-
-
ειναι λογικο αν λεγονται ολα αυτα, απο την στιγμη που καποιος εδινε εδω μεσα ηρωικες μαχες για την τιμη
της αλφα ρομεο και δεν σηκωνε μηγα στο σπαθι του, ξαφνικα απο την μια μερα στην αλλη, αρχισε να ψιλοαλλαζει
το τροπαριο....και αυτα που εφτυνε, αρχισε να τα πανευει.....αυτο πως εγινε; Υπαρχουν οι εξης εναλλακτικες:α) ξαφνικα αποφασισε να γινει αντικειμενικος β) αποτομα η alfa romeo αρχισε να τον απογοητευει με τις οποιες επιλογες της γ) παραλληλα και σχεδον ταυτοχρονα οι γερμανοι αρχισαν να φτιαχνουν αμαξια, στην συνειδηση του δ) αλλαξε επαγγελματικο στρατοπεδο δ) λιγο απο ολα τα παραπανω.
Οπως και να εγινε, καλλιο αργα παρα ποτε...
Αλφιστας που θελει tt, αλλα δεν του το φτιαχνει η φιατ;;; πολυ απλα παιρνεις το ττ και του αλλαζεις τα σηματα! -
Εγώ πάντως θα θελα ένα mx5 με αλλαγμένα σήματα, με εσωτερικό AR, σχεδίαση AR και τον 2,2 JTS...
Σε κόκκινο παρακαλώ με μαύρο δερμάτινο σαλόνι. -
Η αλλιως μια πισωκινητη spider στο μεγεθος του mx5 και στο βαρος του...
Υγ:Μπουσο περιμενω να μου απαντησεις (εαν θες βεβαια) για να δω που ακριβως διαφοροποιειται η αποψη μου.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Εγώ πάντως θα θελα ένα mx5 με αλλαγμένα σήματα, με εσωτερικό AR, σχεδίαση AR και τον 2,2 JTS...
Σε κόκκινο παρακαλώ με μαύρο δερμάτινο σαλόνι.δεν θα ήταν αρ αυτό...
περισσότερο 350z και λιγότερο αρ -
Σε κόκκινο παρακαλώ με μαύρο δερμάτινο σαλόνι.Πάρε ρε Έντυ καμιά Ζ4 να πυροβολούν εσένα ρε φίλε, βαρέθηκα
Πάσχε no problemo με κανέναν αγαπητέ. Είμαι εραστής της αυτοκίνησης και όποιος λατρεύει τα καλά αυτοκίνητα που μέσα σε αυτά αλλά και σαν μάρκα είναι η Alfa Romeo. Η δική μου κριτική δεν έχω καταλάβει γιατί βλάπτει.
Δεν σου απαντώ στο ερώτημα που έθεσες για το τι θα προτιμούσα. Έχω γίνει κατανοητός για το πως θα ήθελα να είναι τα αυτοκίνητα της Alfa για μένα. -
γιατι αυτη η κριτικη αρχισε μεσα στο 2010 και πριν δεν υπηρχε;
΄Η αν υπηρχε ηταν μονοπλευρη.
Ολα τοσο ξαφνικα... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
δεν θα ήταν αρ αυτό...
περισσότερο 350z και λιγότερο αρΌχι ότι με χαλάει η σημερινή Spider*, αλλά θα προτιμούσα ένα πιο μικρό μανιτζέβελο roadster. Όπως πχ 1000 φορές θα προτιμούσα μια Ζ2 με υφασμάτινη οροφή παρά τη σημερινή Ζ4 που πάει να κάνει λίγο απ' όλα, αλλά τελικά φαίνεται ότι απομακρύνεται πολύ από την προηγούμενη.
*περίμενα κάτι παραπάνω από το tbi για να είμαι ειλικρινής
Μπούσο μάζευε για Cajun ή πως σκατά θα το λένε το νέο πορσικό-τζιπ και άσε τα πολλά λόγια.
-
δεν θα ήταν αρ αυτό...
