-
Ο χρήστης bill_viper έγραψε:
Εσένα πρέπει να σε φωτογραφίζουν συνέχεια γιατί και εχτές το βράδυ μπροστά από το Caravel έτσι πήγαινες ...
Σε στράβωναν;
Όχι γιατί ήσουν πλάι μου. Μην ανησυχείς όμως, με είχαν στραβώσει πολλών άλλων οδηγών παρόμοιου πνευματικού επιπέδου με εσένα πρίν απο εσένα.
Εσένα πρέπει να σε φωτογραφίζουν συνέχεια γιατί και εχτές το βράδυ μπροστά από το Caravel έτσι πήγαινες ...
Σε στράβωναν;
Ανάλογου ύφους απάντηση: Είχε πολλή ομίχλη;
Ναι είχε πολύ ομίχλη ... αλλά όχι στην ατμόσφαιρα δυστυχώς.
-
Όταν ερχεται ο απέναντι με φώτα ομίχλης, απαντήστε με μεγάλη σκάλα (ειδικά εκτός πόλης) Αν και βεβαια οι εχοντες ανοιχτα προβολακια χωρις να υπάρχει ομίχλη δεν αντιλαμβάνονται οτι ο απεναντι εχει τα μεγαλα φωτα για να κλεισουν τα προβολάκια....
αλλα γιατί ειναι κάγκουρας
-
Κάθε άποψη είναι δεκτή. Εξάλλου δεν πρόκειται να χάσω τον χρόνο μου για να λογομαχήσω με άτομα των οποίων οι απόψεις έχουν διαβαστεί πάμπολλες φορές και ακολουθούν μία συγκεκριμένη γραμμή.
Όπως και δεν θα χαρακτήριζα κάποιον μέσω ενός φόρουμ όπως έκανε ο 'συμφορουμίτης' πιο πάνω χωρίς καν να τα έχει αντικρύσει.
Αλλά είπαμε...αυτή η 'γραμμή' δεν αλλάζει...
Τέσπα, απλά για την ιστορία, οι λάμπες δεν είναι κίτρινες για να πέφτει το βλέμα σου πάνω τους όπως γίνεται στις περιπτώσεις ομίχλης, καθώς κι έχουν πέσει 14cm από το εργοστασιακό ύψος μόνο και μόνο για να μην τυφλώνουν τους απέναντι. Και όχι, δεν γίνεται για να φαίνονται τ' 'αγγελικά μάτια', αλλά για να φαίνονται καλύτερα οι θεσπέσιοι ελληνικοί δρόμοι χάρις των οποίων προχθές ίσιωσα 2 ζάντες και είχα ένα σκισμένο λάστιχο.
Τέσπα...μέσα από ένα πληκτρολόγιο και μια οθόνη όλοι γινόμαστε κριτές των πάντων.. -
...
Τέσπα, απλά για την ιστορία, οι λάμπες δεν είναι κίτρινες για να πέφτει το βλέμα σου πάνω τους όπως γίνεται στις περιπτώσεις ομίχλης, καθώς κι έχουν πέσει 14cm από το εργοστασιακό ύψος μόνο και μόνο για να μην τυφλώνουν τους απέναντι. Και όχι, δεν γίνεται για να φαίνονται τ' 'αγγελικά μάτια', αλλά για να φαίνονται καλύτερα οι θεσπέσιοι ελληνικοί δρόμοι χάρις των οποίων προχθές ίσιωσα 2 ζάντες και είχα ένα σκισμένο λάστιχο.
Τέσπα...μέσα από ένα πληκτρολόγιο και μια οθόνη όλοι γινόμαστε κριτές των πάντων..Με σωστά ρυθμισμένα τα κυρίως φωτιστικά σώματα του αυτοκινήτου, φαίνονται και οι λακκούβες και τα άλλα χάλια των δρόμων μας.
(Αν και μάλλον ξεφεύγουμε από το θέμα)
-
Έχεις δίκιο tazio, βγήκαμε αρκετά off-topic. Οπότε κάποιος mod feel free..
