-
Ο χρήστης dj_petros έγραψε:
Το GTI αποδεδειγμένα στρίβει, το GT όχι.
μήπως το 2ο είναι και επικίνδυνο ;;;
αν το οδηγα κανενας επιδοξος μπουλης-σουμαχερ εννοειται...
Όπως και η 147 εξάλλου.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Όπως και η 147 εξάλλου.Πιπέρι στο στόμα!
Μπόμπιρα!
@νδρέας
-
Καλά οτιδήποτε να οδηγεί κανείς, άμα κάνει χοντρή μ@λ@κία δεν το γλιτώνει το γλωσόφιλο με την μπαρίερα. Απλά η 147 έχει πολύ μεγάλο περιθώριο σφάλματος αλλά πιο πολύ έχει τελείως διαφορετική αίσθηση από ένα Golf. Το GT ίσως να το αδίκησε η ίδια η VW από πλευράς στησίματος αλλά από την άλλη οι άνθρωποι δεν είχαν στο μυαλό τους ότι στο Ελλάντα όταν ακούν αλόγατα ερεθίζονται...
-
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... start=1425
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Όπως και η 147 εξάλλου.
Σαφως,μονο που ειναι πολυ πιο δυσκολο να συμβει κατι τετοιο,για 2 λογους...
1ον δεν εχει τοσο γκαζι οσο το gt,ειναι πιο καλοστημενη
2ον ο μπουλης-επιδοξος σουμαχερ ΔΕΝ θα στραφει στην αγορα 147-ευτυχως για τους υπολοιπους-για πολλους λογους...συνηθως ειναι και κακογουστος -
Η 149 λέει θα έχει 50 άλογα σαν μέτρο ασφαλείας κατά των μπούληδων
-
γελασαμε παλι
χαχαχαχα -
γελασαμε παλι
χαχαχαχαΝόμιζες ότι έχεις αποκλειστικότητα στα ανέκδοτα, ε?
@νδρέας
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
γελασαμε παλι
χαχαχαχαΝόμιζες ότι έχεις αποκλειστικότητα στα ανέκδοτα, ε?
@νδρέας
Δεν λεω ανεκδοτα,αν υποννοεις κατι πες το αντρικα,στα ισια δλδ
Πετρος -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Η 149 λέει θα έχει 50 άλογα σαν μέτρο ασφαλείας κατά των μπούληδωντουρμπισμένα ή ατμοσφαιρικά?
παρέθεσε link
-
ΠετροςΡε φίλε, έχεις μπει εδώ μέσα με ξακάθαρα διατυπωμένη (σε άλλο forum) πρόθεση να 'κάνεις το forum τους άνω κάτω' και θέλεις να σε πάρουμε και σοβαρά;
@νδρέας
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
ΠετροςΡε φίλε, έχεις μπει εδώ μέσα με ξακάθαρα διατυπωμένη (σε άλλο forum) πρόθεση να 'κάνεις το forum τους άνω κάτω' και θέλεις να σε πάρουμε και σοβαρά;
@νδρέας
Μπορειτε απλα να διαφωνησετε μαζι μου.Εγω ουτε κοροιδευω κανεναν ουτε τιποτα
-
Biscione
ελεος.. δλδ κατσε και σκεψου ποιος ξεκινησε την ειρωνεια ..
Δε καταλαβα ,θα ζητησεις και τα ρεστα τωρα??Για ξαναδες τι εχεις γραψει στο ποστ σου και ελα να μου πεις για ειρωνεια μετά.Εγω δε σε ειρωνευτηκα καθολου !Σε αντιθεση με εσενα που αντι να απαντησεις με επιχειρηματα ,αρχισες τα περι ανεκδοτων....
Βεβαια αν εφερνα ενα αντιστροφο παραδειγμα με μια αλφα να ριχνει σε ενα αλλο αυτοκινητο δε νομιζω να σε πειραζε και τοσο πολυ...
Οσο για τη χρησιμοτητα των δημοσιευσεων μου ,δε νομιζω οτι εισαι αρμοδιος να τη κρινεις εσυ.
Αυτα απο εμενα. -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Η 149 λέει θα έχει 50 άλογα σαν μέτρο ασφαλείας κατά των μπούληδωνΜήπως θα εκδοθεί και δικαστική απόφαση που θα απαγορεύει στους μπούληδες οχι να την αγοράσουν αλλα να την πλησιάσουν στα 5m?
-
Ο χρήστης Biscione έγραψε:
ναι ειναι ανεκδοτο γιατι δεν βλεπω σε τι αλλο μπορει να χρησημευση το ποστ σου .. δλδ τι βγαινει σαν συμπερασμα απο το ποστ σου .. για πες μου
οτι ενα βολβο στεισον παταει μια τζι τι .. μπραβο !! συγχαρητηρια
θα παω να την πουλησω γιατι ντρεπομαι να κυκλοφορω στο δρομο ..
ελεος.. δλδ κατσε και σκεψου ποιος ξεκινησε την ειρωνεια ..δλδ ... συγγνωμη πες και περνω ενα αλλο αμαξη ενα αμαξη που ειμαι στο ψαξιμο για να το παρω μεταχειρισμενο απο εδω που ειμαι, κοστιζει γυρω στα 10.000 ευρω ειναι μοντελο 96 2.0 λιτρο Τουρμπο με 306 αλογα μαμα
θα πρεπει να βγω και να γραψω σε ολο το φορουμ οι γερμανοι και οι ιαπωνες υστερουν στα τουρμπο και κινητηρες>> κοιταξτε τι βγαζαν οι ιταλοι το 96 οταν τα 2.0 των διαφορων γκρουπ φταναν τα 136 αλογα
το θεωρεις σωστο ?
