-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
2 λέξεις που περιγράφουν την εικόνα της μάρκας σήμερα. ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ....και κλαίω
Πάρε μια Pepsi twist και μισό κιλό ποπ κορν.....να απολαύσεις καλύτερα την 'τιτανομαχία' που μόλις ξεκίνησε ή ένα άλλο ακόμα καλύτερο θέαμα
-
Με γρίφους μιλάς γέροντα...
-
ψιλο-offtopic ρε παιδιά αλλά θέλω να μάθω τι έπαθε το alfisti forum και τον Άυγουστο πάλι είχε πέσει και έκανε να ανέβει κανα 20ήμερο
τώρα τι έγινε πάλι ξέρει κανείς? -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Value for money ψάχνει.
To value for money εχει δυο οψεις.Το γκολφ (τυχαιο.. ) ειναι ο ρισμος του NOΤ value for money.Και πουλαει.Ολοι ξερουμε το γιατι οπως και ο φροιντ που το ανακαλυψε (το κατονομασε καλυτερα) πρωτος... Αρα ΔΕΝ ειναι σωστο το συγκεκριμενο επιχειρημα εκτος κι αν διαφωνεις καπου αλλου.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Value for money ψάχνει.
To value for money εχει δυο οψεις.Το γκολφ (τυχαιο.. ) ειναι ο ρισμος του NOΤ value for money.Και πουλαει.Ολοι ξερουμε το γιατι οπως και ο φροιντ που το ανακαλυψε (το κατονομασε καλυτερα) πρωτος... Αρα ΔΕΝ ειναι σωστο το συγκεκριμενο επιχειρημα εκτος κι αν διαφωνεις καπου αλλου.
Είναι λίγο αντιφατικό το ποστ σου. Από τη μια λες ότι έχει δύο όψεις το value for money...αλλά από την άλλη λες ότι το Golf ΔΕΝ είναι value for money, αλλά πουλάει.
Προφανώς λοιπόν αυτή είναι η άποψή σου...η οποία είναι και δυστυχώς λανθασμένη γιατί πολύ απλά όπως σωστά είπες το Golf...ΠΟΥΛΑΕΙ και στο τέλος της ημέρας, αυτό έχει σημασία.
-
Μα εγω αντιλαμβανομαι το σωστο εν μερει επιχειρημα σου οτι πρεπει να τα χεις ολα σαν τζιουλιετα ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΚΟΛΦ για να πουλας και δεν τα εχεις αρα γι αυτο δεν πουλας. Που διαφωνεις ομως στο οτι ενω το γκολφ τα εχει ολα ΔΕΝ ειναι value for money; Ειναι υπερβολικη η τιμη του γι αυτα που προσφερει η οχι; Εκει ειναι η ενσταση μου σε σχεση με το value for money.Δεν τα αξιζει (ασχετα αν τα δινει ο κοσμος).Οχι οτι δεν τα εχει.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μα εγω αντιλαμβανομαι το σωστο εν μερει επιχειρημα σου οτι πρεπει να τα χεις ολα σαν τζιουλιετα ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΚΟΛΦ για να πουλας και δεν τα εχεις αρα γι αυτο δεν πουλας. Που διαφωνεις ομως στο οτι ενω το γκολφ τα εχει ολα ΔΕΝ ειναι value for money; Ειναι υπερβολικη η τιμη του γι αυτα που προσφερει η οχι; Εκει ειναι η ενσταση μου σε σχεση με το value for money.Δεν τα αξιζει (ασχετα αν τα δινει ο κοσμος).Οχι οτι δεν τα εχει.Εσύ είπες ότι το value for money έχει δύο όψεις.
Θα προσθέσω επίσης ότι ο καθένας το αντιλαμβάνεται αλλιώς. Εγώ δε θα το αγόραζα...οι υπόλοιποι όμως διαφωνούν και με μένα και με σένα...και προφανώς κάποιο value του βρίσκουν και το αγοράζουν.
-
Ναι προφανως κατα τον Αλφιστι οποιος σκαει 20.000+ ευρω για Golf ειναι κοροιδο και θυμα του μαρκετινγκ και οποιος σκαει 20.000+ ευρω για μια Αλφα ειναι μαγκας και εξυπνος.Λες και οποιος παιρνει Golf το κανει επειδη την εχουν ονομασει νοικοκυρα..,κατα τους ιδιους επισης το να αρεσει σε καποιον το Golf θεωρειται αυτοματα οτι δεν εχει γουστο.Αφηστε λοιπον τις μ.λ.κιες και τις ταμπελες για νοικοκυρες και σια γιατι αμα ηθελε καποιος νοικοκυρα δεν θα εσκαγε 20-25000 ευρω αλλα θα εδινε πολυ λιγοτερα και θα επαιρνε ενα Kia η ενα Fiat που και αυτα μια χαρα κανουν την δουλεια τους(δεν το λεω υποτιμητικα).Αν λοιπον ονομαζετε το Golf με τα κριτηρια σας μια ασχημη νοικοκυρα,εγω ονομαζω την Alfa μια που...α που την πληρωνεις συνεχεια,και τοτε αυτο δεν λεγεται παθος αλλα μαλακ..ση.