περισσότερο 350z και λιγότερο αρΌχι ότι με χαλάει η σημερινή Spider*, αλλά θα προτιμούσα ένα πιο μικρό μανιτζέβελο roadster. Όπως πχ 1000 φορές θα προτιμούσα μια Ζ2 με υφασμάτινη οροφή παρά τη σημερινή Ζ4 που πάει να κάνει λίγο απ' όλα, αλλά τελικά φαίνεται ότι απομακρύνεται πολύ από την προηγούμενη.
*περίμενα κάτι παραπάνω από το tbi για να είμαι ειλικρινής
Μπούσο μάζευε για Cajun ή πως σκατά θα το λένε το νέο πορσικό-τζιπ και άσε τα πολλά λόγια.
και αυτή για την εποχή της ήταν ότι η τωρινή spider σήμερα...
οδήγησε και μια brera 2,2 και θα με θυμηθείς... grande 147 με breathtaker design... -
Η AR μόνη της χάνει πελάτες.
Από τη στιγμή που δεν είχε το μοντέλο που ήθελε ο υποψήφιος αγοραστής (και πελάτης της μέχρι πρότινος αν θέλετε) στην γκάμα της, στράφηκε προς άλλη μεριά. Εκεί με το που αγοράσεις κάποιο προϊόν και γνωρίσεις τη μάρκα, από τη στιγμή που μένεις ικανοποιημένος και βλέπεις στην πράξη κάποια θετικά στοιχεία σε σχέση με ότι ήξερες μέχρι εκείνη τη στιγμή, δεν θέλει και πολύ για να σε κερδίσει ως πελάτη.
Είτε σας αρέσει είτε όχι αυτή είναι η πραγματικότητα. Άτομα που είχαν alfa romeo και στράφηκαν σε bmw, vw, audi και λοιπές προτάσεις δεν είναι καθόλου λίγα.
-
Ο χρήστης MILANEZOS έγραψε:
γιατι αυτη η κριτικη αρχισε μεσα στο 2010 και πριν δεν υπηρχε;
΄Η αν υπηρχε ηταν μονοπλευρη.
Ολα τοσο ξαφνικα...Γιατί αυτό που φανταζόμουν πως θα ξαναγινόταν από το 2005-06(αποτελέσματα που οφείλονται εν πολλοίς στα αποτελέσματα των ετών 2000-01) και μετά δεν έγινε ποτε. Γιατί όπως έχει πει και η Alba εκείνα τα χρόνια αντί να γίνουν σημείο εκκίνησης της μάρκας, όπως και νόμιζα αρχικά, έχουν μείνει σήμερα σαν σημείο αναφοράς ή μια γλυκιά ανάμνηση.
Δεν βλέπουμε ούτε τα sport μοντέλα που θέλουμε, τα project ακυρώνονται το ένα μετά το άλλο πριν καν αρχίσουν, οι παραδοσιακά πισωκίνητες alfa romeo πήγαν περίπατο ενώ ούτε καν στις 4κίνητες δεν δόθηκε η δέουσα προσοχή. Αλλαγές επί αλλαγών, ακυρώσεις επί ακυρώσεων, product plan που δεν υλοποιούνται ποτέ, λόγια και μόνο λόγια, την ώρα που το μηχανολογικό τμήμα έχει το ταπεραμέντο και με το παραπάνω για να κατασκευάσει τους καλύτερους κινητήρες εφαρμοσμένους σε πολύ ποιοτικά και προσεγμένα αμαξώματα, έρχεται το τμήμα πωλήσεων και τα γκρεμίζει όλα. Και όλα αυτά εξαιτίας των αλλαγών στρατηγικής των μεγαλομετόχων με βιτρίνα τον Ιταλοκαναδό Λουδοβίκο ενώ η θρυλική μάρκα να παραμένει όμηρος της κακοδιαχείρισης, των καθυστερήσεων και των λάθος επιλογών. Με όλα αυτά θες να χαίρομαι? -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Η AR μόνη της χάνει πελάτες.Από τη στιγμή που δεν είχε το μοντέλο που ήθελε ο υποψήφιος αγοραστής (και πελάτης της μέχρι πρότινος αν θέλετε) στην γκάμα της, στράφηκε προς άλλη μεριά. Εκεί με το που αγοράσεις κάποιο προϊόν και γνωρίσεις τη μάρκα, από τη στιγμή που μένεις ικανοποιημένος και βλέπεις στην πράξη κάποια θετικά στοιχεία σε σχέση με ότι ήξερες μέχρι εκείνη τη στιγμή, δεν θέλει και πολύ για να σε κερδίσει ως πελάτη.