Ωστόσο, ακόμη και με τα εργοστασιακά φωτιστικά σώματα δεν μπόρεσα να βρω/βρούμε μια σωστή θέση η οποία να μην τυφλώνει τους απέναντι και παράλληλα να φαίνονται οι όποιες κακοτεχνίες των δρόμων.
Ίσως ν'αλλάζουν οι παράγοντες αυτοί από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο. -
...καθώς κι έχουν πέσει 14cm από το εργοστασιακό ύψος μόνο και μόνο για να μην τυφλώνουν τους απέναντι.Τα φώτα (όχι τα ομίχλης) έχουν ένα ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ύψος από το δρόμο. Δεν μπορείς να τα βάζεις πολύ χαμηλά γιατί τότε πρέπει να φέγγουν προς τα ΕΠΑΝΩ ώστε να φωτίζουν σε ικανοποιητική απόσταση.
-
ωχουυυελαμωρετώρα.....
-
Κάθε άποψη είναι δεκτή. Εξάλλου δεν πρόκειται να χάσω τον χρόνο μου για να λογομαχήσω με άτομα των οποίων οι απόψεις έχουν διαβαστεί πάμπολλες φορές και ακολουθούν μία συγκεκριμένη γραμμή.
Όπως και δεν θα χαρακτήριζα κάποιον μέσω ενός φόρουμ όπως έκανε ο 'συμφορουμίτης' πιο πάνω χωρίς καν να τα έχει αντικρύσει.
Τέσπα...μέσα από ένα πληκτρολόγιο και μια οθόνη όλοι γινόμαστε κριτές των πάντων..Mωρε δεν γινεται να πανε 1000 € την κληση για τα προβολοακια? Να δω μετα πως θα αρχισουν να βλεπουν καλητερα ολοι.
Δλδ εγω πως δεν εχω σκισει 300 λαστιχα και δεν εχω ισιωσει 500 ζαντες τοσα χρονια? Πλακα κανουμε? Πες μας οτι γουσταρεις το αμαξι σου με τα προβολακια αναμενα και ασε την ιστορια για τις λακουβες, στους ιδιους δρομους οδηγουμε και εμεις. -
Τέσπα...μέσα από ένα πληκτρολόγιο και μια οθόνη όλοι γινόμαστε κριτές των πάντων..Οι έχοντες έστω και το ελάχιστο μυαλό ώστε να καταλαβαίνουν ότι αυτό που κάνουν είναι απλά ηλίθιο και αντικοινωνικό ΔΕΝ προσπαθούν να το υποστηρίξουν με 'επιχειρήματα'. Αυτοί που κάνουν ότι γουστάρουν και προσπαθούν να βγούνε και σωστοί από επάνω ΔΕΝ διαθέτουν ούτε καν αυτό το λίγο μυαλό. Τώρα τι καταλαβαίνει ο κάθε ένας οδηγόντας βραδυάτικα με τη μεσαία σκάλα και με τα προβολάκια, στην ουσία δηλαδή χωρίς φώτα, παραμένει για εμένα και για πολλούς άλλους στη σφαίρα του ανεξήγητου.
-
Τέσπα...μέσα από ένα πληκτρολόγιο και μια οθόνη όλοι γινόμαστε κριτές των πάντων..Επειδή το θέμα έχει συζητηθεί πολλές φορές και βαριέμαι να τα ξαναγράφω, κάνε μια απλή μαθηματική πράξη: υπολόγισε τι χρονικό περιθώριο προσφέρουν οι προβολείς ομίχλης (που υποτίθεται ότι φωτίζουν στα 5-10 επόμενα μέτρα, αλλιώς θα τυφλώνουν) με μια ενδεικτική ταχύτητα των 50χαώ. Από τον χρόνο αυτό αφαίρεσε τουλάχιστον μισό δευτερόλεπτο χρόνο αντίδρασης και πες μας αν τελικά όντως έχεις χρόνο να αντιδράσεις
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Τέσπα...μέσα από ένα πληκτρολόγιο και μια οθόνη όλοι γινόμαστε κριτές των πάντων..Mωρε δεν γινεται να πανε 1000 € την κληση για τα προβολοακια? Να δω μετα πως θα αρχισουν να βλεπουν καλητερα ολοι.