ειπαμε δεν ειναι δυνατον ολοι να εχουμε την ιδια γνωμη αλλα τουλαχιστων
να βαζουμε σωστα παραδειγματα ωστε να μπορει να γινεται μια σωστη συζητησηξαναδιαβασετο αν δεν το καταλαβες
Βεβαια αν εφερνα ενα αντιστροφο παραδειγμα με μια αλφα να ριχνει σε ενα αλλο αυτοκινητο δε νομιζω να σε πειραζε και τοσο πολυ...
μπα τα ιδια θα σου λεγα και να το λεγες θα χρησημευε σε τιποτα ? δλδ ?
απο αυτο θα μαθω κατι για τις αλφα?Οσο για τη χρησιμοτητα των δημοσιευσεων μου ,δε νομιζω οτι εισαι αρμοδιος να τη κρινεις εσυ.
Αυτα απο εμενα.Δε καταλαβα ,θα ζητησεις και τα ρεστα τωρα??
μπαααα κρατα τα
-
Τι εννοεις παραλογιζομαι?γιατι ψεμματα ειναι?
Εγω μαγκα σε 106 rallye εμαθα να στριβω και πιστεψε μονο οι αλφα με καλυπτουν...το οτι αυτα τα αμαξια στριβουν δεν ειναι μυθος...ειναι γεγονος...
Δεν καταλαβαινω γιατι γελας...Από μία άποψη είναι ψέμματα. Καταρχήν ακόμα και να υπάρχουν διαφορές δεν είναι τόσο μεγάλες όσο πιστεύεις.
Και επίσης έχετε παρεξηγήσει ορισμένοι τον όρο στρίψιμο. Αν νομίζεις ότι υπάρχει σύγχρονο αυτοκίνητο που να μην μπορεί να στρίψει γελιέσαι. Αυτό που ίσχυε κάποτε, είναι ότι κάποια έβαζαν καλύτερα τη δύναμη κάτω και απαιτούσαν απο τον οδηγό τους μεγαλύτερη συμμετοχή. Σήμερα τέτοια αυτοκίνητα δεν υπάρχουν όπως υπήρξαν παλαιότερα (lancia delta, peugeot 306 κ.λ.π.). Σήμερα κυριαρχεί η υποστροφή και οι φιλικές αντιδράσεις. Εδώ βλέπεις και είναι τα πισωκίνητα υποστροφικά, τι να λέμε τώρα.
Αν τώρα εσύ έχεις την εντύπωση ότι μία Alfa Romeo του σήμερα στρίβει καλύτερα ακόμα και από ένα hyundai τότε πλανάσαι... Στο μόνο που μπορεί να υπερτερεί είναι η αίσθηση και άντε για το καλό του ονόματος να έχει δοθεί λίγο παραπάνω προσοχή στο πώς περνάει η δύναμη στο δρόμο. Αυτά αγαπητέ Πέτρο. -
Alfa Romeo με Hyundai.... Ε πες το αγόρι μου και μας κουράζεις τόση ώρα με απορίες κλπ ότι εκεί ήθελες να καταλήξεις...
ΟΤΑΝ οδηγήσεις Alfa Romeo τα ξαναλέμε. Και αν θες άνοιξε ένα topic με τον άλλο τον kosti και γράφτε μέσα ότι γουστάρετε. Για τη γιαγιά του κολητού σου που έριξε με μαμά Lantra σε 156, το μπατζανάκη του φίλου της κοπέλας του ξαδερφού σου που πήρε GT και του έσκασε ο κινητήρας 500 μέτρα μακρυά από την αντιπροσωπεία και άλλα τέτοια έξυπνα και φιλοσοφημένα.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Αν τώρα εσύ έχεις την εντύπωση ότι μία Alfa Romeo του σήμερα στρίβει καλύτερα ακόμα και από ένα hyundai τότε πλανάσαι... Στο μόνο που μπορεί να υπερτερεί είναι η αίσθηση και άντε για το καλό του ονόματος να έχει δοθεί λίγο παραπάνω προσοχή στο πώς περνάει η δύναμη στο δρόμο. Αυτά αγαπητέ Πέτρο.Υπερβολές.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Alfa Romeo με Hyundai.... Ε πες το αγόρι μου και μας κουράζεις τόση ώρα με απορίες κλπ ότι εκεί ήθελες να καταλήξεις...
ΟΤΑΝ οδηγήσεις Alfa Romeo τα ξαναλέμε. Και αν θες άνοιξε ένα topic με τον άλλο τον kosti και γράφτε μέσα ότι γουστάρετε. Για τη γιαγιά του κολητού σου που έριξε με μαμά Lantra σε 156, το μπατζανάκη του φίλου της κοπέλας του ξαδερφού σου που πήρε GT και του έσκασε ο κινητήρας 500 μέτρα μακρυά από την αντιπροσωπεία και άλλα τέτοια έξυπνα και φιλοσοφημένα.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ...Mα τι λες τώρα?
Κατάλαβες κάτι από αυτά που γράφω?
Tέσπα για να σου φύγει η απορία, έχω οδηγήσει AR και ότι γράφω το γράφω με συναίσθηση. Επίσης πράγματα σαν και αυτά που λες, εγώ δεν αναφέρω ποτέ. Ότι λέω και γράφω είναι από προσωπικές εμπειρίες και μόνο. -
Με τόσες μπούρδες που έχουν γραφτεί εδώ έχω χάσει και το λογαριασμό ποιός λέει τι. Το να συγκρίνεις Alfa με Hyundai δεν έχει καμμία σχέση με την πραγματικότητα. Αφού θα έχεις οδηγήσει κιόλας δεν θα πρεπε να λες κάτι τέτοιο.
ΑLFA ROMEO FORUM