-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
aυτά παθαίνεις αμα το παίζεις χαζογκόμενα δινοντας στον βενζίνα τα κλειδία στο χέρι...Μα δεν το κάνω! να φανταστεις πλεον, πριν φτασω στο βενζιναδικο ηδη εχω τα λεφτα στο χερι, βγαζω ζωνη και με το που φτανω σβηνω μηχανη και κατεβαινω του σκοτωμου για να τον προλαβω!
Αλλα παντα με προλαβαινει, τον βλεπω ενω εχει κλειδακι η ταπα να προσπαθει να το ξεβιδωσει (και πλεον να το ξεβιδωνει). Τι να κανω?Μια φορα δεν αντεξα, μου λεει ενας σου εχει χαλασει η ταπα ε? ε του λεω καποιοι σαν εσενα τη χαλασαν που στριφογυρνανε ταπες ενω εχουν κλειδαρια...
-
Δοκίμασε να πάρεις πιο τρομακτικό ύφος όσο πλησιαζεις στην αντλία ...
Του στυλ αν την ακουμπησεις σε γ@αμησα... -
οι βενζινάδες τις χαλάνε?
κ στο ίμπιζα έχει χαλάσει εδώ κ 3 χρόνια. ούτε ένας δεν μου έχει ζητήσει το κλειδί, για να του πω πως δεν χρειάζεται -
σιγά μην τις χαλάνε οι βενζινάδες... φτηνοκατασκευές είναι ...
-
Ρε οι βενζινάδες τις χαλάνε. Παλιά δεν ήξεραν ότι πρώτα τη γυρνάς να κάνει το κρακ κρακ και μετά κλειδώνεις. Αυτοί την έφερναν σβούρες όπως ναναι και ταυτόχρονα γύρναγαν και το κλειδί.
Αλλά ντάξει καλύτερα το μοτεράκι που έχουν τα VAG που χαλάει σε 1 χρόνο...
-
πλακα πλάκα όποτε τυχαίνει και είμαι με φίλο μου που έχει q5 σε βενζινάδικο κατεβαίνουν παναγίες...
-
Ο χρήστης 147chem έγραψε:
Παρήγγειλα νέο σκιάδιο οδηγού γιατί κάποια βλακεία θα έκανε ο πλυντηριάς στη βάση της και έσπασε το πλαστικό στη βάση στήριξη της.
Επίσης νέα τάπα βενζίνης γιατί ενώ την κούμπωνα και κλείδωνε, αυτή ουσιαστικά δεν κλείδωνε. Είχε χαλάσει η καστάνια της κλειδαριάς που κάνει την τάπα να λοκάρει και το μόνο που επιτρέπει είναι να γυρίζει περιστροφικά χωρίς να βγαίνει έξω.
Υπάρχει και αλουμινένια από την alfa linea accessori αλλά αυτή θα την αγοράσω στην Giulietta....Αυτα τα δύο προβληματα εχω ακριβώς κι εγω.
Το σκιαδιο μου πεφτει στο κεφαλι οταν εχει ζεστη γτ δεν κουμπωνει. Δεν μπορω να παρω το κλιψακι? μοονο ολοκληρο σκιαδιο βγαινει?
και η ταπα που στανταρ ειναι μαλακια βενζινα. γυριζει αλλα δεν κουμπωνει ανοιγει κλεινει χωρις κλειδι.
Ποσο σου κοστισαν?Το σκιάδιο πάει ολόκληρο.
Η τάπα βενζίνης μπορεί να είναι δουλειά βενζινά, μπορεί να είναι και προσπάθεια για παραβίαση.