Δλδ εγω πως δεν εχω σκισει 300 λαστιχα και δεν εχω ισιωσει 500 ζαντες τοσα χρονια? Πλακα κανουμε? Πες μας οτι γουσταρεις το αμαξι σου με τα προβολακια αναμενα και ασε την ιστορια για τις λακουβες, στους ιδιους δρομους οδηγουμε και εμεις.τσ τσ τσ, 1000 ευρώ η κλήση για προβολάκια!!! Και ποιός θα τους ψηφίσει μετά?!?
Ο κάθε ένας κάνει ότι του κ@υλώσει και εκεί αρχίζει και τελείωνει το πρόβλημα. Χρειάζεται τελικά πολύ μυαλό για να καταλάβεις ότι αν ΔΕΝ κάνει ο καθε ένας ότι γουστάρει ΔΕΝ θα υπήρχαν οι λακούβες έτσι ώστε να ανάβουν όλοι τα προβολάκια. Το να απλώσεις το κουλό και να πατήσεις το διακόπτη για τα προβολάκια χρειάζεται απείρως λιγότερη φαιά ουσία. Είναι 'πιο εύκολο'. Και εμείς δυστυχώς γουστάρουμε πλέον όλο και πιο πολύ το 'πιο εύκολο' ...
Τέλος πάντων, τέλος τα οφ τοπικ από εμένα.
-
Τεσπα τα προβολακια δεν εχουν να κανουν με τις λακουβες, αυτο ειναι τουλαχιστον αστειο να το συζηταμε.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Τεσπα τα προβολακια δεν εχουν να κανουν με τις λακουβες, αυτο ειναι τουλαχιστον αστειο να το συζηταμε.Όσο αστείο είναι ν'απαντά η συγκεκριμένη μερίδα χρηστών...
Όσο αστείο είναι να 'κράζεις' κάποιον από κάτι που πέταξε ένας χωρίς καν να έχει δει...
Όσο αστείο είναι να 'κράζεις' μέσα σε φόρουμ επειδή δεν έχεις τα guts εκείνη τη στιγμή να κατεβάσεις το παράθυρο και να πεις στον άλλον 'που πας ρε φίλε με τα προβολάκια', δεν μαμιέται κι ας μην τα έχεις δει, έτσι για να σου φύγει η κάψα..
Όσο αστείο είναι να προσδίδεις 'κοσμητικά' επίθετα στον άλλον μέσω ενός φόρουμ...
Όσο αστείο είναι ν'απαντά κάποιος ο οποίος στο avatar του έχει ανοιχτά προβολάκια...αν μπω μεθαύριο και πω 'αα, ο τάδε ήταν με ανοιχτά τα προβολάκια'...
Όσο αστείο είναι απόψεις του στυλ 'αα, επειδή δεν το έπαθα εγώ δεν το'χεις πάθει εσύ'..
Όσο αστείο είναι να προσπαθείς να το αποδείξεις μαθηματικά σε μια πόλη στην οποία η μέση ταχύτητα είναι 20-25km/h.
Εκτιμώ τα παιδιά tazio και leonp που έγραψαν τις απόψεις τους δίχως ειρωνία, και χωρίς να προσάπτουν χαρακτηρισμούς αριστερά και δεξιά.
-
[
Όσο αστείο είναι ν'απαντά κάποιος ο οποίος στο avatar του έχει ανοιχτά προβολάκια...αν μπω μεθαύριο και πω 'αα, ο τάδε ήταν με ανοιχτά τα προβολάκια'...BWAHAHAHAHAHAHAHA
τι λες ρε φιλε θα μας τρελάνεις.... το avatar δεν ειναι καν δικη μου φωτο, ουτε το δικο μου αυτοκίνητο. Το βρηκα καπου και το έβαλα... Ασε που μπορεί το παιδί να βρήκε ομίχλη στο δρόμο
Θα μας τρελάνεις τελειως.hahahahahahahahahahah
Κατα τα άλλα συμφωνω με τον unhackable.
Βαλε και neon απο κατω να βλεπεις και τις λακουβες που περνας απο πλαι.... -
προχθές κατέβαινα από το Καϊμακτσαλάν κ χωρίς ομίχλη, χωρίς τίποτα, στις 7 το απόγευμα 2-3 πίσω μου είχαν προβολάκια κ με ακολουθούσαν με αλυσίδες τρενάκι για 10 χλμ...
