-
Και τα 2.
-
Αυτό τώρα τι υποδηλώνει; Ότι το πλαίσιο είναι μπετό και η ανάρτηση κούτσουρο;
-
Δεν το σκέφτηκα έτσι!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αυτό τώρα τι υποδηλώνει; Ότι το πλαίσιο είναι μπετό και η ανάρτηση κούτσουρο;έγραψες...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αυτό τώρα τι υποδηλώνει; Ότι το πλαίσιο είναι μπετό και η ανάρτηση κούτσουρο;Ετσσσσσιιιιιι!!!!!
-
-
Και tornado...Το fiesta τι το ηθελες αφου εχεις τετοιο τερας?
-
έλα μου ντε , και τα 2 για την ίδια δουλεία είναι...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
έλα μου ντε , και τα 2 για την ίδια δουλεία είναι...Αμα ζεις σε αγροτικη πολη πχ οπως στο Αιγιο πιστεψε με ενα αγροτικο ειναι οτι πρεπει για τα παντα ειδικα σαν αυτο η ενα navara.Και να το χωσεις μπορεις,δε καιει πολλα και για να εχεις 2 αυτοκινητα σημερα στη κατοχη σου χρειαζεσαι χρημα...Βαλε τελη κυκλοφοριας,ασφαλειες,σερβις,βενζινες αμα κανεις και πολλα χιλιομετρα φτανεις να μη μπορεις να παρεις τσιγαρα...
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
Καλοτάξιδο Umaga
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Αμα ζεις σε αγροτικη πολη πχ οπως στο Αιγιο πιστεψε με ενα αγροτικο ειναι οτι πρεπει για τα παντα ειδικα σαν αυτο η ενα navara.Και να το χωσεις μπορεις,δε καιει πολλα και για να εχεις 2 αυτοκινητα σημερα στη κατοχη σου χρειαζεσαι χρημα...Βαλε τελη κυκλοφοριας,ασφαλειες,σερβις,βενζινες αμα κανεις και πολλα χιλιομετρα φτανεις να μη μπορεις να παρεις τσιγαρα...
επιτρεπεται να το χρησιμοποιείς σαν ΙΧ?
αθήνα πως θα έρχεσαι ?
όταν λες δεν καίει?
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Καλοτάξιδο Umagaευχαριστω
-
Καλοταξιδο umaga!! Ωραίο εργαλείο!!
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Καλοταξιδο umaga!! Ωραίο εργαλείο!!ευχαριστω
-
Αντε και επίσημα αγρότης ο umaga!
Kαλοτάξιδο ρε , και να προσέχεις τι το φορτώνεις.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Αντε και επίσημα αγρότης ο umaga!Kαλοτάξιδο ρε , και να προσέχεις τι το φορτώνεις.
ευχαριστω
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
Αντε και επίσημα αγρότης ο umaga!
Kαλοτάξιδο ρε , και να προσέχεις τι το φορτώνεις.
ευχαριστω
Καλοταξιδο!!! Τελειωσαν τα βασανα για το 5?
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Καλοταξιδο!!! Τελειωσαν τα βασανα για το 5?ευχαριστω
ω ναι, το ρ5 θελει λεει να το πουλισει η να το αποσυρει ο πατερας
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Αμα ζεις σε αγροτικη πολη πχ οπως στο Αιγιο πιστεψε με ενα αγροτικο ειναι οτι πρεπει για τα παντα ειδικα σαν αυτο η ενα navara.Και να το χωσεις μπορεις,δε καιει πολλα και για να εχεις 2 αυτοκινητα σημερα στη κατοχη σου χρειαζεσαι χρημα...Βαλε τελη κυκλοφοριας,ασφαλειες,σερβις,βενζινες αμα κανεις και πολλα χιλιομετρα φτανεις να μη μπορεις να παρεις τσιγαρα...
επιτρεπεται να το χρησιμοποιείς σαν ΙΧ?
αθήνα πως θα έρχεσαι ?
όταν λες δεν καίει?
Στις αγροτικες περιοχες ολα επιτρεπονται... Δε σκας 30 και 40 χιλιαρικα για ενα τετοιο εργαλειο για να το εχεις για τα κτηματα σκεψου λιγο...Οταν λεω δε καιει σημαινει οτι εχει 9-10 λιτρα καταναλωση που δεν ειναι πολλα κατα τη γνωμη μου...
umaga καλοταξιδο το εργαλειο!!!
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
umaga καλοταξιδο το εργαλειο!!!ευχαριστω
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!