Είτε σας αρέσει είτε όχι αυτή είναι η πραγματικότητα. Άτομα που είχαν alfa romeo και στράφηκαν σε bmw, vw, audi και λοιπές προτάσεις δεν είναι καθόλου λίγα.
Τα αίτια της εικόνας της μάρκας Βας έχουν αναλυθεί πολύ καλύτερα από την AlbaP. Η Fiat έχει τις ευθύνες της, αλλά δείτε και την εικόνα της!!! Αδυνατεί να πουλήσει οτιδήποτε πάνω από Α/Β segment. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Την ίδια ώρα η Λαική VW κατασκευάζει από city car εώς largeSUV & Phaeton....Για να μην μιλήσω για την Audi που παρέχει παντού τα πάντα....Τι να λέμε τώρα.
-
καθιστε ρε παιδια και ολα αυτα τα καταλαβατε ξαφνικα το 2010;
Μεχρι τοτε που εισασταν κρυμμενοι σε κανενα βουνο, μετα σας αμολησανε ξαφνικα
και γνωρισετε το πολιτισμο(απο γερμανια πλευρα), αλλαζοντας τα γουστα σας, την γραμμη πλευσης
και αυτοματως αυτα που μεχρι προτεινος ηταν για φτυσιμο (vw), απο την μια μερα στην αλλη αγιοποιηθηκαν.
Αυοτο μου θυμιζει λιγακι το 'πεθανε ο βασιλιας, ζητω ο νεος βασιλίας'Μην μου αναφερεις για παραδειγμα λεγομενα τυπου μουτζαχεντιν...
Αυτη η περιπτωση, πιστευω δεν συναδει με την λογικη...
Ανθρωπος που ολη την μερα αναλυει και ασχολειται με εμμονη με τον συγκεκριμενο ομιλο, βγαζοντας οτι αρνητικο υπαρχει (και τπτ θετικο και που στις περισσοτερες των περιπτωσεων, αποδειχτηκαν ανθρακες οι 'ειδησεις' του) και το δημοσιευει copy paste σε πολλα και διαφορα φορουμ.
Και φυσικα οταν οι συνθηκες δεν το ευννουν, χανεται...
Θεωρειςκαποιος οτι αυτο ειναι φυσιολογικο;
Εκτος εαν αυτο του το επιβαλει καποιου ειδους επαγγελματικη σχεση..αλλιως σε φυσιολογικες συνθηκες δεν νομιζω
ο καθενας να εχει την διαθεση, ορεξη, χρονο να εχει στο ενεργητικο του, καποιες χιλιαδες δημοσιευσεων με το ιδιο και απαραλαχτο περιεχομενο.
Επαγγεματιες δημοσιογραφοι που δραστηριοποιουνται σε καποιο συγκεκριμενο τομεα, δεν δειχνουν τετοιο 'ζηλο'! -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
βλέπε και το avatar όμως προτού το αλλάξω και βάλω κανά audi TT που είναι αυτό που ψάχνω αλλά δεν μου το κατασκευάζει η Alfiat....Μπούσσο άστους να λένε, εγώ σου έφτιαξα το επόμενο avatar... καλού κακού να'σαι καλυμμένος...
