-
Με ποιά κριτήρια θεωρείται καλύτερο, τι πάει να πει καλύτερο?
-
Στην Αμερικη δε φερνουν γαλλικα.. δε τα ξερουν.. κατα τ αλλα υπαρχει κατι αλλο εκτος απο Ferrari? οκ κοντα και η alfa,maserati,porsche,lamborghini..
-
Από uk είναι το πολ.
Πάντως ούτε AR έχουν στο usa, τώρα είδανε την giulietta στο ff6 και θα αρχίσουν να τα ζητάνε σαν τρελοί -
Ούτε Σκόντα έχουν, τα δε Ντάτσουν έχουν πεθάνει σαν σήμα εδώ και 30 χρόνια, αν είχαν σήμα δηλαδή που να το θυμάται κάποιος. Η έρευνα έγινε στην Βρεταννία και μάλλον είναι του ποδαριού.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Με ποιά κριτήρια θεωρείται καλύτερο, τι πάει να πει καλύτερο?Καλύτερο λογότυπο ως προς την ομορφιά του.
Και κατά τη δική μου γνώμη η Alfa Romeo έχει το πιο καλοσχεδιασμένο λογότυπο.Δες και μια την ιστορία των λογότυπων της
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Από uk είναι το πολ.
Πάντως ούτε AR έχουν στο usa, τώρα είδανε την giulietta στο ff6 και θα αρχίσουν να τα ζητάνε σαν τρελοίΤελικά πάει για δεύτερο τρίμηνο του '14 η Alfa 4C στην αγορά των ΗΠΑ, καθυστερώντας πάλι την επανεισαγωγή της μάρκας στην Αμερική. H Alfa Romeo έπαψε να εξάγει τα μοντέλα της στην Αμερική το 1995.
http://www.nytimes.com/1995/01/25/business/us-sales-halt-by-alfa-romeo.html
Το τελευταίο προς πώληση μοντέλο ήταν η Alfa Romeo 164 -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Με ποιά κριτήρια θεωρείται καλύτερο, τι πάει να πει καλύτερο?
Καλύτερο λογότυπο ως προς την ομορφιά του.
Και κατά τη δική μου γνώμη η Alfa Romeo έχει το πιο καλοσχεδιασμένο λογότυπο.Δες και μια την ιστορία των λογότυπων της
Γνωρίζετε φαντάζομαι την ιστορία αυτού του λογότυπου...Το ανάγλυφο φίδι προέρχεται από την πρόσοψη του κάστρου Sforzesco στο Μιλάνο και είναι έμβλημα της οικογένειας Visconti, φεουδαρχών της Λομβαρδίας. Είχε εμφανιστεί στην ασπίδα του Matteo Visconti και πιο πιθανή φαίνεται η αναγωγή του στην εποχή των σταυροφοριών όπου είχε λάβει μέρος κάποιο μέλος της οικογένειας (το φίδι=ιππότης) που σκότωσε τον αρχηγό των μουσουλμάνων (διαβολάκι). Ο κόκκινος σταυρός είναι το έμβλημα της πόλης του Μιλάνο ενώ αν προσέξετε μέχρι το 1946 υπήρχαν κόμποι προς τιμήν της βασιλικής οικογένειας της Σαβοΐας. Οι κόμποι αφαιρέθηκαν όταν η Ιταλία έγινε δημοκρατία. Τέλος το MILANO αφαιρέθηκε λόγω του γεγονότος ότι η Alfa άρχισε να κατασκευάζει αυτοκίνητα και στο Νότο, στο Pomigliano d'Arco...
-
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
(το φίδι=ιππότης)Δεν είναι απλό φίδι...το Biscione είναι η Vipera , οχιά κοινώς, έχιδνα, δραγκολιά κλπ κλπ
Ετυμολογικά, ωστόσο, προέρχεται από τη λέξη biscia που είναι το αγαπητό στους αγρότες φιδάκι του αγρού (φίδι του νερού ή του γρασσιδιού, ή αλλιώς Natrix, ανήκει στην οικογένεια των Colubridae που δαγκώνουν μεν αλλά δεν έχουν δηλητήριο που πιάνει τους ανθρώπους δε! ).
