-
Μην ψαρωνεις μωρε κι εσυ...
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Εκτος κι αν εισαι συναδελφος εν τελει με τον τρολο-vasgay κι αλλαζουν τα συμφεροντα σου αναλογα με την εποχη...
Δυστυχώς με απέλυσαν και προσελήφθην αμέσως στην Κοσμοκάρ στην Βουλιαγμένης.
Τώρα δεν πρέπει να υποστηρίζω το χέρι που με ταίζει? Λογικό δεν είναι?
Αλλά η αγάπη μου παραμένει η Alfa. Εκτός και αν συνεχίσει με μοντέλα επιπέδου Mito Giulietta και το γυρίσω στα γιαπωνέζικα κάνοντας παρέα με τον BEAMSΝα κάτσεις εκεί που λέει η καρδιά σου και για όσο καιρό μπορείς να υποστηρίζεις τα γούστα της
Παρέα μπορούμε να κάνουμε έτσι και αλλιώς.
Τα αυτοκίνητα και η αγάπη που δείχνουν κάποιοι άνθρωποι για αυτά ασχέτως μάρκας, πρέπει να λειτουργούν ενωτικά και όχι διαχωριστικά. Άλλωστε, υπάρχουν απείρως σοβαρότερα πράγματα από τα αυτοκίνητα -όσο και να τα γουστάρουμε- και αυτά τα σοβαρότερα είναι κοινά για όλους τους ανθρώπους. -
+οο
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Mια διορθωση γιατι το εγραψα λαθος η αληθεια ειναι το παραπανω:ελπιζω να ειναι τρολο-υπογραφη.. Αλλωστε δε βλεπω το λογο να βαλεις αυτη την εικονα διπλα απ την εικονα που ειχες ηδη.. Το οτι δε βλεπω εβαια το λογο δε σημαινει οτι δεν υπαρχει. Εκτος κι αν εισαι συναδελφος εν τελει με τον τρολο-vasgay κι αλλαζουν τα συμφεροντα σου αναλογα με την εποχη...
Τελος παντων πολλη κουβεντα για μια υπογραφη..θα βαλω κι εγω τη σκοντα στη δικια μου που την εχω ξεχασει εκει που κατουραει ο μαστορης.
Ρε μλκ βασιλη κανονισε συντομα καφε γιατι εισαι μεγαλη κουτσομπολα πρωτον και θελω να σε ρωτηξω μερικα πραματακια και γιατι δευτερον θελω πολυ να μπω στα ψευτοκαρω μπερμπεριδικα καθισματακια της γκολφως..Μπα...τρολο-υπογραφή είναι μωρέ.
Για φαντάσου να τον δούμε να κυκλοφορεί με κανένα tiguan ας πούμε
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Mια διορθωση γιατι το εγραψα λαθος η αληθεια ειναι το παραπανω:ελπιζω να ειναι τρολο-υπογραφη.. Αλλωστε δε βλεπω το λογο να βαλεις αυτη την εικονα διπλα απ την εικονα που ειχες ηδη.. Το οτι δε βλεπω εβαια το λογο δε σημαινει οτι δεν υπαρχει. Εκτος κι αν εισαι συναδελφος εν τελει με τον τρολο-vasgay κι αλλαζουν τα συμφεροντα σου αναλογα με την εποχη...
Τελος παντων πολλη κουβεντα για μια υπογραφη..θα βαλω κι εγω τη σκοντα στη δικια μου που την εχω ξεχασει εκει που κατουραει ο μαστορης.
Ρε μλκ βασιλη κανονισε συντομα καφε γιατι εισαι μεγαλη κουτσομπολα πρωτον και θελω να σε ρωτηξω μερικα πραματακια και γιατι δευτερον θελω πολυ να μπω στα ψευτοκαρω μπερμπεριδικα καθισματακια της γκολφως..Μπα...τρολο-υπογραφή είναι μωρέ.
Μπορεί να εξοικειώνεται με τα AR του μέλλοντος
-
Μαιστα μαιστα...
-
Γαμάτο avatar
Ο καλός μου φίλος με τα όμορφα πλεκτά
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Και η μιτο χρειάζεται και η τζουλιετα και ας μην σου αρέσουν ...
Αν και είσαι Απο τους ελάχιστους που δεν τους αρέσει το δίπολο μιτο-τζουλιετα...Δεν πιστευω οτι ειναι τοσο ελαχιστοι,μην νομιζεις οτι ειναι κ λιγοι αυτοι που δεν τους αρεσε ουτε η μιτο ουτε η τζουλιετα σχεδιαστικα,αλλο καπελο οτι μερικοι κυριως φανατικοι ορκισμενοι οπαδοι της AR αρεσκονται σε οτιδηποτε βγαζει η μαρκα να το βαπτιζουν σχεδιαστικη τεχνη,αυτοι μπορω να πω οτι ειναι δικαιολογημενοι γιατι εχουν τους δικους τους λογους που εχουν παντα συγκεκριμενη αποψη προς αυτη την κατευθυνση.
