-
Bagus,ωραίο το Clio,να το χαίρεσαι.
-
καλοταξιδη!
-
καλοταξιδο να ειναι!!! πολυ ωραιο κ ωραιες ζαντες!
-
Καλοτάξιδο, να το χαίρεσαι σβ2 :ί
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Bagus,ωραίο το Clio,να το χαίρεσαι.δεν χρειάζεται να τον κοροιδεύεις....
-
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Bagus,ωραίο το Clio,να το χαίρεσαι.
δεν χρειάζεται να τον κοροιδεύεις....
@__Adis-Pasxos__
Καλα ο Πασχερν ειναι γαυρος,εσυ τεκνον μου Βρουτε ? ?
@__Kovathe__
Λιγο πριν το χωριο Κατω Μουσουνιτσα(ή αλλιως Αθανασιος Διακος) μιας κ ειναι η γενετειρα του.
Το ποταμι στη 2η ειναι ο Μορνος ή καποιος παραποταμος του.Το ΣΚ περασα τελεια στις παλιες διαδρομες του Ακροπολις(Παυλιανη,Οιτη,Συκιες,Λιδορικι etc)...
Να το σκεφτουμε σοβαρα για το επομενο touring !
-
-
-
-
-
Καλά χιλιόμετρα Γιώργο.
(να κάνουμε και συγκριτική βόλτα με την παλιά ) -
Ευχηθηκα στο myphone αλλα δεν ηξερα πιανου ειναι.Τωρα που ξερω αντε sv2 καλοταξιδο.
-
τα cayenne ετοιμοπαραδοτα και τα tiguan αναμονη ενος ετους...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Τα χιονολάστιχα τα ζήτησες εσύ ή έτσι στο παρέδωσαν;
ΚαλοτάξιδηΤις ζάντες και τα λάστιχα (18άρια) τα είχα από το παλιό.Απλώς έβαψα τις ζάντες στο χρώμα του αυτοκινήτου.Κανονικά φορούσε 17άρια.
Μου έκανε εντύπωση ότι η Πόρσε έχει ετοιμοπαράδοτα όλα τα μοντέλλα σε όλους τους συνδιασμούς χρωμάτων και εξοπλισμού( είχε πάνω από 50 Cayenne για να διαλέξω).Χρόνος παράδοσης 4-5 μέρες.Γίνεται χαμός........
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές
ποια ειναι η διαφορα απο την προηγουμενη?Να σαι γερος να την χαιρεσαι
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Τα χιονολάστιχα τα ζήτησες εσύ ή έτσι στο παρέδωσαν;
ΚαλοτάξιδηΤις ζάντες και τα λάστιχα (18άρια) τα είχα από το παλιό.Απλώς έβαψα τις ζάντες στο χρώμα του αυτοκινήτου.Κανονικά φορούσε 17άρια.
Μου έκανε εντύπωση ότι η Πόρσε έχει ετοιμοπαράδοτα όλα τα μοντέλλα σε όλους τους συνδιασμούς χρωμάτων και εξοπλισμού( είχε πάνω από 50 Cayenne για να διαλέξω).Χρόνος παράδοσης 4-5 μέρες.Γίνεται χαμός........
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές
Μηπως ειναι απο τις παραγγελειες που ακυρωθηκαν;;;
Το λεω γιατι οταν εψαχνα για S-Class μου χαν πει οτι εχουν καποια ετοιμοπαραδωτα απο παραγγελειες που ακυρωθηκαν.
Απλα οταν ακουσαν τι ηθελα απο εξοπλισμο αλλαξαν γνωμη.... -
Καλοταξιδη Γιώργο!
-
Καλοταξιδο!!!!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μηπως ειναι απο τις παραγγελειες που ακυρωθηκαν;;;
Το λεω γιατι οταν εψαχνα για S-Class μου χαν πει οτι εχουν καποια ετοιμοπαραδωτα απο παραγγελειες που ακυρωθηκαν.
Απλα οταν ακουσαν τι ηθελα απο εξοπλισμο αλλαξαν γνωμη....Οχι δεν είναι ακυρώσεις.Μου δώσανε ένα μεγάλο ντοσιέ με αρκετές δεκάδες αυτοκίνητα σε όλα τα χρώματα και εξοπλισμούς να διαλέξω (μέχρι Turbo με τρελλούς εξοπλισμούς).
Ομοιίως υπάρχουν τρία ντοσιέ για Boxter,Caymann και Carrera αντιστοίχως.Και έρχεται και καινούργια φουρνιά.Ετσι δεν χάνουν πωλήσεις όπως στο παρελθόν που σου λέγανε 3-4 μήνες και πήγαινες στα μεταχειρισμένα ή σε ανεξάρτητους εμπόρους.
Το έκλεισα και σε τρείς εργάσιμες το εκτελωνίσανε και το στείλανε στην Θεσσαλονίκη.Δευτέρα μεσημέρι έφτασε Θεσσαλονίκη και Τρίτη στις 12 το μεσημέρι είχε ήδη πινακίδες.Πρώτη φορά είδα τέτοια ταχύτητα σε αντιπροσωπεία....Οποτε κανουν οτι κανουν κ οι μαντραδες. Παραγγελνουν 50 κομματια και τις εχουν ετοιμες να περιμενουν. Cayenne ειναι.... Φευγουν σαν ζεστο ψωμι αυτες.
Μπραβο τους. Πολυ μπροστα τελικα η Porsche... Ανταγωνιζεται τα κορακια τους μαντραδες! -
Καλα και ασφαλη χιλιομετρα sv2
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ευχηθηκα στο myphone αλλα δεν ηξερα πιανου ειναι.Τωρα που ξερω αντε sv2 καλοταξιδο.Που ακριβως ?
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!