Διαμαντής η βίπερα....
-
Και καπως ετσι ετρεξε λιγο σαλακι..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4135105/ -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4135105/+1
Nice, για τα δικά μου γούστα θα ήθελα τις ζάντες πιο ανοιχτό ασημί
και αν γινόταν λίγο διαφορετικό ηχοσύστημα : η old school χαμηλής ανάλυσης lcd
δεν ταιριάζει με το σύνολο χωρίς να είναι deal breaker βέβαια. -
Όταν εψαχνα αμαξι ειχα φτασει τη Sportwagon 41000 αν θυμαμαι καλα.
Ποσο να τη δινει τωρα αυτη? -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4135105/Καπως ετσι κι εδω
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4135105/+1
Nice, για τα δικά μου γούστα θα ήθελα τις ζάντες πιο ανοιχτό ασημί
και αν γινόταν λίγο διαφορετικό ηχοσύστημα : η old school χαμηλής ανάλυσης lcd
δεν ταιριάζει με το σύνολο χωρίς να είναι deal breaker βέβαια.Περι ορεξεως αλλα μια χαρα φαινεται στα ματια μου οταν την οδηγω.. Επισης που να δεις τη ζαντα βρωμικη.. Γενικα η 'θεση' οδηγησης πλησιαζει το τελειο με το ταμπλω να σε αγκαλιαζει.Απ την αλλη αν εισαι μεγαλοσωμος (οπως εγω),το καθισμα και το υψος του αυτοκινητου δεν πολυβοηθαει.
Εν πασει περιπτωσει οταν την βλεπεις το πρωι,δε χρειαζεται κατι αλλο. προσφατα εκλεισε και τις...15.000 χλμ.. -
Μα καλα εσεις την εχετε καιρο.Μονο 15000km?
Ιδια δεν ειναι + ηλιοροφη? -
Ναι δεν κανει καθολου χιλιομετρα γτ υπαρχει ο πουντεας που την περασμενη βδομαδα εγραψε 300.000 χλμ..
Ιδια + ηλιοροφη χωρις τους ασημι καθρεφτες βεβαια. -
...παντως εαν θυμαμαι καλα, ακριβως ιδια με της αγγελιας, (συνδυασμοι χρωματων μεσα-εξω) ειχε ο TheoM5...
Mηπως ειναι αυτη?P.S Αυτο το αυτοκινητο παντως μου κανει σε γενικοτερο στυλ-φιλοσοφια, κατι σαν 'Junior' Μaserati Quattroporte...
(αν ηταν και πισωκινητο, ακομα καλυτερα βεβαιως...) -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
...παντως εαν θυμαμαι καλα, ακριβως ιδια με της αγγελιας, (συνδυασμοι χρωματων μεσα-εξω) ειχε ο TheoM5...
Mηπως ειναι αυτη?P.S Αυτο το αυτοκινητο παντως μου κανει σε γενικοτερο στυλ-φιλοσοφια, κατι σαν 'Junior Μaserati Quattroporte'...
(αν ηταν και πισωκινητο, ακομα καλυτερα βεβαιως...)Ηταν καμια 20αρια ιδιες (Ti packet) ετοιμοπαραδοτες τον αυγουστο του 09 με τα μειωμενα τελη ταξινομησης που εγινε η σφαγη.και οι 12-13 απ αυτες ηταν οπως της αγγελιας,οι υπολοιπες κοκκινες με τα frau και κανα δυο ασπρες.
-
pasxo σε 10 χρονια θα τη δουμε στο internet: 159 15ετιας με 20000km
-
Mπα δε νομιζω να πουληθει ποτε...
Υγ: μεταξυ μας δεν θα αξιζει να τη δωσεις..
-
Περίμενε πρώτα να βγάλει αντικαταστάτη σεντάν η εταιρεία και μετά βλέπουμε.
Γι αυτό και δεν πωλείται Brera TBi ούτε για δείγμα...
ΑLFA ROMEO FORUM