-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
μαθε να αξιολογεις σωστα τα μοτερ.Βασικά με έχετε μπερδέψει.
Βασικά popolare τι το κακό έχει ο 1.9 κι ο 2.2 JTS
Καινε δεν διαφωνούμε κι έχουν και μεγάλη φορολογία αλλά σε επίπεδο δύναμης και ροπής δεν είναι καθόλου κακοί κινητήρες για τα κιυβικά τους.Ο 1.9 δε όταν με πήγε βόλτα ένα νοικιάρικο(leasing εννοώ) γνωστού μου φάνηκε αρκετά γεμάτο μοτερ και με καλή απόδοση.
Αν θες εξήγησε λίγο εκτεναίστερα τι εννοείς γιατί δεν μπρώ να καταλάβω τι δεν δου αρέσει ακριβώς -
Συγνωμη ρε παιδια επειδη ειμαι και λιγο φλυαρος, εχει κανεις 2.2 159, και μηλαται τοσο ευκολα!! Μηπως επειδη ειναι το μονο ατμοσφαιρικο με καλυτερες ρεμπριζ απο τον 1.8 TSI (AUDI 1.8 T) το οποιο δεν εχει 160 ιππους( 170 στροφαλο)! Οσο για την καταναλωση , αυτο που ειδα και εζησα,εχοντας 2.2 σενταν 2007, και 2.2 sw my 08, αγορασμενεςεχοντας 35 000χιλ - 28.000χιλ ,αντιστοιχα` Το πρωτο ζηταγε 14.8lit. μουαγιεν 180 - 220 σε εθνικη και το δευτερο 11.8 lit.μεγιστο. Η ροπη 23....χιλγρμ με το κοντο σασμαν κραταει 6 απο 60χιλ και πανω ευκολα. Οποιος δεν εχει καβαλησει και τα δυο ,2.2.jts k 1750 tbi, δεν ειναι ευκολο το συμπερασμα. Την ομαλοτητα την γλυκητητα και την αρχοντια των κυβικων της 2.2 δεν την εχει ο tbi. Δεν ειναι τυχαιο οτι βαριες μαρκες ( MERCEDES BMW JANGOUAR!!(ΣΥΝΧΩΡΕΣΤΕΜΑΙ ) κλπ βαζουν στα μεγαλα ατμοσφαιρικα.
-
Συγνωμη ρε παιδια επειδη ειμαι και λιγο φλυαρος, εχει κανεις 2.2 159, και μηλαται τοσο ευκολα!! Μηπως επειδη ειναι το μονο ατμοσφαιρικο με καλυτερες ρεμπριζ απο τον 1.8 TSI (AUDI 1.8 T) το οποιο δεν εχει 160 ιππους( 170 στροφαλο)! Οσο για την καταναλωση , αυτο που ειδα και εζησα,εχοντας 2.2 σενταν 2007, και 2.2 sw my 08, αγορασμενεςεχοντας 35 000χιλ - 28.000χιλ ,αντιστοιχα` Το πρωτο ζηταγε 14.8lit. μουαγιεν 180 - 220 σε εθνικη και το δευτερο 11.8 lit.μεγιστο. Η ροπη 23....χιλγρμ με το κοντο σασμαν κραταει 6 απο 60χιλ και πανω ευκολα. Οποιος δεν εχει καβαλησει και τα δυο ,2.2.jts k 1750 tbi, δεν ειναι ευκολο το συμπερασμα. Την ομαλοτητα την γλυκητητα και την αρχοντια των κυβικων της 2.2 δεν την εχει ο tbi. Δεν ειναι τυχαιο οτι βαριες μαρκες ( MERCEDES BMW JANGOUAR!!(ΣΥΝΧΩΡΕΣΤΕΜΑΙ ) κλπ βαζουν στα μεγαλα ατμοσφαιρικα.
-
Συνχωρεμένος
-
Ο χρήστης ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ έγραψε:
Δεν ειναι τυχαιο οτι βαριες μαρκες ( MERCEDES BMW JANGOUAR!!(ΣΥΝΧΩΡΕΣΤΕΜΑΙ ) κλπ βαζουν στα μεγαλα ατμοσφαιρικα.οταν λεμε μεγαλα δεν εννοουμε 1800 και 2λιτρα..
-
Συγνωμη ρε παιδια επειδη ειμαι και λιγο φλυαρος, εχει κανεις 2.2 159, και μηλαται τοσο ευκολα!! Μηπως επειδη ειναι το μονο ατμοσφαιρικο με καλυτερες ρεμπριζ απο τον 1.8 TSI (AUDI 1.8 T) το οποιο δεν εχει 160 ιππους( 170 στροφαλο)! Οσο για την καταναλωση , αυτο που ειδα και εζησα,εχοντας 2.2 σενταν 2007, και 2.2 sw my 08, αγορασμενεςεχοντας 35 000χιλ - 28.000χιλ ,αντιστοιχα` Το πρωτο ζηταγε 14.8lit. μουαγιεν 180 - 220 σε εθνικη και το δευτερο 11.8 lit.μεγιστο. Η ροπη 23....χιλγρμ με το κοντο σασμαν κραταει 6 απο 60χιλ και πανω ευκολα. Οποιος δεν εχει καβαλησει και τα δυο ,2.2.jts k 1750 tbi, δεν ειναι ευκολο το συμπερασμα. Την ομαλοτητα την γλυκητητα και την αρχοντια των κυβικων της 2.2 δεν την εχει ο tbi. Δεν ειναι τυχαιο οτι βαριες μαρκες ( MERCEDES BMW JANGOUAR!!(ΣΥΝΧΩΡΕΣΤΕΜΑΙ ) κλπ βαζουν στα μεγαλα ατμοσφαιρικα.τι εχει η 2,2;;;;;
μηπως εισαι ΜΠΑΟΚ και βαρας ΜΠΕΝΑΛΤΙ;
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
μαθε να αξιολογεις σωστα τα μοτερ.