-
Hall of fame αυτό το ποστ μορφέα
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
βλέπε και το avatar όμως προτού το αλλάξω και βάλω κανά audi TT που είναι αυτό που ψάχνω αλλά δεν μου το κατασκευάζει η Alfiat....
Μπούσσο άστους να λένε, εγώ σου έφτιαξα το επόμενο avatar... καλού κακού να'σαι καλυμμένος...
-
Ο παλιός ο Μπούσο θα πάθαινε εγκεφαλικό με αυτό το ανοσιούργημα!
-
Ο χρήστης MILANEZOS έγραψε:
καθιστε ρε παιδια και ολα αυτα τα καταλαβατε ξαφνικα το 2010;
Μεχρι τοτε που εισασταν κρυμμενοι σε κανενα βουνο, μετα σας αμολησανε ξαφνικα
και γνωρισετε το πολιτισμο(απο γερμανια πλευρα), αλλαζοντας τα γουστα σας, την γραμμη πλευσης
και αυτοματως αυτα που μεχρι προτεινος ηταν για φτυσιμο (vw), απο την μια μερα στην αλλη αγιοποιηθηκαν.
Αυοτο μου θυμιζει λιγακι το 'πεθανε ο βασιλιας, ζητω ο νεος βασιλίας'Μην μου αναφερεις για παραδειγμα λεγομενα τυπου μουτζαχεντιν...
Αυτη η περιπτωση, πιστευω δεν συναδει με την λογικη...
Ανθρωπος που ολη την μερα αναλυει και ασχολειται με εμμονη με τον συγκεκριμενο ομιλο, βγαζοντας οτι αρνητικο υπαρχει (και τπτ θετικο και που στις περισσοτερες των περιπτωσεων, αποδειχτηκαν ανθρακες οι 'ειδησεις' του) και το δημοσιευει copy paste σε πολλα και διαφορα φορουμ.
Και φυσικα οταν οι συνθηκες δεν το ευννουν, χανεται...
Θεωρειςκαποιος οτι αυτο ειναι φυσιολογικο;
Εκτος εαν αυτο του το επιβαλει καποιου ειδους επαγγελματικη σχεση..αλλιως σε φυσιολογικες συνθηκες δεν νομιζω
ο καθενας να εχει την διαθεση, ορεξη, χρονο να εχει στο ενεργητικο του, καποιες χιλιαδες δημοσιευσεων με το ιδιο και απαραλαχτο περιεχομενο.
Επαγγεματιες δημοσιογραφοι που δραστηριοποιουνται σε καποιο συγκεκριμενο τομεα, δεν δειχνουν τετοιο 'ζηλο'!Όχι απλά το ποτήρι ξεχείλισε. Κάποτε θα φάνταζε σαν κακόγουστο αστείο η πώληση της μάρκας, σήμερα για μένα η πώληση στην Vag φαντάζει όαση. Πώληση εδώ και τώρα της μάρκας. Απλά χάνει χρόνο και τραυματίζει το image της υπό αυτό το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Πώληση εδώ και τώρα των Alfa Romeo και Lancia.
Τις ίδιες απόψεις εκφράζουν πολλοί ιταλοί lancisti για την τορινέζικη μάρκα. Πώληση άμεσα διότι με αυτά τα πλάνα απλά χάνουν το χρόνο τους. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ο παλιός ο Μπούσο θα πάθαινε εγκεφαλικό με αυτό το ανοσιούργημα!Ο παλιός Busso είναι ο ίδιος με τον σημερινό, απλά σαν πειραχτήρι που είμαι έκανα λίγο το κέφι μου...Είμαι ρεαλιστής όσο τίποτα άλλο αγαπητέ μου Δία.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Τις ίδιες απόψεις εκφράζουν πολλοί ιταλοί lancisti για την τορινέζικη μάρκα. Πώληση άμεσα διότι με αυτά τα πλάνα απλά χάνουν το χρόνο τους.
Tης ποιάς;
Τελικά Busso εκείνος ο ψευτογκουρού......αποβλάκωσε πολύ κόσμο
ΑLFA ROMEO FORUM