-
alfa romeo gtv με 10.000χλμ
Είχε ξεχάσει ότι το έχει ή το είχε αγοράσει για διακοσμητικό στο σαλόνι;
Ή μήπως ήθελες να γράψεις 100.000 χλμ; -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Είχε ξεχάσει ότι το έχει ή το είχε αγοράσει για διακοσμητικό στο σαλόνι;
Ή μήπως ήθελες να γράψεις 100.000 χλμ;10.000 ειναι το αγορασε λεει γιατι του αρεσε στις φωτο αλλα μετα που το εβγαλε εξω δεν του αρεσε το μπροστα μερος και ετσι το παρατησε το εβγαζε που και που
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
μοτερ σαν νεο λαδι βαλβολινες καθαροτατα εσωτερικο φουλ δερμα προσεγμενο με βιβλιο service κτλ κτλμονο με 6000
τι λετε?
(ο τυπας ειναι οικογενειακος φιλος και μου εδειξε τα υγρα χωρις καν να μου πει τιποτα!)(υπαρχει τιποτα περιεργο σε αυτο το αμαξι που πρεπει να προσεξω η μπα?..)
η μάνα μου που πάει μόνο σουπερ μαρκετ με το αυτοκίνητο κατάφερε να μαζέψει σε 9 χρόνια 50000km... τα 10000 απλά είναι ψέμμα...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
μοτερ σαν νεο λαδι βαλβολινες καθαροτατα εσωτερικο φουλ δερμα προσεγμενο με βιβλιο service κτλ κτλμονο με 6000
τι λετε?
(ο τυπας ειναι οικογενειακος φιλος και μου εδειξε τα υγρα χωρις καν να μου πει τιποτα!)(υπαρχει τιποτα περιεργο σε αυτο το αμαξι που πρεπει να προσεξω η μπα?..)
η μάνα μου που πάει μόνο σουπερ μαρκετ με το αυτοκίνητο κατάφερε να μαζέψει σε 9 χρόνια 50000km... τα 10000 απλά είναι ψέμμα...
Αν το έβγαζε μόνο κάθε Κυριακή για βόλτα 50 χιλιομέτρων γίνεται...
-
δεν εχει νοημα να μου λεει ψεμματα ετσι και αλλιως εχει τρια αμαξια και αυτο του πιανει χωρο απλα
το θεμα ειναι ξερει κανεις που εβγαζε κουσουρια αυτο να προσεξω? -
Αν οντως λεει αληθεια και ειναι ολα ετσι cabala10 και τελικα δε το αποφασισεις, τον απαλλασω αμεσα απο την παρουσια της gtv του και μιλαω απολυτως σοβαρα.. Αρκει να ειναι η 1.8.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αν οντως λεει αληθεια και ειναι ολα ετσι cabala10 και τελικα δε το αποφασισεις, τον απαλλασω αμεσα απο την παρουσια της gtv του και μιλαω απολυτως σοβαρα.. Αρκει να ειναι η 1.8.ειναι η 1.8 μοντ 99 νομιζω και εχει βαλει τετραπεταλουδο webber επανω και μια πιο ελευθερη εισαγωγη απο οτι μπορεσα να δω εξωτερικα
αναρτησεις φρενα σκουριες? κατι ρε παιδια κανεις δεν ξερει? -
ΤΕΤΡΑΠΕΤΑΛΟΥΔΟ?????
Ζητα του ακριβως τι μετατροπες εχει κανει και που. Αν ηταν μαμα θα σου ελεγα αφου ειναι και οικογενειακος φιλος μη φοβασαι, ο γνωστος δε θα σου κανει κομπινα, ομως εδω μιλαμε για χοντρη βελτιωση...
Εχει τα καλα του βεβαια, υπερβολικη ατμοσφαιρικη δυναμη, ομως δεν παυει να ειναι ενα extreme βελτιωμενο αυτοκινητο... πρεπει μαλιστα να μαθεις και τι αλλες αλλαγες εχει κανει ο ιδιοκτητης (γιατι απ'οτι ξερω πρεπει να αλλαξεις κ πολλα αλλα πραγματα) και αναλογα να κρινεις.
