), έχουμε εξοχικό στο χωριό Μούχα, δίπλα στο φράγμα. Πηγαίνω αρκετά συχνά. Εσύ είσαι από το Μπελοκομύτη ή το Νεοχώρι;
Όσο για το Βασίλη, φυσικά κι έχουμε γνωριστεί, αλλά ακόμα δε με έχει πάει βόλτα. Περιμένω με ανυπομονησία .
Το Golf το έχει πάρει ένας άλλος Ληξουριώτης και το κυκλοφορεί (18άρες και βελτιωμένο μοτέρ από ΤΤ 225). Γενικά έχει πολλά γκάζια η περιοχή, αλλά ελάχιστα cabrio .
Και σίγουρα πολλά πρόβατα. Ιδού μια φωτογραφία τραβηγμένη 50 μέτρα από το σπίτι μου ...
-
Ο χρήστης JIM THEO έγραψε:
JIMPS: Συγνώμη για την κατάχρηση της ενότητας!
εγω τον εστειλα στον βασιλη
-
Χμμμμ, ανάγκη σε είχαμε . Βρε, μάτι βγάζει μαύρο STi με 18άρες. Χωριό που φαίνεται, κολαούζο δε θέλει, που λένε και στο χωριό σου !
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!