-
Στο Νέο Ρύσιο είναι αυτό;
-
δεν ειναι ετσι το Ρυσιο..
-
kartmania στην Πάτρα...
-
Ποσο παει στη καρτμανια και καθε ποτε μπορεις να μπεις? ειχα παρει τηλεφωνο παλιοτερα και με τον καιρο τα ξεχασα γιατι οι μουχλες οι φιλοι μου ολο βρισκουν δικαιολογια σε φαση 'δε μπορω το σαββατοκυριακο αυτο' ,'δεν εχω λεφτα' ,'ειναι μακρια απο τη πατρα' ενω τους εχω πρηξει να τα βαλουμε μεσα..
Πιο καταλληλη εποχη δεν υπαρχει..! συμπλεκτης και δισκοπλακες στα τελευταια τους και λαστιχα 3ετιας.. θα αφησει το σασσι του μεσα εκει..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ποσο παει στη καρτμανια και καθε ποτε μπορεις να μπεις? ειχα παρει τηλεφωνο παλιοτερα και με τον καιρο τα ξεχασα γιατι οι μουχλες οι φιλοι μου ολο βρισκουν δικαιολογια σε φαση 'δε μπορω το σαββατοκυριακο αυτο' ,'δεν εχω λεφτα' ,'ειναι μακρια απο τη πατρα' ενω τους εχω πρηξει να τα βαλουμε μεσα..Πιο καταλληλη εποχη δεν υπαρχει..! συμπλεκτης και δισκοπλακες στα τελευταια τους και λαστιχα 3ετιας.. θα αφησει το σασσι του μεσα εκει..
12 ευρώ είναι τα 10 λεπτά...κάθε μέρα εκτός από τρίτη με την προυπόθεση ότι δεν έχει κόσμο ή κάποιο κλαμπ να έχει κλείσει την πίστα...εγώ χθες μόνος μου πήγα γιατί και εμένα οι φίλοι σε αντίστοιχη φάση ήταν, αλλά για εμένα δεν έπαιρνε άλλη αναβολή...
-
Πανάκριβο είναι. Στο Καρτόδρομο στα Κιούρκα (Αττική), που είναι η μεγαλύτερη καρτοπίστα του νομού, πληρώνουμε 10 ευρώ το τέταρτο.
Νονέ, το αμάξι στην πίστα πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμο, αλλιώς:- θα σου σπάσει τα νεύρα με ενδεχόμενη μηχανική βλάβη ή έστω ατέλεια. Π.χ. θα πατινάρει και δε θα μπορείς να κάνεις τίποτα.
- θα γυρίσεις σπίτι σου με οδική.
Ακόμα κι αν δεν κινδυνέψεις, δε θα το χαρείς καθόλου. Εξαρτάται βέβαια και τι παραστάσεις έχει από πίστες. Αν είναι η πρώτη σου φορά, μπορεί να διασκεδάσεις και με 2CV. Αλλά υπό κανονικές συνθήκες, να το αποφύγεις.
-
Το αμαξι ειναι σε κατι παραπανω απο μαχιμη και ασφαλεστατη κατασταση.. μαλλον λαθος εντυπωση σχηματισες.. μιλαμε για ενα απο τα καλυτερα συντηρημενα αναμεσα σε ιδια μοντελα πανελληνιως μαλλον που απλα καποια πραγματακια θα τα χρειαστει λογο χιλιομετρων (μαμα συμπλεκτης με 170.000km...)
Η λογικη απλα ειναι οτι με νεο συμπλεκτη, δισκοπλακες και λαστιχα δε θα θελα να το ταλαιπωρησω.. Η παρασταση μου απο πιστες ειναι απολυτως μηδενικη. αλλο αυτο ομως και αλλο η ασφαλεια... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το αμαξι ειναι σε κατι παραπανω απο μαχιμη και ασφαλεστατη κατασταση.. μαλλον λαθος εντυπωση σχηματισες.. μιλαμε για ενα απο τα καλυτερα συντηρημενα αναμεσα σε ιδια μοντελα πανελληνιως μαλλον που απλα καποια πραγματακια θα τα χρειαστει λογο χιλιομετρων (μαμα συμπλεκτης με 170.000km...)
Η λογικη απλα ειναι οτι με νεο συμπλεκτη, δισκοπλακες και λαστιχα δε θα θελα να το ταλαιπωρησω.. Η παρασταση μου απο πιστες ειναι απολυτως μηδενικη. αλλο αυτο ομως και αλλο η ασφαλεια...Μπορείς να κάνεις 5-10 ασφαλέστατους και σε normal ρυθμούς γύρους και να μην το ζορίσεις περισσότερο από το να ψάχνεις να παρκάρεις στη Κυψέλη, δεν χρειάζεται να μπεις μέσα για να το λιώσεις.
Πάντως το μοναδικό τμήμα του αυτοκινήτου που χρειάζεται να είναι σε top κατάσταση και μπορεί να το ζορίσεις είναι τα φρένα, αφού ακόμα και τα λάστιχα μπορείς να τα φουσκώσεις σε 42+ psi και να τη βγάλουν άνετα όλη μέρα στη πίστα....
-
Προφανως πρωτη φορα δε θα μπω μεσα ξεψαρωτος..ισα να το φχαριστηθω να δω τι παιζει..
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Η δικαιωση του Γιωργοφοκους..
Κοροϊδεύετε... αλλά ας μην ήταν κόκκινες οι δαγκάνες, ακόμη θα το έψαχναν μέσα στο νερό
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
Πεθανα ρε! χαχαχαχαχαχαΜη σας βρω πουθενα...
Επισης το focus ζει. Την επομενη βδομαδα βγαινει.
-
Μαζι με τους golden Virginia πράσινους 40αριδες, θα σου φέρω και δυο κόκκινα σπρέι
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Μαζι με τους golden Virginia πράσινους 40αριδες, θα σου φέρω και δυο κόκκινα σπρέιΦερε να βαψω τα ταμπουρα στο ποδηλατο μου.
-
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Μαζι με τους golden Virginia πράσινους 40αριδες, θα σου φέρω και δυο κόκκινα σπρέι
Φερε να βαψω τα ταμπουρα στο ποδηλατο μου.
Ταμπουρα;!
-
Δε μπορεί να είναι σε ΤΟΣΟ καλή κατάσταση .Μπράβο και πάλι μπράβο!
-
Ωραιος νονε!!
-
None, Respect
-
Σας αγαπαω ρε..
-
-
τουλαχιστον δε θα πεσει μεσα στο λιμανι...
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!