-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Φιλαρετε,γιατι ποσταρεις εδω μεσα?Αν εχεις τετοια αποψη και ειχες οντως οσες αλφα εχεις πει οτι ειχες,εισαι μ@λακας μετα συγχωρησεως γιατι αγορασες κατι που δε σε ικανοποιουσε.H alfa ειναι σε ασχημη φαση(παραγει μονο 2 μοντελα κ αυτα εχουν σχεση με τα αντιστοιχα fiat),ομως ακομα και τωρα παραγει ομορφα σχηματα..Και η g και η mito ειναι απο τα πιο ομορφα στην κατηγορια τους.Οk δεν ειναι polo ή golf αλλα κατα γενικη ομολογια,ειναι δυνατοι παιχτες..
Καλως ή κακως,εμπλεξε μ εναν CEO που δε ''το λεει η ψυχη του'' ή τουλαχιστον η φιλοσοφια του ειναι περισσοτερο vagιτικη απ'οσο μπορει να σηκωσει η ιστορια και οι φιλοι της αλφα.Ελπιζουμε σε καλυτερες μερες,αλλα και σημερα τα προιοντα της μια χαρα ανταγωνιστικα ειναι στην αγορα.Ασχολησου με τα πλαστικα κ αν σε ενοχλουν οι πωλητες,πεταξου σε καμια audi που πριν μερικα χρονια αν δε πηγαινες για το q7 σε εφτυναν και σε εστελναν στη vw,να σε παρακαλανε για κανενα εμετικο Α1.
Στο κατω κατω για αυτο αγαπαμε την αλφα,γιατι δεν πλασαρε ποτε αυτοκινητα σαν το Α1 ή το up! σαν το next big thing στην αγορα ετσι για να εχουν να λενε τα fanboys.Το να εκθιαζουμε την αγαπη μας για κατι, παραβλεποντας ολα τα υπολοιπα, δεν οδηγει πουθενα παρα μονο στην παρακμη. Οταν φωναζουμε πως δεν αρκει το θρυλικο κρατημα η ομορφια και οι επιδοσεις, το κανουμε για να υπαρχει και αυριο η alfa. Οταν τους τα ζαλιζουμε και τους τα τριβουμε στη μουρη των χαρτογιακαδων, το κανουμε για να καταλαβουν οτι τα φυκια ειναι φυκια και οχι κατι αλλο. Η αγαπη μας ειναι δεδομενη, οχι ομως και τυφλη, ουτε κουφη. Δεν κοστιζει τιποτε μια πιο καλλη κλειδαρια στο ντουλαπακι της mito που να μην τριζει σε καθε σαμαρακι, ουτε το καλυτερης ποιοτητος υποβραχιονιο, που να μην κανει σαν τα κοκκαλα του Κωλοκοτρωνη, για να μην ξεχνιομαστε. Αλλωστε δεν πουλανε πια σε εικοσιπενταριδες , με τα λεφτα που ζητανε. Οι πωλητες προσπαθουν να κανουν καλα τη δυσκολη , ουτως η αλλως , δουλεια τους, μπορουμε να τους την κανουμε πιο ευκολη, πιεζοντας για καλυτερη ποιοτητα, που να φαινεται και οχι να μυριζει απλως. Δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου , μεσα σε αου'ντι η μπεμπα η μεγκλα, αυτο δεν μπορουνε να μου το στερεισουνε ακομα, ουτε τη φωνη για ποιοτητα, αναλογη των χρηματων που ζητανε. Εκτος και αν μιλαμε για τη γνωστη φουσκα και στο συγκεκριμενο χωρο.Βαρεθηκα τις φουσκες που σκανε στα μουτρα μαου ,πια. Να υπενθυμισω στους υπευθηνους , οτι πριν 3-4 χρονια , στις συναντησεις στην Ιταλια, μιλαγανε μονο για ποιοτητα ,ποιοτητα, ποιοτητα , ποιοτητα,ποιοτητα...
-
Φιλαρετε,γιατι ποσταρεις εδω μεσα?Αν εχεις τετοια αποψη και ειχες οντως οσες αλφα εχεις πει οτι ειχες,εισαι μ@λακας μετα συγχωρησεως γιατι αγορασες κατι που δε σε ικανοποιουσε.H alfa ειναι σε ασχημη φαση(παραγει μονο 2 μοντελα κ αυτα εχουν σχεση με τα αντιστοιχα fiat),ομως ακομα και τωρα παραγει ομορφα σχηματα..Και η g και η mito ειναι απο τα πιο ομορφα στην κατηγορια τους.Οk δεν ειναι polo ή golf αλλα κατα γενικη ομολογια,ειναι δυνατοι παιχτες..