-
Εγω απλα θα πω αυτο που διαπιστωνω σε ολους τους κατοχους τους,ασχετως γενιας του γολφ..
Ολοι σχεδον το παιρνουν για να ειναι καλυμμενοι σε σχεση με τον κοινωνικο τους περιγυρω αλλα και γενικοτερα για λογους ασχετους απο την ουσια του αυτοκινητου... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εγω απλα θα πω αυτο που διαπιστωνω σε ολους τους κατοχους τους,ασχετως γενιας του γολφ..
Ολοι σχεδον το παιρνουν για να ειναι καλυμμενοι σε σχεση με τον κοινωνικο τους περιγυρω αλλα και γενικοτερα για λογους ασχετους απο την ουσια του αυτοκινητου...Ποιόν κοινωνικό περίγυρο; Όταν ήμουν πιτσιρικάς, βλέπαμε τα Golf 1 και 2 και γελούσαμε. Τώρα ξαφνικά έγιναν Rolls Royce?
-
Ειδικά τα 1 & 2 είναι αυτά που έχτισαν το (όποιο) όνομα του γκόλφ... και εσείς γελάγατε...?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ολοι σχεδον το παιρνουν για να ειναι καλυμμενοι σε σχεση με τον κοινωνικο τους περιγυρωVW Golf είναι...όχι Ferrari 430 Scuderia
...αλλα και γενικοτερα για λογους ασχετους απο την ουσια του αυτοκινητου...
Για πες μερικούς.
-
Ντεμέκ αξιοπιστία, δήθεν τεχνολογία σε value for money, γερμανική λαμαρίνα κτλ...κάνεις τώρα πως δεν καταλαβαίνεις κι εσύ με ποια κριτήρια αγοράζει ο κόσμος Golf...
-
Με προλαβαν..
Το κλασσικο ειναι και το 'μα ειναι golf' λες και μου περιγραφει κατι θεϊκο.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Με προλαβαν..
Το κλασσικο ειναι και το 'μα ειναι golf' λες και μου περιγραφει κατι θεϊκο..Νονέ για πρόσεξε γιατί έχω κι εγώ(η οικογένεια δηλαδή) το αυτοκίνητο ιδέα(Golf) το οποίο λατρεύω.Είναι αυτοκινητάρα το άτιμο.Είναι Golf πως να το κάνουμε
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Ειδικά τα 1 & 2 είναι αυτά που έχτισαν το (όποιο) όνομα του γκόλφ... και εσείς γελάγατε...?Στο ίδιο καζάνι έβραζαν με τα Kadett και τα υπόλοιπα γερμανικά κουτάκια με ρόδες και 45 ατίθασα άτια!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ειδικά τα 1 & 2 είναι αυτά που έχτισαν το (όποιο) όνομα του γκόλφ... και εσείς γελάγατε...?
Στο ίδιο καζάνι έβραζαν με τα Kadett και τα υπόλοιπα γερμανικά κουτάκια με ρόδες και 45 ατίθασους ημίονους!
fixed
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Στο ίδιο καζάνι έβραζαν με τα Kadett και τα υπόλοιπα γερμανικά κουτάκια με ρόδες και 45 ατίθασα άτια!
+οο λεμε..
-
Nα σας πληροφορησω αμα δεν το γνωριζετε οτι τo Golf MK1 1974 εβγαζε 110 ψεκαστα αλογα απο 1600 κυβ.
-
Ο χρήστης marinos regata έγραψε:
Ναι προφανως κατα τον Αλφιστι οποιος σκαει 20.000+ ευρω για Golf ειναι κοροιδο και θυμα του μαρκετινγκ και οποιος σκαει 20.000+ ευρω για μια Αλφα ειναι μαγκας και εξυπνος.Λες και οποιος παιρνει Golf το κανει επειδη την εχουν ονομασει νοικοκυρα..,κατα τους ιδιους επισης το να αρεσει σε καποιον το Golf θεωρειται αυτοματα οτι δεν εχει γουστο.Αφηστε λοιπον τις μ.λ.κιες και τις ταμπελες για νοικοκυρες και σια γιατι αμα ηθελε καποιος νοικοκυρα δεν θα εσκαγε 20-25000 ευρω αλλα θα εδινε πολυ λιγοτερα και θα επαιρνε ενα Kia η ενα Fiat που και αυτα μια χαρα κανουν την δουλεια τους(δεν το λεω υποτιμητικα).Αν λοιπον ονομαζετε το Golf με τα κριτηρια σας μια ασχημη νοικοκυρα,εγω ονομαζω την Alfa μια που...α που την πληρωνεις συνεχεια,και τοτε αυτο δεν λεγεται παθος αλλα μαλακ..ση.ούτε νοικοκυρά είναι το ένα ούτε πουτ@να το άλλο...
ΑLFA ROMEO FORUM