-
Σας μερσω!!! Και ειναι και μες τη μπιχλα. Σκεφτειτε το πλυμενο!! Τα πλαινα σποιλερ τα βαλα τον Απριλη του 11. 450 ευρω κοστισαν!!
Σκεφτομαι να βαψω τις ζαντες ανθρακι αλλα εχω μπλε εσωτερικο και δεν θα κολλαει. Συν οτι μαλλον θα χρειαστουμε τακακια λιαν συντομως. -
Να το αφησεις ολο οπως ειναι, ειναι γαματο.-
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Να το αφησεις ολο οπως ειναι, ειναι γαματο.-Το αυτό.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Να το αφησεις ολο οπως ειναι, ειναι γαματο.-+1
-
Με μια bbs θα στρώσει πιστεύω..
-
kovathe καλοταξιδη η κουκλα!! GREY ωραια η οθονη Γιωργο μαυρες θα πηγαιναν καλυτερα απο ανθρακι αλλα λιγο καγκουρια ρε παιδι μου... Φατα σε βενζινες καλυτερα!
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Δεν ειναι καβλιαρα??!
ειναι ρε γμτ!!!
κουκλαρα, να την χαιρεσαι κ καλοταξιδη να ειναι!!! -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Σας μερσω!!! Και ειναι και μες τη μπιχλα. Σκεφτειτε το πλυμενο!! Τα πλαινα σποιλερ τα βαλα τον Απριλη του 11. 450 ευρω κοστισαν!!
Σκεφτομαι να βαψω τις ζαντες ανθρακι αλλα εχω μπλε εσωτερικο και δεν θα κολλαει. Συν οτι μαλλον θα χρειαστουμε τακακια λιαν συντομως.Σκεψου να βαλεις μια αλλη ζαντα.....
-
Βάλε και εσύ 17άρα. Μετά οι ρεπρίζ 3ης σε μικρή ανηφόρα θα γίνουν Αγγελοπουλικές.
-
Ο χρήστης HyperionX έγραψε:
TO Audi A4 1.8TFSI μου
Ωραίο!Βάλε και το προγραμματάκι σου σιγά ,σιγά Με +40-50 αλογάκια θα είσαι jet !!Συμπαθητικό το χρω ματάκι !
Εχει τα sport καθισματα?
@kovathe : Κούκλα !Καλά χιλιόμετρα!!
@Grey:Καλά χιλιόμετρα.Με ποιο κινητήρα είναι?
Περισσότερο παράλογο μου φαίνεται να είχε χειριστήρια στο τιμόνι και όχι ηλεκτρικά παράθυρα. -
1.2 tsi είναι αλλά δεν ειναι καινούργιο ,είναι 2+ χρονών
-
Ήταν έξτρα τα χειριστήρια στο τιμόνι; Γιατί στο Highline (1,4 του '10) είχε, πακέτο με το απλό το ηχοσύστημα όμως.
-
Ναι ήταν έξτρα.Απο τα τέλη του '12 όμως είναι στάνταρ και με το απλό ηχοσύστημα.Αυτο που λες ήταν ελληνικο ή άλλης χωρας; Γιατί έξω μπορεί να ήταν στάνταρ σε καμία highline π.χ.
-
Ελληνικό, αυτό που μπήκε πιο πριν εδώ.
Sent from my Note 2 using smoke signals.
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Λογικη Vw. 4 ηλεκτρικα παραθυρα αλλα οχι χειριστηρια στο τιμονι. Μπεζ εσωτερικο αλλα οχι αυτοματος κλιματισμος.
Ευτυχως που ειναι η Highline.Ωραια οθονη!!
Πάρε το σωστό
(σόρρυ για τη χάλια φώτο)
-
Δε φαίνεται το σωστό. Το κρύβει ο καθρέφτης.
-
Πάρτε εδώ ένα σωστό εσωτερικό
-
αυτό το ασύμμετρο ασημί valance γαμεί!
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Δε φαίνεται το σωστό. Το κρύβει ο καθρέφτης.Να το
-
Ωραία πράματα, και το Ιγκνίς και το εξ-καφενείο.
Ε, ναι, οι ζάντες θένε τζάσιμο.
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!