-
IKE
σαν φωτό από εφημερίδα είναι στην ποιότητα.
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
εκεί πρέπει να ναι τα τζιπ και όχι στο Κολωνάκι
καλά ας είχε Καγιέν, ΜΛ ή Χ5 και θα σου έλεγα εγώ ....
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
(σε κάποια στροφή στην πολύ ενδιαφέρουσα οδηγικά διαδρομή Αλεξ/λη - Δέροιο - Μεταξάδες).Την έχω κάνει 5 φορές τη συγκεκριμένη διαδρομή όταν ήμουν κι εγώ φαντάρος αλλά δυστυχώς όχι με το corolla αλλά πίσω στην καναδέζα... Θυμάμαι πολύ καλά τη διαδρομή και όντως ήταν εξαιρετική!!
Μέγα Δέροιο forever!!
-
-
-
ΙΚΕ, δεν είναι και πολύ οικονομικό πάντως. Τόσο μου καίει και μένα σε αντίστοιχες ταχύτητες, αλλά με μικρότερη μετωπική επιφάνεια και μακριά 6η!
Καλή απόλυση σειρά! -
οι φωτό του ΙΚΕ με το λιγότερο δυνατό «θόρυβο»...
-
Δερειο;;;;; αχ, τι μου θυμιζεις... 1 Οκτωβρη του 06 εφυγα μετα απο 6 μηνες θητειας σαν ΔΕΑ.
η διαδρομη ειναι παλιος στρατιωτικος δρομος που αν φυγεις θα σε αναζητανε μερες...
να σκεφτειτε οτι το πρωτο μου ταξιδι κ ενω μεχρι τοτε ειχα λιγοτερα απο 200 χλμ στο ενεργητικο μου το εκανα, Μεγαλο Δερειο - Θεσσαλονικη τρομοκρατημενος σε 6 ωρες...
Εχω ογηγησει αρκετες χιλιαδες χιλιομετρα απο τοτε αλλα αυτη η διαδρομη με την σε σημεια πολυ καλη ασφαλτο και τις ανωμαλιες που σπαει ψαλιδι ακομα και προδιαγραφων RALLY RAID εγιναν το οδηγικο μου σχολειο. -
-
Είναι 'νινί' ακόμα...
-
Που να βάλω το δικό μου
9 μήνες και ούτε 5.000 χιλιόμετρα
-
Εγώ έκλεισα τα 50k!
-
64.600 χιλιομετρα η πολαρα!
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
64.600 χιλιομετρα η πολαρα!Χτες το βράδυ το Γκολφ φίλου είχε 299.700 χλμ
-
O 'Μακαρίτης' μου εχει 450Κ,και τρωει τις πίστες για πρωινό ρε.
-
Δεν μασανε τα vw σκυλια...
-
http://www.venturacountystar.com/news/2 ... 000-miles/
''Consumer Reports recommends the Honda Civic, the Honda CR-V, the Lexus ES and the Toyota Highlander, among others''
-
](http://www.imageshack.gr/view.php?file=4h1mh0hv7pf01x6mm9a7.jpg)[/img]
τοση ασπριλα απο τα 13αρια ραλλυ ειχαμε να δουμε...
-
Μάλλον πρέπει να βάλεις αντίστροφα τα γιατί δεν εμφανίζεται τίποτα.
-
Ωραία άσπρη ζαντούλα, ταιριάζει γάντι! Να το χαίρεσαι!
-
Ο χρήστης bab2112 έγραψε:
τοση ασπριλα απο τα 13αρια ραλλυ ειχαμε να δουμε...
Δεν εχεις καμια φωτογραφία με τις φαρδυες τις ζαντες και τα ΤΟΥΟ να βγαινουν εξω απο τα φτερά;
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!