-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
άντε για να χετε να τρολάρετε, απ τις σπάνιες στιγμές
Αυτό είναι τώρα εικόνα τυπικού βρεττανικού συνεργείου; Καλά λένε ότι είναι λούγκρες εκεί πάνω, ούτε μια αφίσα με γυμνές γκόμενες δεν έχουν!
Στην Αλβανια ετσι ειναι τα καταφυγια που αφησε σπαρμέρνα ο Χότζας σε καθε χωριο (χωρις τα μηχανηματα και την ... Ευα)
...κι ελεγα: τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει... -
-
Λίγες φωτό και απο εμένα:
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Kαλοριζικο!Να το χαιρεσαι φιλε!Πολυ ωραιο!
Να είσαι καλά.
Ευχαριστώ πολυ
Eλα ρε φίλε, εσύ δεν είχες ένα ραλάκι?
Με γεια το GTI, αλλά πως σου φαίνεται η μετάβαση? Δε σου φαίνεται λίγο βαρκα?
Αν και για την κατηγορία του το θεωρώ πολύ μαζεμένο και ευκολοδήγητο.και rallaki ειχα και mr2
αν σου πω οτι απο στησιμο το περιμενα χειρότερο και ειναι τέλειο
ενω απο ποιότητα το περιμενα καλυτερο και ειναι χειρότερο θα με πιστέψεις?οδηγικά το αμάξι μου αρεσει πάρα πολύ
αν το esp έβγαινε θα το θεωρούσα μακράν την καλύτερη επιλογήτο αμάξι ειναι σκληρό και καθόλου βάρκα
να φανταστείς οτι σε ράμπες σηκώνει την πισω ρόδα στον αέρα όπως έκανε και το rallye
ξεκολάει πάρα πολύ εύκολα και αργά (δεν τρομάζει), αλλά ταν πας να κάνεις ανάποδο σε προλαβαίνει το esp
πραγματικά έπαθα πλάκα με το πόσο εύκολα γυρνάει (οχι απο μόνο του, με τοποθέτηση-μικρή τιμονιά)γενικά είμαι απολυτα ευχαριστημένος από το στήσιμο του
σωπα ρε συ σου φαινεται σκληρο το gti
μου κανει εντυπωση παντως που ενας πρωην κατοχος ραλυ και mr2 λεει καλα λογια για το στησιμο
η συμβιωση μαλλον λεει πολλα περισσοτερα απο μια απλη βολτα
σε ποιοτητα παντως τι περιμενες? μικρομεσαιο ειναι στο κατω κατω.. για μπες στα υπολοιπα της κατηγοριας αμεσως μετα απο το δικο σου να δεις καλυτερα
-
-
1400 ΤΣΙ ?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
1400 ΤΣΙ ?
Yes!
-
-
σημερα πηγα να στουκαρω μα ενα τετοιο στην εσπεριδων
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
σημερα πηγα να στουκαρω μα ενα τετοιο στην εσπεριδωνΕγω παντος δεν ημουν! Δεν περασα απο Γλυφαδα καθολου σημερα!
-
-
Η 3λιτρη Biturbo είναι;
-
καλοριζικη και καλες βολτες
Αν κρινω απο το steptronic δεν ειναι η 35αρα παντως....
-
Κουκλα!!!
-
Όχι, είναι η 23άρα.. Ήταν ετοιμοπαράδοτη και την είχανε σε προσφορά (ήταν με το -50% ΕΤΤ).. Thanks παίδες Πάντως το Steptronic είναι πολύ καλό (ακριβώς όπως με είχε πληροφορήσει ο Leon_G ). Συνίσταται για γρήγορες αλλαγές όποτε το θέλεις και για normal όταν θελήσεις χαλαρή βόλτα..
@GiwrgosFocus
κούκλα δεν θα πει τίποτα...ΕΔΙΤ Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Σου έχω έτοιμο road bookΕγω που θα παω συντομα μπορω να το εχω?
-
-
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Σου έχω έτοιμο road book
Εγω που θα παω συντομα μπορω να το εχω?
Πως να στο φωτοτυπήσω είναι το θέμα, ο χάρτης είναι γκουμούτσα (ο κλασσικός χάρτης της michelin που γίνεται σεντόνι )
Αν έχω χρόνο το ΣΚ θα προσπαθήσω να τον σκανάρω τμήμα τμήμα και να γράψω λίγα σχόλια για τις διαδρομές -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Σου έχω έτοιμο road book
Εγω που θα παω συντομα μπορω να το εχω?
Πως να στο φωτοτυπήσω είναι το θέμα, ο χάρτης είναι γκουμούτσα (ο κλασσικός χάρτης της michelin που γίνεται σεντόνι )
Αν έχω χρόνο το ΣΚ θα προσπαθήσω να τον σκανάρω τμήμα τμήμα και να γράψω λίγα σχόλια για τις διαδρομέςΚαι θα σου στειλω και καμια φωτο απο τη συλλογη μου με ποτηρια μπυρας μιας και απο οτι καταλαβα εχει και εσυ τρελα
Να γινει καμια ανταλλαγη
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!