Κόστος δεν γνωρίζω ακόμη, καθώς η τάπα ναι μεν ήρθε σήμερα, το δε σκιάδιο θα έρθει από Ιταλία ή την Παρασκευή ή την Δευτέρα, οπότε τότε θα σου πω τι θα πληρώσω. Χοντρικά 100 ευρώ.Δεν το κατείχαν το θέμα ή απλά βαριόντουσαν. Δεν ξέρω τι έπαιζε. Στην 147 ένας τρόπος υπήρχε να κρεμάσεις την τάπα κι αυτό ήταν στο γατζάκι που είχε το πορτάκι. Εξ' ου και η τάπα είχε κάτι σαν θηλιά για να πιάνει εκεί.
Ακριβώς έτσι.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Busse άσπρη με κόκκινο δέρμα είδα πρόσφατα. Πολύ γαμημένη φάση... με την καλή έννοια...Επίσης μαύρη με κόκκινο δέρμα είναι πολύ γαμάτη, όπως αυτό εδώ το τουτούνι...
Είναι μουν@ρ@ οποιαδήποτε Alfa με τα κόκκινα δέρματα, αλλά δεν προτίθεμαι να δώσω 2 χήνες για αυτό το έξτρα.
Το sport pack με το μαύρο ύφασμα-δέρμα είναι μια χαρά, έχει κόκκινες ραφές παντού επίσης.
Επίσης όσο όμορφη και αν είναι η skydome, δεν θα την βάλω διότι με την 4ετή συμβίωση που έχω από το 500 που έχει τέτοια οροφή, οι εντυπώσεις μου είναι ακραίες. Δηλαδή γουστάρεις το καλοκαιρινό σούρουπο και βραδάκι να σε βαράει το αεράκι, αλλά το αμάξι την ημέρα γίνεται θερμοκήπιο με την τζαμαρία από πάνω. Επίσης επειδή απεχθάνομαι τους τριγμούς, δεν θα ήθελα να προσθέσω μια ακόμη πρόφαση για το μέλλον.Τα υπόλοιπα θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα. Προς το παρόν δεν αγοράζω τώρα. Απλά να μου πάνε λίγο ευνοϊκά τα πράγματα και θα την έχω μπροστά στο σπίτι μου.
-
Από το CAR Magazine
http://issuu.com/sjharrison13/docs/carmagazineaugust2012
-
-
-
-
-
Απο Κηφισια στα 12.000e, μη ατρακαριστη ,με 28.664km και turbo
απο Αγια Παρασκευη, στα 14.990e, ατρακαριστη , με 28.000kmhttp://www.car.gr/classifieds/cars/view/2665204/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2005185/Στη μαντρα στην Αγια παρασκευη ειναι τουλαχιστον 3 χρονια...
-
Άλλαξε μάντρα έκανε 664 χιλιόμετρα και έπεσε 2990 euro η τετρακίνηση που πήγε ? ...
-
Η 4κίνηση είναι το μόνο σίγουρο για το συγκεκριμένο αμάξι. Για όλα τα υπόλοιπα είναι το θέμα....
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Η 4κίνηση είναι το μόνο σίγουρο για το συγκεκριμένο αμάξι. Για όλα τα υπόλοιπα είναι το θέμα....καλα με 7 χιλιαρικα πιστευω την παιρνει καποιος ανετα
-
Το θέμα είναι πόσο πραγματικά είναι όσα λέει και σε τι 'κατάσταση'' είναι ,,,
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
Η 4κίνηση είναι το μόνο σίγουρο για το συγκεκριμένο αμάξι. Για όλα τα υπόλοιπα είναι το θέμα....
καλα με 7 χιλιαρικα πιστευω την παιρνει καποιος ανετα
Το ξεφτυλισες λιγο αλλα οκ με 10 νομιζω πως ναι.. Τα χιλιομετρα πραγματικα τοσα πρεπει να ναι.. Απο το καλοκαιρι του '09 την εβλεπα στη Λ.Μεσογειων στη μαντρα. Τοση ακινησια και τοσο καιρο απουλητη ομως θελει ψαξιμο
-
εκτός από μπαταρία τι άλλο μπορεί να πάθει ?
ΑLFA ROMEO FORUM