Θυμαμαι οταν ειχε πρωτοβγει η μιτο το τι δυθιραμβικα σχολια ειχαν γραφτει και ακουστει για το δηθεν απιστευτο,εκπληκτικο,ανεπαναληπτο,πανεμορφο σχεδιο της μιτο,οτι η AR εκανε παλι το θαυμα της κ τα σχετικα,οι γνωστες υπερβολες που οκ ειναι δικαιολογημενες εν μερει.Αλλοι παλι που ηταν πιο προσγειωμενοι και οχι τοσο ενθουσιασμενοι ειπαν οτι η μιτο ειναι σχεδιαστικο πισωγυρισμα για την AR,ενω για την τζουλιετα δεν μπορεσαν να χωνεψουν αυτη τη μουρη με τα μεγαλα στρογγυλα φωτα.
Εκεινο που ενοχλει παρα πολυ το 'κλαμπ' ολων εκεινων των φανατικων ιταλοφιλων και κυριως πορωμενους οπαδους της AR ειναι πως δεν ανεχονται να τους πει κανενας οτι η ταδε AR δεν μου αρεσει, δεν μπορουν να δεχτουν οτι υπαρχει περιπτωση να μην αρεσει για παραδειγμα σε καποιον η τζουλιετα,η χ ψ τζουλιετα,αυτο το πραγμα τους τρελαινει.
σ ενοχλει τι θα πει το 1% της αυτοκινησης; συντριπτικη μειοψηφια εινια, οτι και να λενε, who cares?
παπατζας χωρις γουστο
-
Ξέρετε Πολλά αυτοκίνητα που να αρέσουν στην συντριπτική πλειοψηφία;;
-
ναι, οχι πολλα αλλα αρκετα
αλλα απο κει και περα οι ταλιμπαν-αλφιστι ειναι λιγοτερο απο 1% ακομα και αναμεσα στους petrolheads , στην ελλαδα βεβαια αυτο το ποσοστο πρεπει να ειναι διψηφιο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ναι, οχι πολλα αλλα αρκετααλλα απο κει και περα οι ταλιμπαν-αλφιστι ειναι λιγοτερο απο 1% ακομα και αναμεσα στους petrolheads , στην ελλαδα βεβαια αυτο το ποσοστο πρεπει να ειναι διψηφιο
οι petrolheads ειναι ενας ορος τοσο γενικος ομως??
εγω δεν θεωρω τετοιους ουτε τους κοντρακηδες ουτε τους καγκουρες με τα αθλια βοδι κιτ κλπ.
πιο πολυ petrolhead θεωρω ενα χερα με νισσαν νοτε παρα ενα καγκουρα με εβο -
και για να μην παρεξηγηθω απο την επιλογη του νοτε εξηγουμαι.
οι petrolheads ενδιαφερονται για πραγματα που δεν ενδιαφερουν το 99% των αγοραστων αυτοκινητου, τον ενδιαφερει η απολαυση της οδηγησης με οτιδηποτε εχει ροδες και τιμονι.αποψη μου. -
διαφωνω φιλε.. οσο και να μη συμφωνω με τους κοντρακηδες , δε μπορεις να λες οτι δεν αγαπουν τα αυτοκινητα τους
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ωχ! Μερικές φορές καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς: viewtopic.php?p=2016688#p2016688
Τώρα εξηγείται το 4Motion
-
...ετσι εξηγειται το energy drinkkk(4motion) καθως και η εντονη απορριψη της guilietta-mito...
-
-
Τελικά είχα πολύ καιρό να μπω στο φόρουμ...
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Τελικά είχα πολύ καιρό να μπω στο φόρουμ...Tι εγινε, που χαθηκες εσυ? Ολα καλα?
Εδω ειχα την τιμη να οδηγησω την AR 147 του GB , εχεις χασει επεισοδια...
-
Τα υστερα του κοσμου γινονται !!!!!!!!!!
Το τελος εχει φτασει!!!
Μετανοείτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τα υστερα του κοσμου γινονται !!!!!!!!!!
Το τελος εχει φτασει!!!Όλα σήμερα γίνονται, εμφανίστηκε και ο lkar viewtopic.php?f=5&t=13423&start=8055#p2017013
(εγώ δεν τον πέτυχα όταν βρήκα το φόρουμ αλλά εχω διαβάσει πολλά θέματα και πόστ του παρελθόντος)
ΑLFA ROMEO FORUM