Ειναι λαχεια αυτα τα αυτοκινητα, μπορει να μην εχεις κανενα προβλημα, ισως ομως να εισαι κ καθε βδομαδα συνεργειο...
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
ΤΕΤΡΑΠΕΤΑΛΟΥΔΟ?????Ζητα του ακριβως τι μετατροπες εχει κανει και που. Αν ηταν μαμα θα σου ελεγα αφου ειναι και οικογενειακος φιλος μη φοβασαι, ο γνωστος δε θα σου κανει κομπινα, ομως εδω μιλαμε για χοντρη βελτιωση...
Εχει τα καλα του βεβαια, υπερβολικη ατμοσφαιρικη δυναμη, ομως δεν παυει να ειναι ενα extreme βελτιωμενο αυτοκινητο... πρεπει μαλιστα να μαθεις και τι αλλες αλλαγες εχει κανει ο ιδιοκτητης (γιατι απ'οτι ξερω πρεπει να αλλαξεις κ πολλα αλλα πραγματα) και αναλογα να κρινεις.
Ειναι λαχεια αυτα τα αυτοκινητα, μπορει να μην εχεις κανενα προβλημα, ισως ομως να εισαι κ καθε βδομαδα συνεργειο...
σιγα την τρομερη βελτειωση που εκανε ενα τετραπεταλουδο και μια εισαγωγη εχει αλλωστε τα υγρα δεν ειχαν ιχνος απο ρινισματα οποτε μοτερ και κιβωτιο ειναι μια χαρα
για τα αλλα φοβαμαι αναρτησεις φρενα αξονες κτλ κτλ -
Κανενα προβλημα σκουριας..Εχει ακριβα πισω ψαλιδια,πολυ ακριβα ομως.. Ο 1.8 ts ειναι παρα πολυ καλο μοτερ..Δε φθειρει το μεταβλητο οπως ο 1.6 και τη βρισκει με το στροφαρισμα.. Κοιτα μη τσιμπαει λαδια γιατι δε κανει και χιλιομετρα..Να εξασφαλισεις επισης οτι εχει στρωθει το αυτοκινητο κανονικα γιατι δε νομιζω να εκανε ποτε του πολλα χιλιομετρα μαζεμενα..Κοιτα να εχει αλλαξει καποια στιγμη ιμαντα γιατι εχει μονο 10000km και ειναι 11 χρονων που σημαινει οτι ο ιμαντας θα ειναι υπερξερος αν δεν αλλαξε ποτε του..Μια ευαισθησια την εχει στον maf sensor ο οποιος οπως λες οτι εχει ,επηρεαζεται απο τις αλλαγμενες εισαγωγες..Ακομα κολλημενοι θερμοστατες εχουν αναφερθει κατα καιρους..
Δεν ειναι οτι πιο φτηνο στη συντηρηση αλλα εχεις και coupe alfa romeo..
Καλη αγορα και αμα δε προχωρησεις ριξε ενα πμ..edit δε νομιζω να ειναι ακριβως τετραπεταλουδο κατι αλλο μηπως εννοεις?
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Είναι αλήθεια ότι σταμάτησε η εισαγογή της ;
-
και η παραγωγη της...
-
και η παραγωγη της...Έχεις κάποιο link ; γιατί
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κανενα προβλημα σκουριας..Εχει ακριβα πισω ψαλιδια,πολυ ακριβα ομως.. Ο 1.8 ts ειναι παρα πολυ καλο μοτερ..Δε φθειρει το μεταβλητο οπως ο 1.6 και τη βρισκει με το στροφαρισμα.. Κοιτα μη τσιμπαει λαδια γιατι δε κανει και χιλιομετρα..Να εξασφαλισεις επισης οτι εχει στρωθει το αυτοκινητο κανονικα γιατι δε νομιζω να εκανε ποτε του πολλα χιλιομετρα μαζεμενα..Κοιτα να εχει αλλαξει καποια στιγμη ιμαντα γιατι εχει μονο 10000km και ειναι 11 χρονων που σημαινει οτι ο ιμαντας θα ειναι υπερξερος αν δεν αλλαξε ποτε του..Μια ευαισθησια την εχει στον maf sensor ο οποιος οπως λες οτι εχει ,επηρεαζεται απο τις αλλαγμενες εισαγωγες..Ακομα κολλημενοι θερμοστατες εχουν αναφερθει κατα καιρους..
