-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν έτσι πρέπει να γίνει για να δούμε και 4C, τότε ας είναι...
-
Μήπως είναι mule του επερχόμενου suv ή θα βγεί giulietta allroad ;
-
Ο μόνος όμιλος που ΔΕΝ συμμετεχει με μοντέλο της στις Crossover/SUV προτάσεις της αγοράς είναι.
Θα το προτιμούσα βεβαια απο Lancia και να αφήσουν ήσυχη την AR στα σπορτιβ οδηγικά αυτοκίνητα!
Δεν είναι δύσκολο να εξηγήσουν στα αμερικανακια της Jeep ποιος ο 'ρόλος' και η 'εικόνα' της καθε εταιρίας. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ο μόνος όμιλος που ΔΕΝ συμμετεχει με μοντέλο της στις Crossover/SUV προτάσεις της αγοράς είναι.
Θα το προτιμούσα βεβαια απο Lancia και να αφήσουν ήσυχη την AR στα σπορτιβ οδηγικά αυτοκίνητα!
Δεν είναι δύσκολο να εξηγήσουν στα αμερικανακια της Jeep ποιος ο 'ρόλος' και η 'εικόνα' της καθε εταιρίας.Έτσι όπως έκαναν την αγαπημένη μου ιταλική φίρμα (Lancia)... Ας την αποτελειώσουν και με ένα SUV...
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Δεν είναι δύσκολο να εξηγήσουν στα αμερικανακια της Jeep ποιος ο 'ρόλος' και η 'εικόνα' της καθε εταιρίας.Έτσι όπως έκαναν την αγαπημένη μου ιταλική φίρμα (Lancia)... Ας την αποτελειώσουν και με ένα SUV...
Ζήση με την 'εικονα' του πολυτελείας Lancia ... μια χαρα θα στεκόταν και ένα crossover. Εξαλλου έτσι όπως έγινε η κατασταση ... ένα Compass με μασκα Lancia θα μας σέρβιραν!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν είναι δύσκολο να εξηγήσουν στα αμερικανακια της Jeep ποιος ο 'ρόλος' και η 'εικόνα' της καθε εταιρίας.Ακόμα δεν έχουν αποφασίσει αν θα δώσουν το πράσινο φως για την παραγωγή του C suv με τα σήματα της Alfa Romeo. Αντιθέτως έχουν πάρει έγκριση τα 'αδελφά' C suv Compass/Patriot,στην παλτφόρμα c wide (c plus όπως τη λένε τώρα... με αυξημένο πλάτος σε σχέση με αυτή της Giulietta και μεταξόνιο στα 2,7 μέτρα).Στην πλατφόρμα αυτή βασίζεται το εικονιζόμενο μουλάρι....που απλά χρησιμοποεί μια ελαφρώς τροποποιημένη καροσσερία της Giulietta,για να δοκιμαστούν τα μηχανικά μέρη των Compass/Patriot.
Στις αρχές Οκτώβρη ο Marchionne δήλωσε ότι το ενδεχόμενο του C suv Αlfa Romeo είναι ακόμα υπό εξέταση....και αν τελικά πάρει πράσινο φως,η παραγωγή του των C suv Jeep/Alfa θα γίνει στο Mirafiori.H παραγωγή του C suv (copmass/patriot)δόθηκε τελικά,όπως ήταν αναμενόμενο, στο εργοστάσιο του Belvidere του Illinois.
To styling που είχε επιμεληθεί το CS για το μοντέλο C suv με τα σήματα της Alfa Romeo,που φαινόταν οριστικό,αν τελικά μπεί στην παραγωγή το μοντέλο....θα τροποποιηθεί. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ζήση με την 'εικονα' του πολυτελείας Lancia ... μια χαρα θα στεκόταν και ένα crossover. Εξαλλου έτσι όπως έγινε η κατασταση ... ένα Compass με μασκα Lancia θα μας σέρβιραν!
Δεν βαριέσαι.. Αφού δεν προσπαθούν να την ξαναφέρουν στις παλιές μέρες, και τα SUV πολύ της είναι...