ειλικρινά με ζάλισαν...
σε μια κίνηση απελπισίας άναψα το φως ομίχλης μήπως το ζώο πίσω καταλάβει τί εννοώ, αλλά δεν έκανε τίποτα. είχα ακούσει ότι το κόκκινο φως ομίχλης σε μικρή απόσταση 5 μέτρων τσατίζει τον πίσω οδηγό κ το άφησα...
σκεφτείτε κατάβαση με πάγο κάτω, στις 7 το απόγευμα κ να έχω για 15 λεπτά αυτόν πίσω με τα προβολάκια... αναγκαζόμουν να σηκώνω το κεφάλι πιο ψηλά ή πιο χαμηλά για να μη με στοχεύουν οι δέσμες από τους καθρέπτες. μετά τον άφησα να με προσπεράσει κ του άνοιξα τη μεγάλη σκάλα all the way...
νονός μου δικηγόρος που είχε παρακολουθήσει δίκη για προβολάκια, άκουσε την εξής δικαιολογία... ' μα τί να κάνω κύριε δικαστά... αφού τα είχε το αυτοκίνητο, τα άναψα...', επίσης: 'μα κύριε δικαστά, αφού τα πλήρωσα, να μην τα ανάψω?'
επίσης μου έσπασε τα νεύρα ένας ακόμα που απ' ότι κατάλαβα είχε ανεβάσει τα φανάρια και φώτα της μεσαίας σκάλας έπεφταν μέσα στον καθρέφτη μου... αναρρωτιέμαι αν αυτοί περνούν ποτέ κτεο...
-
στα ζώα έπρεπε να πάει
-
Όσο αστείο μπλα μπλα μπλα ....Τρία πραγματάκια και τέλος:
-
Σε είχα αριστερά και πίσω μου, μπορούσα λοιπόν να τα δω. Είπαμε μεσαία σκάλα αναμένη + προβολάκια. Η κλασική ηλιθιότητα 'ενοχλώ χωρίς να κερδίζω τίποτα' ...
-
Εάν κάποιος σε ειρωνεύεται θεώρησε την επόμενη φορά σαν εναλλακτική σου αντίδραση το να προβληματιστείς. Μπορεί να θεωρεί ότι αυτό που κάνεις είναι απλά τόσο βλακώδες που να μην μπορεί να κανει τίποτε άλλο απο το να σε ειρωνευτεί, ειδικά αν εσύ επιμένεις να υποστηρίζεις ότι αυτό που κάνεις είναι σωστό.
-
Πολύς κόσμος όταν βλέπει αυτό το φαινόμενο στο δρόμο, απλά το διακομωδεί. Αν σου αρέσει να γελάνε μαζί σου keep it that way ....
-
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
- Εάν κάποιος σε ειρωνεύεται θεώρησε την επόμενη φορά σαν εναλλακτική σου αντίδραση το να προβληματιστείς. Μπορεί να θεωρεί ότι αυτό που κάνεις είναι απλά τόσο βλακώδες που να μην μπορεί να κανει τίποτε άλλο απο το να σε ειρωνευτεί, ειδικά αν εσύ επιμένεις να υποστηρίζεις ότι αυτό που κάνεις είναι σωστό.
+1
bill_viper πληροφοριακά έχω τσακωθεί άπειρες φορές (μάρτυρές μου όσοι έχουν μπει κατά καιρούς στο αμάξι μου) για διάφορα πράγματα στο δρόμο, έχω γίνει πραγματικά σπασαρχίδης στο δρόμο για κάποιον (με όποιο τρόπο μπορείς να φανταστείς) συγκεκριμένους Χ-Ψ λόγους...Ξέρεις τι κατάλαβα όμως?Ότι το μόνο που κατάφερνα ήταν να εκνευριστώ, να κλείνει η φωνή μου, να βρίζω και να ρίχνω το επίπεδό μου, να είμαι στα όρια να κατέβω από το αμάξι κι εγώ κι αυτός και να πάει ο ένας στο τμήμα και ο άλλος στα νοσοκομεία, να πετύχω κάποιες φορές αυτό που θέλω (και θεωρώ σωστό, όπως πχ να μην κατασκηνωνει κάποιος στην αριστερή, να μην έχει προβολάκια και πίσω φως ομίχλης ανοιχτό) για τα επόμενα 5 λεπτά (και πολύ μπορεί να λέω και να μου έχει χαλάσει η διάθεση.
