-
Εμένα μ'αρέσει να χαίρομαι με την χαρά σου πάντως!
Κι εγώ έτσι και χειρότερα θα ήμουν αν είχα αγοράσει κάτι τόσο καλό! Το ότι δεν μου το επιτρέπουν τα οικονομικά μου, δεν το αλλάζει!(ΥΣ: αλλά μην τολμήσεις καγκουριά σε τέτοιο αμάξι, σε...έφαγα! )
-
Καλοταξιδο και καλοστριφτο...
Η επιλογη που εκανες ηταν η καλυτερη δυνατη επειδη αυτο ακριβως ηθελες να παρεις...και ειναι μεγαλου ατου να παιρνουμε το αμαξι που θελουμε και οχι αυτο που μας περασαν οι αλλοι οτι θελουμε..και γιαυτο μπραβο σου...Τα λεφτα ειναι αρκετα αλλα εφοσον ηταν συνειδητη επιλογη μπορει να ειναι και λιγα
Περιμενουμε εντυπωσεις αφου ανοιξει πρωτα...
ΥΓ1 Η υπογραφη σου θελει αλλαγη πλεον
ΥΓ2 ονομαζω τον χαι φιδελιτι νικο ξανθοπουλο του φορουμ με την συνεχη αναφορα δεν εχω λεφτα... -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
ΥΓ2 ονομαζω τον χαι φιδελιτι νικο ξανθοπουλο του φορουμ με την συνεχη αναφορα δεν εχω λεφτα...Koίτα , λεφτά για κάτι τέτοιο, δεν έχω (το να χρεωθώ για 4-5 χρόνια για να το πάρω, δεν το συζητώ εννοείται), γενικά πάντως πρόβλημα σαν τον Ξανθόπουλο δεν έχω!
Πιο σωστά, δεν έχω λεφτά για πέταμα, θα έλεγα...
-
Kαβουρα καλοταξιδο!
-
Κάβουρα τώρα που είναι αργά να το αλλάξεις, ξέρεις αν το φ/λ Α3 παίρνει 7τάχυτο S-tronic? 7+1οπισθεν that is
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
...
Ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές σας.
Περιττό να πω πάντως ότι η έκφραση που λέει ο λαός μας 'αυτός χέστηκε από τη χαρά του' μάλλον από κάτι τέτοιες περιστάσεις βγήκε και σας έχω πρήξει κι εσάς με το αμάξι.
Καλό μεσημέρι!Αλοίμονο αν δε μας 'έπρηζες' τώρα.Αυτά τα πράγματα είναι για να τα χαίρεσαι και τη χαρά να τη μοιράζεσαι.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Κάβουρα τώρα που είναι αργά να το αλλάξεις, ξέρεις αν το φ/λ Α3 παίρνει 7τάχυτο S-tronic? 7+1οπισθεν that is7άρι μόνο στο 1.4Τ.
Στους άλλους κινητήρες (1.8Τ, 2.0Τ, 3.2 και τους diesel) θα μπει από το καινούριο Α3...
Προς το παρόν μόνο 6άρι.
(Στο 1.6MPI με τους 102PS μπαίνει tiptronic 5άρι αν θυμάμαι καλά. )@xenos
Ευχαριστώ πολύ!!!!@Thanix
Ευχαριστώ πολύ!!!
Η υπογραφή θα αλλάξει με το επόμενο γέμισμα. -
Και το avatar...
-
Πω-πω...Σε ησυχία δε σε αφήνουν εδω μέσα.
(άλλαξε και αυτό ) -
Καλοταξιδο!!!
-
Ευχαριστώ πολύ
ΥΓ:Μόνο τα post με τα 'Ευχαριστώ' , έχω αυξήσει τα post μου κατά 5-10
-
καλοτάξιδο εύχομαι να είναι και καλορίζικο!
-
Μεγιές με πολλά απολαυστικά και ασφαλή ταξίδια. Xenon έβαλες, ή τα είχε srandard;
-
Kάβουρα, τα καλοτάξιδα και από μένα.
Σίγουρα θα το ευχαριστηθείς, γιατι είναι αμαξάρα!
Αλλά πολλά τα λεφτά ρε γαμωτο.. έπαιρνες 2.0Τ Quattro ή ακόμα και S3
Anyway, καλά κι απολαυστικά χλμ να έχεις. -
Oπ, τι παιχτηκε εδω;
Καβουρα καλοταξιδο και καλοστριφτο.Τι μαρκα ειναι για μισο να δω...
Γερμανος ε,δεν πειραζει μωρε,ολα καλα ειναι...
-
παιδιά, ειλικρινά ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.(Να πω την αλήθεια, δεν περίμενα τόσες ευχές.Μου είχε δοθεί μία εντύπωση ότι το forum είναι πολύ απρόσωπο )
@pasxos
Μαλακία λες?@Χρίστος Λάππας
Τα xenon ήταν extra (μόνο το S3 έχει στάνταρ xenon). Προσωπικά πρόσθεσα και τα adaptive lights (τα οποία είναι έξτρα και στο S3), αξίζουν όμως και το τελευταίο ευρώ τους από όσα έχω δει στις βραδυνές βόλτες ως τώρα
Τα συγκεκριμένα xenon έχουν το καλό ότι είναι bi-xenon, δηλαδή τόσο η μεσαία όσο και μεγάλη είναι στα xenon.
Πλέον δεν υπάρχει δικαιολογία του στυλ 'δε σε είδα'Ορίστε και 3 φωτογραφίες:
-
Γιώργο, καλοτάξιδο κι από εμένα
Υ.Γ.1: Πότε τελειώνει η εξεταστική και ανεβαίνεις Αθήνα;
Υ.Γ.2: Το Σάββατο μου είπε ο bro να έρθω στη βόλτα μαζί σας αλλά δεν μπορούσα -
Καβούρι δεν είναι diesel τ' αμάξι σου...
http://www.spritmonitor.de/en/detail/279720.html' target='_blank' target='_blank
-
ευχαριστώ πολύ Γιώργο!!!
(Εμείς θα τα πούμε κι από το msn για επιπλέον πληροφορίες )εσύ aserf όλο παρατηρήσεις είσαι
(διορθώθηκε κι αυτό )
-
το αγγλικό σίτε έχει το 1.4Τ 1.8Τ Α3 με 7ρι σασμάν
σορρυ για το off topic
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!