-
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
έλα μου ντε , και τα 2 για την ίδια δουλεία είναι...
Αμα ζεις σε αγροτικη πολη πχ οπως στο Αιγιο πιστεψε με ενα αγροτικο ειναι οτι πρεπει για τα παντα ειδικα σαν αυτο η ενα navara.Και να το χωσεις μπορεις,δε καιει πολλα και για να εχεις 2 αυτοκινητα σημερα στη κατοχη σου χρειαζεσαι χρημα...Βαλε τελη κυκλοφοριας,ασφαλειες,σερβις,βενζινες αμα κανεις και πολλα χιλιομετρα φτανεις να μη μπορεις να παρεις τσιγαρα...
επιτρεπεται να το χρησιμοποιείς σαν ΙΧ?
αθήνα πως θα έρχεσαι ?
όταν λες δεν καίει?
Στις αγροτικες περιοχες ολα επιτρεπονται... Δε σκας 30 και 40 χιλιαρικα για ενα τετοιο εργαλειο για να το εχεις για τα κτηματα σκεψου λιγο...Οταν λεω δε καιει σημαινει οτι εχει 9-10 λιτρα καταναλωση που δεν ειναι πολλα κατα τη γνωμη μου...
umaga καλοταξιδο το εργαλειο!!!
ρε μλκ τι σκέψου μου λες...
το ένα είναι επαγγελματικό και το άλλο ιχ...
προφανώς και τα σκάς για την δουλεία σου... και εγώ έχω ένα μποπκατ?? λες να τα σκασαμε μόνο για τα έργα ?
-
και βεβαια θα το βαλει στη δουλεια τι θα το κανει διακοσμητικο για να το βλεπει ο γειτονας πανε αυτες οι εποχες και δεν ξαναερχονται, το αμαξι θα κανει τι δουλεια του και απλα θα το προσεχει λιγο παραπανω ειδικα αν εχει ελαιοδεντρα που γδερνουν το χρωμα .
-συμφωνα με τη λογικη του mad max τοσο το bobcat red_monster οσο και το δικο μου jcb δεν θα επρεπε να τα χρηισιμοποιουμε στη δουλεια για να μη σχιστουν τα λαστιχα ή για να μη ξεβαψει ο κουβας-umaga καλοταξιδο το εργαλειο να το χαιρεσαι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης vlasis-b έγραψε:
umaga καλοταξιδο το εργαλειο να το χαιρεσαι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευχαριστω
φυσικα και θα πηγαινω στα χωραφια αυτος αλλοστε ειναι και ο σκοπος της αγορας του, βεβαια θα πηγαινω και την βολτα μου, αλλα αγοραστηκε για να μεταφερω διχτια, κλαροφαγους κλπ, ξυλα και οτιδιποτε αλλο απο και προς τα χωραφια
-
Καλοτάξιδο Umaga
-
Ο χρήστης ΓΙΑΝΝΗΣ Μ6 έγραψε:
Καλοτάξιδο Umagaευχαριστω
-
Καλοτάξιδο umaga!
Άντε, να φέρεις καλαματιανό πράμα και στην Πάτρα...
@RealZeus
Εγώ θα έλεγα πως το πρώτο είναι για τα μπάζα και το δεύτερο για να το κάψεις στο τζάκι... -
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Καλοτάξιδο umaga!Άντε, να φέρεις καλαματιανό πράμα και στην Πάτρα...
ευχαριστω
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
Καλοταξιδο, καλορυζικο και καλλες off road διαδρομες!
-
Μεγειά Umaga το εργαλείο!
-
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
Καλοταξιδο, καλορυζικο και καλλες off road διαδρομες!Μεγειά Umaga το εργαλείο!
ευχαριστω παιδια
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
έλα μου ντε , και τα 2 για την ίδια δουλεία είναι...