Βασικά με έχετε μπερδέψει.
Βασικά popolare τι το κακό έχει ο 1.9 κι ο 2.2 JTS
Καινε δεν διαφωνούμε κι έχουν και μεγάλη φορολογία αλλά σε επίπεδο δύναμης και ροπής δεν είναι καθόλου κακοί κινητήρες για τα κιυβικά τους.Ο 1.9 δε όταν με πήγε βόλτα ένα νοικιάρικο(leasing εννοώ) γνωστού μου φάνηκε αρκετά γεμάτο μοτερ και με καλή απόδοση.
Αν θες εξήγησε λίγο εκτεναίστερα τι εννοείς γιατί δεν μπρώ να καταλάβω τι δεν δου αρέσει ακριβώςμονο να μπαιναν αυτοι οι ψοφιοι κινητηρες σε αλλα αυτοκινητα μισητων μαρκων και τι θα γραφοταν εδω μεσα...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
1.9= κακη αποδοση και καταναλωση στον θεο,** χιλιες φορες καλυτερη η 316 που τοσο κατηγορουν εδω μεσα. ιδιες επιδοσεις και δεν καιει...**ή τρολλαρεις ή...τρολλαρεις..
2.2= το γελιο της αρκουδας, επιδοσεις ΜΗΔΕΝ, καταναλωση που γελαει ο πλανητης και στην ελλαδα φορολογια που σε πηδαει...185 αλογα, μη σου πω δε ξεκιναει καν τοσο ψοφια που ειναι... -
Ειπε κατι το παλικαρι, για 316 320!!!Για ρεμπριζ μιλαει. Πως αξιολογεις τα μοτερ. Ειναι ευκολο να κανεις κριτητη για το τεστ, αναμεσα σε 159 2.2 και 320 motosport( αυτη που πρωτοκυκλοφορησε με τα σφυριλατα και τα 170. Ναι αυτη με τα 42.000χιλιαρικα και σε περιορισμενα αντιτυπα.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ρε ποπολαρε κάτι κολληματα που Έχεις ...
Το 2.2 είναι Ωραίο μοτέρ και ταιριάζει στον χαρακτήρα της 59
Η πιρελι έχει φτιάξει και λαστιχαρες ... Pirelli diablo RossoSent from my iPhone using Tapatalk
Το desmo της εικονας σημαινει κατι !
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
1.9= κακη αποδοση και καταναλωση στον θεο,** χιλιες φορες καλυτερη η 316 που τοσο κατηγορουν εδω μεσα. ιδιες επιδοσεις και δεν καιει...**ή τρολλαρεις ή...τρολλαρεις..
2.2= το γελιο της αρκουδας, επιδοσεις ΜΗΔΕΝ, καταναλωση που γελαει ο πλανητης και στην ελλαδα φορολογια που σε πηδαει...185 αλογα, μη σου πω δε ξεκιναει καν τοσο ψοφια που ειναι...+1 Μακριά παιδιά...ίδιες επιδόσεις λέμε τα 160 με τα 120 άλογα...
-
Ρε ποπολαρε κάτι κολληματα που Έχεις ...
Το 2.2 είναι Ωραίο μοτέρ και ταιριάζει στον χαρακτήρα της 59
Η πιρελι έχει φτιάξει και λαστιχαρες ... Pirelli diablo RossoSent from my iPhone using Tapatalk
Το desmo της εικονας σημαινει κατι !
σημαίνει οτι είμαι ντουκατάκιας και οτι ξέρω να ρυθμίζω ντεσμο...
-
DUCATI PANDAH με 230.000χιλ. και MOTO GUZZI BELAGIO πια. Α και ALFA ROMEO!!!!!!
-
DUCATI PANDAH με 230.000χιλ. και MOTO GUZZI BELAGIO πια. Α και ALFA ROMEO!!!!!!Στις δυο μηχανες που εχει βαλει ειναι και οι δυο γραμμένες λαθος
-
-
Οπως την βρισκει καθενας
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
DUCATI PANDAH με 230.000χιλ. και MOTO GUZZI BELAGIO πια. Α και ALFA ROMEO!!!!!!
Στις δυο μηχανες που εχει βαλει ειναι και οι δυο γραμμένες λαθος
Δε βλέπεις τη θετική πλευρά: το Alfa Romeo είναι γραμμένο σωστά!
Γκρινιάρη...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Οπως την βρισκει καθενας
Eσαι σιγουρος για το (την βρισκει) η δεν ... ..τη βρηκες Εκτος απο αγλικα εχουμε αλλο, μηπως κανενα στραβομενο desmo. Μου αρεσει να με διορθωνουν, το κανουν πολυ εδω μεσα, ειδικα οταν δεν εχουν γνωσεις και γνωση. Μηπως να τα μοιρασουμε, το αντεχουν οι γραμματικες σου!
-
Οπως την βρισκει καθενας
Eσαι σιγουρος για το (την βρισκει) η δεν ... ..τη βρηκες Εκτος απο αγλικα εχουμε αλλο, μηπως κανενα στραβομενο desmo. Μου αρεσει να με διορθωνουν, το κανουν πολυ εδω μεσα, ειδικα οταν δεν εχουν γνωσεις και γνωση. Μηπως να τα μοιρασουμε, το αντεχουν οι γραμματικες σου!
-
Κάποιος μας κάνει πλάκα, δεν μπορεί...
ΑLFA ROMEO FORUM