-
Όμορφο και πρακτικό. Καλοτάξιδο!
-
Αχ ναι ρε, του Κάβουρα δεν είπα!!! Καλοτάαααξιδδδοοοοο Κάβουρα το Αουντάκιιιιι!!!!!
-
Καλοταξιδα κ απο μενα!
Το Ceed (3door) που ειχα στα χερια μου για κανα-διο μερες μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις!!
Και εσωτερικο, συναρμολογιση και τα σχετικα καλυτερα και απο κατι Γερμανικα της ιδιας κατιγοριας αλλα και οδιγικα δεν ειναι καθολου αδιαφορο! -
Nομιζω οτιπετυχα τον Καβουρα στο λιμανι του Πειραια,αλλα δεν ημουν σιγουρος και δε του μιλησα.Παντως το αυτοκινητο ηταν σχεδον ιδιο.
-
Σας ευχαριστώ παιδιά για τις ευχές. Το μόνο μελανό σημείο του μέχρι τώρα είναι τα τραγικά Michelin Energy που φοράει!!! Παιχνίδια στο όριο σε λίγες μέρες που θα έχει κάνει τα απαραίτητα χιλιόμετρα. Θα σας πω τότε περισσότερες λεπτομέρειες.
-
Καλοτάξιδο Μανώλη!
Να μην ξεχνάμε πως είναι διπλό το καλό. Πήρες καινούργιο, και ξεφορτώθηκες ένα OPEL... -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Καλοτάξιδο Μανώλη!
Να μην ξεχνάμε πως είναι διπλό το καλό. Πήρες καινούργιο, και ξεφορτώθηκες ένα OPEL...Άλλος εγκάθετος μας βρήκε!!!!
Όπως λένε και κάποιοι φίλοι 'ΝΑ ΚΛΕΊΣΕΙ Η OPEL' -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
...Όπως λένε και κάποιοι φίλοι 'ΝΑ ΚΛΕΊΣΕΙ Η OPEL'Δεν είναι απαραίτητο να κλείσει! Μπορούν να την κάψουν και ανοιχτή.
-
καλοτάξιδο Μάνο
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Καλοτάξιδο Μανώλη!
Να μην ξεχνάμε πως είναι διπλό το καλό. Πήρες καινούργιο, και ξεφορτώθηκες ένα OPEL... -
Καλορίζικα και καλοτάξιδα τα νέα σας αποκτήματα Μανώλη και Κάβουρα!
-
Καλοταξιδα Καβουρα και Emmanoyhl!
-
-
-
Μια χαρά Νίκο.
Ελπίζω τουλάχιστον αυτός/αυτή που παρκάρει δίπλα σου να είναι προσεκτικός/ή και να μην ανοίγει διάπλατα την πόρτα σαν ζώο...
-
vw phaeton το δίπλα?
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
vw phaeton το δίπλα?Yeap ...όταν με το καλό μπούμε για τα καλά γιατί Δευτέρα ουσιαστικά γίνεται η κύρια μετακόμιση, θα βγάλω μια φώτο για τα 'Σπάνια Πουλιά'.
Στο νέο της (και μας) σπίτι:
πολυ καλοφτιαγμενο φαινεται. ειναι σε πολυκατοικια ή σε γραφεια;
Σε οικιστικό συγκρότημα στη Παλλήνη (Λόφος Έντισον).
Μια χαρά Νίκο.
Ελπίζω τουλάχιστον αυτός/αυτή που παρκάρει δίπλα σου να είναι προσεκτικός/ή και να μην ανοίγει διάπλατα την πόρτα σαν ζώο...
Το έχω λίγο άγχος αυτό, γιαυτό και το έχω κολλήσει όσο πιο δεξιά μπορώ στο Phaeton. Από την άλλη πλευρά παρκάρει ένα Golf Plus και με αγχώνει λίγο.
Πριν φέρω την 1 στο γκαράζ και είχα το Golf, ήταν όλα στη σειρά VW.
FYI...3/5 αυτοκίνητα είναι Group VAG
Υ.Γ. Προσέξτε ότι έχει σύστημα πυρόσβεσης και στο πάρκινγκ.
-
λογικο να εχει πυροσβεση, τοσα VW & BMW...
-
-
http://www.bmw-motorsport.gr/forums/sho ... hp?t=14727' target='_blank
ωραιο αυτοκινητο, αλλα το προφιλ των ελαστικων δεν την κολακευει ιδιαιτερα...
-
Ίσως σε εμφάνιση να μην λέει πολλά, στο δρόμο όμως αυτό το προφίλ καταβροχθίζει τις λακκούβες σαν suv
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!