Δεν ειναι οτι πιο φτηνο στη συντηρηση αλλα εχεις και coupe alfa romeo..
Καλη αγορα και αμα δε προχωρησεις ριξε ενα πμ..edit δε νομιζω να ειναι ακριβως τετραπεταλουδο κατι αλλο μηπως εννοεις?
ειναι τετραπεταλουδο οπως ειπα της webber μαλιστα ειχε και τα 'σφουγγαρια' επανω εχω δυο μηνες ακομη οποτε λογικα θα του ριξω ματιες (βασικα βλακεια ειπα θα το τσεκαρω ξανα οταν παω σαλαμινα γιατι μαλλον τα ματια μου κανουν πουλακια)
εχει και full service book οπως ειπα -
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
και η παραγωγη της...
Έχεις κάποιο link ; γιατί
Εδω το ειχα διαβασει, οτι δε δεχονται αλλες παραγγελειες για μπρερα γιατι θα τερματιστε η παραγωγη της το φθινοπωρο... δεν το βρηκα ομως παρολο που εψαξα, δεν ξερω μπορει να μη θυμαμαι κ καλα..
-
Μεχρι τον οκτωβριο θα μπορει να βρεθει brera τοτε καπου διαβασα θα σταματησει η παραγωγη..Ειναι κριμα μεγαλο απλα και μονο γιατι αργησε πολυ το σωστο μοτερ για το αυτοκινητο αυτο και τωρα που ειναι πραγματικα ολοκληρωμενο η ζημια στο ονομα της εχει ηδη γινει..
Να εχεις υποψιν σου cabala10 οτι με το τετραπεταλουδο τρωει τον αμπακο.. Αλλα απο ηχο..
-
Μαλλον θα ειναι ασυμφωρο για την alfa.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Μαλλον θα ειναι ασυμφωρο για την alfa.και θα το αντικαταστησουν με...?
-
και η παραγωγη της...
Έχεις κάποιο link ; γιατί
Εδω το ειχα διαβασει, οτι δε δεχονται αλλες παραγγελειες για μπρερα γιατι θα τερματιστε η παραγωγη της το φθινοπωρο... δεν το βρηκα ομως παρολο που εψαξα, δεν ξερω μπορει να μη θυμαμαι κ καλα..
Οι ελληνες αντιπροσωποι δεν δέχονται παραγγελείες για Brera. Παίρνεις μόνο ότι υπάρχει στο στοκ που ούτως η άλλως στην ελλάδα δεν πρεπει να ξεπερνά τα 20-30 αυτοκίνητα. Το θέμα είναι ότι αυτά τα 20-30 (ή ότι περισσέψει από αυτά) κάποια στιγμή θα δοθούν σε εξευτελιστικές τιμές!
-
Γιατί σταμάτησαν τη παραγωγή της??
Δεν ήταν επιτυχημένο μοντέλο?
Πάντως ποτέ δε το συμπάθησα αυτό το αυτοκίνητο. Στενό πίσω, έγερνε στις στροφές, αργό και άσχημο πίσω μέρος.
Με το νέο μοτέρ κάτι έκαναν...αλλά προφανώς ούτε κι αυτό πήγε καλά για να το σταμάτησαν.
Πόσα χρόνια ήταν στην αγορά? Νομίζω 5...σωστά? Λίγα δεν είναι?
ΑLFA ROMEO FORUM