-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
http://www.ebay.it/itm/F676-B-KIT-4-CERCHI-ALFA-MiTo-GTA-7-17-x-alfa-147-156-GT-/170673505695?pt=Cerchi&hash=item27bcef059fWOW
-
-
παλιά cuore sportivo τώρα woman's accesorize
α ρε ξύλο που θέλουν οι μαρκετιαρς (όχι μόνο της άλφα, αλλά κ άλλων) -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
παλιά cuore sportivo τώρα woman's accesorize
α ρε ξύλο που θέλουν οι μαρκετιαρς (όχι μόνο της άλφα, αλλά κ άλλων)1η εικόνα
Emma Baldwin is a fashion design student at Nottingham Trent. Her elegant collection encapsulates Alfa’s illustrious past and echoes the curves of the iconic 8C 2900B. Why not sample her work and then vote for your favourite young designer over on our tab.
2η και 3η εικόνα
The 1940’s were the inspiration for Janine Clark’s, a fashion design student from Nottingham Trent. The iconic silhouettes from the decade that brought us the Alfa Romeo 6C aided the creation of a collection that is both original and exhilarating, so why not take a look at one of Janine’s pieces in the photo and then go and check out the rest of the finalists over on our tab.Μόδα και Alfa Romeo πάνε 102 χρόνια πακέτο.
Συνεπώς όποιος τα θεωρεί gay και αδερφίστικα ή αλλαγή πλεύσης και καλά τώρα είμαστε fashion cars για γκομενίτσες, απλά πλανάται. -
μόνο σε μένα φαίνεται το όλο κόνσεπτ (φωτό, στήσιμο) γτπ?
-
Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τα Toyo. Οπότε μιας και δεν καίγομαι άμεσα για αλλαγή, έχω όλο το χρόνο να κάνω την ψακτική μου. Τα φώτα σας παρακαλώ
michelin pilot sport 3
dunlop sport max rt
bridgestone adrenalin re002 -
Μόδα και Alfa Romeo πάνε 102 χρόνια πακέτο.
αυτό από που προκύπτει? τί σχέση έχει δηλαδή η αλφα στο πέρασμα των αιώνων με τη γυναικεία μόδα?
κ γιατι είναι καλό αν ισχύει?Συνεπώς όποιος τα θεωρεί gay και αδερφίστικα ή αλλαγή πλεύσης και καλά τώρα είμαστε fashion cars για γκομενίτσες, απλά πλανάται.
μαλάκiες των μαρκετιαρς είναι φίλε μου, μη το ψάχνεις. με στοχο το κοινό του cosmopolitan
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
μόνο σε μένα φαίνεται το όλο κόνσεπτ (φωτό, στήσιμο) γτπ?+1
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Προχθές πέρασα από τον λαστιχά μου, μιας και είχα πατήσει μια βίδα 5-6εκ στο Doblo.
Ρώτησα για ελαστικά στην 147, μιας και φέτος θα πάω για αλλαγή.
Τα Pirelli P Zero Rosso δεν βγαίνουν πλέον σε 205/55/16 91V.
Μου είπε για Pirelli ότι αναγκαστικά Cinturato P7. Πράσινα ελαστικά και αηδίες.
Οπότε άκυρο για Pirelli.
Τον ρώτησα για κάποιο σπορ ελαστικό και που πρότεινε το Toyo Proxes T1 Sport το οποίο είναι made in Japan.
Το θέμα είναι ότι αυτό δεν είναι 91V αλλά 94W.
http://www.toyotire.gr/tire/pattern/proxes-t1-sportΔεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τα Toyo. Οπότε μιας και δεν καίγομαι άμεσα για αλλαγή, έχω όλο το χρόνο να κάνω την ψακτική μου. Τα φώτα σας παρακαλώ
Δεν είναι πρόβλημα το 94w. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να κοιτάξεις το Τ1 R που είναι σπορ κι αυτό και είναι 91w. Τα έβαλα στο xsara μου 2 χρόνια πριν και βελτιώθηκε το κράτημα...
-
http://www.ebay.it/itm/F676-B-KIT-4-CERCHI-ALFA-MiTo-GTA-7-17-x-alfa-147-156-GT-/170673505695?pt=Cerchi&hash=item27bcef059fμακάρι να έμπεναν σε MiTo
-
Η νέα giulietta τί λέει από ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστία των κινητήρων ;
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Η νέα giulietta τί λέει από ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστία των κινητήρων ;η αξιοπιστία των μοτέρ της είναι πολύ πάνω από τον συμπιεστό μ.ο. μάλλον μέσα στα καλύτερα...
ποιότητα κατασκευής όσες φορές την έχω οδηγήσει δεν έχω παρατηρήσει κάτι μεμπτο αλλά ποτε δεν ξέρεις, είναι πολύ φρέσκο μοντέλο -
@redmonster
Παίρνω αφορμή από αυτό:
το δικό μου σουπερμίνι έχει αναδιπλούμενο αλλά ήθελε έξτρα ποσο για μερικά αναδιπλούμενο...Να σε ρωτήσω, σίγουρα έχει αναδιπλούμενο κάθισμα η Mito στον στάνταρ εξοπλισμό; Γιατί του κολλητού μου 155άρα distinctive μου έχει πει οτι ΔΕΝ πέφτουν τα καθίσματα, ότι ήταν έξτρα τα αναδιπλούμενα και δε τα έβαλε. Και πίσω επίσης έχει διθέσια διάταξη και όχι τριθέσια, γιατί για τρίτο προσκεφαλο και ζώνη ήταν σαν έξτρα και θυμάμαι που μου έλεγε ότι προτίμησε διθέσια διάταξη και σταθερό πίσω κάθισμα (μαλακία του κατ' εμε)
Το ΣΚ θα το κοιτάξω από κοντά και μόνος μου να δω τι παίζει, απλά μου δωσες αφορμή τώρα...
-
Και εμένα 2θεσια διάταξη έχει και πέφτουν κανονικά ...
Μπορει να ηταν σε κανένα πακέτο εξοπλισμού
Η δικιά μου είναι ντινστικτιβ + πριμιουμ πακ+ σπορτ πακ -
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Η νέα giulietta τί λέει από ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστία των κινητήρων ;Ποιότης στο μέσο όρο της κατηγορίας, αξιοπιστία μάλλον άνω του μ.ο.
-
-
Ωραίο το detuned motοr της Ferrari.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Καλό Σαββατοκύριακο...το μόνο κακό με αυτο το αυτοκίνητο είναι οτι δεν μπορείς να το βλέπεις οσο το οδηγείς...
-
-
ΑLFA ROMEO FORUM