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Δεν είναι δύσκολο να εξηγήσουν στα αμερικανακια της Jeep ποιος ο 'ρόλος' και η 'εικόνα' της καθε εταιρίας.Ακόμα δεν έχουν αποφασίσει αν θα δώσουν το πράσινο φως για την παραγωγή του C suv με τα σήματα της Alfa Romeo. Αντιθέτως έχουν πάρει έγκριση τα 'αδελφά' C suv Compass/Patriot,στην παλτφόρμα c wide (c plus όπως τη λένε τώρα... με αυξημένο πλάτος σε σχέση με αυτή της Giulietta και μεταξόνιο στα 2,7 μέτρα).Στην πλατφόρμα αυτή βασίζεται το εικονιζόμενο μουλάρι....που απλά χρησιμοποεί μια ελαφρώς τροποποιημένη καροσσερία της Giulietta,για να δοκιμαστούν τα μηχανικά μέρη των Compass/Patriot.
Στις αρχές Οκτώβρη ο Marchionne δήλωσε ότι το ενδεχόμενο του C suv Αlfa Romeo είναι ακόμα υπό εξέταση....και αν τελικά πάρει πράσινο φως,η παραγωγή του των C suv Jeep/Alfa θα γίνει στο Mirafiori.H παραγωγή του C suv (copmass/patriot)δόθηκε τελικά,όπως ήταν αναμενόμενο, στο εργοστάσιο του Belvidere του Illinois.
To styling που είχε επιμεληθεί το CS για το μοντέλο C suv με τα σήματα της Alfa Romeo,που φαινόταν οριστικό,αν τελικά μπεί στην παραγωγή το μοντέλο....θα τροποποιηθεί.Αναφερεσαι σε SUV απο την AlfaRomeo. Ανεξάρτητο και άσχετο είναι απο το Crossover που θα αντικαταστησει το Bravo (συμφωνα με τις πληροφορίες)?
-
Για οποιον ψαχνει καλη 75..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1887742/ -
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
οτι πιο ωραίο μπορείς να αγοράσεις σήμερα...
-
+1000
τί κρίμα που αυτό το σουλούπι δεν μπήκε σε ένα 'γηινο' σασί-μοτερ της κατηγορίας Ζ4-Slk -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
+1000
τί κρίμα που αυτό το σουλούπι δεν μπήκε σε ένα 'γηινο' σασί-μοτερ της κατηγορίας Ζ4-Slkκαλύτερα όταν το πάρω μτχ θα το χαίρομαι μόνο εγώ... και δεν θα βλέπω στο φανάρι τον κάθε στραβομούτσουνο αθίγγανό να το οδηγάει...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
+1000
τί κρίμα που αυτό το σουλούπι δεν μπήκε σε ένα 'γηινο' σασί-μοτερ της κατηγορίας Ζ4-Slkκαλύτερα όταν το πάρω μτχ θα το χαίρομαι μόνο εγώ... και δεν θα βλέπω στο φανάρι τον κάθε στραβομούτσουνο αθίγγανό να το οδηγάει...
θες αμάξι για να σε βλέπουν ή για να το βλέπεις?
μτχ? που θα το βρεις? -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
+1000
θες αμάξι για να σε βλέπουν ή για να το βλέπεις?
μτχ? που θα το βρεις?από αυτά που διάβασες αυτό κατάλαβες? είπα οτι δεν γουστάρω να το βλέπω να το οδηγούν σκατόφατσες...
κανονικά για τέτοια αυτοκίνητα έπρεπε να σου κάνουν φειςκοντρολ...αν έχεις μαρούλι το μόνο εύκολο...
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/searc ... =&zipcode= -
-
I'm in love !
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=1 -
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
I'm in love !
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=1Πανεμορφο αυτοκίνητο και σε πανέμορφο χρώμα!
Παραφωνία οι ζάντες του. Αlfa Romeo μόνο με ζαντες με τα στρόγγυλα ανοιγματα! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
I'm in love !
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=1Πανεμορφο αυτοκίνητο και σε πανέμορφο χρώμα!
Παραφωνία οι ζάντες του. Αlfa Romeo μόνο με ζαντες με τα στρόγγυλα ανοιγματα!Πανέμορφο αυτοκίνητο αν και σε Alfa Rosso είναι καλύτερο νομίζω. Όσο για τις ζάντες... το 'τηλεφωνικό καντράν' το βρίσκω πασέ (μη μου θυμώσεις φίλε μου καλέ ).
-
Είναι οι ζάντες της έκδοσης Veloce 2.
Έβγαινε και με αυτές :
Στην GT ταιριάζουν ή της μπλέ του λινκ ή ακτινωτές.
ΑLFA ROMEO FORUM