Καλως ή κακως,εμπλεξε μ εναν CEO που δε ''το λεει η ψυχη του'' ή τουλαχιστον η φιλοσοφια του ειναι περισσοτερο vagιτικη απ'οσο μπορει να σηκωσει η ιστορια και οι φιλοι της αλφα.Ελπιζουμε σε καλυτερες μερες,αλλα και σημερα τα προιοντα της μια χαρα ανταγωνιστικα ειναι στην αγορα.Ασχολησου με τα πλαστικα κ αν σε ενοχλουν οι πωλητες,πεταξου σε καμια audi που πριν μερικα χρονια αν δε πηγαινες για το q7 σε εφτυναν και σε εστελναν στη vw,να σε παρακαλανε για κανενα εμετικο Α1.
Στο κατω κατω για αυτο αγαπαμε την αλφα,γιατι δεν πλασαρε ποτε αυτοκινητα σαν το Α1 ή το up! σαν το next big thing στην αγορα ετσι για να εχουν να λενε τα fanboys.Το να εκθιαζουμε την αγαπη μας για κατι, παραβλεποντας ολα τα υπολοιπα, δεν οδηγει πουθενα παρα μονο στην παρακμη. Οταν φωναζουμε πως δεν αρκει το θρυλικο κρατημα η ομορφια και οι επιδοσεις, το κανουμε για να υπαρχει και αυριο η alfa. Οταν τους τα ζαλιζουμε και τους τα τριβουμε στη μουρη των χαρτογιακαδων, το κανουμε για να καταλαβουν οτι τα φυκια ειναι φυκια και οχι κατι αλλο. Η αγαπη μας ειναι δεδομενη, οχι ομως και τυφλη, ουτε κουφη. Δεν κοστιζει τιποτε μια πιο καλλη κλειδαρια στο ντουλαπακι της mito που να μην τριζει σε καθε σαμαρακι, ουτε το καλυτερης ποιοτητος υποβραχιονιο, που να μην κανει σαν τα κοκκαλα του Κωλοκοτρωνη, για να μην ξεχνιομαστε. Αλλωστε δεν πουλανε πια σε εικοσιπενταριδες , με τα λεφτα που ζητανε. Οι πωλητες προσπαθουν να κανουν καλα τη δυσκολη , ουτως η αλλως , δουλεια τους, μπορουμε να τους την κανουμε πιο ευκολη, πιεζοντας για καλυτερη ποιοτητα, που να φαινεται και οχι να μυριζει απλως. Δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου , μεσα σε αου'ντι η μπεμπα η μεγκλα, αυτο δεν μπορουνε να μου το στερεισουνε ακομα, ουτε τη φωνη για ποιοτητα, αναλογη των χρηματων που ζητανε. Εκτος και αν μιλαμε για τη γνωστη φουσκα και στο συγκεκριμενο χωρο.Βαρεθηκα τις φουσκες που σκανε στα μουτρα μαου ,πια. Να υπενθυμισω στους υπευθηνους , οτι πριν 3-4 χρονια , στις συναντησεις στην Ιταλια, μιλαγανε μονο για ποιοτητα ,ποιοτητα, ποιοτητα , ποιοτητα,ποιοτητα...
-
που ακριβως φωναζεις και τριβεις στη μουρη και δε σε ακουνε?
-
Αρρώστια!!!
-
-
που ακριβως φωναζεις και τριβεις στη μουρη και δε σε ακουνε?Αστο βρε Σωκρατη.Αστο!
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Δεν ξέρω για σας, εγώ θα πάω...
Αν δεν γίνει κάτι φοβερό μάλλον και εγώ θα πάω μια βόλτα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
που ακριβως φωναζεις και τριβεις στη μουρη και δε σε ακουνε?
Αστο βρε Σωκρατη.Αστο!
Αφηνω,αναγκαστικα
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Δεν ξέρω για σας, εγώ θα πάω...
Αν δεν γίνει κάτι φοβερό μάλλον και εγώ θα πάω μια βόλτα.
Να στείλεις ΠΜ! Όπως και ο Socrates!
