-
-
Τι ελλεεινά φανάρια είναι αυτά που έχει βάλει ο κάγκουρας o σύντεκνος?
-
M αρεσουν
-
Αυτό το κολλημα Ότι οποίοι μιλάνε αρνητικά για τα ιταλικά το λένε Γιατί ποτε δεν θα έχουν αρ παραείναι γραφικό ...
Ο συντεκνος το δίνει όσο ένα πικαντο ... αν καεί η γούνα σου πατριώτη ...Πανέμορφο όχημα στην εργοστασιακη του μορφή... Αυτό κα ειδικα η 47 gta με μπομπινες βεβαίως βεβαίως (πουστιδες μακαροναδες μέχρι και τις ζάντες σας έχετε ωραία ονόματα ... ) είναι ήδη φιουτσερ κλασικ ...
-
Γλυπτική στο μέταλλο, όπως είχα διαβάσει κάποτε!
-
Τις έχει ο κολλητός στην 147fl του αλλά είναι replica και στραβώνουν κάθε 3 και λίγο.
-
Οι αυθεντικές *λένε * πως είναι από τις πιο ανθεκτικές.
Κατά τα άλλα οι μπομπίνες,οι αλά 8c και οι veloce 2 είναι μακράν οι ομορφότερες ζάντες της AR
-
Επισης κουκλες ειναι οι πολυακτινες 18αρες της GT και φυσικα μ'ενα χαμηλωματακι στην 147,δειχναν τελειες οι Biohazzard
-
-
-
Ισως η μονη 'αναβιωση' που μ αρεσει..
-
Απλά ΚΟΥΚΛΑ
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2039469/
Αυτό είναι εσωτερικό . Ας τα βλέπουν αυτά οι . . . Giulietta
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Απλά ΚΟΥΚΛΑhttp://www.car.gr/classifieds/cars/view/2039469/
σιγά μην έχει και 10.000km..
-
Φίλος μου πάντως έχει 156 FL του 2005 αν θυμάμαι καλά με λιγότερα από 45.000χλμ.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Φίλος μου πάντως έχει 156 FL του 2005 αν θυμάμαι καλά με λιγότερα από 45.000χλμ.Φίλη έχει GT 2.0 JTS με 36.000 χλμ. Αγορασμένη καινούρια το 2005. Το αυτοκίνητο κινείται μια φορά τη βδομάδα.
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Απλά ΚΟΥΚΛΑhttp://www.car.gr/classifieds/cars/view/2039469/
Αρρωστια
Με σωστες 18αρες και δερματινο ταμπλω -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τι ελλεεινά φανάρια είναι αυτά που έχει βάλει ο κάγκουρας o σύντεκνος?Ο Χριστος κι Μανα του........Με μπατσο φιλο στην εκθεση, για julieta 170., μπας και τον φερω στον ισιο. αλλα ειδε κρεμασμενο το αριστερο κατω σκληρο πλαστικο, διπλα στο τιμονι και .....!!!!!Ωραιο το σχολειο για τα διαγραμματα . Μου αρεσει που καταλαβαινομαστε.....
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Φίλος μου πάντως έχει 156 FL του 2005 αν θυμάμαι καλά με λιγότερα από 45.000χλμ.δεν λέω για την χρονολογία αλλά για την φθορά στο τιμόνι...
-
Ο χρήστης ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ έγραψε:
Ο Χριστος κι Μανα του........Με μπατσο φιλο στην εκθεση, για julieta 170., μπας και τον φερω στον ισιο. αλλα ειδε κρεμασμενο το αριστερο κατω σκληρο πλαστικο, διπλα στο τιμονι και .....!!!!!Ωραιο το σχολειο για τα διαγραμματα . Μου αρεσει που καταλαβαινομαστε.....
κανεις δεν καταλαβαίνει τις ασυναρτησίες που γράφεις...
-
Ο χρήστης ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ έγραψε:
Ο Χριστος κι Μανα του........Με μπατσο φιλο στην εκθεση, για julieta 170., μπας και τον φερω στον ισιο. αλλα ειδε κρεμασμενο το αριστερο κατω σκληρο πλαστικο, διπλα στο τιμονι και .....!!!!!Ωραιο το σχολειο για τα διαγραμματα . Μου αρεσει που καταλαβαινομαστε.....
Mονο εγω δε καταλαβα ουτε λεξη?
ΑLFA ROMEO FORUM