-
-
Καλοτάξιδη η Merc Krus!!!
-
Ο χρήστης STAX έγραψε:
Ελπιζω να εχει 5αρι σαζμαν,η δικη μου εχει ολα τα εξτρα της εποχης, εκτος ηλιοροφης και φοραει τα 205 -55-155άρι έχει.
Εμένα φοράει κάτι ΑΘΛΙΑ Michelin Energy 185/65/15, σαν μπαλόνια είναι
Σύντομα θα φοράει 195/55/15, να κοντύνει και λιγάκιAlexV, ευχαριστώ φίλε!
-
Kαλοτάξιδο ρε Σπύρο!
Ωραία είναι. Θα της αλλάξεις μοτέρ?
-
CARυοθραύστης
τι μοντέλο και πόσα χλμ?
τιμή?
Καλοτάξιδο!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εμένα φοράει κάτι ΑΘΛΙΑ Michelin Energy 185/65/15, σαν μπαλόνια είναι
Σύντομα θα φοράει 195/55/15, να κοντύνει και λιγάκιΣπύρο, είσαι σίγουρος? Για κοίτα λίγο τις τιμές της διάστασης αυτής...
Καλύτερα να βάλεις 215/50/16 και να είσαι στην ίδια ακριβώς συνολική διάμετρο.
-
Καλοτάξιδη η Merc Σπύρο, καλά & ασφαλή χιλιόμετρα!
-
Διαθέτω και εγώ μια 190Ε 1.8 οικογενειακό κειμήλιο, με 205.000χλμ ,Α/C, ABS, την κονσόλα με τις κασσέτες και το κλασικό Βecker....5 ταχύτητες, στροφόμετρο, και το κλασσίκο καρό σαλόνο(μαύρο)
H σωστή διάσταση που προτείνει και η ίδια η Μercedes για ζάντες αλουμινίου είναι 205/55/15. Εμένα αυτά φοράει, exalto πρώτης γενιάς με δείκτη H, εδω και τέσσερα χρόνια. Τώρα που λέω να τα αλλάξω, θα πάω σε 195/60/15 γιατί στο 205 δεν βρίσκεις πλέον αξιόλογο λάστιχο με δείκτη Η.
Πάντως παρόλο που το αυτοκίνητο δεν κινείται πολύ, 5-7κ το χρόνο, είναι πλήρως λειτουργικό και αξιόλογο.Είναι στην οικογένεια βέβαια από πρώτο χέρι. Λάδια αλλάζω κάθε 3,5 γιατί τσιμπάει ελαφρώς.Η σκέψη για το 2.3 16ν τριγυρνάει και στο δικό μου μυαλό, αλλά δεν το έχω ψάξει.... -
Νάτη και η δική μου σε κάποιο οροπέδιο της Αργολίδος...
Θα ακολουθήσουν και άλλες!!
-
-
-
-
Τώρα βρε cavalino γιατί το έκανες αυτό? Πάνω που είχαμε πήξει στα γαλατάδικα....
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Νάτη και η δική μου σε κάποιο οροπέδιο της Αργολίδος...Θα ακολουθήσουν και άλλες!!
Κι εσύ με πορτοκαλί φλασάκια?
Μάνο, διαχρονική η 190 E TD έτσι?
-
190D την έλεγαν
-
-
Ωπ, τωρα το ειδα αυτο. Σπυρο καλοταξιδη η μερκα κουκλα ειναι
Για το s2k του αυτοκινητοσπαστη τι να πω. Aggressive και εργαλειαρα
Καλα και ασφαλη χιλιομετρα και στους 2 σας
-
Καλορίζικη Σπύρο η Merc!
Πολλά καλά κι ασφαλή χιλιόμετρα εύχομαι!
-
-
αντε ρε και εσυ με την κουδουνιστρα σου...
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!