-
Ο χρήστης ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ έγραψε:
...Δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου , μεσα σε αου'ντι η μπεμπα η μεγκλα...Yποψιάζομαι ότι ήθελες να γράψεις Μερσέντες...
Μέγκλα: Η αργκό της μεταπολεμικής εποχής στην Ελλάδα, το 'μειντ ιν ινγκλαντ' το είχε κάνει 'μέγκλα' και σήμαινε κάτι καλής ποιότητας...όπως έλεγαν και για το Εγγλέζικο ύφασμα...Το 'μέγκλα' το χρησιμοποιούσαν γοα όλα τα καλά προϊόντα...πχ Μέγκλα το καναπεδάκι που πήρα...Φιλάρετε, σε πολλά έχεις δίκιο, αν όμως προσπαθήσει κανείς να τα αποκωδικοποιήσει...Η σκέψη σου μπορεί να είναι σωστή...αλλά το χαρτί (λέμε τώρα) δεν είναι και ο καλύτερος σου τρόπος για να την εκφράσεις...
Προσπάθησε να το καταλάβεις αυτό και να διορθώσεις τον τρόπο που γράφεις ώστε να γίνεσαι κατανοητός...Γιατί δεν γίνεσαι... -
Η καλύτερη 4άδα της Alfa Romeo.
-
Δεν σε ειχα για τοσο μεγαλο.
Νομιζα οτι εισαι πολυ νεοτερος. -
Το 5ο Διεθνές Alfisti.gr trackday στις Σέρρες θα πραγματοποιηθεί στις 16, 17 και 18 Μαρτίου 2012.
Στο εορταστικό τριήμερο της διεθνούς συνάντησης στις Σέρρες θα πραγματοποιηθεί μια σειρά εκδηλώσεων με άξονα το καθιερωμένο πλέον ετήσιο 'Track Day', δηλαδή χρονομετρημένες δοκιμές στην πίστα της πόλης.
Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που συμμετέχουν, συγκαταλέγονται περισσότερα από 100 σύγχρονα και ιστορικά μοντέλα της ιταλικής φίρμας.
Παράλληλα, μέλη του alfisti.gr θα έχουν την ευκαιρία να συν-οδηγήσουν με έμπειρους οδηγούς στο περιβάλλον της πίστας.
Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε το δυνατό περισσότερο τη γρήγορη προσαρμογή και ασφάλεια όσων έχουν μικρή ή μηδενική εμπειρία από την πίστα των Σερρών ή από οδήγηση σε πίστα γενικότερα.
Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως στην πίστα εκείνο το τριήμερο θα βρεθούν μοντέλα της Alfa Romeo όπως: Alfasud, Giulia Veloce, Alfa 33, 155 Q4, 75 3.0 V6, 147 GTA, 156 GTA, GT 3.2, GTV 3.2 και 2.0 V6 TB, Brera και Spider TBi, MiTo QV και Giulietta QV!Η είσοδος για τους θεατές θα είναι ελεύθερη.
με εκτίμηση,
Vieni con noi
Περισσότερες πληροφορίες για την συμμετοχή σας θα βρείτε στο forum του alfisti.gr
-
Θα είμαι εκεί σαν θεατής!
-
Όλα τα μοντέλα και εκδόσεις της Alfa Romeo από το 1910 ως το 2000(που παρουσιάστηκαν ως το 2000 πχ 147GTA βγήκε το 2003 και η 156GTA το 2002)
-
Πωλήσεις στην Ιταλική αγορά(1960-2008)
Στοιχεία που θα έπρεπε να δουν κυρίως άνθρωποι της Fiat Italia.
-
Ο θρυλικός V10 της Alfa Romeo.
72μοίρες περιεχόμενη γωνία
3500cc
630ps/13.300σαλ
380Nm/9.500σαλhttp://www.velocetoday.com/cars/cars_134.php
-
http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=7963
Τελικά, το ταμπλό της Giulietta είναι το πιο καλοσχεδιασμένο στην κατηγορία. Μπορώ να πω πλέον ξεκάθαρα πως μου αρέσει αρκετά. Όμορφο και το λεβιεδάκι του TCT αλλά όχι τόσο όσο η ασημί μπίλια του χειροκίνητου. -
Ναι αλλα έχει το ίδιο τιμόνι με τη Mito!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ναι αλλα έχει το ίδιο τιμόνι με τη Mito!+καθίσματα. Αλλά αυτά θα αλλάξουν, θα το δεις.
ΑLFA ROMEO FORUM