Αμα ζεις σε αγροτικη πολη πχ οπως στο Αιγιο πιστεψε με ενα αγροτικο ειναι οτι πρεπει για τα παντα ειδικα σαν αυτο η ενα navara.Και να το χωσεις μπορεις,δε καιει πολλα και για να εχεις 2 αυτοκινητα σημερα στη κατοχη σου χρειαζεσαι χρημα...Βαλε τελη κυκλοφοριας,ασφαλειες,σερβις,βενζινες αμα κανεις και πολλα χιλιομετρα φτανεις να μη μπορεις να παρεις τσιγαρα...
επιτρεπεται να το χρησιμοποιείς σαν ΙΧ?
αθήνα πως θα έρχεσαι ?
όταν λες δεν καίει?
Στις αγροτικες περιοχες ολα επιτρεπονται... Δε σκας 30 και 40 χιλιαρικα για ενα τετοιο εργαλειο για να το εχεις για τα κτηματα σκεψου λιγο...Οταν λεω δε καιει σημαινει οτι εχει 9-10 λιτρα καταναλωση που δεν ειναι πολλα κατα τη γνωμη μου...
umaga καλοταξιδο το εργαλειο!!!
ρε μλκ τι σκέψου μου λες...
το ένα είναι επαγγελματικό και το άλλο ιχ...
προφανώς και τα σκάς για την δουλεία σου... και εγώ έχω ένα μποπκατ?? λες να τα σκασαμε μόνο για τα έργα ?
Ρε πας καλα βαζεις 40 χιλιαρικα στο χωμα με κοροϊδευεις???Επισης αυτο το αγορασε ο πατερας του umaga και οχι ο ιδιος οποτε τι αποστασεις νομιζεις θα κανει το αμαξι??
-
πιστεύω 100 με 200 ευρώ ειναι μια καλη τιμη να ρίξεις στο χωμα
-
κι εγώ 40k θα λυπόμουν να τα κακομεταχειριστώ.
θα έκανα ότι και ο φίλος : 'Συμμάζεμα' Mitsubishi L200 K12T 2.0lt του 1991 αλλά με μοτέρ χωρίς πρόβλημα.
δεν θα κάνει την δουλειά του με 800€ ο ιάπωνας λέτε ;
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Ρε πας καλα βαζεις 40 χιλιαρικα στο χωμα με κοροϊδευεις???Επισης αυτο το αγορασε ο πατερας του umaga και οχι ο ιδιος οποτε τι αποστασεις νομιζεις θα κανει το αμαξι??
Aν αγοράζεις με 40Κ αγροτικό φυσικά και θα το βάλεις στο χώμα. Αυτή είναι η δουλειά του. Τώρα ο λόγος που κάνει τόσο είναι μια άλλη κουβέντα.
Εκτός κι αν είσαι αμερικάνος κάγκουρας/ράπερ και του βάλεις τίποτα ζάντες 50 ίντζες χρωμιωμένες με μωβ λεντάκια.
-
Εδώ άλλοι βάζουν στο χώμα τα Range και τα Cayenne των 100+ χιλιάδων, δεν θα βάλεις το αγροτικό των 30 που στο κάτω κάτω για αυτό και μόνο φτιάχθηκε; Πάρε κούρσα αν το θες μόνο άσφαλτο.
-
οριστε και η δικια μου 1.5 μηνων Ιταλιδα:
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εδώ άλλοι βάζουν στο χώμα τα Range και τα Cayenne των 100+ χιλιάδων, δεν θα βάλεις το αγροτικό των 30 που στο κάτω κάτω για αυτό και μόνο φτιάχθηκε; Πάρε κούρσα αν το θες μόνο άσφαλτο.ποιοι το κάνουν αυτό; μην μου πεις ο sv2 , αυτός είναι εξαίρεση.
-
Αρκετός κόσμος το κάνει Σάββα, μεταξύ αυτών και ο SV2 φυσικά.
-
@Γιωργος Lancia:
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!