Ε όχι ρε φίλε (όχι σε σένα προσωπικά)...δε θα μπαίνω στη διαδικασία αυτή κάθε φορά που οδηγώ!!!Έχω κι άλλες δουλειές εκτός από το να μαθαίνω τον ΚΟΚ στους άλλους. (χωρίς να υπονοώ ότι εγώ είμαι τέλειος )ΚΑΙ ΝΑΙ!Τα προβολάκια ενοχλούν πάρα πολύ όταν δεν συντρέχει λόγος για να τα ανάψεις!!!Το ίδιο με το να ανάψω μπροστά σου το πίσω φως ομίχλης είτε αυτό σου αρέσει είτε όχι.
Ειλικρινά αν πιστεύεις ότι τα φώτα σου ΔΕΝ φωτίζουν, πούλα το αμάξι και πάρε ένα με** εργοστασιακά **xenon και θα βλέπεις σίγουρα καλύτερα.ΥΓ:Και για να μη νομίζεις ότι εγώ που σου τα λέω έχω το αλάθητο κτλ, κι εγώ άναβα προβολάκια γιατί νόμιζα ότι έβλεπα καλύτερα.Όταν όμως μου είπαν ότι ενοχλούν, σταμάτησα να τα ανάβω γιατί όπως δε μου αρέσει να μου ανάβουν οι απέναντι-μπροστά τα ομίχλης, δε θέλω να τους ενοχλώ κι εγώ.-
ΥΓ2:Οι δικαιολογίες είναι σαν τους κώλους.Όλοι έχουν από έναν.Κι εγώ έχω δικαιολογία να σου βρω για να σηκώσω τα xenon στο θεό...εγώ ΣΙΓΟΥΡΑ θα βλέπω καλύτερα και στο υπογράφω...ΕΣΥ θα ήθελες να έρχεσαι από απέναντι?
-
Φιλε εγω εκανα ενα σχολιο για την φωτογραφια σου,με πολυ δοση χιουμορ
Το αμαξι ειναι πανεμορφο σου εγραψα,απλα κλεισε τα προβολακια για να μη σε κραξουνΜε συγχωρεις που ανοιξα τον ασκο του Αιόλου,δεν ειχα τετοια προθεση
και οι υποχονδριοι του φορουμ ας σταματησουν τις προσωπικες επιθεσειςμπορεις να πεις την γνωμη σου χωρις να προσβαλλεις,
οταν προσβαλλεις μονο τον σκοπο σου δεν πετυχαινεις,στην προειμενη περιπτωση να νουθετησεις οτι ενοχλουν τα προβολακια -
Εγω θα συμφωνησω με τον bill_viper καθως εχω το ιδιο προβλημα και τα χρησιμοποιω κι εγω **αφου βεβαιως εχω πειστει οτι με τη φωνειτοτητα τους και την κλιση τους **δεν ενοχλω τον μπροστα,πλαι,πισω,διαγωνιο μου.Γι αυτο και κατανοω τι εννοει ο φιλος bill.
Αυτοι που διαφωνουν να σκεφτουν ΠΟΣΟΙ ειναι αυτοι που πραγματικα ενοχλουν με τα xenon που ηταν extra 1200 ευρω στη μερσεντα και τυφλωνουν 19 φορες χειροτερα απ ό,τι ενα αμαξι με προβολακια ανοιχτα.Η επισης αυτοι που εχουν εντελως αρρυθμιστα τα κανονικα φωτα τους και σε τυφλωνουν και αυτα.Ξαναλεω οτι εχω πειστει (νομιζω κι ο φιλος bill) οτι δεν ενοχλω καθως δεν εχουν μεγαλη ενταση φωτος.Επομενως οποιος θελει να με πει ζωο η βλακα απο το φορουμ μπορει,χεστηκα πραγματικα...
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!